Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Gale
 
Sean
 
Larlii
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154251 indlæg in 8006 subjects

Sassy -Kyla-

Go down

Sassy -Kyla-

Indlæg by Josette on Søn 2 feb - 15:49

[You must be registered and logged in to see this link.]//


Det var en forholdsvis stille dag i Terroville, vejret var ret så kølligt men det ændrede ikke på at ret så mange væsner gik rundt i gaderne. Katherine holdt sig i midten af gaden, hun kiggede med et målret blik rundt for at se om nogle fjender skulle have fundet hende på raderen. Dog da hun stødte ind i en shapeshifter snerrede hun irriteret.
"Kan i shapeshifters ikke snart bare lærer ikke at stille jer i vejen. Måske står der ikke dyr ikke tilladt, men du kunne da i det mindste vise hensyn." Sagde hun med en lidt hæs mørk stemme, med en bulgarisk accant. Katherine hævede på et bryn inden hun blot rystede på hovedet, hun ventede endelig blot på at denne pige skulle gå til siden så Katherine selv kunne gå videre. Folk på gaden så ikke ud til at lade sig påvirke af at der var en noget så domminerende dæmon på spil i byens gader. Katherine lagde hovedet lidt på skrå og så utrålmodigt på Kyla.
avatar
Josette
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 408
Reputation : 3
Bosted : A mansion Thunderrage District & Thunders manision in Terroville
Evner/magibøger : Air magic + Touch of Thunder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sassy -Kyla-

Indlæg by Gæst on Søn 2 feb - 18:32

Det var køligt i dag, så Kyla havde taget en lidt varmer trøje på end hun normalt ville. Hun havde kun gjort det fordi hendes mor havde bedt hende om det, og hun lyttede altid til det hendes mor sagde. Kyla gik for sig selv gennem gaden. Hun var ikke helt sikker på hvor hun var på vej hen. Hendes mor ville havde hende til at gå over til en af dem som boede her i byen, men Kyla var ikke ret glad for denne person, så hun tog det langsomt med at komme frem af. Hun gik og var en smule mopset, for hvorfor skulle hun gå der hen? Hvorfor kunne hendes mor ikke bare selv gøre det? Det irriterede hende en smule. Hun var ikke helt til stede, gik mere i sine egne tanker, men blev så revet ud af dem da hun blev nødt til at standse op. Hun var kommet til at gå ind i en anden person, som vidst ikke var så glad, og det var Kyla heller ikke selv, så det kvinden sagde, irriterede faktisk Kyla en smule. Hvem kaldte denne person her for en shapeshifter? Hvad var en shapeshifter? Kyla vidste det ikke selvom hun selv var en, men alligevel blev hun sur, eller noget, og fik lyst til at svare igen, og det plejede hun ellers aldrig. ”Undskyld mig meget at man også er her, deres højhed.” knurrede hun nærmest tilbage, men hun flyttede sig ikke. Kyla blev bare trodsigt stående foran hende, og så på hende med et stift blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sassy -Kyla-

Indlæg by Josette on Søn 2 feb - 20:26

Katherine fnøs af tøsens kommentar, og hævede blot mere på sit bryn. Endelig så gjorde det ikke Katherine noget på de ord der blev sagt, hun havde lært ikke at tage sådan noget på sig. Dog blev hun stående selv stædigt og så på kvinden.
"Jeg tager imod din undskyldning. For nu ihvertfald." Vrissede hun med en let sarkasme, som om hun ejede stedet. Katherine var ret territoel på visse punkter, og denne shapeshifter var ikke ligefrem på hendes venneliste. Katherine rystede så på hovedet i et let hånligt fnøs.
"Har du tænkt dig at blive stående der, for at prøve at puste dig op eller hvad?" Spurgte hun hånene og trådte et skridt frem foran Kyla. Hendes blik var skarpt som knivstik. At ligge sig ud med en dæmon ville ikke være et godt trick.

_________________
You really think that you can beat me in my own game?
Oh honey... I'm the master in this game.. you can't beat me

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Josette
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 408
Reputation : 3
Bosted : A mansion Thunderrage District & Thunders manision in Terroville
Evner/magibøger : Air magic + Touch of Thunder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sassy -Kyla-

Indlæg by Gæst on Lør 8 feb - 16:29

Kyla hvæsede af hende. Hendes hvæs lød præcist som en kats hvæsen. Kyla stoppede dog hurtigt med at hvæse da hun blev forvirret over hvor det hvæs egentlig kom fra. Hun havde ikke lige vidst at hun kunne hvæse som en kat, før hun gjorde det. Kyla blev dog stadig stående da kvinden gik tættere på hende, men hendes blik flakkede en smule, som om hun var usikker på situationen, hvilket hun inders inde også var, men det var så langt inde i hende, at hun ikke selv lige vidste det. Kyla var blevet stående, men krympede sig automatisk under kvindens blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sassy -Kyla-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum