Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

» It's been a while - Sean
Today at 10:30 by Sean

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153055 indlæg in 7940 subjects

//Razion// Why So Serious?

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 22:24

han kiggede på hende "jo du kan sagtens regne med mig"sagde han og kiggede hende i øjne og kyssede hende på munden og roligt trængte han op i hendes underliv og ventede lidt med at bevæge sig og den slags, da hun nok lige skulle vænne sig til det, han så på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare af mens han mærkede varmen fra hende af om sit lem og alt det, han kiggede på hende og viste ikke hvad han skulle sige til hende lige for hun måtte svare først.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 22:32

”Godt” et svagt glimt kom frem i hendes øjne, men af hvad, var der ingen der lige vidste, på nær hende selv. Hun gengælde straks hans kys, og nappede ham så blidt i læben. Hun lod kærligt sin ene hånd stryge ham ned af den ene side af hans hoved. Hun slap deres kys, og så kærligt på ham, og lagde så sin pande mod hans.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 22:39

Han så på hende "hva så hvad tænker du på søde"spurgte han roligt og så på hende med et smil og kørte frem og tilbage inde i hende og nød det roligt, han så på hende og slappede bare af og viste ikke hvad han ellers lige skulle sige lige nu og her.
Han så på hende og viste ikke hvad han skulle sige ellers andet end man kunne se på ham at han nød det her, han kunne jo heller ikke andet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 22:44

Hun smilede til ham, og rystede bare på hovedet. ”Ikk noget som sådan, skat” sagde hun blot, uden rigtig selv at ligge mærke til at hun lige havde kaldt ham for skat. Det var bare ligesom kommet ud af hende uden hun var helt bevidst om det. Hun lagde sine hænder å hans ryk, og aede ham så bare forsigtigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 22:59

Han kiggede på hende "okay søde"sagde han roligt og forsatte sine bevægelser inde i hende og den slags der og roligt kyssede han hende på munden og den slags der og havde det godt med det her, han havde skam ikke tænkt sig og gå sin vej og alt det halløj der efter det her, nej han var en af de få som blev ved kvinden efter sådan noget der, han så på hende og viste ikke hvad han skulle sige lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Lør 28 dec - 23:11

Shar smilede til ham, men havde ikke lige nogle ide om hvad hun skulle sige lige nu. hun behøvede jo egentlig heller ikke at sige noget lige nu og her, så hun lukkede blot sine øjne nydende i. hun havde virkelig ikke følt sådan her længe, alt for længe, hvis man lige spurgte hende, men hun var ikke typen som gik hen til hvilken som helst mand, og gjorde det her med. Godt nok kendte hun i bund og grund ikke rigtig Razion, men det var dog lykkedes ham på en eller anden måde at få vækket nogle følelser i hende. Hun var faldet for ham, og det her føltes ikke forkert på nogen måde. Hvis det vidste sig at hun alligevel ikke lige helt kunne stole på ham alligevel, og han skred, vil hun skam ikke stå tilbage fra at få hævn på en eller anden måde, men det ville hun ikke ønske kom der til, nej. Hun smilede til ham, og kærtegnede ham forsigtigt, stadig på hans ryg.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 29 dec - 0:08

Han kiggede på hende og smilte roligt til hende og nød det her sammen med hende for hun nød det og det kunne han mærke på hende og han nød det skam også der var ikke nogen tvivl om det.
Han så på hende og slappede roligt af og havde det godt med det her, han så på hende og slappede af for han viste ikke hvad han skulle sige, men at sige noget nu var jo ikke nogen grund til, nu ville han hellere bare gøre det her og nyde at hun var her sammen med ham og det hele.
Roligt fik han dem drejet om så hun var den der var øverst og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 29 dec - 19:45

Shar smilede til Razion, og kunne ikke andet end at nyde det her. Da han fik vendt dem så det var hende der lå øverst, så hun kort på ham. Hvad var han ude på? Hvad mon han ville? Ville han have hende til at gøre noget bestemt, eller var det bare et tilfælde at han lige fik hende til at være øverst? Nej, det kunne det ikke være, men hvad var det han ville? Hun bed sig i læben, men fik så sat sig en smule tøvende op. hun lagde sine hænder på hans bryst, og kærtegnede det forsigtigt, mens hun så ned på ham for at finde ud af hvad han ville havde hende til at gøre nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 29 dec - 20:29

Han kiggede på hende og slappede roligt af og lagde sine hænder på hendes hofte og fik hende roligt til at hoppe op og ned af hans lem og den slags der "kan du følge det jeg vil ha du gør søde"spurgte han roligt, og viste jo ikke hvad hun tænkte lige nu og nød bare hendes nusseri på hans brystkasse og den slags der.
Han kiggede på hende og slappede bare roligt af og havde godt nok med at det her skete men om hun havde det på samme måde lod det til, men han var da ikke helt sikker på lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 29 dec - 20:55

Shar smilede forsigtigt til ham, og bed sig i læben. Hun havde gættet rigtig med hans hentydning før. Hun havde godt haft på fornemmelsen at han ville ha hun hende til at ride ham. Hun smilede til ham, og begyndte så selv at gøre det han lige nu hjalp hende med at gøre. Hun kærtegnede stadig hans bryst, og så bare ned på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 29 dec - 21:21

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og nød det stille og roligt, mens han bare lå der nede under hende og nød det hele, han så på hende med et stille og roligt smil på sine læber og havde det godt med at de gjorde der her sammen.
Han så på hende og elskede den varme han kunne mærke fra hende af og alt det, da det var dejlig varmt inde i hende og den slags der og han lå bare der og nød da hun selv gjorde noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 29 dec - 22:45

Hun smilede kærligt til ham mens hun stille fortsatte med at ride ham. Hun vidste ikke lige helt hvor god hun lige var til det, for det var kun anden gang hun prøvede. Han virkede dig alligevel til at kunne lide det, men Shar var ikke hel 100 på det. Hun kunne jo ikke læse folks tanker, men han måtte jo bare stoppe hende hvis det var. "Kan du li det, eller skal jeg stoppe igen?" Spurgte hun om, og bed sig en smule usikkert i læbe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 30 dec - 12:36

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber "jeg kan skam godt lide det søde"sagde han roligt og nussede hende op af benet og smilte til hende og den slags der.
roligt slappede han af nede under hende og så op på hende og havde det godt sammen med hende og roligt lod han en hånd køre op til hendes ene bryst og alt det og slappede bare af, mens han gjorde det her med hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Man 30 dec - 15:05

Hun smilede breder til ham da han sagde at han godt kunne lide det hun gjorde. Hun lænede sig forover, og kyssede ham på munden. ”Godt” viskede hun kærligt mod hans læber. Hun aede kærligt hans kind, og satte sig så lidt op igen, og fortsatte så med det hun havde gjort før. Et lavt støn af nydelse undslap hende da hans hånd gled op til hendes ene bryst, men om han hørte det, vidste hun ikke, men hun var også pænt ligeglad med det. Hun nød virkelig det her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 1 jan - 19:10

Han kiggede på hende og slappede bare roligt og nød det her "jeps"sagde han roligt og satte sig op så han kunne se hende i øjne og fik hende roligt til at gøre det hurtiger end før for det var dejligt på den måde og alt det.
Han kiggede på hende med et smil på sine læber og kyssede hende på munden og ned til hende ene bryst og så på hende og slappede bare roligt af mens han gjorde, han havde det godt med det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 1 jan - 19:22

Shar smilede kærligt til ham, og gjorde det hurtigere, da det så ud til at han gerne ville havde det på den måde. Hun havde ikke noget imod at hun skulle gøre det hurtigere end før, da hun godt kunne lide det selv på denne måde. Da han kyssede hende på munden, kyssede hun ham tilbage, og smilede stort inde i sig selv, og man kunne tydeligt se smilet i hendes øjne. Hun følte sig lykkelig nu og her. Hun fulgte ham med øjnene, da han kysede hende ned af hendes krop til hendes bryst. Hun lage sin ene hånd på hans kind, og nussede den kærligt, mens hun smilede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 1 jan - 19:44

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede roligt af og nød det bare og roligt lod han sine hænder ende på hendes røv og den slags der, roligt tog han fak i hendes balder og nussede dem roligt og alt det.
Roligt fik han dem om så det var ham der var øverst igen og så på hende "mere eller hvad vil du"spurgte han roligt og var jo stadig inde i hende og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 1 jan - 20:06

Hun nød det virkelig, og i sær det som han gjorde ved hende. Hendes hænder lå på hans bryst. Den ene havde vidst hele tiden været der, men den anden havde hun lige lagt der. Hun nussede ham kærligt mens han gjorde det som han nu en gang gjorde ved hende, og da han igen vendte den rundt så det nu var ham som igen var øverst smilede hun til ham. Om hun ville mere? Ja da, men gad vide hvor længe de havde været i gang med det her? Hun bed sig kort i læben, og nikkede. ”Ja da, men ved du hvad klokken er?” spurgte hun, og så sig kort rundt. *Shar?* Sharmarke lød som om han var bekymret for hende. *Er okay, slap af* hun sende ham sin tanke, og så igen på Razion, og smilede kærligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 1 jan - 23:17

Han kiggede på hende og slappede roligt af "ja det jo det tror det begynder og blive sent men skal du nå noget da"spurgte han roligt og så på hende, mens han slappede roligt af og kørte en hånd ned af hendes side og så på hende, for hvis hun skulle nå noget så ville han da ikke holde på hende mere end han allerrede havde gjort nu her og den slags der.
Han så på hende og viste ikke hvad han skulle sige lige nu for han ville da bare vide og alt det halløj der for hun var sød og han kunne skam godt bruge mere tid på hende nu her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Ons 1 jan - 23:34

Shar så på ham, og smilede kærligt til ham. Om hun skulle nå noget? Hun smilede breder, og kødte sin hånd kærligt ned af hans kind. "Ja jeg skal nå en ting, og det er at blive her lige så længe du vil ha det." Sagde hun, og grinte til ham. "Men jeg har ogs en bror som bliver bekymret hvis jeg er længe væk." Hun sukkede. Hun vil gerne blive her. Hun lagde hovedet en smule på skrå, og betragtede ham sødt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 2 jan - 2:00

Han kiggede på hende og slappede roligt af og viste ikke hvad han skulle sige "når okay på den måde sådan er familie tror jeg da"sagde han roligt og kiggede på hende og slappede bare roligt af, før han sådan gav sig til at forsætte det de var i gang med og den slags der.
Han kiggede på hende og slappede roligt af og viste ikke hvad han skulle sige lige nu, så roligt lænede han sig ned til hende og kyssede hende på halsen og op til hende mund og holde det i lidt tid.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Tors 2 jan - 18:06

Shar nikkede stille til ham. ”Det er det vel nok.” sagde hun, og så ned mens hun sagde det, men så så op på Razion igen, og smilede kærligt til ham. Hun vidste ikke rigtig hvad der skulle ske, eller noget, men da Razion lænede sig frem for at kysse hende, kyssede hun ham straks tilbage, og bed ham blidt i læben, og lod sin tunge lege forsigtigt med hans.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 2:39

Han kiggede på hende og slappede roligt af og lod sin tunge lege med hendes og smilte bare til hende sådan som han nu kunne, han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og for han havde ikke det vilde og lave lige nu og her.
Han så på hende og gav sig til at gøre det lidt vildere end han havde gjort det før ved hende og ville bare se om hun kunne lide det på den måde, eller om hun vil ha det den måde han gjorde før.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 22:03

Shar smilede stort, men vidste at han ikke kunne se det, for hun gjorde det mod hans læber. Hendes ene hånd lod hun blidt og kærligt nusse kind, mens den anden nussede hans bryst. Hun havde ikke noget imod at han gjorde det vildere end før. Hun nappede ham i hans læbe, og lagde sin ene hånd om bag hovedet på ham, og nussede ham i håret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 22:18

Han kiggede roligt på hende og efter noget tid lagde han sig ned ved siden af hende og slappede lidt af, roligt så han på hende med et smil på sine læber "hvad tænder du endeligt på søde"spurgte han roligt og så på hende med et smil, og roligt kørte han en hånd ned mellem hendes ben og nussede hende roligt.
Han kiggede på hende og nogen gange ramte hendes numsehul og op til hende underliv igen, men han lagde ikke selv mærke til det lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Razion// Why So Serious?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum