Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

//Razion// Why So Serious?

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Fre 22 nov - 11:14

Han kiggede roligt på hende "altså der da ting der kan gøre mig sur men ikke lige nu altså du kan ikke få mig til at blive sur på dig"sagde han roligt og så på hende og slappede roligt af og tog noget salat og kastede efter hende med et stille smil på sine læber.
Han kiggede på hende med et smil og slappede bare af og havde det godt med at være her med hende, for hun var en meget nysgerrig person og det var nu også godt nok efter hans mening, roligt spiste han vider og slappede af for han kunne ikke andet, han så på hende "hvad har du lyst til at lave efter vi har spist"spurgte han roligt og så på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Fre 22 nov - 15:47

Shar så bare på ham. så han ville ikke blive sur på hende, godt. ”Hvad så med andre?” spurgte hun. Hun kom til at grine da han kastede salat efter hende. ”Madkamp, er det det du er ude efter?” spurgte hun, og smilede stort til ham. hun tog selv noget mere at spise, og tænkte sig lidt om da han spurgte, hvad de skulle lav, nå de havde spist. Hun havde ikke rigtig lige nogle ide sådan pt, men foreslog dog alligevel noget. ”Vi kunne lære hinanden bedre at kende, eller noget i den stil” sagde hun, og smilede forsigtigt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Fre 22 nov - 22:41

Han kiggede på hende med et stille smil "ja det kunne vi skam godt gøre shar det lyder nok også mest fornuftigt"sagde han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber og viste ikke hvad han ellers skulle sige, han kiggede roligt på hende og viste ikke hvad han lige skulle sige lige nu for der var ikke meget og sige efter hans mening af og alt det halløj der, han så på hende og slappede bare roligt af og havde det godt med et snakke med hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Fre 22 nov - 22:48

Shar smilede til ham, og tog lidt mere af sin mad som hun næsten havde spist nu. ”Har du så et sted vi kan være eller noget? Spurgte hun, og smilede halv genert til ham. Hun havde ikke selv et sted, eller jo en hule, men det var vel ikke et så godt sted, vel? Hun håbede han havde et sted de kunne gå hen eller noget. Hun havde ikke lyst til at være et sted hvor der var andre. Hun var træt af at der altid var så mange som altid skulle snakke i munden på hinanden, og overdøve de andre. Det gav hende en gevaldig hovedpine, og det var også derfor hun boede ude i skoven med sin bror. Hun så på ham, og ventede bare på hvad han nu en gang ville svare hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 24 nov - 2:05

Han kiggede på hende og slappede roligt af og viste ikke hvad han skulle sige lige nu og hørte så hvad hun sagde til ham og smilte til hende "jo vi kunne jo tage til der hvor jeg holder til på kroen det vilde svin hvis du vil"sagde han roligt og så på hende, han viste ikke hvad hun sagde og alt det halløj der, han syns virkeligt godt om hende og alt det halløj der og viste ikke hvad hun syns om ham men det var jo noget han godt vilde vide men nok ikke ligefrem kom til og få at vide bare lige sådan der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 14 dec - 18:54

Shar så roligt på ham, og ventede bare til han havde svaret hende. Så han boede på en kro? Shar trak let på skuldrene af sig selv, og smilede så bare til ham. Hun havde intet imod at han boede på en kro. Det var jo trods alt bedre end at bo på gaden. ”Jo vi kan godt tage der hen.” sagde hun. Hun tog den sidste mundfuld som hun havde tilbage, og rejste sig så op. ”Du viser vejen” hun smilede til ham, og gik over ved siden af ham. han virkede meget sød, og rar. Shar var så småt begyndt at kunne lide ham, men hun nævnte det ikke, og vil heller ikke indrømme det over for sig selv. Hun bed sig let i underlæben, og ventede bare på at han skulle rejse sig op, og vise vejen hen til kroen.

//undskyld fordi der gik så længe inden jeg fik svaret, havde ikke sådan tid, og skulle så på ferie, håber at du stadig har lyst til at forsætte?//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 11:27

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og viste ikke hvad hun tænkte lige nu, men han lagde mærke til at hun bed sig i læben men sagde ikke noget om det, roligt gav han sig til at gå fra hvor de var og til hvor han boede lige nu og her, han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og gik vider og havde ikke noget imod at hun var som hun var, han kiggede på hende og der gik lidt tid før de var fremme og den slags der, men da de endeligt var kommet frem og alt det gik han roligt ind og så på hende med et smil og holde døren for hende og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 22:17

Shar fulgte efter Razion da han viste vejen for hende. Da de kom til kroen gik hun med ind, og fulgte med ham over til hans værelse. Hun smilede forsigtigt til ham da han holdt døren for hende, og smuttede indenfor. Hun så sig rundt på værelset. Her var da hyggeligt nok, og fredeligt. Selvfølelig var der fredeligt, der var jo ligesom ingen andre her. Shar så over på Razion, og smilede. ”Her er da hyggeligt nok” sagde hun, og så sig om igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 18 dec - 12:14

Han kiggede på hende med et stille smil "Ja men der kan godt være for stille når man er alene her så det dejligt og ha noget selvskab her"sagde han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber, han kiggede på hende og så sig omkring også på hende igen og gik roligt rundt "så hvad har du lyst til at lave"spurgte han roligt og så på hende og viste ikke hvad hun ville lave eller om hun bare ville snakke og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 18 dec - 20:46

Shar så stadig rundt, men så så over på Zazion da han talede. Hvad hun havde lyst til at lav? Hm, det vidste hun ikke lige helt. Hun trak kort på skuldrene. ”Det ved jeg ikke helt” hun bed sig i læben, og så sig om igen. Hun vidste ikke helt hvor hun lige skulle gøre af sig selv. Hun stod bare midt på gulvet, og kiggede rundt. Hun så over på Razion igen, og spurgte så ham. ”Hvad har du selv lyst til at lave?” hun smilede forsigtigt til ham, og fandt så en stol, som hun satte sig i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 19 dec - 11:59

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede roligt af "ja det ved jeg ikke"sagde han og stilte sig bag hende, mens hun sad i den stol og roligt lagde han sine hænder på hendes skulder og masserede dem roligt og håbede på at hun ville kunne lige det, for han gjorde det jo kun i en god mening og den slags der, han kiggede på hende med et smil på sine læber og viste ikke hvad hun ville sige og gøre.
Han havde bare løst til at gøre det her altså give hende massage og den slags der, han kiggede på hende med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 19 dec - 16:20

Hun sukkede. Så ingen af dem havde nogle forslag til hvad de lige kunne lave. Hun fulgte Razion med blikket, og vidste ikke helt hvordan hun skulle reagere da han begyndte at give hende massage. Det var meget behageligt, så hun lod ham gøre det. Hun lagde hovedet bagover, så hun kunne se op på ham, og smilede til ham. Hun lænede hovedet så meget tilbage at hun lænede det mod ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 19 dec - 23:11

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og blev roligt ved med det "kan du lide det"spurgte han roligt og viste jo ikke helt lige nu og her, han kiggede roligt på hende og smilte bare til hende mens han stod der og gjorde det.
Roligt førte han sin hånd ned under hendes tøj ved hendes skulder så han kunne få ordenligt fat på en blid måde og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Fre 20 dec - 13:38

Shar smilede tilbage til ham, og nikkede stille. ”Mm” sagde hun. Det var meget dejligt og beroligende at få massage. Hun havde ikke fået det længe, og kunne godt mærke at hun var en smule øm nogle steder. Hun sukkede en enkelt gang, og nød bare at få massage. Hun lod sine tanker vandre en smule, tænkte på hvordan det mon ville være at…. Nej, hun rystede kort på hovedet inde i sig selv. Hun skulle ikke tænke på det, sagde hun til sig selv. Hun så op på Razion og smilede forsigtigt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Fre 20 dec - 22:44

Han kiggede på hende og forsatte lidt indnu før hun rystede på hovedet "er der noget galt"spurgte han roligt og kiggede på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare af og havde det godt, han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og viste ikke hvad hun ville sige, han kiggede på hende med et smil og ventede endeligt bare på at hun svarede.
For hun måtte tænke på et eller andet siden hun rystede på hovedet og den slags der, han kiggede roligt på hende og smilte bare til hende for han kunne ikke andet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 21 dec - 0:07

Shar så på ham da han spurgte om der var noget galt. Hun rystede på hovedet. ”Næ, hvad skulle der være galt?” spurgte hun ham, og smilede stort til ham. Der var en ting som Shar gerne ville gøre lige nu, men turde hun, og hvad nu hvis det var noget som hun ville fortryde bagefter? Shar bed sig i læben, og tænkte lidt over det. Hun besluttede sig for at gøre det. Hun rejste sig op, og vendte sig mod Razion, og smilede en smule genert. Hun lagde armene om halsen på ham, og kyssede ham så, men kun kort, for hun igen trak sig væk fra ham, og så så ned. ”Undskyld” mumlede hun. Hun var ikke sikker på hvordan han ville reagere på det som hun lige havde gjort. Hun bed sig i læben igen. Hun skulle ikke have gjort det indså hun, men det var for sent nu at gøre det om. Sket er sket, og intet kan lave om på det, men gid der var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 21 dec - 1:28

Han kiggede på hende og slappede roligt af, mens han stod der og ventede bare på at hun ville sige noget og kiggede på hende da hun lige pludselig rejste og før han viste hvad han skulle gøre var der et par varme arme om sin nakke og nogen læber der ramte hans.
Han stod lidt efter for at komme til sig selv lige nu for han havde ikke nogen ide om hvad han skulle gøre lige nu "øhm ja det kom bag på mig men dejligt"sagde han roligt og så på hende, og roligt gik han hen til hende tæt på hende og lagde sine ene hånd på hendes hage og roligt kyssede han hende på munden, hun skulle ikke være genert over det hun havde gjort for han var ikke sur eller noget som helst i den still.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 21 dec - 13:37

Shar så op da han lagde en hånd på hendes hage. Hun bed sig let i læben, men slappede en smule af da han ikke sagde noget som sådan til hende. Han kyssede hende blot, og det overraskede hende næsten lige så meget, som hun selv havde overrasket sig selv, da hun havde kysset ham. Hun så ham i øjnene, mens han kyssede hende, og hun besvarede forsigtigt hans kys.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 23 dec - 23:03

Han kiggede roligt på hende og slappede bare af og viste ikke hvad hun ville tænke, men det var nok meget det samme som han tænkte håbede han da lidt på, men han var dog ikke helt sikker på det lige nu.
Han kiggede på hende med et smil på sine læber og viste ikke hvad han lige skulle gøre "Når hvad så nu"spurgte han roligt og så på hende med et smil, han var bare venlig ved hende og den slags der for hun var sød og den slags ting der, men det var bare underligt at de bare havde gjort det og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 23 dec - 23:29

Shar bed sig igen i læben, og denne gang så hårdt at hun kunne smage blod. Hun havde ikke noget imod smagen af blod, men der var for meget smag af jern i blod. Hun sank dog blodet, og så bare på Razion. Hun vidste ikke rigtig lige hvad hun tænkte på, og det forvirrede hende en smule. Da Razion spurte hvad der nu skulle ske trak Shar blot forsigtigt på skuldrende, og vidste ikke helt om hun skulle blive stående hvor hun nu en gang stod, eller om hun skulle sætte sig ned. Hun blinkede et par gange. Hun havde faktisk ikke rigtig helt fattede det der lige var sket, ogs selvom det var hende som først havde kysset ham. Hun sukkede så bare, og lænede sig så bare af en eller anden grund, som hun ikke helt selv var bevidst om, op ad ham. Hun så forsigtigt op på ham, og smilede lige så forsigtigt til ham, men blev stående, lænet op af ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 24 dec - 0:12

Han kiggede på hende med et stille smil da hun stod der og kiggede og den slags der og roligt lænede sig op af ham, det havde han ikke rigtig forventet men det var nu engang det hun gjorde.
Han kiggede på hende "hvad så søde"spurgte han roligt og lagde sine arme om hende og kiggede på hende med et stille smil, roligt kørte han sine hænder op af hendes krop bare for se om hvordan hun ville reagere på det for han var nysgerrig på hvad hun turde kaste sig ud i og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tirs 24 dec - 14:55

Hun stod lidt bare lænet op af ham uden at sige noget, og sagde heller ikke så meget da han roligt kørte sine hænder op ad hendes krop. Hun havde intet imod det, faktisk kunne hun godt lide den fornemmelse det gav hende. Hun smilede op til ham, og sukkede halvt. Hun stolede åbenbart allerede mere på ham end hun lige turde indrømme over for nogle. Var det for meget hun allerede stolede på ham? Når, det var egentlig også ret lige meget lige nu, for det måtte tiden jo svare hende på. Hun lænede panden mod hans bryst, og lukkede halvt øjnene. Han fik hende til at føle sig tryk, men igen var det det rette at følge, eller ikke?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 25 dec - 12:08

Han kiggede roligt på hende med et smil på sine læber og lagde roligt sine hænder på hendes numse og løftede hende roligt op til sig så deres hoveder var overfor hinanden og den slags der, roligt kyssede han hende på munden og ned af hendes hals og slappede bare helt af mens han gjorde det, for han var ikke den der tog og lod det gå alt for hurtigt, da han godt ville ha hun også skulle tage og gøre noget hvis hun havde lyst til at gøre det han var ved og opsætte med dem sammen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 25 dec - 12:45

Shar blev en smule overrasket da han lagde sine hænder på hendes røv, og han løftede hende op. Da han kyssede hende på munden, kyssede hun ham tilbage. Hun kunne godt lide at han kyssede hende ned over halsen og den slags der. Hun lagde sine ben rundt om livet på Razion. Hun vidste nemlig ikke helt hvor hun ellers lige skulle gøre af dem, men det hun gjorde var jo nok det mest logiske at gøre. Hun nussede stille Razion i håret, vidste ikke om han kunne lide det eller hvad, men det var nu en gang det som hun gjorder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 25 dec - 12:52

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og kyssede bare vider på hendes hals og den slags der, og nød hendes nusseri i hans hår og alt det.
Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og fumlede roligt rundt med det hun havde på af tøj på overkroppen for at få det af hende, men om hun ville stoppe ham det var jo helt op til hende om at gøre, for han var bare den han var og ja han kunne godt lide deres kemi og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum