Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153057 indlæg in 7940 subjects

//Razion// Why So Serious?

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 22:29

Shar smilede til ham, og da han spurgte hvad hun tænkte på, bed hun sig blidt i læben. Øh, ja, hvad tænkte hun egentlig på? Det tog lidt tid før hun svarede ham. ”At det er dejligt, og…” hun bed sig igen i underlæben, men denne gang en smule hårdere end før. Skulle hun sige at hun kunne lide ham, og endda rimelig meget? ”Jeg tænker på hvor dejlig du er, selvom jeg ikke som sådan lige kender dig, så… jeg kan virkelig godt lide dig” det sidste sagde hun meget lavt, men der var sandheden endelig sluppet ud af sækken, eller hvad man nu sagde. Hun så ned, men kunne ikke lade være med at smugkigge op på ham, dog med hovedet bøjet ned.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 22:35

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og lyttede til hvad hun sådan sagde til ham og kunne godt høre at det sidste var meget lavt, roligt så han bare på hende og lod roligt en finger presse sig imod hende anus og så på hende "syns nok jeg kunne mærke det på dig søde"sagde han roligt med et smil på sine læber.
Han kiggede på hende og viste ikke hvad han ellers lige skulle sige lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 22:49

Shar bed sig i læben, og vidste ikke hvad hun lige skulle sige eller høre nu her. Hun nikkede da han sagde at han godt kunne mærke det på hende. Det var da altid noget at han havde lagt mærke til det, ikk? Shar var en smule i tvivl hvad det lige angik.

Hun kunne mærke at han lod en finger presse sig imod henrs anus. Hun var ikke helt sikker på hvordan hun skulle forholde sig til det. Hun havde prøvet det en gang før, og der havde hun ikke lige været så glad igen for det. Hun bed sig i læben, usikker på om hun skulle lade ham prøve eller ikke, men valgte så at prøve at give ham en chance. Måske ville det føles anderledes end den gang, hvem vidst?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 23:17

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og spyttede ned til sin finger og så på hende, roligt gned han det mod hendes anus og så på hende før hans finger roligt kom indenfor og slappede af, mens han bare roligt gav sig til at køre den frem og tilbage i hendes røv.
Han kiggede på hende og kyssede hende på munden mens hans finger kørte oppe i hendes anus og viste ikke om hun kunne lide det, men han ville jo lige gøre hende klar før han gjorde det med sit lem jo, han var en af de mange personer som ville varme kvinden op ordenligt så det ikke gjorde ondt og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 6 jan - 7:49

Hun bed sig stadig i læben da han gjorde det, stadig ikk hel sikker på om hun kunne lide det på den her måde her. Da han kyssede hende, kyssede hun ham straks tilbage, og prøvede at flytte sine tanker væk fra det han gjorde, og bare nyde hans kys. Hvis hun skulle være helt ærlig med det han gjorde, vil hun hellere ha at han bare gjorde det som han havde i tankerne i stedet for, hun kunne huske at hun ikke havde været så glad for man gjorde det med fingeren, men det havde vist været bedre direkte det andet, hvis hun ikk huskede helt forkert.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 6 jan - 22:37

Han kiggede på hende og smilte roligt til hende og fik hende roligt til at sprede bene og roligt trak han sin finger ud af hendes anus og satte sig så mellem hendes ben og så på hende med et smil, roligt satte han sit lem mod og spyttede ned på det og den slags der så der var en form for våde væsker der nede.
Han kiggede på hende og gjorde så hun var så klar til at han pressede sig ind som han kunne gøre hende, roligt lod han sig presse sig op i hendes anus og så på hende, mens han gjorde det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 6 jan - 22:49

Shar bed sig halv hårdt i tungen, men sagde ikke en lyd. Hun så på ham da han tog sin finger ud af hendes numse. Hun lod ham spræde hendes ben, og da han så pressede sit lem mod hendes numse, så hun ned på det. Han spyttede på det, og hun så en smule forvirret ud, men tænkte at det nok var for at gøre det en smule lettere.

Da han lod sit lem presse ind, så hun bare på ham, koncentrede sig kun om at kigge på ham. Hun var bange for at det ikke var så behaligt igen, men tillod sig så at nærke efter. Det følges anderledes, men ikk dessideret ubehageligt. Hun smilede til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 6 jan - 23:17

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og kunne mærke på hende at hun tillod ham at komme ind på en måde, roligt som han var på vej op i hendes numse nussede han hende på maven og slappede bare roligt af mens han lagde lidt pres på og den slags der.
Han så på hende med et smil og efter lidt tid og han var komme et styk op i hende og alt det, roligt gav han sig til at lave små frem og tilbage ryk inde i hendes anus og så på hende med et smil "dejligt"spurgte han roligt og så på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 7 jan - 17:10

Shar blev ved med at holde blikket rettet på Razion. Han var nu kommet langt ind kunne hun mærke. Han begyndte at bevæge sig. Det gjorde faktisk en smule ondt, men alligevel ikke? Hun var ikke sikker på den smerte her, om den var udholdelig eller hvad den var, men smerte var dog ikke det eneste hun kunne mærke. Da han spurgte om det var dejligt, bed hun sig blidt i læben. ”Altså, både og må jeg nok sige. Jeg er ikke rigtig sikker” tilstod hun, men smilede så til ham, og lænede sig en smule frem, så hun kunne kysse ham på munden. Hun fangede blidt hans underlæbe mellem sine tænder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 7 jan - 21:33

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og kyssede hende tilbage og så på hende og forsatte roligt med det han gjorde ved hende, og kyssede hende tilbage og smilte bare da han ikke kunne lade være med at smile og alt det.
Han så på hende og spredte hendes ben noget mere og slappede bare roligt af og havde mere plads til det han lavede og alt det, han kunne skam godt mærke at hun ikke sådan havde prøvet det ordenligt før det her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 8 jan - 21:05

Da han kyssede hende tilbage lukkede hun øjnene stille i, og nød ham så meget som hun kunne. Hun lod ham sprede hendes ben, vidste ikke helt hvad hun skulle sig, hun havde faktisk intet at sige, og det var vel ikke underligt, vel? Hun smilede til ham, og nussede ham stille på hans mave i små cirkler.


//sorry, kunne ikk rigtig finde på noget//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 8 jan - 21:27

Han kiggede på hende og slappede roligt af og viste ikke hvad han skulle sige lige nu og her, mens han var i gang mærkede han en dejlig varme nede derfra og roligt kom han inde i hendes numse og stoppede med at bevæge sig imens han kom.
Han så på hende og lænede sig ned til hende og kyssede hende roligt på munden og slappede bare af mens han holdte det kys "du er bare dejlig"sagde han roligt og smilt til hende og viste ikke hvad han skulle sige, han kiggede på hende med et stille smil og havde det godt med at de havde haft det de havde og alt det.

//går nok//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 12 jan - 13:42

Shar kiggede bare på Razion mens han gjorde det der. Hun kunne tydeligt mærke da han kom, ikke helt sikker på hvordan hun skulle forholde sig til det, men valgte så bare at prøve at nyde det. Da han kyssede hende kyssede hun straks tilbage. Hun smilede til det han sagde. ”du er ogs dejlig” sagde hun, og smilede meget kærligt til ham, og strøg kærligt sin ene hånd over hans kind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 13 jan - 10:02

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede roligt af og holde sig oppe i hende så det ikke løb ud af hendes numse, han så på hende og kyssede hende bare endnu og holde det i noget tid "tak søde"sagde han roligt og bevægede sig lidt inde i hende "hvordan føles det endeligt"spurgte han roligt og havde det godt nok selv, men det var mere hende han tænkte på lige nu og her, for hun skulle sige hvis hun ikke kunne lide det.
Han kiggede på hende og nussede hende på siden af kinden og slappede bare af og ventede på at hun sagde noget til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 14 jan - 18:19

Hun smilede, og kyssede ham tilbage da han kyssede hende. Hun lod sin tunge lege en smule med hans. Da han slap deres kys smilede hun til ham. ”Hvordan kan man syntes andet om dig end det?” spurgte hun kærligt, og strøg ham over kinden med et smil. Da han spurgte hende hvordan det føltes så hun ham ind i øjne med et smil, og man kunne tydeligt se smilet i hendes øjne. ”Anderledes men dejligt vist nok” svarede hun ham, og kyssede ham hurtigt på munden igen. Hun lukkede halvt øjnene i da han nussede hende på hendes kind. Han var virkelig beroligende at være sammen med, hun kunne faktisk ikke lige huske en gang hvor hun havde følt sig så rolig og tryk sammen med en anden person før.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 12:06

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber "Okay"sagde han roligt kørte bare roligt i små ryk i hendes numse og så på hende med et smil på sine læber, roligt kyssede han hende igen da hun kyssede ham og alt det halløj der.
Han så på hende og tog roligt fat i hendes ben og bøjede dem op så man kunne se hendes numsehul tydelige end før og den slags der, roligt pressede han så meget af sit lem op i hendes røv som han kunne få der op og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:22

Shar betragtede ham stille, og nød det da han kyssede hende tilbage. Hun havde lukket øjnene halvt i og mærkede bare det han gjorde ved hende. De små ryk i hendes numse som han gjorde. Hun bed sig en smule i læben da han pressede sig så langt op i hende, han kunne. Det gjorde ondt, men hun ville ikke sige det til ham. Hun kyssede ham igen, og fik lyst til at give ham en smule smerte eller noget, så hun nappede ham en smule hårdt i hans læbe, og betragtede ham imens.


//Sorry, kunne ikk lige finde på noget xD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:28

Han kiggede roligt på hende med et smil på sine læber og nød hendes bid i hans læbe og roligt efter noget tid med de små ryk der i hendes numse, kunne han give sig til at lave dem lidt større sådan efterhånden som hende numse vænnede sig til at han var der oppe.
Han kiggede roligt på hende og nussede hende på kinden mens han roligt forsatte, han ville ha hun skulle ha en god oplevelse af det her, da det jo ikke var det sjoveste og prøve som sådan, så jo bedre det var jo mere havde man lyst til at gøre det, ville han da mene, men om hans mening var rigtig var han dog ikke sikker på lige nu og her, da folk nok ville sige ham imod på en eller anden måde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:44

Hun havde på fornemmelsen at han godt kunne lide at hun bed ham, men hun var dog ikke helt sikker på det lige her og nu, da hun jo ikke kunne læse tanker eller noget i den stil der. Hun mærkede at han begyndte at lave hans ryk lidt støre. Hun bed ham hårde i hans læbe for hun havde en eller anden tanke om at det ikke gjorde lige så ondt hvis hun også gav ham noget smerte, men det var jo ikke helt rigtigt, men hun havde det alligevel sådan. Da han nussede hendes kind lænede hun sig ind mod hans hånd, og lukkede øjnene nydende i. Koncentrerede sig faktisk kun om hans hånd lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Fre 14 feb - 12:19

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og mærkede da godt at hun bed ham lidt hårdere i læben, men dog tog han sig ikke af det og alt det, og hans bevægelser i hendes røv forsatte han med og den slags der, men han tog dog stadig hensyn til hende og den slags der for han skulle jo ikke gøre så hun fik ondt som det nu endeligt kunne ende med og alt det halløj der.
Han så på hende med et smil på sine læber og kunne godt mærke at det snart var tid til at han ville komme og den slags der, men hvornår kunne han ikke lige helt præcis sige lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum