Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Man 3 feb - 17:50

S: Kroen Det Vilde Svin
T: Formiddag
V: Køligt. Der er stadig noget sne nogle få steder, men det er næsten smeltet helt
O: Få folk som sidder og hygger sig, grundet at det er alt for tidligt til at der er mange.  

Det var en lidt kølig formiddag. Der lå sne enkelte steder, men solen prøvede ihærdigt på at smældte det, og det var vel egentlig også lykkedes halvt for den, men alligevel ikke helt. Kyla, en pige på 17 år, skulle egentlig i skole nu, men hun ville ikke ha det fag som hun skulle havde nu, og havde valgt at pjække fra timen. Det var første gang at hun havde valgt at pjække, og havde derfor en lidt underlig følelse. Hun følte sig fri, men også skyldig, men så længe hendes mor ikke fandt ud af det, var det vel okay, ikke? Hun håbede ikke at hun fandt ud af det, men så skulle det også kun være denne ene time her som hun ikke kom til. Eller det ville måske virke bedre hvis hun pjækkede fra alle timerne, altså bare i dag, for så vil skolen nok tro at hun var syg eller noget? Eller måske ville de ringe hjem til hendes mor, og fortælle at hun ikke var i skole, og spørge om grunden, og så ville hendes mor blive bekymret for hende. Fuck det, hun skulle så nok dukke op til næste time så, det lovede hun sig selv. Kyla vidste dog ikke helt hvad hun skulle få tiden til at gå med, men endte så med at tage over til kroen for at slå tiden lidt ihjel der. Hun åbnede døren ind til kroen, og gik så der ind og op til baren. Hun satte sig ned på en stol deroppe. Ham der stod bag disken smilede til hende, og Kyla smilede tilbage. Kyla nikkede kort før han nåde at spørge om noget, og han fandt så et glas frem og hældte noget cola op til hende. Kyla kendte denne mand rimelig godt, og han havde hurtigt lært hvad hun ville ha. Kyla tog imod colaen han rakte hende, og tog en tår. Hun fandt nogle mønter frem, og gav ham dem. Han smilede stadig til hende. ”Hva, skal du egentlig ikke være i skole nu?” spurgte han. Det gik lidt tid før hun svarede. ”Øm jo, men gider ikke lige den her time jeg har nu.” hun sukkede. ”Du siger ikke noget til min mor vel?” spurgte hun. Han rystede på hovedet. ”Nej, det gør jeg skam ikke.” ”Tak” sagde hun, og rejste sig så op, og gik over til et bord i stedet. Hun kunne faktisk bedre lide de stole, end dem der var oppe i baren, for dem ved bordene havde et ryglæn, og det havde dem i baren ikke. Hun satte sig ned på stolen, og lænede sig helt tilbage.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 15:02

Razion havde været der i noget tid nu og havde besluttet sig for at opholde sig der i noget tid for han maske finder sig et sted og være, roligt som han sad der på en stol for sig selv og slappede bare roligt og kiggede sa lige hen på den eller dem som kom ind og alt det.Han kiggede på dem og slappede roligt af og viste ikke hvad han skulle gøre eller sige lige nu, men roligt tog han sin drink og rejste sig sa op og gik hen til det bord hvor de nyankommen var og alt det, han kiggede på hende og hvem der nu ellers var der og satte sig roligt hvor der var plads "hejsa"sagde han roligt og slappede bare af, og han var jo bare venlig mod hende og viste ikke om hun ville komme til at fa et chok eller hvad hun ville men han viste ikke hvad han ellers lige skulle sige.Han kiggede på hende og smilte til hende og havde det godt med at snakke til folk som hende og alt det halløj der, og nu hvor han var der ved hende bestilte han en drink til hende af noget af det bedste de havde. og roligt blev den sat ved hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 17:06

Kyla så på ham en yngre fyr som kom over til hende, og satte sig ned. Han kunne godt se ud til at være et par år ældre end hende, men nok ikke meget. Kyla var elendig til at sætte tal på folks alder, og den slags der. Hun smilede forsigtigt tilbage, og bed sig kort i læben. Hendes mor havde fortalt at man ikke måtte snakke med fremmede, men hun havde også sagt at det var uhøfligt ikke at svare folk som talte til en, så hvad skulle hun gøre? Hun var forvirret lige nu, men endte dog med at vælge at være høflig, da hun havde fået det af vide oftere end det andet. ”Hejsa.” sagde hun stille. Hun var ikke ligefrem urolig for at tale med ham, men vad ville hendes mor ikke sige til det her, hvis hun vidste at Kyla talte med en fremmed? Hun betragtede ham stille, og kiggede så på den drink som han havde bestilt til hende. ”Tak, men hvad er det?” spurgte hun, og tog glasset. Hun snusede til indholdet, men kunne ikke selv lugte hvad det var. hun så op på ham, og smilede forsigtigt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 20:43

Han kiggede lidt på hende og smilte stille og roligt "det er bare en drink som alle andre men rolig den hedder Wild Body man siger den har effekt på ens krop men jeg kan ikke ligefrem mærke den"sagde han roligt og så på hende og viste ikke hvad hun ville tænke om denne her drink men hun ville nok tænke noget om det.
Han smilte roligt til hende og kørte en hånd gennem sit hår og drak noget drikke selv og slappede bare af og viste ikke hvad hun ville sige, for hun så ud til at være en af dem som hørte efter sine forældre og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 20:56

Kyla så igen ned på det han havde givet hende. Hun tog glasset op til sine læber, og tog en lille tår af det, for bare lige at smage på det, om hun kunne lide det. Hun blev positivt overrasket, og så kort op på ham. hendes øjne lyste nærmest, ikke på den lysende måde, men på den overraskede måde. Hun havde aldrig før smagt noget linene, og hun havde aldrig før drukket noget alkoholisk, og vidste ikke at det muligvis var sådan noget. Kyla slikkede sig om munden, og smilede stort til ham. hun tog en stor slurk af drinken, og det var tydeligt at se på hende at hun aldrig før havde prøvet at drikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 21:52

Han kiggede på hende og slappede roligt af "okay du ser ud til at kunne lide det men du skal lige huske det kan ramme hårdt hvis du ikke har drukket sådan noget før"sagde han roligt.
Han kiggede på hende og slappede bare af og ventede bare på at se hvordan hun ville ha det efter hun har drukket det der, for hun drak det rimeligt hurtigt "første gang du drikker"spurgte han roligt og så på hende og anede jo ikke hvad hun havde prøvet og ikke prøvet og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 22:09

Kyla så på ham, og tog den lidt mere med ro med at drikke den. Hun stillede glasset på bordet, og havde allerede fået drukket halvdelen. Hun lagde sit hoved en smule på skrå, og betragtede ham stille, og smilede til ham. Hun trak på skuldrende af hans spørgsmål. ”Aner jeg ikke. Ved jeg ikke har drukket inde for det her år, men om jeg har drukket før kan jeg ikke huske.” sagde hun stille. Hun tog ikke blikke væk fra ham på noget tidspunkt. Hun kunne ikke mærke noget lige nu, men hvis hun rejste sig op vil det remme hende på en gang, men heldigvis sad hun ned lige nu. Hun havde ingen anelse om hvad alkohol ville gøre ved hende. ”Jeg kan da intet mærke” sagde hun, og grinede halvt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 22:22

Han kiggede på hende med et stille smil "okay det lyder mærkeligt at du ikke ved om du har drukket før eller ej"sagde han roligt og så på hende med et smil på læberne, han kiggede på drinken og roligt drak af den "nej måske kan du ikke mærke noget nu men du drak jo heller ikke det hele plus der komme ikke luft ind så det rammer hårdt"sagde han roligt og så på hende med et smil.
Han havde jo ret i det han sagde for alkohol ramte hårde når man fik frisk luft og den slags der, men det fik hun jo ikke og alt det halløj der, men det var spænde og se hvad alkohol ville gøre ved hende hvis hun blev fuld og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 22:35

Hun smilede halvt til ham. ”Ja jeg ved det godt.” sagde hun, og sukkede stille. Hun var blevet en smule træt af ikke at kunne huske noget som helst. ”jeg kan faktisk ikke huske noget, der ligger længere tilbage end et år.” sagde hun, og så ned i bordet, eller rettere sagt, ned i drinken. Hun overvejede om hun skulle tage en tår mere, men hvis det ramte lige så hårdt som han sagde det ville, så burde hun jo ikke gøre det, men hun kunne ikke stå for fristelsen. Det smagte jo så godt. Hun tog så bare en tår mere af det, ligeglad med hvordan det ville ramme hende, i hvert fald lige nu, måske ikke bagefter. Hun kiggede forsigtigt op på ham, ikke sikker på hvad han ville tænke, når hun sagde at hun kun kunne huske et år tilbage, men det var ikke hendes skyld at hun intet kunne huske, men en eller anden mand som havde kastet en magi på hende, men det vidste hun faktisk heller ikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 22:53

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og lyttede til det hun sagde til ham og den slags der, roligt drak han noget mere "okay det kan godt lyde som om du har mistet din hukommelse eller noget i den retning der"sagde han roligt og slappede bare af og havde det godt i hendes selvskab og viste jo godt at det ville ramme hende, men hvordan hun blev var jo ikke til at vide og den slags der, roligt kørte han en finger rundt om glasset "du siger bare til hvis du skal ha mere ikke"sagde han roligt og kiggede på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Ons 5 feb - 7:53

Hun smilede forsigtigt tilbage til ham. "Ved ikk hvad du vil kalde det for, men det slettede ikke blot min hukommelse, men alt hvad jeg noglesinde har lært. Da jeg åbnede øjnene kunne jeg hverken tale eller gå, og kunne heller ikke huske mit navn" hun sukkede, og så sig kort rundt, men der var ikke noget der var ret spændende, så hun så op på Manden igen. "Men der var en kvinde ved mig, som sagde hvad jeg hed. Hun kaldte mig for Kyla" sagde hun stille. Det var en lidt alternativ måde at præsentere sig på, men det var vel også en måde. "Og hvad hedder du egentlig?" Spurte hun, og betragtede ham nøje som de sad der. Hun nikkede til det han sagde, og drak noget mere af den drink han havde givet hende. "Skal jeg nok" sagde hun, og smilede til ham. Hun havde ikke meget mere end en tår tilbage af drinken, med så store tåre som hun tog af den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Ons 5 feb - 16:37

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber mens han sad der og lyttede til hvad hun sagde til ham og den slags der "okay Kyla så det hvad du hedder"sagde han roligt og slappede bare af, og roligt tog han det sidste af sin drink og så på hende.
Han kiggede på hende og kørte en hånd igennem sit hår og slappede af, roligt så han på hende og smilte "du virker som en meget sød person Kyla"sagde han roligt og slappede bare af.
Han mente skam det han sagde til hende for hun virkede sød og det hele "men min navn er Razion"sagde han roligt da hun jo havde spurgt efter hans navn og det hele, så kunne hun jo ligeså godt få det som han havde fået hendes og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Ons 5 feb - 17:22

”Øm, tak tror jeg nok” hun havde ingen anelse om hvordan hun skulle reagere på det, og kiggede ned i bordet. Hun tog den sidste tår af drinken, og lod så sin finger lege lidt med glasset, som han havde gjort det før. Nogle gange havde hun det med at efterabe folk lidt. Hun så op på ham igen da han talte, og smilede til ham. ”Hyggeligt at møde dig Razion.” sagde hun. Hun bed sig i læben, og vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige nu her. ”Øm, måtte jeg få noget mere?” spurgte hun, og smilede stort, og rakte ham glasset. Hun kunne ikke stå for smagen, og ville gerne havde noget mere af det. Hun lagde let hovedet på skrå, og smilede stadigt, sødt, og kiggede på ham med sine blå øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tors 6 feb - 14:19

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare af "jo det må du da godt"sagde han roligt og tog glasset, og efter noget tid kom han tilbage med drikken til hende og en mere til sig selv.
Han kiggede på hende med et smil på sine læber "så hvad laver en køn kvinde som dig her inde på en kro som denne her"spurgte han roligt og var bare rolig overfor hende, men på samme tid var han nysgerrig efter og vide om hvordan hun var der og alt det.
Han smilte til hende og slappede bare af mens han tog en tår af sin drink og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tors 6 feb - 14:42

Kyla smilede da han sagde at hun godt måtte få en mere. Hun fulgte ham med øjnene da han gik op for at købe en drink mere. "Tak" sagde hun sødt da han gav hende glasset. Hun tog en tår af den, og hendes øjne strålede. Hun så op på ham da han spurgte hende om noget. Hun var lidt langsom til at svare på det, men svarede så endelig. "Øm, jeg slår bare tiden lidt ihjel. Skulle rigtig være i skole lige nu,men gad ikke lige det fag vi skulle havde, så jeg valgte at pjække fra den time, og jeg har været her nogle få gange før, sammen med min mor, og det var det eneste sted jeg lige kunne komme i tanke om at tage hen." Hun tog en tår mere af drinken, og kunne mærke den svagt, men hun lagde ikke som sådan mærke til det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 15:07

Han kiggede på hende "så du siger at du burde være i skole men du pjækker hvorfor"spurgte han og så på hende "for man skal jo lære det man skal bruge resten af sit liv i skolen så vidt jeg ved selv"sagde han roligt og så på hende med et smil, og slappede bare af "så du er en skoletøs som sidder og drikker alkohol så hvor gammel er du lige"spurgte han roligt og slappede af, og kørte en hånd over sit hår og roligt lod han sin hånd ligge sig på bordet og så på hende, han var hverken sur eller noget han undrede sig jo bare lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 15:21

”Ja jeg burde være i skole, men gider ikke det pis mere. Det er for kedeligt, og det er min mor der har bestemt at jeg skal gå der. Hvis det stod til mig, fandtes der ikke skole.” sagde hun, og då kort ned, men så så op på ham igen. Hun bed sig i læben, og svarede forsigtigt på hans spørgsmål. ”Jeg er 17 år, snart 18, og jeg kan jo egentlig kun takke dig for at jeg drikker, da det var dig der gav mig noget at drikke.” sagde hun, og smilede flabet til ham. Hun tog noget mere at drikke, og lagde sit hoved i sin hånd, og lagde albuen på bordet, men var kommet hor langt ud på kanten med den, så den smuttede. Hun tog sig dog ikke af det, og lagde igen albuen hvilende på bordet, længere inde denne gang, og betragtede Razion med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 15:41

Han kiggede på hende "ja fordi jeg troede du var ældre men nu det jo lidt for sent og gøre om så det kan endeligt være lige meget nu"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber, og roligt rykkede han sig over på siden af hende og kiggede på hende.
Han sad roligt der og så på hende "hvordan har du det endeligt lige nu når du har fået noget og drikke"spurgte han roligt og så på hende, mens han roligt smilte til hende for hun smilede jo til ham og alt det halløj der, han så på hende og kørte en hånd ned over hendes ryg og så på hende, mens han ventede på at hun ville svare på det han spurgte om og alt det.
Han kunne jo ikke lade være med og at være den der venlige person der spurgte folk om hvordan de havde det og den slags der, for det var jo en god ting at folk havde det godt og den slags.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 15:53

Hun smilede stadig til ham, og drejede sig halvt i stolen da han rykkede tættere på hende, så han nu sad lige ved siden af hende. Hun kunne lide følelsen da han kørte en hånd ned over hendes ryg. Hun trak på skuldrene af hans spørgsmål. ”Det ved jeg ikke helt.” sagde hun, og lænede sig op af ham, og lagde hovedet på hans skulder. Hun lukkede øjnene i, og hun nød faktisk at sidde op af ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 17:25

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og nussede hende roligt på ryggen og den slags der og roligt mærkede han hendes hovede på sin skulder og alt det, han så på hende med et smil på sine læber og nussede hende bare, roligt efter noget tid lod han sin hånd komme op foran på hende, og ned i hvad hun havde på sine ben og nussede nussede hendes på den øverste del lige over hendes kønsdel og den slags der.
Han sad stille og roligt mens hun havde lagt hovedet hvor det var og alt det halløj der, og roligt slappede han bare mens han gjorde hvad han nu gjorde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 17:41

Kyla nød at han nussede hende på ryggen, og sad stadig lænet op af ham med øjnene lukkede. Hun åbnede dem dog, da han lod sin hånd flytte sig om foran, og ned i hendes bukser. Hun sagde ikke så meget til det, da hun ikke lige som sådan vidste hvad hun skulle sige. Hun lod ham gøre det, og lukkede halvt sine øjne igen. Det var en refleks som gjorde det. At hendes øjne lukkede sig, når hun nød noget. Hun nød det bare lidt tid, og så gjorde hun noget hun ikke lige ville havde gjort hvis ikke hun havde drukket. Hun lod sin ene hånd placeres blidt på den ene side af hans hoved, og fik ham til at dreje sit hoved mod hende, og så placerede hun ganske forsigtigt sine læber mod hans. Hun vidste ikke hvad han ville sige til det, men faktisk tænkte hun ikke så meget på hans reaktion.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 17:57

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og lod hånden komme længere ned så han rørte på hendes kønsdel bare udenpå hendes trusser og den slags der, roligt kørte han den rundt der nede og legede med hende og den slags der.
Roligt efter lidt tid mærkede han hendes hånd og den slags der og lidt efter hendes læber på sine, men roligt gengav han dette her kys hun havde sat i gang og det hele, og roligt lod han hendes trusser blive trukket til side så han rørte hende underliv direkte og den slags der, roligt så han på hende med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 18:07

Hun kunne mærke at han lod sin hånd komme længere ned af. Hun betragtede ham stille med halvt lukkede øjne. Hvis hun ikke havde drukket noget, havde hun nok standset ham, og ikke ladet ham gøre det, men nu havde hun jo en gang fået noget at drikke. Hun kunne mærke at han gengældte hendes kys. Hun gjorde det en smule mere intenst og også en smule hårde end før. Hun kunne sagtens mærke at han nu var nået helt ned under hendes trusser, men hun tog sig som sådan ikke af det, og hun tænkte heller ikke lige på at de stadig var i baren. Lige nu eksisterede der kun det her for hende. Hun fangede hans underlæbe mellem hendes tænder, og nappede ham. Hun havde overgivet kontrollen over kroppen til den selv, som vidste meget bedre end hende hvad den skulle gøre her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 18:27

Han så på hende med et smil på sine læber og mærkede hvordan hun greb fat i hans læbe og roligt smilte han bare for sig selv og nussede hende roligt.
Han kiggede på hende "skal vi sidde her eller skal vi gå på et værelse"sagde han roligt og nussede hendes underliv roligt og så på hende med et smil, han ville vide hvad hun ville og ikke ville for det lod til at hun var tændt lige nu og her, og at hun lod kroppen bestemme over hende og alt det.
Han kiggede på hende og slappede roligt af og kørte en finger op mellem hendes skamlæber og så på hende mens han ventede på at hun ville sige noget til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 18:40

Hun slap kysset da han spurgte hende om noget, og lagde let hovedet på skrå som om hun ikke helt opfangede hvad han sagde til hende, men så sig så lidt rundt. Der var heldigvis stadig ikke mange mennesker her, men nogle af dem så over på dem, men de kiggede væk da Kyla så på dem. Hun så tilbage på Razion, og smilede til ham. "Øm, vi kan godt gå op på et værelse." Sagde hun, og smilede til ham, og nød at han gjorde det han gjorde mod hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: no, you can't.... why did you do it? ~ Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum