Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

So much fun (Razion)

Go down

So much fun (Razion)

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 17:55

Tid - 19:00
Sted - Gågaderne
Vejr - Skyet, køligt
Omgivelser - Ikke særlig mange på gågaden.
Påklædning - http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2013/061/e/c/maria_amanda___time_relation__orginal____by_a_h_k_by_abdollahhamodzadeh-d5wp2ks.jpg

Køligt var det i hvert fald, men det var ik noget som Aramantha rigtig tog at føle på, hun var kold i forvejen, meget koldere end luften var lige nu, hendes hvide marmor hud lyste nærmest op selvom der ik var noget der skinnede ned på hende, himlen var dækket af skyer, så derfor kunne månen ikke titte frem. Hendes røde øjne lyste af tørst, hun var ude for at jage. Og det skulle være et godt bytte, et menneske helst, de smagte altid bedst. Udover engle, hun elskede smagen af engel, så ren. Hun smilede lumsk i mørket og gik med svajende bevægelser op af gågaden. Alle hendes sanser var i gang, hun ventede bare på at finde et bytte så hun kunne slå til og få noget at spise, inden hun døde af sult.
Hendes krop var spændt, men alligevel gik hun så elegant. Dansede nærmest. Hendes bevægelser var som inden andens. Hun var for smuk til at være et menneske. Hun var for unaturlig smuk. Det ville folk spotte med det samme.
Hendes blonde hår hang ned af hendes spinkle skuldre og vinden tog i det af og til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So much fun (Razion)

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 23:12

Razion som nu havde været i byen i et godt stykke tid nu havde endeligt fået sig selv ud og gå en tur gennem de mange gader der sådan var, og det var vist mange efter han egen mening og alt det, men han var ikke faret vild eller noget for han kunne stadig finde rundt og det hele.
Han gik roligt der og puttede sine hænder i sine lommer og gik bare vider og som han gik der kom han jo gennem nogen gader og ud på den store af dem.
Han gik roligt vider og slappede bare roligt af og havde det godt med bare og gå sig en tur som denne her og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum