Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
SIRTIMM
 
Chester
 
Elizabeth
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153520 indlæg in 7957 subjects

Who are you? - Razion

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:23

Han kiggede på hende og slappede roligt af "tak"sagde han roligt og så på hende og gav sig til at få den spist og det hele og slappede så af efter han havde fået den spist og det hele, han så på hende og slappede bare af og fik gjort rent efter ham selv og det hele.
Han så på hende og viste ikke hvor han skulle sove eller noget som helst lige nu og her, han kiggede bare på hende og ventede på at hun ville sige noget til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:27

Hun kiggede på ham, irriteret, "vil du sove nu?" spurgte hun og gik ind i stuen hvor der stod en stor sofa han sagtens ville kunne ligge i uden at det ville være ubehageligt og gøre ondt dagen efter. Det var en meget behagelig sofa. Det var den hun plejede at falde i søvn på. Men nu måtte hun så bruge sin seng.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:33

Han kiggede på hende "ikke lige nu men tak for vise mig hvor jeg skal sove henne"sagde han roligt og så på hende "Hvor sover du henne så altså bare så jeg ved hvor du er"sagde han roligt og så på hende, han var jo der stadig for at beskytte hende og den slags der, og hvis han ikke viste hvor hun var så ville hun jo nok ikke kunne finde hende eller noget som helst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:38

Hun nikkede og stilte sig op af en væg og kiggede mod ham, hun pegede mod en dør, ikke langt væk fra sofaen, "i mit soveværelse" sagde hun og kiggede på ham. Han kunne vel godt få at vide hvor hun sov, hun fandt det bare meget mærkeligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:43

Han nikkede roligt da hun viste ham hvor hun sov og det var dog ikke langt derfra eller noget som helst, så det kunne jo ikke blive bedre efter hans mening der og alt det halløj, han så på hende "men hvis du vil i seng kan du jo bare gøre det"sagde han roligt og så på hende.
Han havde ikke ligefrem i tankerne om at gå i seng lige nu og her for hun skulle jo beskyttets og den slags der, roligt så han på hende og smilte stille.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 23:04

Hun nikkede. "Jamen, så godnat" sagde hun inden hun forsvandt ind på sit værelse og lukkede døren. Hun tog sit tøj af og tog sit nattøj på. Hun slukkede lyset på værelset og lagde sig under dynen, hun krøb op i en bold og lukkede øjne, og begyndte dermed at sove.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 23:27

Han kiggede på hende og alt det halløj der, men timerne gik og razion lagde sig ned for bare og slappe af, men det skete så at han faldt i søvn kort tid efter og det hele.
Når han sov som en sten hørte han knapt nok noget eller mærkede noget, men der kom dæmoner ind i hjemmet på en eller anden måde og de havde fået Razion fast til sofaen da han sov så tungt og alt det.
De dæmoner der var gik roligt ind i hendes værelse, de var 5 i alt og to af dem holde vagt udenfor hendes dør, og de tre andre gik ind og stod omkring hendes seng og kiggede på hende, og tog fat om munden på hendes så hendes skrig ikke skulle komme ud eller noget som helst, og de andre to gav sig til at klæde sig af og det hele og gav sig til at rive hendes nattøj af hende "når der er vist en som sover uden undertøj på i nat"sagde en af dem til hende og slikkede sig om munden "så spare vi det besvær med at få det af dig"sagde en anden af dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 23:36

Hun fik et chok da en hånd blev lagt over hendes mund, hun vågnede med et sæt og så op på nogle dæmoner som allerede havde revet hendes tøj af! Razion, hvor var Razion. Hun prøvede at skrige men den hånd forhindrede hende. Hun bed i dæmonens hånd så han slap hendes mund, og inden han nåede at putte den over hendes mund igen, råbte hun. "Razion!" så højt hun kunne.
Det var altså ikke i dag hun skulle voldtages, ikke tale om, aldrig nogen sinde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 23:49

Dæmonerne så på hende og grinte bare af hende "tror ikke din ven der ude kommer og hjælper dig lige med det sammen"sagde den ene dæmon og man kunne høre nogen slås ude foran døren.
Men lidt efter blev der stille der ude, en af de dæmoner som var inde ved hende tog fat i hende og drejede hende rundt så hun lå på maven og fik roligt bundet hendes arme til sengen og fik hendes røv til at stritte, roligt kom vagterne ind med Razion bevidstløse krop og smed ham på gulvet.
Dæmonerne smilte roligt over det og så på hende før den ene af dem tog noget til at gøre hendes underliv vådt med og det hele, og fik roligt gjort det ved hende "som vi sagde han kommer vist ikke og hjælper dig"sagde en anden af dem som også satte sig bag hende og gned sit lem mod hendes underliv og trykkede det ind mod hendes underliv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 23:55

Kom nu, han måtte da hjælpe hende, han havde lovet at beskytte hende. Hun sparkede og skreg da dæmonen drejede hende om og bandt hendes hænder fast. Hun skreg ud i gråd da hun så Razion's bevidstløse krop. "Nej!" skreg hun.
Hun vred sig, sparkede udefter dem bagfra, hun ville ikke det her. Hun skreg da hun mærkede dæmonens lem mod hendes underliv som blev presset ind. "Razion, please vågn nu op" bad hun grædende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 0:45

Razion lå bare der i noget tid men efter lidt kom han til sig selv, men lige nu var der ikke meget han kunne gøre han var blevet banket så meget at han knapt kunne røre på sig, en af vagter så på ham og smilte bare ondt over det.
Dæmon som havde presset sit lem op i hende gav sig til at gøre det han ville og det var bare og knalde hende noget så grusomt lige nu, de andre to holde hendes ben.

Razion kiggede på hende "undskyld jeg prøvede men det mislykkes"sagde han kort og hostede noget blod op og ud af munden det kom, han kunne virkelig ikke holde det ud af at ha det her skete men hvad skulle han gøre, disse dæmoner var over ham og det hele, han slæbte sig med den ene arm lige nu hen over gulvet, men det gik meget langsomt og det hele, og de tre dæmoner ved hende hyggede sig jo bare rigtigt over det her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 10:28

Hun så Razion bevæge sig, dog var han noget så såret, så han ville nok ikke kunne redde hende. Og jo mere det sank ind jo mere græd hun og bad hun til om han ik ville komme op og stå. Skrig kunne høres så højt, som dæmonen begyndte at bevæge sig noget voldsomt i hende.
Hun kiggede ned på Razion som kom slæbene. Hun kiggede op på dæmonerne og sparkede ud efter dem og lagde sig og gjorde alt hvad hun kunne for at forhindre dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 11:42

Dæmonerne tog fat i hende og holdte hende nu på plads og det hele og så på hende "Når man er nok en stædig kvinde"sagde den dæmon som var bag hende og roligt puttede han på hendes røvhul det som gjorde det vådt, og så på hende "nu må vi se hvor stram din røv er"sagde dæmon bare til hende og satte sit lem mod hendes røvhul og pressede sig ind mod det, og efter lidt tid kom dæmonens lem ind i hendes røv.

Razion så på hende og viste at han burde gør noget, men han følte sig så magtesløs overfor dem og det hele, men han blev ved med at slæbe sig vider over mod sengen til hende, han faldt dog sammen oppe ved hendes hovede og så på hende.
Man kunne tydeligt se på ham at han gerne vil hjælpe hende men han viste dog ikke hvordan han kunne gøre det, og roligt så han bare på hende og ville se om hun måske kunne komme med en ide.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 11:58

Hun fik et fjernt blik i ansigtet da hun kunne mærke de gjorde hendes røv klar, og dæmonens lem blev lagt mod hendes røv, hun blev presset ind. Hun skreg af smerte, vred og prøvede at rulle sig, men det gjorde ondt, da hendes hænder var bundet.
Hun så på Razion kom slæbende mod hende, hun kiggede på ham da han stoppede ved hendes ansigt. Hun kiggede op på rebene om hendes hænder. "Kan... Kan du binde dem op?" spurgte hun.
Hun græd opgivende, "hvornår tror du de er færdige?" spurgte hun

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 12:12

Dæmonerne kiggede på hende da hun skreg op over at få den op i røven på sig og det hele, og roligt efter noget tid kom den ene i røven på hende, og de skiftede så det var den næste der pressede sit lem op i hendes røv.

Razion kiggede på hende "ved jeg ikke vi dæmoner kan holde længe selvom vi kommer"sagde han roligt og så på hende og prøvede på at komme op, men det var dog noget så svært for ham og mange af hans forsøg faldt han bare igen. Han så på hende og roligt kom han op og sidde og så på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 12:28

Hun skreg og tårende løb ned af hendes kinder, da dæmonen kom i hende. Og en andens lem kom ind i hende.
Hun græd endnu mere da han sagde at de kunne klare sig længe. hun kiggede på ham som han prøvede at komme op og hjælpe hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 12:44

Dæmonerne så på hende og smilte bare før der var en anden som lagde sig ind under hende og pressede sit lem ind i hendes underliv, og det hele så hun blev taget af to på en gang og det hele.

Han så på hende og roligt fik han sig slæbt op på sengen og så på hende, roligt lagde han sin hånd på hendes balde og så på hende og hun ville kunne mærke noget varme på sin balde i noget tid og razion faldt ned igen, men der dannede sig to R'er på hendes balde som stod for hans navn, det var det eneste han kunne gøre lige nu han havde ikke flere krafter, og han lå bare der.

Dæmonerne så på hendes balde og skred så og det hele, nu var hun mærket af en anden dæmon og det hele og razion lå bare der og prøvede på at få sine kræfter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 13:05

Hun vred sig da en lagde sig under hende. Hun skreg da han pressede sig op i hendes underliv. Hvor var Reilly når man havde brug for ham.
Hun kiggede på Razion da han pludselig var oppe og hans hånd var på hendes balde. Hvad pokker havde han gang i. Han skulle hjælpe hende ikke tag på hende.
Men så snart han fjernede hånden skred dæmonerne. Og hun kollapsede mod sengen. Hun kiggede på sin balde hvor der var 2 r? "Hvad har du lavet?" Spurgte hun rystende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 13:19

Han kiggede på hende og så bare på hende, man kunne godt se han ikke havde mange kræfter tilbage og det hele, så han lå bare der og kiggede på hende og roligt prøvede han på at rejse sig op og det lykkes ham sådan da, men han kom kun op på knæ og den slags der, og gav sig til at se om han kunne få hende bundet op og alt det.
Han kiggede på hende og og fik hende fri og lagde sig så ned igen og slappede af i sin krop og den slags der, og roligt lukkede han sine øjne i og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 13:35

Hun kiggede på ham da han bandt hende op. Hun gned sine håndled og snøftede lavt. Hun kiggede ham ligge sig og lukke øjne. Hun fik ham hevet op og ligge så hun kunne få en dyne lagt over ham. Hun lagde sig ned ved siden af ham og dækkede sig til med dynen, hun pakkede sig helt ind så hun var en lille streg.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 14:48

Han kiggede på hende da hun fik ham op i hendes seng og det hele, og roligt faldt han i søvn og sov indtil dagen efter.

Roligt rejste han sig op dagen efter og var sådan øm over det meste af kroppen og tog sig til hovede *mand det gjorde nas*tænkte han for sig selv og så på hende, og smilte roligt selvom det var skidt det der var sket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 14:51

Hun lå stadig helt pakket ind. Hun havde ikke rykket sig ud af flækken hele natten.
Hun åbnede lidt øjne og kiggede op på ham, han så ud til at være i smerte, men han kunne stå.
"Gider du gi mi noget tøj?" Spurgte hun svagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 14:56

Han kiggede på hende og nikkede roligt og fandt noget tøj til hende og smed det over til hende "er det godt nok"spurgte han roligt og så på hende, han var ikke sikker på hvad det var han havde taget men han havde bare taget noget af hendes tøj, og givet til hende.
Han så på hende med et smil på sine læber og slappede roligt af og viste ikke hvad der skulle ske i dag og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 15:01

Hun nikkede "tak" sagde hun. Hun tog sin dyne og gik ud på badeværelset. Hun kunne mærke kvalmen, det var ikke morgen kvalme som hun havde haft de sidste bare dage efter hun havde haft sex med Reilly. Men det var kvalme fra voldtægten igår. Hun åbnede toilettet og brækkede sig.
Hun begyndte langsomt at tage tøjet på han havde giver hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 22 jan - 20:55

Han sad bare der stille og roligt og slappede af nu hvor hun var gået ud på badeværelset og gjort sig færdig og den slags der, han kunne godt høre hun var dårlig efter de havde voldtaget hende og den slags der, men sådan var det jo når man havde haft sex med en dæmon og alt det.
Han så lidt rundt *har jeg sovet ved siden af hende hele natten*tænkte han roligt og kunne ikke huske at han havde lagt sig der men sådan var det nu bare.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who are you? - Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum