Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Marts

Latest topics
» RedHawk [Reklame]
Today at 18:18 by Jazmin

» Time to build -Fenrer -Cody
Today at 14:03 by Fenrer

» Payment, as promised (Vetis)
Today at 9:29 by Sean

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 18:53 by Vetis

» plots til et skyggevæsen
Yesterday at 16:39 by Derek

» Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan
Yesterday at 9:18 by Claan

» Ulvene og Bjørnen på tur - Fenrer
Søn 18 mar - 17:54 by Gautham

» The big adventurequest ~Assorian's fællesemne
Søn 18 mar - 17:44 by Fenrer

» Et særligt møde - Azir
Tors 15 mar - 20:11 by Larlii

Top posting users this month
Sean
 
Azir
 
Larlii
 
Kira
 
Claan
 
Vetis
 
Nella
 
Gautham
 
Assorian
 
Jazmin
 

Statistics
Der er i alt 237 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valentina

Vores brugere har i alt skrevet 151714 indlæg in 7819 subjects

Run for your life, or into a new one perhaps? - Vaas

Go down

Run for your life, or into a new one perhaps? - Vaas

Indlæg by Gæst on Man 2 dec - 16:00

Tid: omkring kl. 23
Omgivelser: bliver jagtet af 3 levende-døde.
Sted: gennem Firewood villages gyder.
Vejr: isnende koldt, fuldmåne, stjerner og vindstille.
Udseende:kjolen som på profilbilledet. håret hænger løst og uglet.

Et skræmt gisp kunne høres i den ellers så stille nat. hurtige hivende vejrtrækninger brød stilheden, og hvis man i dette øjeblik kiggede ud af sit vindue, ville man se en skræmt kvinde løbe for sit liv. Hun var forfulgt. Forfulgt af 3 levende-døde, forårsaget af den berygtede necromancer. sår og rifter var til at finde alle steder på hendes krop, og hendes kjole så lige så ødelagt ud. Hendes yndlings kjole! Tårene stod i stride strømme ned af hendes kinder. Hun vidste godt hvad der ville ske hvis de fangede hende. hun holdte kjolen oppe med hver hånd for ikke at falde i den. Hun var hurtig og adræt, til al held for hende! For havde hun ikke været det havde de da allerede fanget hende nu.
Hun kiggede kort bagud for at se hvor tæt på hende de var, hendes krop var træt og udmattet, skreg af den syrende smerte hendes knogler forvoldte. Det var ikke ligefrem hver dag hun løb for sit liv på denne måde. Hun gispede skrækslagen da hun opdagede at de var tættere på end hun havde regnet med. Og som hun vendte hovedet tilbage mod vejen hvor hun løb opdagede hun først forsent den planke der lå foran hende, midt på vejen, grunden til at de nu ville fange hende. Hun skreg et rædselslagent skrig som hun nu faldt ned på den kolde hårde jord.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Run for your life, or into a new one perhaps? - Vaas

Indlæg by Gæst on Man 2 dec - 17:14

Vaas en meget mørkhåret ung dreng på ikke mere end 119 år, nu er der en rigtig god grund til hvorfor Vaas er så ung i kroppen når hans sind nu er 119 år gammel, Vaas er det som man kalder for vampyr, en blodsuger som spiser blod fra andre væsner, Vaas var blevet kaldt for mange ting i denne tid han har levet, og det ville nok ikke stoppe, vaas tilbandt meget tid inden for i disse kanter, ikke fordi han helt ikke ville ses sammen med andre væsner nej mere fordi at der stadig var ledende-døde rundt omkring, og Vaas viste at hans blod kunne hjælpe mange ud fra de skader de ville få hvis de kom op imod en levende-døde.

Vaas kiggede ud af sine vinduer hvor han havde et godt udsyn til de meste af gyderne, han havde sine hænder på ryggen og ventede på at der ville komme nogen, nogen som nok var lidt dumme at besvær sig ud i disse tider, ja måske var Vaas også ude en gang imellem, men han havde jo også nogen helt særlige grunde, han havde brug for blod og det var ikke lige det man kunne finde i hans ellers så lille lejelighed, hvor han ellers havde boet i et kæmpe hus med det hele.

Vaas hørte nogen skrig og løb hurtig ud af døren og ned på gaden, han kunne ikke helt fornemme hvor lyden kom fra, for det var længe siden han sidst havde fået blod, men han prøvede så godt han kunne at finde frem til denne person.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum