Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» Fravær for Lux&Valerya
Yesterday at 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Yesterday at 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Yesterday at 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Yesterday at 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Yesterday at 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Yesterday at 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Yesterday at 13:46 by Lux

» I don't know what's more exciting! You or your offer? ~ Sean
Yesterday at 7:25 by Misha

» Trommen i natten ~ Claan (fortidsemne)
Yesterday at 0:28 by Fenrer

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152072 indlæg in 7865 subjects

No Fellings hmm //Nightmare//

Go down

No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tors 12 dec - 13:12

omgivelser: menneskenes råen, måske forskellige racer der går mellem mængden, butikker, købmænd der råber for at sælge
sted: Gågaderne
tid: 22:30
vejre: dejlig aften med fuldmåne, en smule køligt.
tøj: https://pbs.twimg.com/media/BH17DtpCUAAZuC_.jpg

godt vejre og det hele, fuldmånen var næsten på det højeste. ingen skyer på aften himmelen, dejlig aften at tage ud og gå en lille tur så det gjorde han. gik mellem menneskene og måske andre, det var ikke så lidt siden han var flyttet til denne stor by som man kan kalde det, ned af gaden i hans ny købte fine tøj med oprejst pande gik han stille og roligt næsten så langsomt han kunne uden at trække vejret men så ud som om han trække vejret for ikke at skabe alt for meget ballade, han skulle ikke trække vejret for ellers kunne han måske mærke den sult han havde efter blod. han kunne godt kontrollere det men hvis han ikke havde fået noget i lang tid kunne han ikke helt styrer det alligevel og bare lugte til menneskenes blod og smage det. han kendte næsten ikke noget der var bedre især hvis de løber og skriger samtidig. han nydt sit nye liv til det fuldeste, ingen fortrydelser ingen følser til at komme i vejen for ham og bedst af alt han var en af de stærkeste race verden endnu har set, eller det ihvertfald den tro han har eftersom han endnu stadig ikke har blevet besejret i kamp endnu men han er ikke helt død endnu eller svag, han satte sig på en bænk i ca midten af gå gaden og bare smilte mens han så sin mad foran sig og tænkte *hvem skal i aften være mit offer" mens han bare begyndte at trække langsomt vejret for ikke at midste den kontrol han altid skulle ha for ikke at være alt for svag.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tors 12 dec - 14:40En smule sent måtte man sige, hun plejede at ligge sig til rette der ved 20 tiden, men hun havde endnu ikke fundet et sted at slå sig ned for natten. Ik at hun var monster træt, hun ville bare meget gerne have en mulighed for at slappe af.
Men… Det overraskede hende lidt at der faktisk var en del mennesker ude på dette tidspunkt, eller bare i det hele taget folk, for der var andre racer, hun kunne lugte det, mærke det. Hun havde allerede spottet en engel ikke så langt væk fra hende, deres uskyldighed ramte hende med det samme. Hun kunne ikke ligefrem hade engle, at hade var ikke noget hun havde følt i meget lang tid, men hun vidste at der var noget anderledes over engle og det gav hende en indre uro.
Hun gik med rolige skridt og et tomt blik rettet mod hvor hun gik, hun gik elegant og yndefuldt mellem folk, veg altid uden om nogen som var ved at gå ind i hende, fuldt orienteret om hvor hun gik hen.
Hun havde fået mad, hun var faktisk lige kommet nogle kilometer væk fra det bytte hun havde suget tør for blod, hun kunne lugte det, men det var en svag lugt og derfor vidste hun at det var nogen kilometer hun var væk fra byttet. Hun var ikke mæt, men det blev man vel aldrig.
Hendes magre krop var dækket af en hvid/blå kjole med nogle pletter af blod rundtomkring efter hendes aftensmad. Hendes kniv havde hun stadig i hånden. Det så ikke ud til at folk lagde særlig meget mærke til den, hvilket nok osse var godt… Ik?
Hm… Hun gik lidt og kiggede på de forskellige folk, Utroligt nok var der flere mennesker end racer. Hvor hver anden person der kom forbi hende var helt klart menneske. Det kunne vel være man havde plads til en lille drink mere…? Sikkert. Men ike lige nu. Senere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tors 12 dec - 21:10

Han smilte bare og så på alt den dejlige mad der bare var der, han slikkede sig let om munden men vidste at han havde tørre læber, han rejste sig og gik hen til en til en lille pige hun var nok de femten årig måske sytten, han vidste det enlig ikke men han var ærlig talt ligeglad han skulle bare have hendes øjn kontakt. han fik den hurtigt og førte hende ind i en gyde, mens han stadig havde øjn kontakt med hende. hun var nærmest en zombie, da han fjernede sine øjne fra hendes, skreg hun allerede af chok men han dræbte hende hurtigt to dybe bid i halsen og hun stoppede med det, det røde blod blev bare suget ud af hende, man kunne se hvordan et liv så hurtigt kunne ende med to stik, men han stoppede inde og skrev Makaio på liget mens tårene trillet ned, han tog noget papir fra lommen og tørte blodet væk. han smilte lettet og gik ud af gyden igen mens han rettet lidt sit jakke sæt og satte sit hår pænt igen og lukket jakken. og gik igen

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tors 12 dec - 21:51

Med et kunne hun lugte blod, en meget stærk lugt, så det måtte være inde for afstand. Hun vende straks sin opmærksomhed mod duften og hendes øjne lande direkte på en gyde. Vampyr! Helt sikkert. Hun stoppede med et, men undgik stadig personer som ikke rigtig kiggede sig for! Hun drejede sig helt om mod gyden og bevægede sig hen mod den. Hun stod lige ved hjørnet, gjorde ikke rigtig nogen opmærksomhed mod sig selv. Hun opførte sig helt 'normalt' bare stod op af muren og kiggede lidt lige ud, lige til at vampyren kom ud af gyden. Det kunne tydelig lugtes at det var en vampyr. Hun rynkede lidt på næsen. Hun kiggede i vampyrens retning og blev ikke overrasket over at se en mand/fyr. Hun kiggede efter ham mens han gik igen. Bevægede sig roligt efter ham, skridt efter skridt. Hver gang han tog et par skridt tog hun et. Men han forsvandt aldrig ud af hendes blik, hun fik utroligt nok altid folk ud af vejen når de skyggede for ham. Well.. Hun fik dem væk ved at skubbe dem væk.
Hendes øjne var ikke nogen der ligefrem søgte efter ham, så hvis han vende sig om, ville det bare ligne at hun kiggede ligeud og var orienteret om hvor hun gik hen. Men hun holde virkelig øje med ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 15:53

han gik med oprejst pande og elegante skridt, han tørte det værste blod væk og tog en parfume op af inder lomme og tog lidt på for ikke lugte alt for meget af et sølle menneskes blod, han kiggede på menneske mængden men han vidste ikke hvorfor men han følte lidt at han blev forfulgt og nogle eller noget. han kiggede lidt bag ved ham men kunne ikke rigtig se hvem der vovede at følge en vampyr måske en der var træt af sit liv, han kunne ikke se noget "underligt" sagde han hviskende han gik videre mens han holdte øje med sine omgivelser "hmm måske er det bare mig" sagde lidt grinende og smilende, han rejste sit hoved igen og rettede på sit jakke sæt og gik langsomt videre. han gik ind i en gyde for at komme lidt væk han kunne mærke der var noget efter ham ellers var det fordi han var sulten igen han kunne ikke trække vejret så meget når der var blod i nærhedden han åndede lettede ud og blev stående i et øjeblik

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 16:13

Hun kiggede en gang imellem, direkte på ham, men det var ik altid, det ville være for risikabelt. Han var trods alt en vampyr... Hvad var det dog hun sagde? Hah.. Hun var dæmon, direkte fra helvedet, han var bare en hel normal person med en sygdom. Hun gik stålfast efter ham. Ogs selv da han gik ind i gyden. Hun hoppede dog op på taget og sad og viftede med benene frem og tilbage mens hun kiggede ned på ham. Hun kunne godt mærke at han ligesom havde regnet lidt ud at der var noget der fulgte ham. Og det kunne man nok godt sige. Hun var 'noget'
Hun sagde ikke meget, gjorde ikke meget, sad bare og kiggede ned på ham med et fast ravneblik der borede sig direkte ind i hans nakke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 17:10

han vidste ikke helt hvad det var for en lugt men der var en duft han ikke kendte til, det var ikke en fugl eller et menneske, det undrede ham lidt. stod bare og kiggede rundt, han kunne mærke det og han var sikker på det næsten 100%. han hoppede hurtigt op på taget og rettede sit jakke sæt og hår, "pyha" sagde han og vente sig, han så en lille pige med en lugt han ikke kendte til. "hvad er du, hvem er du" sagde han nærmest råbene. han så undrende på den pige der ikke havde en eneste følelse fremme. han stod på et andet tag lige over for med ca to meter mellem rum, måske mere han vurderede kun at han sagtens kunne hoppe der hen. han satte sine hænder i lommerne og ventede på et svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 17:25

Hun så hen på ham, normalt ville hun havde blevet bange, men da hun ingen følelser havde, kunne hun bare mærke et stik i maven, som om der var noget der prøvede at komme ud.
I første omgang svarede hun ikke på hans spørgsmål, hun sad og vurderede ham, hans bevægelser, hans lugt, hans udseende, men så vende hun så tilbage og huskede hvad hans spørgsmål egentlig var.
"Mit navn er Nightmare, jeg er dæmon" sagde hun uden noget tonelege. Hun kiggede direkte på ham, ikke ondt. Hun kunne ikke være ondt, men hvad pokker skulle hun ellers gøre? "Hvem er du?" spurgte hun tilbage.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 20:21

han undrede sig over hvad der var galt, så vidt han havde hørt var det kun vampyr der kunne gemme sine følelser uden at vise dem, "mit navn er Iakia" sagde han lidt stolt, mens han bare kiggede hen på hendes, ja tommeblik. hun så ud til at kunne mærke noget men så alligevel var der indet, han hoppede hurtigt hen til hende i stedet for at råbe over til hende. han rettede lidt på sit tøj. han stilte sig over for hende og satte sig ved siden af hende, "nogle grund til du forfølger mig" spurgte han hende om med et nysgerrige blik, han vidste indet om hendes race. han havde hørt historier men ud over det kendte han kun til mennesker og vampyr ingen andre så hvad handlede hendes race efter. hvad mon deres motiver og sind er. han kunne ikke helt finde ud af hende, hun var ikke til at læse men han kunne vel få nogle oplysninger ud af hende på den ene eller den anden måde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 20:27

I.. Iakia? Det måtte siges sådan... Hm, ja sikkert. Hun vidste det ikke helt. Hun rykkede sig ik særlig meget ud af sted da han kom hen til hende, satte sig ved siden af hende, hun kiggede lidt på ham. Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige. Hvorfor hun fulgte efter ham. Tja, hun havde ikke meget andet at gøre. "Um... Tjoh... Nysgerrighed" sagde hun og trak på skulderne. Dog... Var det ik helt nysgerrighed, for hun kunne ikke være nysgerrig. Det var umuligt for hende, hun prøvede bare at virke normal. Selvom hun ingen udtryk for nysgerrighed havde overhovedet. Hun var tom.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 16:37

han kiggede nysgerrigt på hende, hun føltes helt tom for ham ingen ting så rigtig ud, men han kendte ikke helt denne her lugt der var noget over hende. han sukkede lidt mens han smilte lidt, "en dæmon der følger en vampyr" sagde han og grinte lidt mens han kiggede på hende, "du ikke nysgerrig det kan jeg mærke" sagde han mens han så helt alvorlig ud han ville vide hvad der var med hende han havde ikke følt sådan en tomhed, det var som om at hun var en levendedød men så alligevel ikke. "hvorfor udtrykker du ikke nogle følelser" spurgte han hende lidt vredt om mens han bare kiggede på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Gæst on Søn 5 jan - 17:24

Hun vidste ik helt hvordan hun skulle reagere, han havde vidst bemærket hendes tomme skal, men hvem ville ikke det når man kiggede på hende, selv uden på var hun tom. Det lyste klart. Hun sukkede tungt da han sagde hun ik var nysgerrig, hun rystede på hovedet, gav ham ret i at hun ik var nysgerrig.
Hun blev lidt overrasket over den vrede tone hun fik fra ham da han spurgte hvorfor hun ikke viste følelser. "Jeg kan ik finde dem, jeg kan ik føle, mine følelser er forsvundet" sagde hun og kiggede tomt ud i luften. Men drejede så sin opmærksomhed mod ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Fellings hmm //Nightmare//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum