Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

Razion// why did this happen?

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:11

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber "okay"sagde han roligt og kørte hånden ned mellem hendes ben, så den var udenpå hendes trusser og roligt nussede han hende "hvad så der"spurgte han roligt og slappede bare roligt af, han smilte roligt til hende og havde det godt med at prøve hende af og den slags der, han nussede hende roligt der nede og ventede på at hun ville beskrive det hvis hun kunne.
Han så på hende med et smil og viste ikke hvad hun ville sige men håbede at hun ville sige et eller andet til ham, for hun havde jo ikke prøve så meget så vidt han kunne forstå på hende og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:29

En let gysen, nærmest som en slags kuldegysen, løb genne hendes krop da han flyttede sin hånd op mellem hendes ben, men det var ikke en ubehagelig følelse, men en behagelig en af slagsen. Hun gispede svagt da han gjorde det, både fordi hun blev overrasket over at han havde gjort det, og så ogs fordi det føltes så behagelig. Hun så så op på ham. ”Øm…” sagde hun blot, og smilede halvt til ham. Hvordan ville han dog havde hende til at beskrive de her følelser for ham? Det var jo næsten umuligt at beskrive dem korrekt. Hun ville ingen gang kunne beskrive følelsen for sig selv så den blev helt rigtig. Hun sukkede opgivende, og gav op med at prøve at beskrive den for ham, for det ville alligevel aldrig lykkes for hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:39

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare af mens han gjorde det "tænkte jeg nok de følser man får kan ikke beskrives da de føles mere end godt når det komme der til"sagde han roligt og roligt forsvandt hans hånd ind under hendes trusser og nussede hende roligt, og mærke en let fugtighed fra hendes underliv "du nyder det her gør du ikke"spurgte han roligt og nussede hende roligt der nede, og nussede mellem hendes skamlæber med en finger og slappede bare roligt af og så på hende, han var jo ikke helt sikker på det lige nu om hun nød det men han håbede da på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 22:49

Hun sukkede ugepenge, stille, men denne han af ren nydelse. Hun mærkede at hans hånd trængte ned under hendes trusser, og hun stuvende halvt, men følelsen fra før blev bare stærkere end den lige havde været. Jo hun nød følelserne han fik frem i hende, følelser hun aldrig havde kendt til før, men alligevel var hun stivnet en smule. Hun betragtede ham en smule usikker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 23:00

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber "rolig"sagde han til hende og slappede bare af og nussede hende der nede.
Efter noget tid med dette nusseri og den slags der fik han hende roligt ned og ligge på sengen og trak roligt joggingbukserne og trusser af hende og lagde det roligt ved siden af sengen "bare forhold dig roligt okay Alex"sagde han med et smil og spredte hendes ben og lod roligt sin tunge ramme hendes underliv og den slags der, og håbede på at hun ville kunne lide det, for han gjorde sit bedste til at hun skulle kunne lide det her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 23:15

Hun så på ham, og prøvede at slappe en smule mere af som han sagde at hun skulle gøre. Det ble en smule mere behaligt da hun lod sig selv slappe af. Da der var gået lidt tid, kunne hun mærke at han lagde hende ned, og hun lod ham gøre det. Hun så på ham da han trak både bukser og trusserne af hen. Hun sank en enkelt gang, nervøs for hvad det var han ville. Hun nikkede da han sagde at hun bare skulle forholde sig roligt, men ville hun kunne det? Da han så lod sin tunge ramme hendes underliv, jog en følelse af nydelse gennem hendes krop. Hvordan kunne det egentlig være at hun aldrig havde prøvet det her noget før? Det var jo så vidunderlig en følelse det her gav hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 23:35

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og blev roligt ved med at slikke hende der nede og så på hende med et stille smil en gang i mellem når han skulle ha noget luft og den slags der, han kiggede på hende "smid trøjen Alex"sagde han roligt og ville se hendes bryster og den slags der, mens han var i gang med at slikke hende der nede.
Han så på hende med et smil på sine læber og lod sin tunge komme lidt op i hendes underlivs indgang men ikke ret langt og den slags der, han så på hende med et smil og slappede bare af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 23:44

Hun betragtede ham stille og nød at han slukkede hende der nede hvor han gjorde. Hun smilede tilbage til ham, iv blev en smule overrasket over at han bad hende om at smide trøjen. "Hvorfor det?" Spurgte hun forsigtigt, men smed alligevel trøjen som han havde bedt hende om, og kastede den ned til de andet tøj.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 23:55

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og lod sine hænder finde sig en vej op til hendes bryster efter hun havde taget trøjen af og så på hende med et smil og nussede hendes bryster mens han slikkede hende der nede og slappede bare roligt af og lod roligt en finger blive våd og roligt som de lå der lod han den glide op i hendes underliv roligt, han så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af mens han gjorde og nød hendes smag og den slags der, sådan som hun nu smagte nede ved hendes underliv.
Han så på hende med et smil og rettede sig op og trak roligt af sit tøj så de begge to var nøgne og gav sig så til at give hende finger og den slags mens han sad ned mellem hendes ben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 8:20

Hun nød virkelig det han gjorde ved hende. Han kunne bare et eller andet som fik hende til at nyde det her så fucing meget, men hun burde ikke nyde det sagde hun til sig selv. *Han er jo præcis det modsatte af det som jeg er, så er det her overhovedet klogt at gøre?* tænkte hun for sig selv, men hun kunne ikke få sig selv til at sige til ham at han skulle stoppe, for hun vil ikke havde ham til det. Hun lukkede halvt øjnene da han også begyndte at nusse hendes bryster samtidig med at han stadig gjorde det som han hele tiden havde gjort. Hun sukkede nydende. De her følelser han fik frem i hende var fremmede for hende, men hun tog imod dem med åbne arme.

Hun kom med en lidt utilfreds lyd da han trak sig væk fra hende, og så utilfreds op på ham. Han skulle dog kun havde sit tøj af, og så fortsatte han. Da han gav hende fingeren havde hun lyst til at bide i et eller andet, men hvad kunne hun bide i? Det han gjorde, gjorde ondt, men var samtidig behaligt på en og samme tid. Hvordan kunne det dog lade sig gøre? Hun anede det ikke helt. Hun havde faktisk en trang til at træke ham op til sig, men hvorfor? Hun bed sig i stedet for i læben, ligeglad med om det gjorde ondt på hende. Hun betragtede ham bare, betragtede alt hvad han gjorde og lavede. Hun elskede det, og sukkede nydende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 11:07

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber da hun lå der og nød det, for det var jo det han gerne ville ha hun skulle og den slags der, roligt forsatte han med at give hende finger i en god del tid så hun sådan rigtig kunne blive våd der nede og den slags der, og han så på hende da hun kunne lide det og det hele og det var jo meget godt efter hans mening af.

Efter lidt tid så han han roligt på hende og trak sin finger ud af hendes underliv og så på den, og smilte da den var godt våd af hendes safter og den salgs der, og roligt trak han hende helt hen til sig og smed sine underbukser og så på hende, og roligt gned hans sit lem mod hendes underliv og så på hende "klar"spurgte han roligt og ville se hvad hun ville sige det til det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 11:29

Hun betragtede ham stille da han trak sin finger ud af hende. Han smed sine underbukser så han heller ikke havde noget på. Hun kiggede kort ned af ham, og kiggede ham så ind i øjnene. Om hun var klar? Hun var ikke helt sikker på hvad han mente med det, men hun kunne jo rimelig nemt finde ud af det, hun skulle bare sige ja. Hun nikkede så halvt. "Tror jeg" sagde hun så, og betragtede stille hans ansigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 15:48

Han kiggede på hende og slappede roligt af mens han nussede sit lem mod hendes underliv, for at gøre hende mere tændt end hun var i forvejen og den slags der, roligt klappede han sit lem mod hendes underliv og det gav sådan lidt små klappe lyde med lidt vådt i mellem det, han så på hende med et smil og nussede sit lem ind mellem hendes skamlæber og ned til hendes indgang.
Han så på hende med et smil på sine læber og roligt pressede han sig imod hende så hans lems hovede kom op i hendes men bare sådan for at pirre hende lidt trak han det ud og ind i et par gange før han lod lemmet komme længer op i hende, han så på hende med et smil på sine læber og kom roligt længere op "gud hvor er du stram og tænkte på om du var jomfru"spurgte han roligt og så på hende med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 16:53

Hun smilede tilbage til ham. Hendes øjne betragtede kort hans læber, men så så hun ham i øjnene igen, og lukkede sine øjne, nydende, og smilede stadig til ham. Hendes åndedræt var blevet en smule tungere end før. Han var lidt irriterende fordi han absolut skulle drille hende på den der måde. Da han snakkede til hende, åbnede hun sine øjne så hun kunne se på ham igen. ”undskyld” sagde hun stille, og så ned. Hun nøjedes med at nikke som svar på om hun var jomfru. Hun kunne mærke at det gjorde ondt at han var inde i hende, men samtidig var det også behageligt på en eller anden måde. Hun lod sin tunge fugte sine læber. Hun var en smule nervøs ved det her, men ville ikke lige indrømme det over for ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 17:06

Han kiggede på hende med et smil på sine læber "du skal skam ikke undskylde for at du stram det dejligt at du er det"sagde han roligt, og roligt gav han sig til at rykke frem og tilbage inde i hende og smilte roligt til hende.
Han så på hende med et smil og kunne godt mærke at det rykkede lidt i hans lems når han kørte frem og tilbage fordi hun var stram, men efter hans mening var det dejlig og sådan noget der.
Han så på hende og kørte nogen gang så langt op i hende som han kunne, men ellers gjorde han det bare sådan lidt hurtig og blødt sådan til at starte med og den slags der, roligt så han på hende "er det godt"spurgte han roligt og ville endeligt bare være sikker lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 17:29

Hun kiggede stadig en smule ned af, og ville bare nyde det som han gjorde, og det var skam heller ikke svært at nyde det her, men det gjorde faktisk rimelig ondt det her. Hun bed sig i læben, men hun vidste, eller havde på fornemmelsen, at det snart ikke ville gøre så ondt mere. Hun så op på ham da han spurgte hende om noget. Om det er godt? Hm, hun nikkede og smilede stort til ham. ”Jo” sagde hun. Ubevidst lod hun sin ene hånd begynde at tegne små cirkler på hans mave, fordi den ikke lige havde noget at lave.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 17:39

Han så på hende med et smil på sine læber og trak sit lem helt ud og lod det roligt glide op igen og så på hende, det var endnu en måde og drille hende lidt på og alt det, roligt satte han farten op i sine ryk men dog ikke alt for meget, hun skulle jo også kunne holde til det.
Han så på hende og slappede bare af mens hun tegnede cirkler på hans mave og den slags der "keder du dig"spurgte han roligt og så på hende, og viste ikke helt hvorfor hun tegnede cirkler på hans mave, men hun havde sikkert en grund eller noget i den still der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 17:51

Hun så på ham, og blev en smule irriteret over at han absolut ville drille hende, eller pine hende på den måde. Hvorfor skulle han også gøre det? Da han satte en smule mere fart på så hun bare på ham, og smilede. Det gjorde ikke så ondt mere som det havde gjort lige i starten. Hun så ned på sin hånd da han spurgte om hun kede sig, havde ikke lige opdaget at hun var begyndt på det. Hun standsede med at gøre det, og så så op på ham igen, og rystede stille på hovedet. ”Nej, jeg keder mig ikke, men mine hænder er bare vant til at foretage sig et eller andet for det meste.” sagde hun stille, og smilede et lille smil til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 18:32

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og løftede op i hendes ben og så ned mellem dem, hvad der sådan skete der nede, hendes våde safter var over det hele på hans lem, med hendes blod fra hendes jomfruhinde og den slags der.
Han så på hende med et smil på sine læber og fik hende til at holde hendes ben oppe og den slags der og så på hende, og roligt forsatte han med den fart han havde sat i gang og alt det.
Han smilte og lænede sig ned og kyssede hende på munden og slappede bare af og den slags der, for hun var stadig godt stram og det hele og det kunne han godt lide.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 19:00

Hun betragter ham stille da han løfter hendes ben op. hun kunne godt mærke på ham at han ville havde at hun selv holdt sine ben oppe, så det gjorde hun så godt hun nu en gang kunne. Hun betragtede ham da hans læber berørte hendes. Hun blev en smule overrasket og forvirret på en og samme tid. Det var første gang at han kyssede hende på hendes læber, men det var egentlig også første gang en fyr kyssede hende. Hun havde virkelig aldrig prøvet noget som helst i den seksuelle retning før, ikke før i dag, og hun havde faktisk heller aldrig kysset med nogle. Det føltes mærkeligt men rart. Hun så langsomt op på ham, og prøvede så godt hun kunne gengælde hans kys. Hun smilede til ham, ville faktisk ikke havde at han stoppede med at kysse hende igen, men hun vidste jo godt at det var umuligt at ønske sig det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 19:42

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og mærkede godt at hun gengælde kysset så godt hun kunne, men roligt så han på hende *stram køn hun skal ha mit mærke som min slave*tænkte han roligt for sig selv og så på hende, roligt trak han sig ud af hende og roligt hjælp han hende op på alle fire og nussede sit lem mod hendes underliv, før det forsvandt op i hendes igen og alt det halløj der.
Han så på hende og gav sig til at gøre det hurtigt og hård for en gangs skyld, og roligt lagde han sin hånd på hendes ene røvbalde og lidt tid efter kunne hun sikkert mærke en lille form for varme på hendes ene balde, mens hans mærke var ved og forme sig på hendes røv og den slags der, men han forsatte med at ha samleje med hende så hende koncentration var på det og ikke hendes røvbalde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 20:07

Et lille, næsten uhørligt suk, undslap hendes læber, og hun smilede stille til ham, og betragtede ham da han trak sig ud af hende. han hjalp hende op på alle fire, og førte igen sit lem ind i hende. han gjorde det hårde og hurtigere end før, og Alex var ikke helt sikker på om hun bedre kunne lide det her eller hvad, men det var stadig dejligt. Hun lukkede halvt øjnene og nød det her. Hun havde ingen anelse om hvad han lavede, at hun snart ikke var fri mere. Hun kunne mærke en lille varme på hendes ene balde, men tænkte ikke nærmere over hvad det mon lige kunne betyde. Det meste af hendes opmærksomhed var alligevel rettet mod sit underliv hvor hun kunne mærke ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 20:13

Han så på hende med et smil på sine læber og roligt fjernede han sin hånd fra hende balde og der var nu et par bogstaver på hendes balde to R som stod for Razion Revael og den slags der, roligt lagde han sin hånd på hendes hofte og gav sig til at gøre det lidt hurtigere igen for at se hvad hun kunne holde til i længden og den salgs der, han så på hende med et smil på sine læber og spyttede ned på sit lem så der blev ved med at være vådt nede mellem dem, selvom hendes underliv gav en del våde safter fra sig og den slags der.
Han så på hende med et stille smil på sine læber og gav hende et roligt klap i røven med den ene hånd og lagde den så på hendes hofte igen, og slappede bare af mens han gjorde det han var i gang med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 20:36

Hun kunne godt lide det her, og mærkede at han satte mere fart på. Hun ville god kunne holde til det her i noget tid, men hun kunne også mærke at hun var blevet en smule træt, men hun ville ikke lade træthed overmande hende, hun vil gerne det her. Hun bed sig i læben, og stønnede kort af det han gjorde. Hun kunne mærke hans hænder som var på hendes hofter, og kunne mærke at han gav hende et klap i røven enden hun igen mærkede den på sin hofte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 20:46

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og tog noget af hendes safter og kørte dem op på hendes røvhul, og kørte det roligt rundt og så på hende, roligt trykkede han på hendes røvhul med sin finger og så på hende "hvordan føles det"spurgte han før lidt af fingere smuttede roligt ind i hendes røv og han bevægede den en lille smugle, så hun kunne komme til at mærke det og den slags der.
Han så på hende med et smil og ventede på at hun ville sige noget selvom han stadig var i gang nede i hendes underliv på samme tid og den slags der, han slappede bare mens han gjorde så farten ikke var så høj igen og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum