Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

Razion// why did this happen?

Side 3 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 20:54

Det undrede hende en smule det han gjorde. Han spurgte hvordan det føltes at han stak en finger ind i hendes røv? ”Øm…. Det føles underligt” svarede hun, ikke sikker på om hun kunne lide at han gjorde det. Hun bed sig hårdt i læben. Det var faktisk en smule ubehagelige det han gjorde ved hende. hun kunne meget bedre lide det andet han gjorde ved hende.  Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 20:58

Han kiggede på hende og slappede roligt af og viste godt hvad hun sagde og det hele og roligt trak han sin finger ud af hendes røv og det hele, og roligt lagde han sin hånd på hendes hofte igen og farten blev sagt godt og grundig op og det hele.
Han smilte roligt og man kunne høre klaske lyde mellem dem når deres hud ramte hinanden og den slags der, roligt tog han fat i hendes arme og fik hendes hovede til at ligge på puden og han havde fat i hendes arme så han stadig kunne gøre det han var i gang med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 21:08

Hun kunne mærke at han trak sin finger ud af hendes røv igen. Godt, det var meget bedre nu. Hun stønnede nydende da han satte farten op. Det var behageligt, men også noget andet på samme tid. Hun var bare ikke lige sikker på hvad det andet var. Da han tog fat i hendes arme var hun nærmest nødt til at ligge hovedet på puden, det ville alligevel blive for overanstrengende at holde sig i samme stilling som før, nu hvor hun ikke kunne få hjælp af sine hænder. Hun var dog ikke sikker på hvorfor han ville havde hende til at ligge sådan her, men det var også ligemeget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 21:15

Han kiggede roligt på hende med et smil mens han forsatte i noget tid før han roligt trak sig ud af hende og vente hende rundt og roligt satte han sig ned med hendes på sit skød, og roligt fik han hende ned over sit lem som han sad der med hende.
Han kiggede på hende og kyssede hende på munden og roligt lod sin tunge komme ind og lege med hendes tunge og den slags, roligt lagde han sine hænder på hendes røvbalder og fik hende til at bevæge sig op og ned af hans lem og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 21:22

Da der var gået noget tid hvor han gjorde det her, kunne hun mærke at han trak sig ud af hende. Han fik vendt hende rundt så hun kunne se ham igen. Hun smilede til ham, og mærkede at han kyssede hende. Hun kunne mærke da han lod sin tunge lege med hendes. Det føles sjovt, men også dejligt. Bedre end et normalt kys. Hun prøvede forsigtigt at gøre det samme som han gjorde, men det blev ikke lige så godt som ham, da hun aldrig før havde prøvet det. Han fik hende til at bevæge sig op og ned af hans lem. Hun så stille på ham med sine brune øjne med et varmt smil i dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 21:28

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af mens han fik hende til at bevæge sig og den slags der, efter noget tid hvor de havde siddet på den måde hvor hun havde på en måde red ham med hans hjælp og den slags, roligt fik han hende ned og ligge på sengen og gjorde nogen hurtige ryk i hende og trak sig så ud og kom på hendes mave og bryster og smilte roligt til hende "puha det var dejligt"sagde han roligt og så på hende med et smil, og satte sig ned ved side af hende "du kan måske gøre den ren efter dig"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 21:38

Hun smilede til ham, og red ham, med hans hjælp. Lidt efter blev hun igen lagt ned i sengen, hvor hun kunne mærke at han gjorde nogle små ryk i hende, hvorefter han trak sig ud af hende igen. og lå helt stille, og betragtede ham da han kom ud over hendes mave og bryst med noget hvidt klistrede noget som hun aldrig før havde set. Det rendte lidt ned af hendes mave, og hun betragtede det lidt. Lå bare helt stille. Da han så snakkede til hende, drejede hun hovedet og så op på ham, og blev stadig liggende. ”Hvordan?” spurgte hun. Hun var ikke sikker på hvad han mente, og hun vidste heller ikke lige om hun skulle blive liggende eller bare rejse sig op, eller hvad hun skulle med det der på sin mave.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 21:45

Han kiggede på hende og lagde sig ned "tag mit lem i munden og sut den som var den en slikkepind som du godt kan lide bare uden og bide i den"sagde han roligt og smilte til hende og kunne godt lide at se hendes krop, var dækket med hans sæd og den slags der, og roligt ventede han bare på at se hvad hun ville gøre, for han gav hende jo nogle instrukser på hvor hun kunne gøre rent efter hendes underliv.
Han så på hende med et smil på sine læber og lå bare og ventede at se hvad hun ville gøre for hvis det var måtte hun jo gøre efter hvad hun syns hun ville gøre når hun suttede og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 21:55

Hun betragtede ham da han lagde sig ned og smilede forsigtigt til ham. han fortalte hende hvordan hun skulle gøre, men hvis hun rejste sig op ville det der ting ting jo komme ned i hans seng, men ville han være ligeglad med det? Hun så på ham, og satte sig op på sine albuer, og så helt op, og ganske rigtigt som hun havde regnet med gled noget af det ned på hans seng. Hun bed sig kort i læben, men satte sig så bare op, og kiggede ned på ham. hun havde tænkt sig at gøre det han havde sagt, og tog så hans lem ind i munden. Det føltes mærkeligt det her, men hun begyndte at slikke hans lem så det blev så rent det nu kunne blive. Hun så op på ham mens hun gjorde det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:32

Han kiggede på hende med et smil og viste jo godt han bare kunne skifte det på sin seng og sådan noget der, og roligt mærkede han hun tog hans lem i munden og den slags der og roligt nød han det og sådan.
Han slappede bare af og nød det hele og sådan noget der, han kiggede på hende og rejste sig op og slappede af før han vente sig mod hende "mere eller vil du ha en pause"sagde han roligt og stod med et stiv lem efter hendes slikken og den slags der, han så på hende med et smil og viste jo ikke hvad hun ville og ikke ville lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:46

Hun betragtede ham mens hun gjorde det her, og hun kunne se at han kunne lide det, og kunne også mærke at hans lem voksede i hendes mund. Hun slap hans lem med munden, så han kunne rejse sig op. Hun betragtede ham mens han stod der, og hans spørgsmål var ikke helt så let at svare på. Hun ville gerne mere af det her, men hun havde også brug for en lulle pause. Hun gættede på at han var frisk på mere, eller hans lem var det i hvert fald. Hun smile til ham. Hun så en smule træt ud, men ville hun alligevel kunne klare mere? "Altså, jeg vil gerne, men er lidt træt, ved ikk hvor meget jeg vil kunne klare" sagde hun oprigtigt, og så på ham med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 22:56

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare roligt af og kørte en hånd gennem sit hår "ja okay det kunne jeg næsten tænke mig til du gerne vil ha en pause"sagde han med et stille og roligt smil på sine læber, og roligt gik han hen til hende og satte sig ned ved hende og kørte sin hånd ned af hendes ryg og slappede bare af.
Han kiggede på hende med et smil og kyssede hende roligt på munden og sådan noget og tog hende mellem bene og så på hende "jeps du stadig våd der nede"sagde han roligt og smilte til hende, han var glad for at ha sat sit mærke på hendes røv så hun var hans slave men hun havde vist ikke selv lægt mærke til det endnu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 23:13

Hun kiggede på ham mens han stod der. Hun smilede undskylende til ham. "Undskyld" sagde hun så bare og betragtede ham stille. Kunne godt lide at han kørte sin hånd ned af henrs ryg. Hun gengælde hans kys da han kyssede hende, og så bare på ham som var han en anden idiot da han konstanters at hun stadig var våd bede mellem benene. Hun kom pludselig til at tænke på noget som undrede hende en smule. Hun så ham i øjnene, og tog en dyb indånding før hun spurgte ham om noget. "På et tidspunkt kunne jeg mærke din hånd på min ene balle, og den blev en smule varm. Hvad lavede du?" Spurgte hun forsigtigt, og betragtede hans ansigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 23:19

Han kiggede på hende og slappede roligt af og smilte til hende, da hun snakkede om hendes balde og at den havde været varm og den slags der, og rejste sig så op og trak hende med ud på badeværelset og vente hende mod et spejl så hun ville kunne se de to R der var på hendes røv nu, han kiggede på hende "jeg har gjort dig til min slave for du tja du er skide dejlig og mange andre ting som ikke kan beskrives"sagde han roligt og så på hende, mens han roligt smilte "håber ikke du bliver sur på mig"sagde han roligt og så på hende for hun havde jo stadig lov til at gøre hvad hun ville men han havde bare hende som slave så hun skulle gøre hvad han sagde når det, var sådan en ordre ting han gav hende, som han så ikke gav sine slaver så tit.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 9:40

Hun betragtede ham stille da han rejste sig op. Ville han ikke svare på hendes spørgsmål? Hun sukkede let, når så var det også ligemeget, men så hev han hende med ud på badeværelset. Hvad skulle de dog her ud efter, kunne han ikke bare svare hende normalt på hendes spørgsmål? Hun kiggede let ind i spejlet da han vende hende sådan så hun skulle kigge ind i det. Hun fik øje på de to R'er på sin bale. Hun så op på ham, fattede ikke helt hvad han lige mente med det han sagde, men det var nok fordi hans ord ikke rigtig trængte helt ind til hendes bevidsthed endnu. Hans slave? Slave? Det var som om det ord var fremmed for hende, men hun vidste godt hvad det betød. Orderne trængte nu helt ind til hende, og det var som om det først var nu hun hørte hvad han havde sagt. Hun var en slave, altså hun var ikke fri mere. Men hvorfor? Hun havde godt hørt hvad han havde sagt til hvorfor han havde gjort det, men hun kunne alligevel ikke helt fatte det. Hun var ikke sur eller noget lige nu, men måske var det fordi hun var blevet en smule shokeret over det. Hun kunne ikke være en slave, hun ville ikke tilhøre nogle som om hun bare var en ting som folk bare kunne gøre krav på. Hun rystede nægtende på hovede, og bed sig så hårdt i sin læbe at hun igen kunne smage blod, men hun var ligeglad med det. Hun så bare op på ham med et let vandtro blik. Hun skulle ikke havde stoler på en dæmon.

Hun vendte sig brat rundt, og gik ud af badeværelse, lige forbi ham uden at kigge på ham igen. Hun gig over til hans seng, og smed dig bare ned på den og tig hans dyne om sig, og lagde sig i fosterstilling. Hun græd ikke. Hun var ikke sikker på hvad hun følte lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 11:37

Han kiggede på hende og kunne endeligt godt forstå hende og den måde hun reagere på, men ting som er sket kan man ikke ligefrem lave om på og alt det halløj der, han så på hende og slappede roligt af.
Han gik roligt hen og satte sig ned på sengens kant og så på hende men uden sådan rigtig og sige noget til hende for han viste ikke rigtig hvad han skulle sige, da han jo lige havde vist hende at hun var hans slave nu og alt det.
Han så på hende med et stille smil og ventede bare på at hun ville sige et eller andet til ham for det håbede han da på at hun ville, for ellers måtte han jo sige et eller andet til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 12:35

Hun lå under hans dyne, og havde gemt sig helt under den. Hun havde trukket den op over hovedet af eller anden grund. Hun kunne tydeligt mærke da han satte sig ned på sengen, da den gav en smule efter under hans vægt. Hun blev liggende i den samme stilling uden at flytte sig ud af flekken. Hun havde intet hun lige ville sige til ham, overhovedet ikke. Hvis han ville snakke måtte han selv spørge hende om noget hvis han ville.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 12:47

Han kiggede på hende og prikkede til hende "er du okay"spurgte han roligt og så på hende eller der hvor hun var, var jo det han kiggede på, men om hun ville svare ham på det var han ikke sikker på lige nu.
Han så lidt rundt og ventede bare på at hun ville sige noget andet kunne han jo ikke gøre, han ville jo bare ha at hun havde det godt også men stadig være hans slave, men hende her behandlede han ikke som de andre der var hans slave og den slags der, han så på hende igen og håbede snart på at hun ville kigge frem fra dynen af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 12:58

Hun mærkede at han prikker til hende. Om hun var okay? Hm, det var hun vel. "Mm" svarede hun bare, og blev liggende lidt endnu, men sukkede så af sig selv, og strakte forsigtigt sine ben ud så hun lå strakt. Hun fjernede dynen fra sit ansigt, og le ellers bare og betragtede ham lidt. Hun så hverken sur eller glad ud lige nu, så bare på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 13:21

Han så på hende og kørte en hånd gennem hendes hår og smilte roligt "du skal vide jeg har ikke behandlet dig som jeg har gjort ved de andre som er min slaver"sagde han roligt og så på hende med et stille smil, hun havde fået den der rolige behandling og den slags der for han ville ikke skade hende på nogen måder.
Han så på hende med et stille smil på sine læber og nussede hende på kinden, og slappede bare af mens han sad der ved hende, og håbede på at hun snart ville sige noget til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 13:32

Hun betragtede ham, og lå stille mens han kørte en hånd gennem hendes hår. Hun bed sig kort i læben. "Hvordan plejer du at være over for dine slaver?" Spurgte hun forsigtigt, og lidt efter tilføjede hun noget mere. "Hvor mange slaver har du egentlig?" Spurgte hun, denne gang lavere end før, og så blodt på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 14:50

Han kiggede på hende "hvis de ikke er lydige så plejer jeg og torturer dem med et eller andet men det har jeg ikke tænkt mig og gøre ved dig"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber, og så på hende da hun spurgte om det sidste "har en mere end dig"sagde han roligt og så på hende, og kørte sin hånd igennem sit eget hår og så på hende.
Det var underligt at hun spurgte men hun var nok bare nysgerrig som så mange andre ville være, hvis det var dem som var blevet til slave for en anden person, han så på hende med et smil og slappede bare af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 15:03

Hun lyttede til det han sagde, og en let gysen tandet ned langs hendes ryg. Hun ønskede ikke at han skulle gøre det mod hende, men hvem havde det? Hun bed sig i læben, og sank længere ned i sengen som om hun kunne forsvinde på den måde. Det undrede hende en smule at han talte om slaver som om han havde mange, når han kun havde en ud over hende. "Hvis du kun har en slave ud over mig, hvorfor taler du så som om du har mang flere?" Spurgte hun stille. Han havde jo snakket om slaver i flertal, og det var da underlig syntes hun lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Ons 22 jan - 20:53

Han kiggede på hende "sorry nogen gange komme jeg til at sige noget som jeg endeligt mener noget andet med det"sagde han roligt og så på hende og smilte roligt til hende og den slags der, han så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og kørte en hånd over hendes hovede "men tag det helt roligt du er nok den af jer to der har været heldigst og nok altid vil være det"sagde han roligt.
Han slappede roligt af og viste ikke hvad hun ville sige til det, men det var sådan det var hun var den af dem som var heldig for den anden havde haft en lidt anden måde og blive hans slave på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Ons 22 jan - 21:08

Hun så på ham, og sank en enkelt gang. ”Helt okay” sagde hun bare til ham, og kunne ikke helt lade være med at smile et lidt forsigtigt smil tilbage til ham da han smilede til hende. Da han sagde at hun var den som havde været heldigst, og nok altid ville være det, så hun spørgende på ham. ”Hvorfor vil jeg være den mest heldige? Hvorfor ikke bare behandle mig ligesom du gjorde med den anden?” sagde hun til ham, og så ham lige i øjnene, men selvfølelig ville hun ikke havde at han behandlede hende på andre måder. Hun ville ikke havde at han toturene hende eller noget i den retning. Hun betragtede ham bare mens hun lå der. Hun vidste godt at hun spurgte meget lige nu, men det blev hun nødt til lige nu. Hun bed sig let i læben, og så kort ned, men så så op på ham igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum