Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Another day another drama ~Kukiu&Callie~

Go down

Another day another drama ~Kukiu&Callie~

Indlæg by Gæst on Ons 16 okt - 17:55

P:: En sort top samt et par cowboy short og et par lange støvler i sort XD
S:: Tæt ved hospitalet.
O:: Beskrives.
V:: Beskrives.
T:: Eftermiddag.

Mikayla var tæt på hospitalet, ikke fordi hun var kommet tilskade eller noget. Bare fordi hun var ude og se rundt omkring i Doomsvilles kvarter, alligevel var der et godt stykke fra hospitalet fra der hvor hun gik. Mikayla kunne stadigvæk ikke kontrollere sin evne perfekt, og alle folks tanker strøg ind i hendes kranium. Det gav hende en voldsom hovedpine, en smule værre end migræne tiltider.. Mikayla fik øje på en velkendt person lidt længere henne, det var Kukiu. Hendes elskede moster Eliza's kæreste. Det kunne hun huske fra fremtiden. Mikayla gik derover imod og så på hans ansigt for at forsøge øjenkontakt.
"Godeftermiddag." Sagde hun med et skævt smil og kørte en hånd igennem det lysebrune hår. De lyseblå øjne lyste op som krystaller, og hendes smil var som diamanter. Der var ret så mange folk på denne tid af dagen, og børn som larmede.. Vejret var strålende, solen skinnede selvom det begyndt at blive koldere med tiden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Another day another drama ~Kukiu&Callie~

Indlæg by Gæst on Tors 17 okt - 0:20

Kukiu gik rundt meget tæt på et hospital, han viste ikke rigtig hvad han lavede her, men det var som om der ville ske noget som ville sårer ham meget, hvad det var viste han ikke og han gad sådan set heller ikke finde ud af det, hans liv var lige ved at være perfekt igen efter det med Eliza ikke kunne huske ham, og at Kani var kommet tilbage efter en lang rejse han gerne måtte blive ved med at være på, så gik alt fint, Eliza kunne huske ham igen nu manglede han at får Kani væk fra Callie hans elskede søster.

Noget tid efter kunne Kukiu svagt dufte en mærkelig duft han ikke rigtig kunne sætte ord på hvad var, men det var noget som minde ham og Eliza, men så alligevel ikke, han gik lidt tætter på duften og før han viste af det hørte han en stemme, han vente hovedet imod stemmen og så lige ind i nogen lyseblå øjne og lignede meget en hvis vampyr ved navn Caroline, de lignede også hinanden men efter hvad Kukiu huskede havde hun kun en søster og det var hans kæreste til Eliza, han nikkede og sagde med en rolig stemme, "God eftermiddag frøken" han viste ikke rigtig hvad han ellers skulle sige til en person som han ikke kendte til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum