Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

Who are you? - Razion

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 17:40

Tid - 18:00
Vejr - Koldt
Sted - Gågaden
Omgivelser - Få folk
Påklædning - Profilbilled

Hun havde guitartasken med guitaren bag på ryggen og en notesbog under armen, hun gik gennem gaderne i retningen mod at finde et sted at sidde og finde på bye sangtekster. Og finde nogen akorder som hun kunne bruge i sangen, finde på en melodi, det var ikke altid lige så nemt. Men hun fandt altid ud af det til sidst.
Hun gik og nynnede en melodi, en hun skulle holde lidt fast i til hun fandt et sted at sætte sig. Cassadee var sådan en person som tog sit arbejde med overalt, mest fordi at hendes arbejde også var hendes hobby. Hun elskede at synge, skrive sange og spille.
Hun kiggede rundt omkring sig, så mange folk var der heller ik, så hun sagtens kunne sæt sig ned et stille og roligt sted.

Hun fandt et sted længere nede af gaden, lidt væk fra folk, en ensom bænk stod helt tom, og der tog hun plads. Hun tog sin hvide akustiske guitar ud af sin taske og slog så op i sin notesblok på en nye blank side til nye ideer. Hun begyndte at lege lidt med introen. Sad og nynnede lidt med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 17:52

Razion havde ikke det vilde og lave på sådan nogen dage som denne her, og roligt havde han bevæget sig ud af kroen som han opholde sig på stadig og kiggede sig så omkring for at se hvad der sket her i dag.
Han gik roligt i gennem denne her lange gade som folk vist kaldt for gågaden eller noget og roligt så han på de mange butikker og den slags der som var der, han kiggede lidt rundt og så hen på en som sad på en bænk helt for sig selv med en guitar og smilte så roligt for sig selv, og kom roligt omme bag personen og lyttede lidt til det før han roligt gik op til hende "det lyder godt"sagde han roligt og håbede ikke at han forskrækkede hende eller noget, for det var jo ikke ligefrem hans mening eller noget i den still der for han kom jo alligevel bagfra.
Han så på hende og smilte til hende og alt det og havde jo ikke nogen grund til at hun skulle gøres bange eller noget, for det var jo ikke sjovt og være bange.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 18:02

Hun hoppede lidt da hun hørte en stemme bag hende, hun kiggede sig omkring og så på en mand stå ved hende, hvor lang tid havde han stået der? Hvad lavede han overhovedet der? Her?
"Oh... Du forskrækkede mig" sagde hun mens hun prøvede at trække vejret normalt. Hun smilede venligt til ham "tak" sagde hun til det han havde sagt først, lød godt? Det håbede hun da.
"Hvor lang tid har du stået der og lyttet?" spurgte hun mistænksomt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 18:08

Han kiggede på hende "så lidt da har kun stået her et minut eller noget i den stil der men man kan altid høre når noget lyder godt"sagde han med et stille og roligt smil på sine læber, og så på hende og kunne nu godt lide hvad han så der og alt det, han kiggede roligt på hende og slappede bare af før han satte sig ned på bænken ved hende "navnet er Razion"sagde han roligt og så på hende, og ville endeligt se om hun sagde sit navn ellers ville han spørge efter det.
Han kiggede på hende og smilte "hvor længe har du spillet"spurgte han roligt og anede jo ikke hvor længe hun havde været i gang med at spille og den slags der, for hun lød godt og det måtte jo betyde at hun har haft spillet i lang tid eller noget i den still der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 19:00

Hun smilede og nikkede, en varme blussede op i hendes kinder, "det var nu bare starten på en ny sang til bandet" sagde hun og skrev kort akorderne ned i hendes notesbog og tog den så han kunne sætte sig.
Hun smilede da han kom med sit navn, "mit navn er Cassadee" sagde hun som ligesom et svar på hans...
Hun kiggede kort ned på sin guitar og så op på ham igen, hun trak på skulderne, "længe, jeg har altid været meget musikalsk" sagde hun med et smil på sine læber.
"Så fortæl mig Razion, hva laver sådan mand som dig herude?" spurgte hun mindre mistænksomt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 19:08

Han kiggede på hende "hyggeligt at møde dig Cassadee det er meget pænt navn du har"sagde han roligt og slappede bare af mens han lyttede til det sidste hun sagde til ham "ikke meget går rundt og kigge også fik jeg øje på dig og lyttede til det du lavede"sagde han roligt med et smil på sine læber og slappede bare, han viste jo ikke hvad han ellers lige skulle sige til det og sådan noget der, for hun spurgte han jo ligeud og alt det.
Han kiggede på hende "hvad med dig hvad laver du så her ude udover at spille og nynne smukt"sagde han roligt og så på hende med et smil, han kunne godt lide hendes måde og skrive sange på især når man kunne høre hende nynne og den slags der, hun var en man kunne kalde for musik glad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 19:43

Hun nikkede smilende, "mange tak" sagde hun venligt.
Hun kiggede undrende på ham, hvad var ikke så meget, han måtte blive nød til at uddybe det lidt. "Ikke meget, hvad vil det sige?" spurgte hun og kiggede med hovedet på skrå.
Hun trak på skulderne, hun lavede ikke noget andet end det, faktisk. "Ik noget andet" svarede hun og smilede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 20:10

Han kiggede på hende "går bare og kigger på ting som der er også endte jeg jo her hvor vi sidder nu er"sagde han roligt og så på hende, mens han slappede roligt af og kiggede på hende, han var endeligt meget tilfreds med at snakke med hende.
Han så på hende "har du lyst til at tage på kroen det vilde svin sammen med mig"spurgte han roligt og så på hende med et smil og var bare venlig overfor hende, for han kunne jo ikke være andet lige nu og her, for der var ikke nogen grund til andet nemlig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 22:12

Hun nikkede som bekræftelse på at hun troede på ham, mener... Hvad var der ikke at tro på, det var jo bare helt almindeligt, han var jo hel almindelig.
Hun kiggede lige ud i luften da han spurgte om hun ville med til kroen, hun vidste det ikke helt, "hm... Det ved jeg ikke.." Hun ville egentlig først have at vide om hun kunne stole på ham og om hvad han var "hvad er du?" spurgte hun først.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 22:19

Han kiggede på hende "hvad jeg er hvorfor vil du vide det men er nok noget du har mødt før"sagde han roligt og så på hende, og slappede bare roligt af "men jeg er dæmon som så mange andre kan være nok ikke dig men nogen af dem rundt om os er nok også og kan du se denne fyr der over"sagde han og pegede over på en som kiggede på hende. roligt så han på hende "hvis jeg ikke var her nu havde du været voldtaget i en gyde nu"sagde han roligt og så på fyren og roligt gik den fyr som var dæmon og alt det.
Han kiggede på hende "så ja du vist heldig tror jeg"sagde han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber og viste ikke hvad hun tænkte eller hvad hun ville sige, men der skulle nok komme noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 22:24

Hun kiggede undrende på ham, "for at vide om jeg kan stole på dig" sagde hun bare lige ud, for det var det kunne gerne ville vide det for.
Dæmon? Okay, så han var dæmon, ligesom Reilly, hun burde nok passe på så, for inden Reilly og hende begyndte at kende hinanden havde han nært voldtaget hende.
Hun kiggede hen hvor han pegede, på en fyr der stod og kiggede på hende, hun kiggede mærkeligt op på Razion, voldtaget, af ham fyren? Creepy. Men hvordan vidste han lige det.
"Først, hvordan vidste du at han ville voldtage mig? Og andet, hvordan ved jeg at du ikke vil voldtage mig?" spurgte hun mistænksomt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 22:29

Han kiggede på hende "mig voldtage hmmm nej dog ikke sådan noget kun ikke falde mig ind og gøre"sagde han roligt og kiggede bare på hende "jeg er dæmon og ved hvordan en dæmon tænker når de bare står og kigger på en kvinde som fx dig"sagde han roligt og kiggede bare på hende.

Han kiggede rundt og så på hende "forståeligt nok at du vil vide om du kan stole på mig"sagde han roligt og kiggede på hende, han havde det godt med at snakke med hende og den slags der, men hun lod til at være bange for ham på en eller anden måde men han var ikke helt sikker lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 22:34

Hun kiggede mistænksomt på ham, "og det kan jeg være sikker på?" spurgte hun, som om hun ikke troede på hvad han sagde, for hvilken mand kunne ikke finde på at voldtage i denne verden, der var så mange.
Hun nikkede, "så når en dæmon kigger sådan på en kvinde, betyder det at han vil voldtage hende?" spurgte hun nysgerrigt.

Hun smilede skævt og kiggede lidt rundt om sig for at se om der var nogle sådan i nærheden af dem. "Godt du kan forstå" sagde hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 22:44

Han kiggede roligt på hende "vi har vores måde og se på en kvinde når vi vil voldtage tro mig det har vi"sagde han roligt og havde bare et roligt blik i øjne, "når en dæmon for det meste tænker på at voldtage en kvinde så står de og kigger på dem og prøver og finde frem til punkter hvor kvinden måske er nem og få tændt op under hvis du forstår mig"sagde han roligt og så på hende og smilte roligt, Han kiggede rundt også tilbage på hende "men ja du kan være sikker på at du ikke bliver voldtager af mig hvorfor skulle jeg gøre det"spurgte han roligt og så på hende "giv mig en grund til at jeg skulle gøre det mod dig"sagde han roligt og så på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 22:49

Hun nikkede, "jeg forstår godt hvad du mener" sagde hun, hun var bare ikke vild med det, dæmoner, den eneste dæmon hun kunne lide, og stolede på og med glæde ville ligge sit liv i hænderne på, var Reilly. Hun vidste han ikke ville gøre hende ondt hvis hun ikke gjorde ham ondt.
Hun trak på skulderne da han spurgte hvorfor han skulle det, "fordi... DU er en dæmon" sagde hun og kiggede på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 23:04

Han kiggede på hende "hmmm fordi jeg er en dæmon så skulle jeg voldtage dig fordi jeg er det jeg er hmm nej for vil hellere gør en som dig til slave for så gør du jo hvad jeg siger for det meste men det har jeg dog heller ligefrem i tankerne og gøre dig til"sagde han og kiggede på hende og viste ikke hvad hun ville tænke men han kunne endeligt også være ligeglad, for hun lod til at hade dæmoner lige meget hvad man sagde til hende hende.
Han kiggede på hende og slappede roligt af og kiggede sig omkring også ligeud for sig og havde ikke det vilde og sige lige nu, for han ventede bare på at hun ville sige et eller andet til ham og alt det halløj der, en dæmon som ham havde hellere slaver i stedet for at voldtage en kvinde også gå sin vej og den slags der, han så på hende og slappede bare af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 18 jan - 23:13

Slave? Gøre som han siger som hans slave, ville hun nok aldrig gøre, hun var ik sikker på at nogen slave ville gøre det, slave var vel noget man blev mod ens vilje, sådan var det med mange. "En slave gør så vidt jeg ved ik altid hvad man siger" mumlede hun og kiggede lige ud, lidt rundt omkring, og så ned på hendes føder. Hun tog roligt sin guitar ned i sin taske, da hun ikke lige regnede med at få brug for den for tiden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 3:32

Han kiggede roligt på hende og slappede bare af "der nogen slaver der er ulydige men så bliver de jo straffet på en eller anden måde"sagde han roligt og så på hende, og smilte bare roligt til hende.
Han havde ikke den tanke om at gøre hende til slave lige nu måske senere hvis der var en ordenligt grund til at gøre det, han så på hende "jeg vil væde med at du ikke har en grund til at jeg skulle gøre dig til min slave"sagde han roligt og så på hende og slappede bare roligt af.
Han viste ikke hvad hun ville sige sige til det for han sagde jo bare tingene som det var, og nu ville han se hvordan hun ville reagere på det han havde sagt til hende nu her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 3:46

Hun hævede øjenbrynenede, "gør det det ikke bare meget værre, at straffe dem, det gir dem bare større lyst til at flygte fra en og være ulydig" sådan ville hun i hvert fald være, hvis hun blev straffet. Hun ville gøre modstand hele tiden. Der var måske nogen der bare gav efter og var svage.
Hun kiggede undrende på ham, "hvorfor skulle jeg have en grund, når jeg ik har lyst eller på nogen måde interesse i at være din slave, i det hele taget bare slave?" Hun kiggede spørgende på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 12:17

Han kiggede på hende "jo nogen vil nok flygte men har nu en meget nem måde og overtale dem på så de kan lide og være slave spørg mig ikke hvordan"sagde han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare roligt af, han havde det godt med at hun spurgte sådan ind og den slags der, han så på hende og slappede bare af "nogen bliver slave for beskyttelse andre bliver det af andre grunde"sagde han roligt og slappede bare af og viste ikke hvad han ellers skulle ha sagt der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 15:39

Hun kiggede undrende på ham, han kunne da lige tro at hun ville spørge ham om hvordan. "Hvordan?" spurgte hun flabet. Med et skævt smil.
Hun kiggede undrende på ham, beskyttelse, hvem blev dog slave for beskyttelse. "Beskyttelse?" spurgte hun med hovedet på skrå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 15:48

Han kiggede på hende og undrede sig over hvorfor hun endeligt ville vide hvordan han overtaler dem og den slags der, roligt kigger han på hende og slappede bare roligt af "har min evne"sagde han bare roligt og så på bare på hende, og roligt slappede bare af og viste jo ikke hvad han ellers skulle sige til det "kan gør minder som folk har gode når jeg har nær kontakt med dem og ja så derfor kan jeg ændre det minde om da de blev slave fra et træls minde til et godt og den slags der"sagde han roligt og så på hende og håbede det var forklaring nok på det.
Han kiggede på hende og slappede bare roligt af og havde det fint nok med at fortælle hende det, og slappede roligt af og alt det halløj der, og ventede endeligt bare på at hun ville sige et eller andet til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 16:42

Hun kiggede chokeret på ham, ændre deres minde? Det var da... ondt! "Hvor barbarisk" udbrød hun og kiggede ondt på ham. Det gjorde man da ikke, det var da synd for personen, at han ændrede på ens minde, det var så... Ondt! "Du kan da ikke bare lave om på en persons minder, det er... Ondt" sagde hun surt. Og så anklagende mod ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 17:10

Han kiggede på hende og slappede roligt af "jeg ved godt det ondt men gør det også kun når jeg er ved og være træt af at den som er slave bliver ved med at være en tude marie som trænger til en tudekiks"sagde han roligt og så på hende og slappede bare af.
Han så på hende "som jeg kan lugte på dig har du været i nærkontakt med en dæmon før"sagde han roligt og så på hende og kunne skam godt fornemme at hun havde det også selvom hun måske havde været i bad og den slags der.
Han så på hende og slappede bare roligt af og viste ikke hvordan hun ville tage det og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 17:36

Hun kiggede surt på ham, hvordan kunne han dog sige sådan noget, fordi de nok græd var nok fordi han ødelagde deres liv! "Har du måske tænkt over, hvor meget du ødelægger når du tager nogen som slave var? Selvfølgelig græder de, du tager dem væk fra deres liv, og sætter dem i en situation de slet ikke har lyst til at være i, du vender deres liv op og ned, selvfølgelig græder de, og det skal de have lov til, og du skal ikke lave om på deres minder bare fordi du ikke gider at høre på dem mere, så slip dem dog løs og find en der vil være med i dine julelege" hun kiggede irriteret på ham. Han kunne ikke være det bekendt, det var at ødelægge folks liv.
Hun himlede med øjne og grinte svagt, "min kæreste er dæmon" sagde hun og kiggede på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum