Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

» It's been a while - Sean
Today at 10:30 by Sean

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153055 indlæg in 7940 subjects

I need space! //Razion//

Go down

I need space! //Razion//

Indlæg by Gæst on Søn 3 nov - 16:22

Sted: gågaderne
Omgivelser: mange, og jeg siger dig, MANGE folk.
tid: 17.23
vejr: solen skinder

Evelynn maste sig gennem mængden af forskellige væsner. Skoven, som hun så inderligt elskede og savnede, var ikke længere et sted hun kunne holde til. ingen steder uden for Doomsvilles mure var sikre. Hun plejede godt at kunne overleve de udød, men der var kommet for mange, og de havde invaderet de flestes hjem. Specielt hendes! Hun måtte indrømme, at det da var cool, at kunne bygge en hær og sådan nogen, hvis hun havde en hær havde hun da sikkert også smadret alt af. Nej, vel? Hvorfor skulle hun gøre det? Til hvilket formål? Det her var simpelthen for meget, og nu skulle hun høre på folks brokken, over at der ikke var nok mad, eller steder at sove. Guuud, hvor var det dog langt ude!
Okay, Evelynn brokkede sig meget, men hun plejede at være alene. Hun havde aldrig socialiseret sig med andre før, og nu skulle hun til at gøre det med titusinde personer på samme tid!
"Flyt dig!" vrissede hun af en halvbuttet dame, som stod tæt nær indgangen af kroen med sine to børn. Hun masede sig forbi, og stormede ind på kroen, men det eneste der var til at finde var folk.
De fleste steder var nu lavet om til steder, hvor man kunne hente mad, eller steder, hvor man kunne overnatte. Der var ikke uendelige mængder af mad, så folk der havde fået fik et stempel, så man kunne se, at de havde fået, hvis de kom for at få en portion mere. Det hed én familie om én seng, og var man så heldig at være den eneste i sin familie, blev man sat sammen med nogle andre. Dette var ikke et liv man kunne leve. Dette var en lidt mere tolerant form for en kz-lejr. ja, det var lige præcis, hvad det var.
Evelynn sukkede og gik lidt længere væk fra centrum, så der i det mindste var nogle sten, men kunne bevæge sig rundt på. Væk fra larmen.
Hun havde det varmt, og hun var sikker på, at alle svedede som grise. Specielt hende den buttede dame, for hun lignede virkelig en gris med den lyserøde farve, hun havde i ansigtet.
Yep, Evelynn var i byen, og det blev snart til et helvede. Ikke for hende, nej. Det skulle nok blive sjovt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I need space! //Razion//

Indlæg by Gæst on Tirs 5 nov - 10:30

Razion kom roligt gående hen af gaderne som der nu var i byen, han havde besluttet sig for at komme lidt væk fra den kro han havde været på i noget tid nu og tja nu ville han tjekke byen lidt ud for at se om der skete noget, han var jo meget ny stadig selvom han havde været der i noget tid hvor længe huskede han ikke helt.
Han puttede sine hænder ned i sine lommer og gik roligt vider og slappede bare af mens han gik der og kiggede, stoppede han roligt op og kiggede på en flok mennesker som stod og vist havde det varmt i den mænge de stod i, men hvorfor stod de der han kunne ikke se noget formål ved at stå så tæt når der var masser af plads lige bag dem, men viste så heller ikke hvad der forgik indenfor hvor der nok også stod en masse folk.
Han slappede bare af og blev stående og gad godt se hvad der kom til at ske og den slags der, for han havde ikke meget andet og give sig til lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum