Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153447 indlæg in 7953 subjects

Well hallo lady Ribanalon

Go down

Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Gæst on Søn 22 sep - 13:08

S-Kroen Det Vilde Svin
T-20.00
O-lidt mennesker der hygger dig
P-en sort t-shirt og et par cowboy bukser og sko.
V-lidt koldt men ikke meget.

Cameron havde nu endnu engang bevæget sig ind på denne her kro som han kendte så forbandet godt efterhånden, så det sagde jo noget om at han kendte den godt nu og sådan, roligt gik han op til baren og bestilte sig en øl og betalte for den og sådan noget.
Roligt tog han en tår efter han havde fået den og slappede bare roligt af mens han sad der ved baren og sådan noget og viste ikke hvad han skulle lave sådan en dag som i dag, han kiggede lidt rundt *hvorfor er der nogen der tilbringer flere dage om ugen på at sidde sådan et sted her*tænkte han for sig selv og slappede bare roligt af og viste godt at han havde været her tit, men med flere dages mellemrum.
Han satte glasset foran og så ned på det og smilte bare for sig selv og alt det og kunne godt huske sidst han var der mødte han en eller anden kvinde og sådan, mon han kom til at se hende igen for det var nu meget sjovt og sådan noget halløj der, han kiggede rundt en gang mere og smilte bare for sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Ribanalon on Ons 25 sep - 16:57

Hun kom kun steder som denne kro når der var mere fredeligt her i underworld. Ikke at der ikke var fred nu ihvertfald fra hendes side af. Men hun havde ikke været væk fra sit sted i lang tid og alligevel havde hun de lyse morgenen trodset det at hun ikke kunne tåle sollyset og gået ud i næsten daglys for blot at se byen vågne op til dåd. Men nu var hun går foran kroen det vilde svin. Hun tog i kroen dør og åbnede lige så stille, i det hun åbnede begyndte en september susen at suse ind af døren. HUn tog 3-4 lette skridt vandrede ind i kroen og lod døren lukke sig bag hende med et lilel smæk. Det sorte hår havde bølget i vinden da døren var på mærket til at smække. Hun så rundt, nogen havde lagt mærke til hende mens andre slet ikke havde vist intérresse. De fleste kendte jo til Klusisskaerne og viste at de var et selskab man ikke altid ønskede sig.
avatar
Ribanalon

Antal indlæg : 521
Reputation : 0
Evner/magibøger : Formskifter

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Gæst on Tors 26 sep - 12:29

Han slappede roligt af og viste ikke hvad han skulle give sig til, men han kunne vel bare blive siddende her hvor han var og alt det, men før han viste af det var der en kvinde som kom ind på kro og alt det, men han reagere kun på at hun kom ind og ikke meget mere.
Roligt drak han mere af det han havde og kiggede så på kvinden og smilte roligt han havde ikke noget andet og give sig til så hvorfor ikke prøve og komme i kontakt med hende eller noget, det kunne vel ikke skade noget eller kunne det, han var ikke selv så sikker på noget mere i denne her verden og alt det.
Han så på hende og anede ikke hvem hun sådan var eller noget for han havde ikke ligefrem hørt at der var nogen som var kendt af deres navn og alt det halløj der, han kiggede på hende *hun er ikke menneske det helt sikker*tænkte han for sig selv og slappede bare roligt af, for han havde ikke det helt vilde og lave ellers end det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Ribanalon on Tors 3 okt - 16:39

Hun rystede hoved så hendes våde hår kastede vanddråber rundt om sig. Hun så igen rundt få sekundter og valgte så at gå imod et bord der stod for sig selv og i venstre hjørnekrog dog tæt på et vindue der førte ud til kroens fasade. Regnen slog mod den gamle glas rude som var at tykt kraftigt glas. Hun så ud af det, hendes øjne udviste at hun tænkte på noget eller nogen. Hvilket hun bestemt også gjorder, det var så lang tid siden hun havde været ude for Klusisskaernes hjem. Det var fantastisk endelig at være tilbage. Hendes blodtørst havde været tæt på monsterligende tilstand. Men cermonien skulle holdes hvilket havde gjort at Klusisska'erne havde været som fjernet fra jorden, de sidste mange måneder.
avatar
Ribanalon

Antal indlæg : 521
Reputation : 0
Evner/magibøger : Formskifter

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Gæst on Man 21 okt - 12:24

Han kiggede på hende som var kommet ind og alt det halløj der, han havde ikke ligefrem taget sig samme til rejse sig op og sige hej til hende for man kunne jo ikke bare gå hen og sige hej til alle og enhver man så eller kunne man, roligt rejste han sig op og gik roligt hen til denne her kvinde og så på hende "hejsa"sagde han roligt og kiggede på hende og kunne godt se at hun på hende at hun havde været ude.
Han kiggede på hende og smilte roligt og var bare glad for at have denne her selvtillid og alt det halløj der og viste ikke hvad hun ville tænke når hun engang ville sige noget til ham eller om hun var ville ignorer ham og alt det, han stod bare der og havde ikke noget imod og stå op lige nu for han var lidt træt af og sidde ned og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Ribanalon on Tors 2 jan - 23:04

En ung mand kom imod hende og stoppede op foran hende. Hejsa lød det fra ham. Hun vendte roligt sit hoved imod ham. "Godaften" sagde hun med en blid stemme. Han var en dæmon? Han lugtede sådan...Så, jo han var en dæmon. HuN smilede venligt og meget blidt til han hvorefter han vendte blikket imod kroens bar og gik imod den. HUn gik lige forbi ham da hun mest af alt regnede med at grunden til han havde sagt hej var fordi han skulle forb hende eller ventede på at hun gik forbi ham så han kunne komme ud. HUn lod den kappe hun havde haft på falde ned på trægulvet. der var en vandlinje efter hvor hun havde været gået. Den førte fra døren og til det sted hun nu havde sat sig.
avatar
Ribanalon

Antal indlæg : 521
Reputation : 0
Evner/magibøger : Formskifter

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Gæst on Ons 8 jan - 17:18

Han kiggede på hende og slappede roligt af mens han kiggede efter hende, efter hun var gået lige forbi ham og alt det, det var jo ikke fordi han skulle vider ud af efter han havde set hvor våd hun var at vejret som var der.
Han kiggede bare efter hende og gav sig roligt til at gå efter vandet på gulvet og stoppede roligt op, og så på hende "tror du misforstod det signal jeg prøvede og sende til dig jeg vil gerne snakke med dig derfor sagde jeg hej til dig"sagde han roligt og havde skam godt hørt at hun havde sagt godaften og alt det, men han ville bare gøre hende klar over hvad det var han endeligt ville og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Ribanalon on Fre 17 jan - 14:03

Hun vendte sig og kiggede op på da en stemme hun havde hørt for kort tid siden talte til hende imens. Manden som havde sagt hej stod nu ved hende og gjorder det klart at han faktisk ønskede hendes opmærksomhed. De metalliske grå øjne så roligt på ham imens han snakkede, små svage gnister sprang rundt i øjenfarven. "Jaså, jamen sæt dig endelig ned." en stod rykkede sig fra bordet ved siden af de og blev trukket lige så stille hen af gulvet og hvor Cameron stod. HUn smilede skævt imens hendes øjne havde vandret fra Cameron til stolen som havde rykken sig uden at nogen havde taget i den. Hun lod dog blikket vandre op til hans ansigt igen og så helt sprøgerne på ham som var hun et lille barn der stadig havde en vis uskyld over sig. Dette var Ribanalon evne.... telekinese. At få ting til at bevæge/svæve med mere i den evne som telekinese.
avatar
Ribanalon

Antal indlæg : 521
Reputation : 0
Evner/magibøger : Formskifter

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Gæst on Lør 8 feb - 23:31

Han kiggede roligt på hende og så på denne her stol der ligepludselig rykkede sig uden der var en levende sjæl som havde fat i den, så roligt kiggede han på hende og det var det tidspunkt hun kiggede på ham og roligt smilte han til hende "tænker at det var dig der gjorde det uden og folk gik i panik over det"sagde han roligt hvorefter han satte sig ned på stolen, som han regnede med var hendes værk og ha fået der hen til dem, men hvad viste han om det han var jo ikke alt vidende om ting her i byen.
Han så på hende og slappede af men var på vagt for han kendte dog ikke denne her kvinde på noget måde, men det var dog stadig spænde og lære hende og kende, hvis han dog kom til det overhovedet, for chancen for at lære en anden person og kende var meget lille i forhold til så mange andre ting, men man kunne jo altid give sit bedste til at komme til det efter hans mening.
Han studerede hende roligt i noget tid før han endeligt lignede en som ville til og sige et eller andet til hende, men lige nu tænkte han først før han sagde det og om det endeligt var klogt og sige til hende allerede nu her, men det kunne jo ligeså godt sige det nu som senere "navnet er Cameron og hvis jeg må spørge om hvad de hedder frøken"sagde han roligt til hende og havde ikke rigtig andet og sige end det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Well hallo lady Ribanalon

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum