Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153049 indlæg in 7940 subjects

Who are you? - Razion

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 18:40

Han kiggede på hende og var ligeglad med at hun bare blev sur over at han var som han var og smilte bare da hun grinte over hendes kæreste var dæmon "okay hmm tro mig han har også nogen som slave det jeg næste 120 procent sikker på at han har"sagde han roligt og så på hende, og kiggede på hende "så ikke kom her og sig at jeg er den eneste der har det og er sådan på mod andre"sagde han roligt og så på hende og smilte bare for sig selv og tog det meget roligt i forhold til at hun var sådan overfor ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 19:11

Hun kiggede lidt ned, overvejet hvad han sagde, kunne det virkelig være rigtigt, havde Reilly også slaver? Hun kunne ikke li tanken om det, men det var sikkert rigtigt? Men... Det var ikke om Reilly nu, det var om ham. "Lad vær med at vende dette mod ham, dette er om dig og om at du ødelægger folks liv med at få dem til at tro at de faktisk kan li at være din slave" sagde hun irriteret.
Hun sukkede. "Jeg siger heller ik det kun er dig, men nu er det bare dig der står for skud" sagde hun og kiggede ned. Hun pakkede lige så stille sammen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 19:35

Han kiggede på hende da hun så ud til at tænke nu og smilte bare for sig selv "du kan ikke lide tanken om at din kæreste ligger og har noget med en slave som er hans har jeg ret"sagde han og hørte på hvad hun sagde til ham og den slags der og smilte bare.
Han kiggede på hende "vende det mod ham når det sikkert er rigtigt men det kommer endeligt ikke dig ved Cassadee det jo ikke dig det lige nu går udover er det"sagde han roligt og så på hende og kiggede hende dybt i øjne og slappede bare roligt af mens han gjorde det for han ville se hvordan hun ville reagere på det lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 19:43

Hun kiggede ned i jorden, trak benene op til sig, hvad lavede Reilly egentlig lige nu, var det eneste spørgsmål hun kunne stille sig selv lige. Hun nikkede, han havde ret. Selvfølgelig kunne hun ikke lig tanken om det.
Hun tog tasken over skulderen og bogen i hånden og rejste sig, "Nej... Og det gør det heller aldrig." sagde hun og kiggede på ham. "Det var hyggeligt at møde dig Razion, men jeg må hjem" sagde hun irriteret og gik med faste skridt væk fra ham.
Hvor var han irriterende, sådan at sætte hende de tanker. Hun rystede på hovedet, hun ville ike tænke på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 20:11

Han kiggede på hende og slappede af lidt før hun rejste sig op og det hele og roligt så han efter hende og rejste sig så op og fulde efter men ude fra hende syns vinkel og det hele, for hun skulle jo ikke ha den fornemmelse af at han gik efter hende og alt det.
Han fulde efter hende, men efter lidt tid kom denne her dæmon fyr der havde set på hende og det hele og greb fat i hende og trak hende ind i en gyde og det hele, roligt tog manden fat i hendes tøj og rev det godt og grundig i stykker og det hele "du slipper ikke bare fordi du sad med den anden dæmon"sagde fyren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 20:32

Hun gav et skrig fra sig da nogen greb fat i hendes arm, første reaktion var adeles at skrige så højt at alle ville kunne høre det. Hvor efter nervøsiteten greb ind da hun blev trukket ind i en gyde og hendes tøj blev revet i stykker. Hvor efter hun så skreg endnu mere og prøvede desperat at dække. En rysten gik gennem hendes krop da hun hørte stemmen. Dæmonen, det var den dæmon Razion havde talt om. "Hold dig væk fra mig!" skreg hun og prøvede med at sin kræft at skubbe denne dæmon væk fra sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:08

Dæmon fyren kiggede på hende da hun gav sig til at skrige og det hele, men fyren var ligeglad med om hun skreg og det hele og tog fat i hendes hår og tvang hende ned i knæ, og mens hun skreg og det hele tvang fyren sit lem ind i munden på hende så hun ville kunne mærke den nede i sin hals og det hele.
Lidt efter stod Razion ude midt på gaden med en halv stor sten i hånden og kastede den så den forhåbentligt ville rammen fyren men han var ikke helt sikker, men det lod ikke til at han ramte eller noget som helst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:12

Hun skreg endnu mere da han tvang hende ned knæ, men hendes skrig holdte op da hun fik noget i munden. Dæmonens lem?! Hun bed hårdt ned som fik dæmonen til at slippe og vakle væk fra hende. Hun brød ud i gråd med det samme, prøvede at dække sig med sit lasede tøj, mens hun bakkede væk fra dæmonen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:24

Dæmonen kiggede på hende efter hun havde bidt ham og den slags der, og roligt smilte han ondt og fandt en noget line en bold men den kunne spændes fast, og roligt gik han hen og tog fat i hende og holde hende op af muren og fik bolden placeret i hendes munde og spændt fast omme bag hendes hovede og alt det, lidt efter tog han fat i hendes laset tøj og rev det helt af hende og holdte hende fast i armene og kørte sit lem mellem bene på hende "du er da en være en er du ikke"sagde han koldt og så på hende.

Det gik noget tid fra den første sten var kastet til den næste kom fordi han skulle jo lige finde det, men da han havde fundet den kastede han den så præcis han kunne og ramte dæmonen så han gik ud som et lys, og roligt skyndte Razion sig og komme ind til Cassadee og fik bolden ud af munden på hende igen og alt det "klare du dig"spurgte han roligt og man kunne godt høre han var bekymret og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:30

Hun kiggede skræmt på ham, da han kom op igen og gik hen mod hende. Hun skreg men blev afbrudt af en bold som blev placeret i hendes mund og spændt fast. Hun prøvede desperat at få den ud, men han holde hendes hænder. Hun kiggede skrækslagen ud i luften, da hun kunne mærke hans lem mellem hendes ben.
Hun kiggede på dæmonen som pludselig gik ud. Hun kiggede overrasket da hun så Razion foran sig, hun hostede da han tog bolden ud af hendes mund og begyndte at snøfte. "Nej" sagde hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:35

Han kiggede rundt og så jo godt hun var nøgen og alt det og roligt fik han nakket en trøje til hende som var dæmonens og så på hende "altså jeg kan ikke ligefrem hjælpe dig med undertøjet men her er der da en trøje"sagde han roligt og rakte hende den og kiggede rundt og så bare stykker af hendes tøj smidt rundt, han kiggede på hende og fik så utroligt nok bukserne af dæmonen som var helt væk "ved ikke om det går"sagde han roligt til hende og smed bolden hun havde haft i munden væk.
Han så på hende og slappede bare roligt af og ventede på at hun kom i tøjet som havde taget fra dæmonen af og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:38

Hun tog rystende imod trøjen han rakte hende og tog den hurtigt på, hun nikkede. "Tak" sagde hun svagt. Hun kiggede lidt på bukserne som han så også rakte hende. Hun tog dem på, de var ret store, men det gik an. "Det går" sagde hun. Hun havde ikke regnet med det her, hun var helt rystet. Hun tørrede sine øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:43

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og slappede roligt af og det så ud til at hun var sluppet billige denne her gang og håbede på at hun var glad for at han kom til at hjælpe hende og den slags der, han så på hende "kom så går vi et eller andet sted hen tror lige du skal slappe lidt af og falde ned oven på alt det her Cass håber det i orden jeg kalder dig det"sagde han roligt med et stille smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:49

Hun støttede sig op af muren, hun nikkede let, som en bekræftelse på at han godt måtte kalde hende det. Hun rejste sig langsomt op efter at hun var gledet ned af muren. Hun tog hånden mod sin pande og det begyndte at svimle lidt for hendes øjne. Hun skulle lige have balancen før hun kunne gå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 21:57

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede roligt af og ventede endeligt bare på at hun kunne gå, men han tog hendes ting for hende for hun så ud til at hun var lidt svimmel og alt det halløj der.
Han kiggede på hende "er du ved og være klar"sagde han roligt med et stille smil på sine læber og viste ikke hvad han skulle sige til hende lige nu og her, for han kunne jo ikke gøre så meget lige nu og her, han havde det dog ikke godt med at hun havde det sådan for så havde den dæmon ikke været særlig sød ved hende eller noget som helst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:03

Hun nikkede og rettede sig op. "Hvor skal vi så hen?" spurgte hun så og kiggede på ham, hun ville meget gerne et sted hen hun kunne sidde ned og slappe af. Hun havde virkelig brug for det nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:07

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og gav sig til at gå roligt "vi kan tage på en kro eller noget hvis du vil"sagde han roligt og slappede bare roligt af, og viste ikke hvad hun havde lyst til at gå hen og alt det.
Han så på hende med et smil på sine læber og slappede bare roligt af og gik stille og roligt og havde det godt sammen med hende og alt det halløj der, han så på hende "du må sige til hvis du får det dårligt eller noget"sagde han roligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:11

Hun sukkede, "et sted jeg kunne slappe af ville være godt" sagde hun og gik roligt med ham ved siden af.
Hun kiggede op på ham og nikkede, "skal jeg nok" svarede hun med et svagt smil og spyttede noget spyt ud. Det var så klamt at have det lem i munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:13

Han kiggede på hende med et stille smil og gik vider og efter noget tid kom de til en kro som ikke var så stor igen og roligt gik han ind og holde døren for hende, og gik så selv ind derefter og satte sig ned ved et bord og så på hende med et stille smil og lagde hende ting ned og alt det.
Han så på hende "du kan være rolig her er der ikke så mange racer som andre kroer"sagde han roligt til hende og smilte til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:18

Hun gik hurtigt ind på kroen og satte sig ved bordet han havde valgt, hun sank helt ned i stolen og nikkede. Hun kiggede roligt rundt, på de forskellige folk, hun kiggede så på ham med et svagt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:28

Han kiggede på hende "vil du ha en øl eller noget"spurgte han roligt og så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og så på hende med et smil, han viste ikke hvad hun havde lyst til men hun måtte jo ha lyst til et eller andet håbede han da, for hun var nok tørstig efter der var ske og den slags der.
Han så på hende med et smil og slappede bare af mens han ventede på at hun ville sige noget til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:34

Hun kiggede lidt hen på baren og så tilbage på ham, "en kop varm kakao ville være dejligt, tak" sagde hun med et venligt smil. Hun satte sig til rette i stolen og rettede lidt på tøjet hun havde på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:41

Han så på hende med et stille smil på sine læber og rejste sig op go gik hen og bestilte det til dem begge og ventede lidt tid der oppe, og roligt fik han det og kom tilbage til hende med det "værsgo"sagde han roligt og satte en ved hende og smilte roligt og satte sig ned igen.
Han så på hende "hvad gjorde dæmonen ved dig"spurgte han roligt og så på hende og ville bare høre om det var noget vildt slemt eller hvad det var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:47

Hun kiggede efter ham da han gik op og bestilte.
Hun ventede lidt og kiggede så op da han kom tilbage med kakaoen, "mange tak" sagde hun smilende og tog en lille tår af den, da den var meget varm.
Hun kiggede overrasket på ham, hun kiggede så ned i jorden, "Ik.. Ikke meget, han nåede ikke meget." svarede hun og pillede ved sit hår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:53

Han kiggede på hende "okay"sagde han roligt og så på hende med et stille smil "så hvad har du tænkt dig og gøre nu for tror ikke på du ret meget i sikkerhed mere efter den dæmon havde fat i dig"sagde han roligt og så på hende, han slappede roligt af og smilte roligt til hende og det var bare sådan et normalt smil han havde og alt det.
Han kiggede på hende og smilte roligt og drak noget af sin kakao og slappede bare af, og ventede på at høre hendes mening.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum