Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

My sister - Ryan.

Go down

My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Tors 24 okt - 22:56

[center]Sted: Ryans hus, Angerforge.
Omgivelser: De sædvanlige der i hendes hus.
Vejr: Det er køligt udenfor.
Tid: 20.42

Faith havde bevæget sig over til Ryan, hun så Ryan som hendes søster, hun havde været der for hende lige så længe hun kunne huske, og det ville ikke stoppe i den nærmere fremtid. Eller det håbede hun ikke. Faith ville ikke være respektløs, så hun bankede på døren inden hun gik ind, selvom det var som hendes andet hjem. Faiths egen sted var rundt omkring, hun havde ikke ligefrem hendes eget sted, så hun opholdt sig bare hvor hun nu kunne. Faith trippede mens hun ventede på der blev åbnet, hun havde ikke rigtig andet at lave, hun kunne jo ikke rigtig lave andet end at vente.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Tors 24 okt - 23:01

Ryan ventede på at Faith kom tilbage efter noget tid hvor de ikke havde set hinanden, Ryan havde denne her gang hvidt og sort hår, hun viste godt at Faith ikke havde noget imod hendes stil, eller som unge nu kalder det 'look' Ryan sad inde i stuen og ventede på at Faith ville komme ind i hendes hus som hun også ville kalde det deres hus, da det bankede på døren løb Ryan ud til den og åbnede dem og smilede stort der stod hendes søster og ventede på hende, Ryan åbnede arme og krammede hende og så ned i hendes øjne, "Faith du ved du bare kan gå ind" hun krammede hende igen og var på vej ind af døren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Tors 24 okt - 23:05

Faith kunne høre nogle løbende skridt og det fik et smil frem på hendes læber, da hun åbnede blev synet af Ryan næsten som en genforening. Sådan var det næsten hver gang Faith så hendes 'søster' ganske rigtigt var det ikke hendes biologiske søster, men det føltes som om det var hendes søster. Hun gengældte krammet og gik så indenfor. "Ja ja. Det ved jeg da godt, men hvad hvis du nu havde gæster eller havde travlt, jeg vil da ikke forstyrre dig." Hun havde altid været sådan, alle der behandlede hende med respekt skulle behandles på samme måde. Hun så rundt, hun elskede det hus, det var så smukt. "Jeg elsker virkelig dit hus. Jeg ville ønske jeg kunne være her hele tiden." Hun så tilbage på Ryan med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Fre 25 okt - 19:57

Ryan smilede stort til Faith, og lade sine hænde rom hende igen, "Had skulle jeg havde travlt med?" selvfølelig kunne hun havde travlt med at spise mad, endnu en gang for at holde sig i live,
Ryan tænkte tilbage på hvor mange hun havde spist af, nu når hun tænker over det har hun kun spist af mænd? hun var jo også kun til mænd, og hun viste også godt at hun aldrig ville få sig en kæreste fordi hun nu var som nu var, Ryan kiggede på sin søster da de begge var gået ind, Ryan Smilede til hende og sagde med en glad stemme, "Men Faith du må da godt få et værelse hvis du ville" Ryan ville blive glad for hvis hendes søster flyttede ind, de havde sådan et godt familie forhold.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Fre 25 okt - 20:23

Faith synes bare hun ikke ville presse for meget på med at være det, det var ikke hendes hus så hun mente ikke bare hun kunne brage ind når som helst. "Det føles bare forkert for mig." Hun smilede og så sig igen omkring, hun havde altid nydt hendes indretning, den var bare så flot. Hun så undrende på Ryan da hun tilbød hende et værelse, men hendes blik blev hurtigt normalt igen, hun ville endnu en gang ikke virke respektløs. "Mener du det?" Hun ville elske at bo der, ie mindst kun fordi hun elskede stedet, men også fordi Ryan var der. Ryan var den der betød mest for hende i øjeblikket, og det kunne gøre Ryans hus til et hjem for Faith, fordi hun følte sig tryg.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Fre 25 okt - 22:18

Ryan viste godt at Faith var den søde pige af de to, Ryan var mere den som ville havde hævn, men det var alligevel dejligt at Faith ikke havde noget imod hende, eller på den møde som hun var, men der var noget Faith som gjord Ryan mega lykkelig, hvad det var kunne hun ikke sætte ord på, "Hold nu op Faith, du ved godt du bare kan komme når du ville, det kunne du også når vi boede sammen i vores forældres hus" Ryan talte sandt hun havde altid fået lov til at komme ind på Ryans værelse selv om hun havde gæster på besøg, Faith stod altid øverst på Ryans lister over personer som måtte alt, "Selvfølelig mener jeg det søs, troede du jeg sagde det for sjovt? jeg ved du elsker at være her, og det tror jeg også at dine venner ville kunne" Ryan gik ud i køkkenet for at finde noget at spise at drikke til dem begge to, Ryan råbte ud fra køkkenet til Faith, "noget du har lyst til at spise og drikke?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Lør 26 okt - 20:39

Faith var rimelig uskyldig og sød, hun vidste godt at Ryan ike var helt så uskyldig. Men hun var jo også dæmon, og Faith en draconainer, der var stor forskel på de to racers personlighedsbeskrivelser. Faith smilede til hende og trak på skulderne. "Men alle har brug for privatliv." Hun tog en dyb indånding. "Lad os bare droppe det." Hun lyttede til hvad hun sagde og slog armene om hende i et kram. "Tak for det." Hun trak sig væk igen, hun var bare glad for Ryan ville lade hende bo der. "Bare et glas vand tak." Hun gik ud i køkkenet og så på hende.

//Dårlig krea.//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Lør 26 okt - 21:07

Ryan smilede til hende, hun kunne godt se at Faith ikke ville tage den snak om et privat liv Ryan havde og stadig har, Ryan havde lidt ondt af Faith fordi hun havde levet med en søster som blev nød til at havde sex med mænd for at få noget at spise, men det var jo sådan hendes dæmon race var, og Ryan kunne intet gøre ved det, Ryan lade sine arme om hende igen da hun blev krammet, nu hvor hun tænkte over det var Faith den eneste person hun havde krammet og havde talt sødt til , måske var det fordi de kendte hinanden ud og ind.

Ryan var ude i køkkenet og havde hentede noget vand til sin søster fordi hun havde bedt om det, [/b]"Når hvordan går det ellers ude i verden?"[/b] Ryan havde aldrig hørt om Faith familie, nok fordi de var i familie var det måske derfor? det viste Ryan ikke med sikker hed.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Søn 27 okt - 22:32

Faith havde aldrig rigtig tænkt på hvordan Ryan fik mad. Hun vidste godt hvordan, men det var ikke noget hun tænkte over. Hun brød sig ikke om tanken, så hun ville helst ikke tænke for meget på det. Tanker førte altid til fantasier, og lige præcis den fantasi ville hun helst undgå. Men det lå altid i hendes baghoved, det kunne poppe op når som helst. Hun satte sig ned og drak lidt af vandet. Hun trak let på skulderne over hendes spørgsmål. Hvad skulle hun svare? Der skete ikke noget i hendes verden, den var ensom og trist, men det måtte Ryan helst ikke vide. Faith ville ikke have hun skulle bekymre sig. "Det går fint. Stille og roligt." Hun havde det ikke helt så godt som hun fik det til at lyde, hun var hjemløs og fik sjældent mad. Hun drak lidt mere af vandet og så sig rundt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Gæst on Lør 9 nov - 11:33

Ryan så hvor usikker hendes søster var, men hvordan kunne det lade sig gøre, Faith var jo flyttet ind hos Ryan, hun kunne få alt hvad hun ønskede sig, men hvorfor var hendes søster så usikker da Ryan spurgte ind til verden, den verden som hun ikke selv havde fået, Faith kunne være fri ingen bestemte over hende, hun havde ikke været ude for torture, Ryan derimod havde været ude for nærsten alt, at hun ikke kunne sætte ord på det, Ryan smilede dov bare til hendes søster og lod som ingen ting, "Det lyder dejligt" Ryan prøvede at gemme den triste stemme væk, og hun håbede sådan at Faith ikke ville ligge mærke til det,

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: My sister - Ryan.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum