Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

//Razion// Why So Serious?

Side 3 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 25 dec - 14:06

Shar så på ham med et smil, men bed sig så en smule i læben. Skulle hun tillade ham at tage hendes trøje af, eller skulle hun standse ham? Hun tænkte ikke længe over svaret, fordi hun selv gerne vil det her. Hun vil lade ham tage hendes trøje af uden at gøre modstand, men hun vil heller ikke ligefrem hjælpe ham med det, besluttede hun sig for. Hun ville gerne at han gjorde det uden hendes hjælp.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 25 dec - 14:14

Han så på hende og smilte roligt go gav sig til at prøve og få hendes trøje af hende, da det lod til at hun godt ville ha at han gjorde det selv.
Han så på hende og roligt efter noget tid og besvær havde han fået trøjen af hende, han så på hende med et smil på sine læber og kyssede hendes på skulderen og viste ikke hvordan hun havde det med det her, men han havde det godt med det og den slags der, han så på hende og viste ikke hvad han skulle sige for der var vist ikke noget og sige til det lige nu.
Han kiggede på hende "vil du forsætte eller"spurgte han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber, og anede ikke hvad han eller lige kunne ha sagt der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 25 dec - 23:29

Shar smilede stort til ham. Han var noget tid om at få hendes trøje af, og Shar nåde at overveje om hun mon alligevel ikke skulle hjælpe ham, men så fik han den langt om længe af hende. Da han spurgte om de skulle fortsætte så hun først en smule undrene på ham, for der spørgsmål der kunne jo spørge om to ting. Et, skulle han fortsætte med det de lavede, kysse og kælde og den slags der, eller om han måtte tage mere af hendes tøj af. "Hvad mener du helt præcist med det spørgsmål?" Spurgte hun bare, og kyssede ham en smule forsigtigt. Hvis han mente det første, var det et klart ja, men med det andet, var hun ikke lige 100 % sikker på det svar. Hun nød det her lige nu, faktisk nød hun bare at være så tæt på ham, en som hun åbenbart stolede meget på allerede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 0:06

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og slappede roligt af "altså alt det du tillade jeg gør altså kun hvis du vil altså"sagde han roligt og prøvede og holde fokus på hvad han endeligt snakkede om, men roligt kyssede han hende på munden og lod det holde i et godt stykke tid og viste ikke om hun kunne lide det men det lod det til efter hans mening og den slags der.
Han så på hende "altså jeg vil ikke sige du skal gøre det seksuelle med mig hvis det er det du ikke er sikker på at du vil du skal bare sige det hvis det er sådan søde Shar"sagde han roligt smil på sine læber og slappede bare af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 0:26

Shar prøvede at holde styr på det han sage, og hun regnede med at hun havde forstået det han lige sagde, helt korrekt. Hun nikkede. Selvfølgelig vil hun da fortsætte med det her. "Skal skam nok sige hvis det går for hurtigt, eller noget, søde." Hun smilede til ham, og da han kyssede hende, gengældte hun hans kys. Hun lod forsigtigt sin tunge lege med hans, og nussede ham forsigtigt i håret.

Hun nikkede til det han sagde, da han havde afsluttet deres kys. Hun smilede tilbage til ham, og nappede ham så en smule drillende på halsen. Hun vidste ikke hvad han lige vil sige til det, men det skulle hun skam nok finde ud af om lidt. Hun så afventende op på ham, for at se om han kunne lide at hun gjorde det eller ej. Hvis han ikke kunne, skulle hun nok stoppe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 1:07

Han kiggede på hende med et smil og nød det roligt som hun gjorde og legede tilbage med sin tunge og den slags der, roligt kørte han en hånd ned over hendes ene balde og op igen til hendes baghoved og så på hende med et smil, roligt kyssede han hende på munden og ned af hendes hals og vider over hendes mave og op af igen.
Han ville se hvad hun ville kunne lide af den slags der.

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og anede ikke om hun ville gøre mere end blot kysse og alt det, men hvis det var så var han da klar til det og den slags, men han ville ikke gøre det før hun ville tillade det og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 15:20

Shar smilede til ham, og nød det han gjorde. Alle de små kys ned over hendes krop, og op igen. Hun sukkede nydende. Alligevel slap hun ham med benene, så hun igen stod på jorden selv. Hun smilede stille til ham. ”Tror du ikk det vil være lettere hvis vi ikke stod op?” hun smågrinede mens hun sagde det. Det vil nok blive nemmere hvis de enten sad ned, eller lå ned, eller ville han hellere stå op? Hun stillede sig op på tæerne, og kyssede ham en enkelt gang på munden, inden hun gik hen til hans seng, og satte sig på kanten af den, og smilede. Hvis han stadig ville ”lege” måtte han komme med hende over i sengen, for hun gad ikke stå op mere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 16:27

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil "Jo det vil nok være nemmere for os begge"sagde han roligt og gik hen til hende og satte sig ned ved siden af hende, roligt kørte han en hånd op af hendes ben og vider op til hendes bryst og roligt nussede han det, han så på hende og slappede bare af og viste ikke hvad han ville sige eller gøre lige nu og her.
Han kiggede på hende og håbede på at hun ikke ville blive sur over det han gjorde lige nu og her, men han hygge sig sammen med hende og det og roligt som de sad der kyssede han hende på munden og vider ned af hendes krop og op igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 18:58

Shar smilede til ham da han kom over til hende og satte sig ned ved siden af hende. Så han vil stadig gerne det her? Hun ville i hvert fald gerne selv det her. Hun kunne godt lide det som han gjorde ved hende. Hun smilede til ham, og kyssede ham så på munden, og nappede ham en smule legende i læben. Hun lagde sine arme rundt om hans hals så de hvilede mod hans skuldre.

Hun kunne virkelig godt lide at han kyssede hende ned over hendes krop. Hun smilede da han gjorde det, og lukkede nydende øjnene. Hun kunne ikke lige huske hvornår hun sidst havde haft det på den her måde, men hun kunne lide denne her følelse som han gav hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 19:44

Han kiggede på hende og slappede roligt af og roligt fik han hende ned og ligge i sengen, han kiggede på hende og nussede hende over kroppen og smilte til hende, roligt lod han sin hånd trænge ned i hendes bukser "du må sige hvis du ikke kan lide det"sagde han roligt og rørte hende roligt der nede hvor hendes kønsdel var.
Han kiggede på hende og kyssede hende på munden og slappede bare roligt af mens han ventede på at se hvad hun ville reagere men han rørte hende uden på hendes trusser og den slags der, han ville ikke lige gør det direkte hvis hun nu ikke kunne lide det og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 20:51

Hun smilede til ham og lod ham ligge hende ned. Hun smilede stadig til ham, og nikkede så. "Selvfølgelig skal jeg nok sige til, søde" hun vidste at hun sagtens ville kunne sige fra hvis det var, men lige nu hvad han ikke gået for langt. Hun tog sine hænder ind under hans trøje, og nussede ham på ryggen.
Da han kyssede hende, kyssede hun ham straks tilbage, og lod sin tunge lege forsigtigt med hans.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 26 dec - 21:21

Han kiggede roligt på hende "godt"sagde han roligt og kyssede hende igen og nussede hende stadig roligt dernede og den slags der, roligt så han på hende og lagde sig tæt ind til hende og lod sig fumle lidt med hendes bukser og fik dem trukket lidt ned så de var under hendes trusser og den slags så han kunne komme bedre til der nede.
Han så på hende med et smil på sine læber og kyssede hende roligt og roligt lod han sin tunge lege tilbage mod hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 15:15

Hun lod ham trække hendes bukser lidt ned. Hun sagde ikke noget til det. Hun smilede til Razion, og lod selv sin ene hånd glide ned mellem hans ben, og nussede ham stille uden på bukserne. Om han kunne lide det, vidste hun ikke rigtig lige nu og her, men det skulle hun nok finde ud af. Hun kyssede ham på munden, og lukkede sine øjne helt i, og lod sin tunge lege med hans.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 15:45

Han kiggede på hende og kyssede hende roligt igen og smilte da hun rørte ham uden på bukserne og den slags der, roligt satte han sig op og trak roligt hendes bukser helt ned af hendes ben og så på hende med et smil og de røg helt af, den eneste af dem der havde mest tøj på var ham lige nu, måske ville det ændre sig og den slags der, han så på hende med et smil og kyssede hende og legede tilbage med sin tunge og det hele.
Han kiggede på hende og syns det her var meget hyggeligt og rart at bare ligge og gør sådan noget her som han gjorde ved hende og omvendt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 16:23

Shar smilede da han trak hendes bukser helt af hende. Hun bed sig kort i læben, men havde ingen ide om hvorfor. Måske fordi det som regel var en vane hun havde fået, og vaner var jo svære at komme af med for det meste. Hun lagde sin pande mod hans, og smilede bare stort mens hun stadig nussede ham med den ene hånd uden på hans bukser. Hun overvejede lidt at lade sin hånd komme ned i hans bukser, men hun var ikke sikker på hvad han mon vil sige til det. Garanteret ikke noget som sådan, men hun tøvede alligevel med at gøre det. Hun sukkede stille. ”Hvordan kan det være at du så hurtigt, blot på nogle få timer faktisk, kan få de her følelser frem i mig?” spurgte hun stille. Hun kunne ikke lige huske at ha haft præcist de her følelser før. Hun kunne lide Razon, altså virkelig godt lide ham. Hun ville endda våge at påstå at hun elskede ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 16:29

Han kiggede på hende og slappede roligt af "det ved jeg ikke søde altså jeg jo bare mig selv"sagde han roligt og kyssede hende på munden og slappede af.
Roligt trak han sit trøje af og fik smidt sine bukser da han ikke ville lade hende arbejde for meget lige nu, roligt lagde han sig over hende og kyssede hende på munden og ned af kroppen og det hele, og stoppede nede mellem hendes ben roligt spredte han dem og gav sig til at slikke udenpå hendes trusser og alt det, han ville se om hun kunne lige det her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 17:01

”Det ved jeg godt at du bare er” hun sukkede, og smilede så stort til ham. Da han kyssede hende, kyssede hun ham straks tilbage. Hun smilede stadig dag han tog sin trøje og bukser af. Hun bed sig igen i læben da han begyndte at kysse hende ned langs hendes krop, hvor han standsede ved hendes underliv. Hun lod ham sprede hendes ben, og hun så ned på ham da han slikkede hende udenpå hendes trusser. Hun kunne faktisk godt lide den her følelse han lige gav hende nu. hun lagde sin ene hånd i hans hår, og nussede ham forsigtigt i hårdet, og smilede til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 18:19

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare roligt af før han roligt tog fat i hendes trusser og trak dem til siden så han så hendes underliv og roligt slikkede han hende og alt det.
Han kiggede på hende med et smil og lod sig bare blive ved og ville se hvordan hun sådan ville reagere på det, for hun lod til at nyde det og før men hvad så med nu hvor han ramte hendes underliv direkte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 18:27

En bølge af ren nydelse rullede gennem Shar’s krop, da Razion tog hendes trusser af, og slikkede hende direkte på hendes underliv. Hun kunne godt lide det her, og lukkede forsigtigt øjnene i, og et smil bredte sig på hendes læber, eller hun smilede i forvejen, men hendes smil blev bare endnu støre end det havde været før.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 18:34

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og slappede bare af og havde det godt med at hun kunne lide det her for det lod det jo til, men han kunne ikke kigge op lige nu mens han var i gang med at gøre det.
Han kiggede på hende med et smil efter lidt tid hvor han havde lagt og slikket hende der nede og alt det, roligt tog han og gjorde en finger våd og lod den roligt glide op i hendes underliv og så på hende med et smil og ventede på at hun skulle reagere på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 18:45

Lidt efter lukkede hun forsigtigt det ene øje op på klem, og betragtede stille Razion. Hun kunne virkelig godt lide synet af ham, og hun smilede derfor bredt. Da han stoppede med det han lige havde gjort, åbnede hun helt sine øjne. Hun bed sig i læben, men kunne så mærke at han gav hende fingeren. Hun havde intet imod at han gjorde det, det var dog en lidt uvand følelse for hende, da hun ikke lige havde prøvet det længe, men hun kunne stadig godt lide den følelse her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 18:53

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og kørte den lidt frem og tilbage inde i hende og slappede bare af, før han roligt tog den ud af hende igen og fik så hendes bh af hende med lidt besvær og smed sine underbukser og så på hende "med eller uden gummi"spurgte han roligt og så på hende, for han ville vide hvad hun helst vil gøre det hvis hun havde lyst til det.
Han havde nemlig været i forvejen og fundet et par kondomer der lå på sengebordet og alt det, roligt så han på hende med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 19:03

Hun smilede forsigtigt til ham, og nød virkelig det han gjorde ved hende lige nu og her. Da han spurgte om det skulle være med eller uden gummi bed hun sig hårdt i læben så det blødte en lille smule. Hun lukkede øjnene og sukkede for sig selv. Så han vil gerne det her? Hun bed sig i tungen i stedet, og tænkte lidt. Vil hun gerne selv det her, her og nu? Hun åbnede øjnene og så på ham, og smilede så til ham. Hun havde besluttet sig for at hun gerne vil det her. Hun trak på skuldrende af hans spørgsmål. ”Det ved jeg ikk rigtig, har kun prøvet en gang uden, men ikke med.” Hun tav lidt enden hun fortsatte. ”Uden tror jeg nok” sagde hun så bare til sidst, og smilede forsigtigt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 22:05

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og gav hendes underliv et lille kys og så på hende, roligt lagde han sig ind over hende og kørte sit lem ind mellem hendes skamlæber så hun kunne mærke den var stiv og sådan, roligt så han på hende med et smil på sine læber og ventede på at hun sagde noget "er du sikker på du vil det her søde"spurgte han roligt til hende og slappede bare af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 22:17

Shar så blot på ham og smilede. Om hun var sikker? Øh… ja… eller det troede hun da at hun var. hun bed sig stille i læben, men nikkede så. ”Ja, jeg er sikker.” sagde hun. Hun vil gerne det her, det var hun sikker på. Hun kunne lide ham, og stolede også på ham. ”Jeg vil sagtens kunne regne med dig bag efter, ikke?” spurgte hun forsigtigt. Hun vil ikke ha at han skred ud af hendes liv bag efter det her. Hun ville have han blev ved med at være en del af hendes liv. Hun så på ham, direkte i hans øjne, for at se om han løg når han svarede hende på hendes spørgsmål.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum