Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Nymeth
 
Vetis
 
Misha
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152060 indlæg in 7863 subjects

Early in the morning ¤ Reilly

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Man 26 aug - 22:00

Tid 12:04
Sted Café
Omgivelser Få folk
Dag Søndag morgen

Iført en sort top, samt nogle grå slidte jeans, var Pandora taget hen til den kendte Café Dream. Hun havde haft en rigtig god uge, med masser af tyve koster, samt hun havde sovet ved mange, dog uden at være i seng med dem, så hun havde tjent ekstra, eftersom hun ikke skulle bruge pengene på overnatning, på en eller anden kro eller dårligt hotel. Hun så kort rundt, før hun trådte indenfor og gik op til disken.

Hun bestilte en varm kakao med flødeskum og lagde pengene, før hun gik hen og satte sig henne ved vinduet, dog ikke nær døren, men helt henne i hjørnet, så hun kunne være i fred for alle, samt undgå at starte en samtale, dog sad der alligevel nogle få piger, nær hende. * Hvor bliver min kakao af.. *. De havde sagt hun bare skulle sætte sig, eftersom der ville komme en ned med hendes kakao, til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Man 26 aug - 22:35

Af ren tilfældighed var Reilly gået ind på samme café. Og dog var det ikke helt tilfældighed. Han havde aldrig tabt. Så da en kvinde var stukket af fra ham. Havde han besluttet sig for at finde hende. Han havde betalt sig frem til at finde hende i denne café. Han havde set hende gå ind. Og var nu gået ind. Samtidig med hun stod ved disken. Ventede til hun gik forbi og ned imod bordet i hjørnet. Og valgte så at stå med ryggen til hende. Han havde for en gangs skyld en hættetrøje på. Og et par solbriller. Så man ikke kunne se hans lange hår. Det var det som de fleste kendte ham på. Han viftede manden hen til ham. Hviskede ham i øret. Og stak ham en guldmønt. Til gengæld for at da hendes kakao var færdig. Manden gik hen og gav Reilly den i stedet for at gå ned med den. Han tog koppen. Og gik roligt ned. imod hendes bord. Da han så hun kiggede ud af vinduet. Og lagde koppen foran hende. "Deres Kakao frøken." Sagde han roligt. Og imens han roligt skubbede solbrillerne lidt ned. Så hun kunne se hans øjne. "Eller skal jeg sige min slave." Et svagt grin kom fra ham da han sænkede hånden. Og rørte den fastspændte ørering hun stadig tydeligvis ikke havde kunnet få af. Hvorefter han satte sig ved siden af hende og greb fat i hendes hånd. Og så på hende hårdt. "jeg advarede dig. Du fik en chance. Nu bliver jeg nød til at voldtage dig. Og spise din sjæl." Sagde han hårdt med et ondt grin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Man 26 aug - 22:45

Hun så kort mod fyren, da hun hørte det bestemte ' klak ' fra glasset, der blev stillet på det smukke blanke træ bord. Hun så kort mod fyren og sagde tøvende. " Tak?.. ". Hun studerede ham lidt, dog da det gik op for hende, var det allerede forsent at flygte. Hun kunne ikke rejse sig op og skrige til alle og enhver, fordi øreringen var stadig i hendes øreflip.. og så vidt hun havde forstået, så var det vist lovligt at ha slaver i dette land. " P-please.. jeg ber dig.. ". Hans øjne hjemsøgte hende stadig, samt hans berøring.. pisken der havde gledet ned mellem hendes skuldreblade, den dag hun havde stukket af.. hun huskede det tydeligt.

Han havde været i bad, efter at ha pisket hende til blods.. hun havde fået lov til at tag et bad selv, mest for ikke at bløde på hans dyrebare seng, samt møbler. Hun huskede at være gået ud i badet, samt at være igang med at tag sine bukser af, dog.. lyden af dørklokken, havde fanget hendes opmærksomhed.. det havde været hendes chance for at stikke af.. han havde allerede åbnet vinduet... hun var hurtigt smuttet indenfor og snuppe hans lagn, hvorefter hun havde bundet det fast til håndklæde stangen der hang under. Hun var gledet ned og havde listet sig ind i sælgerens bil, før han var kommet tilbage, tydelig med et smil over læben.. måske solgte den fyr ham specielle ting.. eller måske fordi han følte at ha fundet en ny kunde.. men hun var lusket med hestevognen og lusket ud af den, da de var nået langt væk fra Reilly og lige siden.. havde hun levet i skjul.. samt holdt sig fra sin lejlighed.. der sikkert var solgt nu.

Hun så skrækslagen på Reilly og ville ønske.. at hun havde fået Shaden til at forvandle hende til en vampyr. Han var en god ven, men vampyr snakken var aldrig kommet på tale. " Slip mig.. ". Hun mærkede vreden boble inde i hende, mens hun rev sin arm fra hans faste greb. Hun ville ikke dø under hånden af sådan en fyr, samt slet ikke miste sin uskyld. " Jeg ikke din slave! ". Hun rejste sig hurtigt op og skubbede kakaoen bagud, ned i skødet på Reilly, før hun løb ud af Café´en og ned af den nærmeste snoede gade, med masser af boder.


Sidst rettet af Pandora Man 26 aug - 22:55, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Man 26 aug - 22:55

Han havde lige med nød og næppe undgået kakaoen. Hvorefter blikket gled op. En vrede begyndte at dunke frem. Øjnene der ellers altid var så smukke brune. Var pludselig blevet rødlige af vrede. Hvorefter han hoppede op over bordet. Og løb efter hende. På grund af hans dæmoniske styrke indhentede han hende rimelig hurtigt. Greb hårdt fat i hendes nakke og tvang hende hen over bordet på den nærmeste bod. Før nogle af de nærmeste bodejere kunne sige noget til det. Havde Reilly allerede taget sin pistol frem han havde gemt i bæltespændet på lænden og sigtede nu bare rundt mod de andre. Hvorefter han sigtede mod baghovedet på hende. Tvang hendes hoved ned imod bordfladen. Et svagt hånligt grin kom frem. "Godnat." Sagde han hårdt. Hvorefter han greb fat i hendes hår. Løftede hende op. Og hamrede hendes hoved ned i bordet. Så hun forhåbentlig ville besvime.

Hvis hun besvimede ville han gribe hende over skulderen. Se rundt på bodejerne. Grine svagt. "Trodsig slave." Trække på skulderen. Og begynde så at gå med hende på skulderen. Imod den nærmeste karavane. Og leje den imod den del af byen han selv boede i. Og imens den kørte. Fandt han en masse snor frem. Og begyndte at binde hendes hænder arme og ben sammen så hun ikke kunne bevæge noget af det. Uden at kvæle sig selv. Ligesom sidst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Man 26 aug - 23:05

Hun mærkede hans stærke greb i nakken, hvorefter hun prøvede at vride sig fri, men hun nåede det ikke, samt det ville nok også ha været umuligt alligevel, eftersom hun ikke besad så meget styrke i sin overkrop. Hun mærkede bordet og lukkede sine øjne kort, mens hun mærkede sit hjerte.. der føltes som om det sad i halsen på hende, frem for i brystet. " Argh! ". Hun prøvede at slippe fri, ved at sætte neglene i hans hånd, der holdte hendes nakke, samt hende fast mod boden. Hun kunne ikke dreje sig.. hun kunne intet. " Slip mig! ". Hun prøvede at sparke bagud mod ham, som var hun en eller anden vred hest, men uanset hvad fanden hun gjorde, så hjalp det bare ikke. Hun hørte gisp, samt lyden af noget der kunne ha lydt.. som en pistol der blev trukket. " Vent?!.. hvad.. hvad laver du!? ". Hun gik pludselig i en slags indre panik stadie. Pistol.. ville han skyde hende!?. " Please!. Jeg beder dig, please skån mig! ". Hun prøvede at vride sig løs endnu mere nu, mens tårerne begyndte at glide ned af hendes kinder, dog nåede hun ikke at sige mere end " NEJ! ". Før hun mærkede bordet. HÅRDT.

Hendes hoved gjorde forfærdelig ondt, som havde en eller anden slået hende med en kampsten i hovedet. " Auuuv... ". Hun ømmede sig en smule og gav små klage lyde fra sig, før hun langsomt åbnede sine øjne og prøvede at rykke sig lidt, hvilket hun hurtigt fandt ud af.. var nærmest umuligt. Hun ville ingen gang være overrasket, nej.. han måtte ha slået hende ud, i stedet for at skyde hende, som hun havde troet han ville, da han sagde godnat.. hvilket var derfor hun havde skreget nej. Hun følte sig omtumlet og øm over det hele.. hun kunne intet andet end at rykke lidt med bagdelen og sveje til den ene side. Hun valgte dog siden af karavanen.. frem for Reilly´s skuldre, hvilket hun dog heller ikke ville og samt ikke turde at gøre. " Hvorfor mig.. ". Hendes stemme var svag og sårbar. " hvorfor ikke.. en anden.. ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 17:36

Han lod bare karavanen køre. Så rimelig tænkende ud. Før han vendte blikket imod hende. Og et svagt hånligt grin kom fra ham. "Tja fordi du var dum nok til at gå med mig hjem." Sagde han smilende. Før han klappede hende hånligt på det ene lår. Og kiggede så derefter ligefrem. Lod vognen køre. Et svagt smil kom fra ham. Da han indså at de ikke var langt fra hans hjem. Han havde lavet lidt om på hans lejlighed. Nu var det ikke overfyldt med instrumenter. Men der var tortur borde. Torturkryds. Tja alt hvad man kunne bruge. For eksempelvis at straffe de slaver der prøver at stikke af. Han så kort imod hende igen. Et hårdt nærmest glædeligt blik kom frem. "Jeg glæder mig til at straffe dig." Han stak roligt hånden i lommen og fandt roligt en gagball frem. Som han tvang ned i hendes mund og spændte fast om hendes hoved så hun ikke kunne sige mere. Han var træt af at snakke.

Da de nåede hans lejlighed. Stod han roligt af. Og hev hende hen til kanten. Hvor han skar snorene over som forbandt hendes hænder og arme. Så han kunne få hende op på skulderen. Heldigvis var hendes hals stadig forbundet med hendes hænder. Så hun kunne ikke slå ham. Og det ville være dumt at sparke ham. Det ville hun med garanti fortryde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 17:47

Hun udstødte et støn af smerte, i det han klappede hende hårdt på låret. Følelsen der var tilbage i hendes lår, var følelsen af ild, samt smerte. Hun så vredt mod Reilly og gav en brummende lyd fra sig, som knurrede hun nærmest af ham, af bar raseri. " Og jeg glæder mig til den dag du dør! ". Hun vrissede af ham, samt kom med spydige ord, ligesom dem hun lige havde sagt. Hun ville ønske at han ville falde død om, ja måske endda at han ville blive skudt, men så igen.. han var ikke menneske, så kunne han overhovedet dø som et?. Hun bed ud efter hans hånd, men strejfede kun hans hud.. muligvis ikke nok til at lave et mærke på nogen som helst måde, eftersom hendes hjørnetænder ikke ligefrem var vampyr tænder.

Hun prøvede at skubbe den væk med tungen, den klamme tingest han havde givet hende i munden, men den rokkede sig ikke, samt det samme gjorde hendes krop heller ikke, ikke flere dele af den i hvert fald, efter som hun stadig var bundet. Hun gjorde op med sig selv, at det var nu eller aldrig.. skulle hun lade ham hade hende inderligt, eller skulle hun give op og lade ham gør hvad han ville... måske ville han finde hende kedelig så?. Da han skar op, så hun ikke ville blive kvalt, kunne hun endelig rør sig en smule.. ihvertfald bevæge sine ben samlet. * Han vil aldrig lade mig.. få chancen ellers *. Hun så sit snit til det. Hun trak bene bagud og sparkede dem samlet, hårdt mod ham, i det hun ligeså også prøvede at dreje sig til siden, så hun ville rulle ud af hans greb. " MMMHHH!! " Hun prøvede at skrige, men intet kom ud.. intet syntes at virke, så hun ville bare blive ved med at vride sig, så meget hun nu kunne, samt sprælle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 20:06

En syngende lussing kom på grund af hendes hårde ord. Om han ramte. Sikkert. Men det interesseret ham ikke.

Han havde hende på skulderen. Og en forventet reaktion kom. Hun prøvede at sparke ham. Med en naturlig og perfekt bevægelser. Hævede han knæet så hun sparkede hans knæ i stedet. Hvorefter han sænkede skulderen. Og hævede den hurtigt igen. Så hun fik sådan et hop op i luften. Hvorefter han flyttede sig så hun ville falde til jorden. Han ville bare lade hende falde. Og når hun så havde ramt jorden. Fandt han en ny snor frem. Som han bandt fast til snorene hun havde på benene. Hvorefter han grinte hånligt. Det hun lå på var en grussti. Så den mest geniale måde at straffe hende på var nem. Han holdt hårdt rundt om snoren i hans hånd. Før han begyndte at gå imod hans opgang. Med hende slæbende efter sig. Så hun ville skrabe sig hen af grusset.

Da han nåede indgangen låste han døren op. Åbnede den. Tog nøglen ud igen. Og hev hende så ind over dørtærsklen. Hvorefter han tog hende op og stå op af en væg og så på hende vredt. "ER DU FÆRDIG?" Råbte han hårdt. Og gav hende en syngende lussing mere. Før han hev hende op på skulderen. Og bar hende op af trapperne. Hun kunne vel regne ud at hvis hun prøvede at sparke ham ville han bare slippe hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 21:38

Et fordruknet skrig af smerte, kom ud mellem de lettere tørre læber af Pandora´s, da Reilly gav hende en sygende lussing. Det gjorde ondt at ramme hans knæ i stedet, dog smerten var ikke så stor, som forventet, dog det næste der skete, var dog noget selv ikke hun havde regnet med. Hun mærkede jorden hårdt og følte kort at verden forsvandt for øjnene af hende, dog kom hun hurtigt til sig selv, mens smerten i hendes krop og luften der var gledet ud af hende.. ligeså kom tilbage. Skrig af smerte, fordruknede skrig kunne høres, i det han slæbte hende over gruset. Sten for sten. Hun mærkede dem skære og skrabe mod hendes følsomme hud, mens hendes top blev flået i stykker, små tråde blev skåret fra de flint sten, der end måtte få fat i det tynde stof på hendes tank top. Hun mærkede tårerne glide ned om sine kinder, der bar en rødlig farve, samt små cuts her og der, ligesom resten af hendes krop, dog mest hendes mave og barm.

Hun kunne snart ikke klare mere... lussingerne.. torturen.. den måde han behandlede hende på. Hun så med et sårbart og opgivende blik på ham, som overgav hun sig, som sagde hun med ord.. at hun ikke ville gør noget dumt mere. Hun lå stille over hans skuldre, eftersom hun ikke havde lyst til at lande ned af trapperne, samt hun havde fået nok smerte.. hun var ikke en heltinde i en eller anden superfilm.. nej.. hun var blot menneskelig og svag.. svag og ynkelig. Hun lukkede sine øjne og lod sig langsomt glide hen i mørke.. dog nogle minutter efter.. vågnede hun op igen. * Vil han virkelig.. slå mig ihjel.. sluge min sjæl *.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 22:00

Da hun vågnede var han allerede færdig med at spænde hende fast. I en stor kæde fra loftet og ned. Lige præcis så højt oppe at hun kun kunne nå med tærene. Samt hendes ankler var spændt fast i gulvet osse med kæder. Alt imens han var ved at finde en nihalet frem. Med metalspidser så det gjorde ekstra ondt. Før han roligt gik tilbage imod hende. Svang den lidt rundt om sig. Mens han bare grinte. Og spændte gagballen op og tog den ud af hendes mund. "Jeg kan godt li at høre dig skrige. Så skrig endelig alt det du vil. Men mærk dig mine ord. For hvert eneste skældsord du siger til mig. Får du 5 slag mere." Han grinte hånligt og gik om bag hende. Før han tog sin kniv frem. Og skar det resterende af hendes top af. Og derefter begyndte at skære hendes bukser af. Og rettede sig så op. Skar lige hurtigt BH'en af osse. Og svang så pisken mod hendes ryg hårdt. Før han lænede sig ind mod hendes ryg. Greb fat i hendes kæbe og tvang hende til at se på ham. "Husk at sige tak til din herre for at han er så sød ikke at spise din sjæl. Og istedet straffe dig med pisken." Sagde han hårdt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 22:20

Hun hostede da han spændte gagbolden op. Hun så spydigt på Reilly, men da han sagde at hun endelig kunne skrige så mange gange hun ville, så gik hun helt i lås. Hendes krop blev stiv i det, samt hun rørte sig ikke mere, mens hun følte hun næsten ikke rørte på sig. Hun var bange.. forfærdelig skrækslagen over hvad han kunne finde på at gøre, ud over pisk. " J-jeg har f-forstået.. ". Hun så på ham, før hun begyndte at hulke, hvor hendes blik sænkede sig, så hun ikke mere havde øjenkontakt med ham. Hun var flov.. sårbar og så inderligt vred over denne situation, at hun næsten ikke mere vidste, om hun skulle græde eller grine af hele situationen. " Ah!? " Hun gav gisp fra sig, da han skar hendes tøj op, så hun nu kun var iført sine trusser i rød. " t-tak herre.. ".

Hun havde lyst til at skrige, skrige hvor meget hun hadet ham, samt hvor meget hun foragtede ham, men hun ville ikke ha flere slag.. hun ville bare ha dette overstået, samt hun ville heller ikke ende med at ha spist sin sjæl.. vis den overhovedet var der til at begynde med. " Undskyld alt ". Hun mærkede tårerne glide endnu mere ned af sin kinder, samt de saltede tåre, syntes at dryppe ned på hendes bare bryst, samt glide ned i de rifter hun havde over kinden, på den ene side.. den der havde lagt mod jorden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 22:34

Han grinte svagt. Før han skar hendes trusser over. "Godt dygtig slave. Gør du hvad jeg siger?" Spurgte han roligt og svang pisken rundt lidt mere. "50 slag og så får du lov til at få en pause før din slavedag virkelig begynder." Sagde han roligt før han gik hen hvor han havde hentet den nihalet. Hvorefter han fandt en ny nihalet frem. Uden metalspidser. Så den ikke skar hul i hendes hud med det samme. Hvorefter han gik hen foran hende. Begyndte at svinge pisken mod hende. Gik rundt om hende samtidig med at han piskede løs. "Du min slave. Husk det. Jeg er din herre. Alt ulydighed bliver straffet. Selv hvis du ikke taler til mig med respekt. Eller kalder mig herre." Sagde han hårdt. Ialt ramte han hendes lår 10 gange på hver. Hendes ryg 20 gange. Og hendes bryst og mave 10 gange på hver. Uden at spare på styrken.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 22:49

Hun så chokeret på ham, da han skar hendes trusser op. Hun havde lyst til at råbe nej og skrige af ham, men smerterne fra slæbeturen, samt da hun ramte jorden, de minder var stadig friske i hendes erindring, så hun ville ikke gør noget.. hun ville bare holde ud.. holde ud til der ikke var mere sjov i hende. " Ja.. ". For hvert eneste slag, føltes det som låse der brændte igennem hendes hud. Hun skrig inderligt, samt hvert eneste skrig, skar igennem lokalet og blev næsten siddende i luften mellem dem. Tårerne trillede, mens kæderne raslede. Hun følte at døden ville være hende meget bedre, at hun ville kunne få ro.. vis blot han ville slå hende ihjel. Før ville tanken om døden.. være forfærdelig, men den var næsten tiltalende, i dette øjeblik. " Argh! ". Hun mærkede blodet langsomt presse sig gennem huden og ud... glidende.. varm og tyk.. ned af hendes ryg. Hun følte sig følsom samt utrolig brændende over alt, som kunne luft gøre ondt på hende nu. " P-please stop... h-herre.. jeg kan ikke tag mere, jeg beder dig.. ". Hun hang i kæderne nu, som kunne hendes krop ikke tag mere. Hun havde ingen kræfter i sin krop.. som havde alt forladt hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 22:58

Han smilede roligt. Før han roligt og blidt tog fat i hendes kæbe. Tvang hende til at se på ham. "Hvis du nogensinde stikker af fra mig igen. Så bliver det ikke bare 50 men 1000 piskeslag." Sagde han med et svagt grin. Før han spændte hendes hænder op. Og lod hende falde. Hvorefter han gik hen og lagde pisken ned i en stor kasse hvor der var meget andet udstyr. Hvorefter han roligt gik hen til hende. Tog fat i hendes skulder og tvang hende op og stå. Lod hendes ryg læne sig imod hans front. Før han begyndte at tage på hendes bryst roligt og blidt. "Nyd det. For ellers kan det godt være du ender ud i at jeg bliver nød til at voldtage dig. Jeg ved du ku li mig dengang jeg lige mødte dig. Så brug den følelse. Istedet for dit had. Behandl mig som din kæreste når jeg ikke er igang med at straffe dig eller andre hårde ting." Sagde han med et svagt smil. "Hvis du er heldig. Kan det jo være du vil kunne li det." hviskede han roligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 23:12

Hun nikkede forstående, så han ville forstå at hun havde forstået hans ord. * 1000 slag... * hun vidste at ingen ville kunne klare de slag, selv ikke hende.. selv ikke Reilly.. regnede hun med. " -nej please.. stop ". Hun ville ikke stå op. Hun gav små hulk fra sig, da han tvang hende op at stå. Det brændte.. det gjorde ondt.. det sved så forfærdelig meget.. hun havde lyst til at lægge sig skrigende ned på gulvet, vis det ikke var fordi, det ville gør for ondt.. at lægge ned. Hun lukkede sine øjne og sank kort, i det hun prøvede at forstille sig det.. en kæreste.. at blive behandlet med ligeværdig respekt.. nej, det kunne hun ikke.. hun kunne ikke.. det gjorde ondt.. for ondt. " NEJ! ". Hun skubbede ham vredt væk og ramte jorden hårdt. Hun snøftede og hulkede endnu mere, da hun mærkede sin krops smerte.. " Please.. lad mig hvile.. jeg.. jeg kan ikke.. det gør for ondt.. please h-herre ". Hun så bedende på ham, med tåre i sine lyseblå blanke øjne, samt hulkende små støn, der gled ud mellem hendes læber.

" H-hvis du lader mig slippe i dag, lover jeg a-at give mig frivilligt ". Hun snøftede endnu engang og skar ansigt, et ansigt der tydeligt var lagt i smerte. Hun kunne knap nok holde det ud mere, som ville hun blot tag en kniv og stikke sig selv i hjertet, men hun måtte overleve.. han var kun ude efter hendes sjæl og jomfruelighed.. ligeså snart den ene ting var væk.. var der kun en ting.. samt hendes tortureret krop.. der ville ende med at være fyldt med ar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 23:19

Han grinte svagt. Så på hendes ynkelighed. Lod hende skubbe sig væk. Før han roligt sænkede sig. Og greb hårdt fat i hendes ene nipple. Og drejede den lidt. "Sagde jeg ikke lige du skulle gøre hvad jeg sagde hva?" Spurgte han hårdt. Før han tog fat i hendes skulder igen. Og tvang hende ud på badeværelset. Tændte fuldt op for det iskolde vand. Og skubbede hende ind under det. Hvorefter han fandt en bøtte med noget salve frem fra en af skufferne. Slukkede for vandet. Og så på hende kort. "Ind i soveværelset. Nu!!!" Sagde han hårdt og pegede mod døren. Det var sikkert første gang hun ser lejligheden rigtigt. Så hun havde sikkert ikke lagt mærke til forandringerne. Hvert vindue var der træmmer for. Og døren var blevet låst med 8 låse. Som han havde 7 af dem i sin lomme. Den sidste var gemt. Hvis nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 23:28

Hun skrig af smerte og så hulkende på Reilly, da han tog fat i hendes nipple. " Arrhhh..! ". Hun skrig under det kolde vand, der føltes som sten, der raslede ned over hende, som ville det aldrig nogensinde stoppe. Hun rejste sig vaklende op og gik hurtigt indenfor til soveværelset. Hun gik hen til sengen og satte sig på den og tog rystende fat i dynen, som hun svøb om sin krop, mens hun stadig rystede. Ikke nok med at det gjorde ondt, men nu frøs hun fandeme også. Hun hadet dette sted.. hun hadet ham.. hun ville hellere brænde op i helved.. end at være fanget her meget længere. " H-hvorfor.. mig ". Hun så kort mod ham og klaprede lidt tænder, før hun gemte sig endnu mere i dynen, som hun havde viklet om sig. Hun mærkede blodet endnu engang piple frem, dog af skræk for at få flere tæsk.. mere tortur.. og flere trusler.. skubbede hun dynen fra sig, så den ikke fik blod på sig.

Hun snøftede endnnu engang og prøvede at holde sig lavt.. lavt som i, at opføre sig ovnlig, at være ovnlig.. lystre. Hun så kort på Reilly og sagde tøvende. " Har du ikke en du elsker.. ". Hun kunne ikke forstille sig, at han havde en han elskede.. med slaver og den måde han var på.. men så igen.. nogen tændte vel på den der psykotiske måde.. at blive behandlet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 23:39

Roligt rakte han hende bøtten med salven. "Det er en healer salve. Jeg stjal den dengang vi var på hospitalet. Du skal bare tage lidt på fingrene og dyppe sårene. Det vil svi lidt. Men bagefter vil sårene være healet." Sagde han roligt. Og forventede at hun ville gøre som han hentydede. Og gik så rundt om og lagde sig på den anden side af sengen. Så på hende kort. "Fordi du var dum nok til at falde for min incubus charme." Sagde han med et svagt grin. "For at salven skal virke optimalt skal man for det første være våd og kold. Det var derfor jeg skubbede dig ind i vandet." Han så op på loftet. Afventende på at hun var færdig. Og forhåbentlig hurtigt. "En elsker? Jo det har jeg. Jeg har en kæreste." Sagde han roligt med et svagt smil. Ved tanken om hans elskede Cassadee.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 23:47

Hun så kort over sin ryg, i det han gav hende salven. Hun tog imod den og begyndte at smørre sig ind, dog da hun kom til ryggen.. kunne hun ikke. Hun rejste sig langsomt op og så lidt mod Reilly, i det han sagde at han havde en kæreste. " Ved hun dette.. at du har sex med andre.. at du har... slaver ". Hun havde svært ved at sige ordet, især fordi hun nu selv var en, ifølge.. slave regler, samt ifølge Reilly var hun også en slave.. hans slave. " Vil du ikke.. øhm.. min ryg ". Hun rømmede sig kort og rykkede sig forsigtigt tættere på Reilly. Hun måtte til at indfinde sig i denne tilværelse.. at vende sig til tanken om at tilhøre en.. at blive mishandlet og misbrugt. Hun sukkede en smule.. og vis han ville hjælpe hende med at smørge salven på hendes ryg.. hvor hun jo ikke kunne nå.. så ville hun selvfølgelig komme med støn af smerte. " Hvordan.. kan du sige at du elsker hende.. kærlighed er respekt.. royalitet.. det ikke normal.. kærlig-kærlighed.. at ha sex med andre.. og.. og længes efter andre.. ". Hun så sig kort over skuldren.

" Jeg syntes du så godt ud.. jeg syntes du udstrålede noget specielt.. da vi sås. Jeg er dum.. men ide mindste ikke dum nok til at forelske mig, i dig ". Hun grinte en lille smule og sagde " Så bare rolig.. jeg har ingen interesse i dig.. du kan gør hvad du vil med min krop.. men mit hjerte.. det mit.. forevigt ". Hun tog sig kort til brystet og smilede en lille smule ved tanken.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Tirs 27 aug - 23:59

Han grinte svagt. Og tog imod salven. Lod hende sætte sig. Dyppede fingeren i salven og begyndet at duppe på de største sår ihvertfald til at starte med. "Om hun ved det? Det er for hendes skyld." Sagde han roligt og duppede videre. "Som incubus skal jeg spise sjæle igennem sex. Men hun er ikke så glad for jeg dræber. Så derfor gør jeg det kun i aller sidste sekund. Jeg har slaver for at udnytte dem. Og forfalske min sult. Ligesom når man er sulten og drikker en masse vand. Man føler sig mæt selvom man ikke er det." Sagde han smilende. Og fortsatte med at duppe nu de små sår. "Og det du siger beviser nemlig lige præcis at vi elsker hinanden. Vi er royale og stoler på hinanden hundred procent. Hun stoler 100 procent på at jeg ikke får følelser for nogle af mine slaver. Og jeg stoler 100 procent at hun ikke får følelser for nogle fra hendes band." Sagde han smilende. Før han lukkede salven da han var færdig. Lagde bøtten væk. Og lagde sig ned igen. "Lyv du bare for dig selv. Jeg kunne se på dig at du var ved det. Jeg kan se dine følelser. Derfor ved jeg osse at du vil fejle. Dit håb er at jeg bliver træt af at have dig som slave når først jeg har fået din mødom. Det er forkert. Du vil altid være min slave. Og du har osse forkert i at jeg vil mishandle dig hele tiden. Jeg er ikke så vild med at torturere. Men det skal gøres. Ellers havde du bare prøvet at stikke af igen." Sagde han roligt og viftede hende hen så hun kunne ligge ind til hans side. Mens han trak vejret roligt. og prøvede at slappe af så han kunne falde i søvn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Ons 28 aug - 0:10

Hun gav små ryk fra sig, fra hver gang han satte hans varme finger med det kolde salve, mod hendes beslåede krop. " Arh...! please.. pas på ". Hun ømmede sig en smule og bed sig i den fyldige rosa pink underlæbe, da han endnu engang strøg salven hen over endnu en flænge. Det gjorde sindssygt ondt, dog kunne hun ikke skrige mere, eftersom hendes stemme næsten var ødelagt, af alle de skrig, hun havde givet fra sig, da hun var bundet. Hun rødmede en smule, da han sagde at hun løg for sig selv. Hun vendte sig kort om og så mod Reilly og sagde " Er det ikke nu, at du skal sige til mig, at jeg skal give op på dig.. og ikke få følelser, sådan så du ikke ender med at såre din kæreste ". Hun rejste sig langsomt op og ømmede sig endnu mere, men hun var så småt begyndt at kunne rør sig normalt igen.

Hun så med de uskyldige lyseblå øjne mod Reilly, da han viftede til hende, at hun kunne lægge ved hans side. Hun betragtede ham kort og vendte så ryggen til ham og sagde" Nej tak.. jeg vil aldrig nogensinde acceptere dig.. så brug din sødhed på andre.. og din vrede og had.. på mig ". Hun ville ikke komme på gode terms med ham, fordi vis det han sagde var sandt, så var det endt til kaos. Han havde en kæreste og hun havde aldrig haft en. Hun gik forsigtigt hen til hans skab og så kort mod ham, før hun hev en af hans tshirt ud. Hun iførte sig den hurtigt, før hun gav et lille skrig fra sig. Det gjorde ondt at stoffet ramte hendes ryg, så hun tog den hurtig af. " Fedt.. ". Hun så ned af sit nøgne jeg og så flovt hen af mod Reilly og bandt så hans tshirt om hofterne på sig selv, som et lille skørt, så brysterne nu stod strittende fremme.. runde og fyldige, mens hendes kusse og røv var dækket. * Så mange andre tøser viser bryster.. så det ide mindste ikke ligeså pinligt.. som.. som det andet *. Hun gik forsigtigt hen til sengen og satte sig og betragtede Reilly lidt.. og sagde " Bare gå i seng.. jeg bliver.. det lover jeg ". Hun gav et lille smil fra sig, der dog alligevel var oprigtigt. Hun turde nemlig ikke andet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Ons 28 aug - 0:27

Han lå roligt og så på hende svagt. Med et roligt grin. "Nej det er her jeg siger du burde give op efter dine følelser. Det vil måske gøre det nemmere for dig imorgen når jeg knepper dig." Sagde han smilende. Før han roligt bankede på pladsen ved siden af ham. "Det var ikke en invitation. Det var en commando. Og min sødhed? Jeg har ingen sødhed. Jeg har ingen vrede eller had. Jeg er sådan her fordi jeg vil overleve. Ligesom du gir op for at overleve." Sagde han roligt og så på hende med et svagt grin. Før han roligt så hev lidt i hans t shirt. "Jeg synes ikke rigtig jeg gav dig lov til at dække dig til." Han tog den halvvåde dyne hun havde brugt for at dække sig. Men smed den på gulvet og skubbede en skuffe frem fra under hans seng. Hvor han fandt en ny dyne frem. Som han lagde om sig selv. Lagde sig på siden med fronten mod det sted han havde bedt hende om at lægge sig. Og løftede dynen så hun kunne komme ind under. Han var træt. Hun var sikkert udkørt. Så det var nok bedst hvis de fik sovet de 2.

Hvis ikke hun lagde sig anden eller tredje gang han hentydede det. Ville han se alvorligt på hende. "Smid den t shirt og læg dig slave!" I håb om hun så ville gøre det. Ihvertfald hvis hun endelig lagde sig. Fandt han et par ekstra lange håndjern. Som havde cirka halvanden meter's kæde. Det specielle ved dem var at der kun var en nøgle til dem. Og den havde han selvfølgelig gemt. Uden den kunne hun nok ikke stikke af. Uden at vække ham. Selvom kæden var så lang.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Ons 28 aug - 0:37

Hun så tøvende på ham, som havde hun ikke rigtig lyst til at lægge sig ved ham, som vidste hun ikke om hun skulle lystre, dog da han råbte højt op, skyndte hun sig at smide tshirten og lægge sig ned, dog stadig med lidt mellemrum mellem dem. " Hvorfor er du sådan!?.. ville det slå dig ihjel bare lidt.. at spørge om.. om hjælp`? ". Hun hentydet til det han havde fortalt hende om sjæl sugning. Hun lagde sig tættere ind til ham, dog mest fordi han havde dynen og varmen. Hun mærkede hans varme krop mod sig.. og kunne ikke lade være med at føle sit hjerte banke hårde i brystet på sig. Hun var menneskelig og svag.. bange og sårbar.. selvfølgelig ville hun gør sit bedste.. for at være på den gode side af Reilly. Hun så flovt på Reilly og sagde" Vent! ". Hun trak sig en smule væk og tog håndjernene ud af hans greb. Forsigtigt låste hun sin del, dog om sin ene ankle og sagde " Jeg kan ikke sove, vis den skulle om mit håndled.. ". Hun rødmede en smule og så væk fra Reilly og sagde" her ". Hun rakte ham den anden del og sagde " vis jeg skal tilbringe en evighed med til.. til jeg bliver halv gammel og får suget min sjæl ud.. så iaften.. please vær en smule sød mod mig ". Hun lagde sig derefter op af ham igen..

Efter nogle minutter´s stilhed... da Reilly syntes at sove.. satte hun sig op. Hun kiggede på ham, med de uskyldige lyseblå øjne, der næsten syntes at glinse i mørket. Hun betragtede ham foran sig, følte sig mere magtfuld.. hævet over ham, for et kort sekund, indtil lyden af kæden.. der raslede... bragte hende tilbage til virkeligheden. Hun var hans slave. Hun tog sig kort til øreflippen, til smykket og sukkede dybt. " Hvorfor mig.. ". Hun vendte kort ryggen til ham og trak sine ben op til sit bryst. Hun så mod vinduet og derefter mod døren, før hun lagde sig ned ved siden af ham igen.. tæt op af ham. Hendes ånde, gled langsomt ud mellem hendes læber og kærtegnede hans overkrop. Han var muskuløs og flot.. rigtig flot når han sov. Forsigtigt rakte hun sin hånd frem, for at rør ved hans hår, men trak den dog hurtigt til sig igen. * En kæreste.. hvem ville nogensinde give sit hjerte.. til sådan et bæst.. *. Hun vendte derefter ryggen til ham og lukkede sine øjne og faldte i søvn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Ons 28 aug - 17:52

Han smilede roligt. Lod hende sætte den på anklen. Og satte den selv på anklen. Og lagde sig så selv med armene om hende. Tæt ind til hende. "Jeg har intet sagt om du bliver halvgammel og får suget sjælen ud. Den dag du bliver 30-40 år så bliver du en anden form for slave. Som eksempelvis stuepige." Sagde han roligt mens han blidt nussede hendes side med en strejf af kærlig berøring. Bare for at være sød ved hende. Og fordi han vidste inderstinde kunne hun godt li ham. Selv med den ubehagelige side han havde. Han kunne se det i hendes aura. Han lukkede roligt øjnene. Nussede hende videre. Før han langsomt faldt i søvn.

Men da hun bevægede sig vågnede han. Men han blev liggende med lukkede øjne. Hørte hvad hun sagde. Åbnede svagt øjnene. Og så ordene i hendes hoved i hendes aura. Et svagt næsten usynligt smil kom frem. *Det er du selv ved.* Tænkte han blidt for sig selv. Da hun lagde sig med ryggen til ham. Flyttede han sig roligt helt ind til hende. Lagde en arm om hendes mave. Og prøvede at mase den anden arm under hendes hoved så hun lå på den. Mens han begyndte at nusse hendes mave roligt.

Næste morgen. Vågnede han roligt og strakte sig. Så imod siden af sig. Og forventede hun stadig lå der. Smilede roligt. Og hvis hun sov. Bukkede han sig ned og kyssede hende blidt på kinden. Og ned langs halsen for at vække hende. "Laver du ikke noget morgenmad?." Spurgte han roligt mens han nussede hendes ene arm. Og kyssede hendes hals videre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Gæst on Ons 28 aug - 20:27

Pandora rørte lidt på sig, som føltes det godt, dog da hun åbnede de tunge øjenlåg og blev mødt af værelset, et værelse hun helst ikke ville være, samt med træmmer for, ja så trak hun sig hurtigt. " Hva`? ". Hun støttede sin arm under sin overkrop, så hun ikke rørte sengen mere, mens hun forsigtigt så sig over skuldren. " Morgenmad?.. " Hun betragtede ham lidt og sukkede så dybt, i det hun lagde sig ned i sengen igen og gabte udmattet. * Jeg vil ikke være rengørings tjeneste tøs.. *. Hun sukkede endnu dybere og rejste sig så op, dog kom hun ikke langt, da hun mærkede kæden, der nær havde fået hende til at snuble. " Øhm.. kæden ". Hun rødmede en smule og så væk fra Reilly, før hun bukkede sig ned og samlede tshirten op. Hun iførte sig den og kiggede lidt rundt, før hun fandt en lang trevl af hendes skjorte. Hun rev den af og bandt det om sit hår, så det lange blonde hår, nu var sat op i en stram knold, sådan så der ikke ville falde nogle hår ned i maden. " Hvad kunne du tænke dig? ".

Hun så sig kort over skuldren og bed sig en smule i underlæben, før hun gik ud i køkkenet og sagde" Jeg håber du kan lide frugt.. ". Hun lavede nogle små kaniner ud af æbler, samt hun skar nogle agurk stave, hvorefter hun fandt noget kød frem og stegte det. Hun lagde kødet frem på en tallerken og frugten på en anden, så man kunne tag det over på sin egen tallerken, hvor der intet var på. Hun tog en agurkstav i hånden og førte den op til sine læber, dog bed hun ikke i den.. hun stod blot og lod den blidt tromme ind mod hendes læber, før hun tog en bid og sagde " De træmmer?... er de lavet specielt for min skyld ". Hun smilede en lille smule og tog endnu en bid.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Early in the morning ¤ Reilly

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum