Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» Fravær for Lux&Valerya
Yesterday at 9:41 pm by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Yesterday at 7:14 pm by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Yesterday at 6:46 pm by Valerya

» Date please! - Sean
Yesterday at 6:33 pm by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Yesterday at 2:49 pm by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Yesterday at 2:34 pm by Sean

» One big new world ~ Lori
Yesterday at 1:46 pm by Lux

» I don't know what's more exciting! You or your offer? ~ Sean
Yesterday at 7:25 am by Misha

» Trommen i natten ~ Claan (fortidsemne)
Yesterday at 12:28 am by Fenrer

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152072 indlæg in 7865 subjects

Ancalagon - En nats beskyttelse

Go down

Ancalagon - En nats beskyttelse

Indlæg by Gæst on Lør feb 08, 2014 9:12 pm

Dag: Lørdag.
Tid:22.32
Vejr: Det er rigtig koldt udenfor, det er frostvejr og man må søge i ly for kulden. Det blæser ret så kræftfuldt
Omgivelser: Kroens skumle og ikke så skumle folk.
Årstid: StADIG vinter snART forår


Kulden havde gjort at Ilder måtte søge i lå for de fandens kolde vejr som en mand på denne kro så smukt havde beskrevet det. Hun havde åbnet døren og var kommet ind med 3 hare det var bundet fast i benene og havde fået brækket nakken. Hun så sig kort omkring, og hun krympede sig  et kort sekundt over de typer der var her inde, men valgte at hvis hun viste at hun var usikker så var hun først dødsdømt her inde. Hun havde kun lige en slags kappe/jakke der var lavet af skin der var syet sammen som kunne tage det værste blæst og som kunne skjule sin kampdragt som hun bar. Hun gik imod kroens disk for at snakke med kromutteren som var der oppe. En ret så venlig dame i forhold til de typer der var her inde, men selvfølgelig var sådanne mennesker venlige de var jo menneske kender og viste hvem der skulle have nåde og hvem der bare skulle ud. Ilder smed de 3 hare op på disken og snakkede om hvad hun kunne få får disse her, der var blevet fanget og slagtet for ca 3 timer siden af Ilder selv. Kromutter studerede kort de døde kræ og sagde 5 sølvmønter eller et lille værelse med en seng.  Ilder nikkede og så sig rundt, "Jeg ser lige på det" hvis der skete noget i aften ville hun hellere have pengene og forsvinde end at have købt et rum og så blive smidt ud. Kromutter nikkede og gav hånd på det de havde aftalt.  Ilder valgte at sætte sig tæt på disken så hun kunne søge støtte hos kromutter hvis nogen skulle komme og gøre sig til for hende. Det lyse halvlænge hår hang lidt halvuglet  på grund af blæsten ned af kappen/jakken. Hun havde sat sig på en stol hvorefter hun satte sig skævt på den så hun kunne se rundt på folk. De fleste var mænd, hvor 2-3 andre var kvinder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Ancalagon - En nats beskyttelse

Indlæg by Ancalagon on Søn feb 09, 2014 1:08 pm

Det var blæsende og koldt udenfor og hele kroen var ret så dunkelt, beskidt og der var i det hele taget ikke specielt fedt at være, der var folk som råbte på mere øl, venner eller bare grinte over noget sjovt.
Ancalagon sad sammen med en 5 andre, grinte og snakkede sammen over en omgang mjød, de alle var i samme beklædning, blanding af lidt brynje og stof og bar en blanding af et hånds økser og daggers i deres bælte.
En af dem i gruppen havde et langt lyst flettede skæg som gik ned til brystkassen, to af dem havde et mere vildt siddende skæg, hvor en af dem havde kun lige et lille flipskæg.
Dog var der en af dem som skilte sig ud, han var en høj meget stort i huden og havde et rødt pandebånd samt mere lette pirat/skibs tøj på med en varm kappe liggende ved siden af ham.
Det var dog svært at høre hvad de snakkede om, begrund af larmen, men de snakkede og grinte over noget som man snart ville finde ud af hvorfor.
En pludselig åben af hoveddøren så en ordentlig kulde kom ind efterfuldt af blæst. Ind af døren kom der nogle vagter klædt i nogle pudset uniformer men i lidt mere vind og kulde holdbart tøj.
Ingen rigtig reagerede på de ny ankommende vagter ved døren, pånær lige dem, der sad ved døren.
Vagterne bevægede sig hen imod kromutteren og spurgte om der var nogle mænd som havde passerede ind på kroen og beskrev hvordan de så ud. Kromutteren vidste godt hvem det var de hentød til og pegede længere ned af kroen, ned hvor Ancalagon og hans 5 andre bekendte sad og snakkede.
Vagterne begyndte så at bane sig vej igennem menneske mængden af fulde folk og nærmede sig bordet hvor Ancalagon sad.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ancalagon - En nats beskyttelse

Indlæg by Gæst on Lør aug 02, 2014 12:47 am

Døren nærmest sprang op og en kold brise kom ind i rummet og var næsten ved at puste ilden i det store ildsted helt ud. Hilde vendte sig om og så nogle vagter gå imod der hvor hun stod, først troede hun det var hende de kom efter men efter kromutter havde snakket med dem og peget mod et bord gik vagterne mod en gruppe mænd og så direkte mod 1 enkelte person. Hun kunne ikke stoppe med at kigge på hvad vagterne skulle med denne mand. Men det så ikke ud til at de ville noget godt. Hun tog 2 skridt frem og havde glemt de hare hun havde haft med for at betale for et værelse for en nat. Vagterne stoppede op foran manden son de søgte og begyndte at sige noget Alle kiggede på vagterne og manden som de åbenbart ville føre bort? Hilde ikke kunne høre hvad der blev sagt men pludselig tog vagten som lignte lederen fat i manden og hev ham op fra hans sæde. Et gys gik igennem Hilde i det hun viste at det der ikke havde været en særlig god ide fra vagtens sidde af. Især efter at vagterne var i undertal i forhold hvad det lignte at manden havde af venner. Men noget gjore at hun ikke kunne stoppe med at komme nærmere og nærmere den mere skumle og pinene atsmosfære.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Ancalagon - En nats beskyttelse

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum