Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

What in the world? - Sindra

Go down

What in the world? - Sindra

Indlæg by Gæst on Man 16 dec - 19:50

Årstid. - Vinter
Dato. - 16 December
Vejr. - Koldt, sne.
Omgivelser. - Få folk her og der. Ikke meget at se på
Sted. - Gågaderne.
Påklædning. - http://static.zerochan.net/Steampunk.Alice.full.696584.jpg

Jul... Hvorfor gjorde det folk så glade, hvad var der ved det, hun kunne virkelig ik se det, måske fordi at hun ingen følelser havde, mistet dem for lang tid siden. Hun sukkede mens hun gik og kiggede på de forskellige bygninger, forskellige boder med hver deres julepynt. Der var ik lang tid til at det var jul, nogle dage. Folk var så glade, strøg rundt og fandt gaver til at fejre julen.
Hun havde dog ik mange i nærheden med den kniv hun havde i hånden. Hun havde lige spist, det var dejligt, menneskeblod var altid det bedste, især rent blod. Hendes sorte kjole gjorde at man ikke kunne se blodet på den, de små pletter fra offeret.
Hun gik elegant og yndefuldt ned af gaden. Vidste ikke rigtig hvad hun skulle, hun lede bare efter et sted at kunne sove.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What in the world? - Sindra

Indlæg by Gæst on Man 16 dec - 22:05

tøj:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/1470283_739784519384351_488741917_n.jpg


han kom gående alene for enegangs skyld men han vidste at hans dejlige hunde fulgte ham inde i gyderne og på tagene, han havde sit spyd med sig hængende på ryggen og hænderne i lommerne, han gik ude i siderne mens han bare var følelse løs, han kunne godt mærke kulden gennem hans tøj. han satte sig på en bænk der var is kold. han kiggede på mennesker der var ved at handle ind til jul. han sukkede let han forstod ikke hvad der var med at fejre noget i disse mørke tider, man burde kæmpe mod dem der truede en i stedet for at fejre noget, han tog et kors op med en kæde og kiggede op, "bare det ikke var sket" sagde han med en meget lav stemme, man ville nok kun kunne høre det hvis man sad lige ved siden af. han sukkede med et trist og søgmodig ansigt, mens han kiggede på menneskerne der gik og havde travlt nogle få kiggede på ham men gik hurtigt videre som om han var et udyr som ikke skulle eksister i denne verden, var han måske også men hans tid var langt fra færdig endnu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What in the world? - Sindra

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 14:41

En metaldåse? Perfekt. Hun gik lidt og sparkede til den imens hun gik afsted. Hun prøvede at få så meget følelser overhovedet over sit ansigt, men det kunne bare ikke komme frem. Alt var væk, hendes tomme blik stirrede bare lige ud i luften, ikke engang kunne hun være rolig, for hun havde ingen følelser! Hun kunne ikke engang være sur, eller ked af det, eller glad for den sags skyld. Hun var fuldstændig tom inden i, som om hun ingen sjæl havde, det troede hun nu heller ik hun havde. Men det havde hun sgu nok, den lå bare gemt med det tusindevis af følelser, dybt, dybt inde, og som hun ikke var i stand til at udtrykke. Hun kunne ikke komme så dybt ind i hende selv, hun havde prøvet så meget gange, hun havde søgt hjælp, men det endte med at den hun havde søgt hjælp hos, selv måtte søge hjælp til sidst. Hun sukkede, hun var fucked up, hun var færdig. Hvad var der ved livet hvis man ikke kunne føle, man gik bare rundt som en tom skald. Det var jo ik meningen hun skulle det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What in the world? - Sindra

Indlæg by Gæst on Ons 4 jun - 9:10

han gik lidt med blikket mod jorden, han glædet sig ikke specialt over julen selv om han plejede at fejre den med sin familie, han gik bare videre og sørgede over sit tab, hans hjerte følte sig tung og tom. han havde kæmpet så meget for at få hævn men er det virkelig nok, han vidste ikke længer hvorfor han kæmpede han vidste bare at han var nød til at finde en grund ellers er livet indet værd mere. han kigget på jorden og havde ikke nogle ide om hvor han gik, han kunne bare mærke han gik ind i en. "hov undskyld" sagde han da det havde gået op for ham at han havde gået ind i en lille pige "er du okay" spurgte han hende om og var lidt bekymret om der var sket noget med hende...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What in the world? - Sindra

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum