Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

what are you doing here-Ilder

Go down

what are you doing here-Ilder

Indlæg by Gæst on Lør 8 feb - 20:33

S-Kroen Det Vilde Svin
T-20.00
O-lidt mennesker der hygger dig
P-en sort t-shirt og et par cowboy bukser og sko.
V-lidt koldt men ikke meget.

Razion havde nu endnu engang bevæget sig ind på denne her kro som han kendte så forbandet godt efterhånden, så det sagde jo noget om at han kendte den godt nu og sådan, roligt gik han op til baren og bestilte sig en øl og betalte for den og sådan noget.
Roligt tog han en tår efter han havde fået den og slappede bare roligt af mens han sad der ved baren og sådan noget og viste ikke hvad han skulle lave sådan en dag som i dag, han kiggede lidt rundt *hvorfor er der nogen der tilbringer flere dage om ugen på at sidde sådan et sted her*tænkte han for sig selv og slappede bare roligt af og viste godt at han havde været her tit, men med flere dages mellemrum.
Han satte glasset foran og så ned på det og smilte bare for sig selv og alt det og kunne godt huske sidst han var der mødte han en eller anden kvinde og sådan, mon han kom til at se hende igen for det var nu meget sjovt og sådan noget halløj der, han kiggede rundt en gang mere og smilte bare for sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what are you doing here-Ilder

Indlæg by Gæst on Lør 8 feb - 20:41

Døren til kroen blev åbnet og ind kom en ung kvinde med halvlangt lyst hår og med brunegrønne øjne, hendes påklædning var ikke noget man så til hverdag, men hun kom også fra et helt andet sted. Hun bar dog en skinjakke der skjulte hendes måske let påklædte rustning. Hun stoppede kort op da hun havde taget to skridt ind i rummet, hun så sig kort rundt for at se folks reaktion, hvilket var at folk så kort lidt spørgerne på hende, men tilsidst fjernede blikket fra Ilder. Hun så nu frem for sig og gik op til disken for at sørger for noget drikkelse og noget mad. Hun var ret så sulten og tørstig da det var nærmest en helt dag siden at hun havde indtaget noget som helst. Kro fatter hilste venligt og hun fik bestilt det hun skulle. En ung mand var ved siden af hende op ved disken da man også kunne sidde her oppe. Hun vendte blikked imod ham og nikkede, hvorefter hun sagde. "Er maden god her?" hun var ikke bange af sig, heller ikke selvom det var fremmede, hvis det ikke ønskede at hun kontaktede dem kunne man altid sige det eller bare lade være med at svare når man spurgte om noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what are you doing here-Ilder

Indlæg by Gæst on Lør 8 feb - 21:04

Han sad bare der roligt for sig selv og ikke rigtig snakkede med nogen som så mange af de andre, som var der inde og roligt blev denne her stilhed som han havde for sig selv afbrudt af en som snakkede til han, roligt kiggede han på personen "både og komme an på ens egne smagsløg hvad de syns jo"sagde han roligt og smilte bare roligt til hende, for han kunne jo ikke gøre andet end og være høflig men også ligeud.
Han kiggede på hende og slappede roligt af og viste ikke hvad hun ville tænke om det han sagde, for det var jo ligeså rigtig som så meget andet han kunne ha sagt for alle folk havde værre deres smagsløg så vidt han viste, han kiggede på hende og smilte bare til hende "Navnet er Razion"sagde han roligt og kiggede på hende og håbede på at hun ville fortælle ham hvad hun hed, men det var jo bare et håb så hvis hun ikke gjorde det så var det jo det og der kunne jo ikke rigtig gøres noget ved det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what are you doing here-Ilder

Indlæg by Gæst on Lør 8 feb - 21:19

Hun grinte lidt tøvende "Det har du jo så faktisk ret i" hun havde egentligt følt lidt at dette var en afvisning fra hans side af, men da han så præsenterede sit navn gav det nyt håb for hende, da det før havde været en fejl fortolkning. Men det var sandt nok for hvis man var vant til fin mad og alt sådan noget der, så ville noget mad slet ikke være godt. Hans navn var specielt, kunne faktisk godt passe til den kultur hun kom fra. Men hans udsende lignte selv ikke dem fra hvor hun kom fra. Hun valgte at præsentere sig selv da han jo var så venlig at præsentere sig selv. "Jeg er Hilde" sagde hun og nikkede anerkendende til at hun også ville hilse på ham, hun sendte ham et roligt smil til ham da det havde lettet hende at den første hun faktisk havde valgt at tale til her inde på kroen, faktisk også var venlig og imødekommende. Hun satte sig ned og så nu imod ham. " Men det jeg mente var nu om det var..... mad der ikke ligefrem var til normale menneske eller om det faktisk var spiseligt?" hun smilte igen, hun sagde det lavt for ikke at fornærme kroens ejer som ikke stod så langt væk fra dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what are you doing here-Ilder

Indlæg by Gæst on Lør 8 feb - 22:57

Denne her person som nu snakkede til ham og havde sagt hendes navn til ham og roligt smilte han til hende "jamen hyggeligt at møde dig Hilda hvad bringer så dig her til byen"sagde han roligt og drak noget af det han havde. Godt nok var han ikke ligefrem den fyr der sagde for meget men meget af det han sagde til folk gav for det meste mening, hvis folk forstod det han sagde, han gik for det meste for sig selv og holde sig for sig hvis han kunne, men det lykkes ikke altid for ham.
Han kiggede roligt på hende og kunne jo ikke andet end og vente som han gjorde det meste af sit liv når der ikke havde været sket noget, roligt drak han hele af det han havde i glasset og satte det fra sig *gud tror snart jeg må finde ud af og få mig et sted i stedet for at være her på kroen*tænkte han for sig selv og han havde jo endeligt været på kroen i så lang tid han kunne huske.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what are you doing here-Ilder

Indlæg by Gæst on Lør 2 aug - 1:01

Hun lod et anstrengt smil komme på sine læber og sagde så lige så roligt. "Jeg hedder Hilde... ikke Hilda" hun fugtede sine læber. Måske havde han bare ikke hørt rigtigt måske gjorder han det for at provokere? Ej mon han ikke bare havde hørt forkert? tit havde folk sagt Hilda istedet for hilde. Hun lod sit ansigts træk blive mere afslapped igen. *"Ved du hvor det store biblotek er?" Hun viste at det lød dumt... hun var nok ikke end i nærheden af det. Hun ville overnatte på denne kro og så ville hun rejse videre i morgen mod det store biblotek hunhavde hørt så meget om.

/ssorry kort svar//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what are you doing here-Ilder

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum