Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

The first meeting //Razion//

Go down

The first meeting //Razion//

Indlæg by Gæst on Man 9 dec - 22:32

O: Træer
S: Asheen Wood Forest
T: sent om aftenen/ tidlig Nat
V: en blid vind.
P: et par nemt løst siddende bukser, og en top.Àyla kiggede ind i skoven og duftede sig frem, til det bytte hun ny havde udset sig i nattens mørke stilhed. Hun listede sig let og elegant på de forskellige træer, og mærkede hvordan den stærke energi og følelse af sult varmede hendes krop op. *gad vide hvor nemt det går idag
tænkte hun.. nu havde hun ikke vennet sig helt til sin ny fundne styrke, og havde stadig svært ved at styrer den engang imellem - men hun prøvede så godt hun kunne!

mens hun kravlede igennem træerne, mærkede hun den blide vind, som fik bladene til at røre hendes kinder, og hendes grønne øjne var lukkede, af nydelsen ved den ro hun fandt i skovens grene, blade og duft.

Pludselig stoppede hun op med et sæt, da en fremmede duft blandende sig med hendes vante duft i skoven, og hendes sult blussede op. Hun var forvirret over den nye duft, og hendes ivrige reaktion over at finde hvad end der havde denne specielle lugt, blev overvældende og hun fulgte den, som et barn efter lugten af slik.
Hun stoppede ikke for noget, men da hun pludselig ramte ind én, væltede og duften blev overvældende stor, blev hun klar over at dette væsen - dette kønne væsen, var kilden til denne euforiserende følelse i hendes krop.
Da væsnets øjne mødte hendes, fik hun en blandet trang, og valgte at holde igen med sin sult, da væsnet interresserede hende i så stor en grad at hun ikke kunne gøre modstand for sin nysgerrighed.
Hun sprang væk fra det kønne væsen og følte sig fortryllet til at holde øjenkontakten, selvom det på den anden side var rimelig ubehageligt." du dufter godt" sagde hun .. " hvad er du for en? " frustrationen i hendes stemme var nem at skimte, og det irriteret hende at hun pludselig havde mistet fatningen så hurtigt...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum