Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153057 indlæg in 7940 subjects

So... Who are you anyways? - Razion

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 18:17

Dato: Tirsdag d. 11 Februar
Tid: 16:45
Årstid: Vinter
Vejr: Der falder et tyndt lag sne. Men det er ikke så koldt som det har været.
Sted: Doomsville City - Gågaderne
Omgivelser: Ike mange folk, men nogen er der, lidt rundt omkring
Påklædning: Tjek det ud

Koldt var det ikke så meget mere, det var lunt og solen tittede frem fra de kedelige vinter skyer. Det havde sneet en smule, så der lå et tyndt lag på gaden, men det var allerede ved at tø op. Ash gik og kiggede på den tøende sne. Hun var glad for at vinteren var ved at være overstået, så de lidt varmere tider kunne komme til. Hun var mest til varme. Det var hun gladest for. Hun elskede varmen. Solen der skinnede, fik hende altid til at smile.
Hun vidste ikke helt hvorfor, hun var bare bedre i det varme vejr.
Hun gik og rettede let på sit, rød/sorte hår, halvt, halvt. Hun havde sat det i en hestehale i dag, bare for at se hvordan det så ud. Hendes pandehår havde hun dog ikke taget med, så det hang stadig ned over hendes pande.


I dag havde Ash en sort trøje på, et par shorts, med et par leggins inden under, for at holde lidt på varmen, da det ikke var så varmt endnu, selvom hun var okay varm, var det ikke nok.
Så har hun et par sorte gummisko på, farven som gik igen. Hun havde helt sort tøj på, men det var det hun havde det bedst i.
Hendes lange hestehale, svang fra side til side som hun gik. Hendes arme hang afslappet på hver sin side, hendes fingre knyttede, af ren refleks, ikke fordi hun følte sig truet eller noget.
Hendes øjne var inde i en sort ring af... Sort make-up? Lagt pragtfuldt og perfekt. Så det ikke så grimt ud. Som det gjorde på folk som lige startede på denne stil... Det så altid så bøvet ud.

//Sorry, det er kort. Men har kreasvigt.//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 19:10

Solen nu endnu en gang havde taget sig tid til at kigge frem for det var ikke ligefrem være dag man så den, da der lige havde været en periode med kulde og mørke nætter som startede tidligere end, de sådan gjorde nu her, men roligt nærmede der sig en mand sig denne her halv store gade som folk ville kalde for gågaden her i byen, og denne mands navn var Razion ikke sådan et helt normalt navn og ha, men det var jo også så mange andre navne der heller ikke var, roligt rettede han lidt på denne her jakke han lige havde taget over sig og lukkede den lidt, da han ikke ville ende med at blive for kold.

Han havde nemlig kun en t-shirt inde under den og nogen sorte bukser på som havde et hul ved knæet og et par sko som var hvide og sorte, så det hele passede sammen da t-shirten var sort med noget der linede et halv kranie og halv menneske hovede, så den ene side havde kød og blod hvor den anden bare var skellet kunne man også sige, roligt kom han gående genne gaden med hænderne i lommen og havde da lidt som han lige sådan skulle tænke over, eftersom der var sket en del i hans liv siden han var kommet der til så nu ledte han endeligt mest efter et sted og slå sig ned ordenligt i stedet for kroen som han havde haft bosat sig ved i længere tid.

//går nok//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 20:44

Hun gik med hænderne i lommerne, sparkede lidt til stenene hun gik forbi, hun havde ingen anelse om hvad hun lavede derude, hvad hun skulle lave. Så hun havde besluttet sig for at tage hjem, igen. Måske sove? Det kunne være dejligt afslappende faktisk, hun havde brug for at sove, hun havde ikke sovet meget her på det seneste.
Hun vidste ikke helt hvorfor, hun havde bare haft mange ting at tænke over, gode som dårlige. Det var forskelligt. For det meste, når hun prøvede at sove, vågnede hun igen, fordi hun havde haft et mareridt.
Men hun var blevet så træt at hun var næsten sikker på at hun kunne sove, bare i nogle timer, uden at blive forstyret, det blev hun simpelthen nød til, ellers ville hun da gå helt bananas.

Hun sukkede tungt, trak sin vinter jakke om sig og lukkede den lige, da vinden var begyndt at tage til. Hun lagde hænderne i lommerne på hendes jakke, og gik ellers bare og kiggede rundt på de forskellige. Sende smil til dem som smilede til hende, ikke at hun kende dem, og at de kendte hende, men bare af almindelig venlighed. Det skulle også til nogen gange. Hun havde det dog med at putte en facade op, en hård facade, for at gemme sine bløde sider. For hun ville ikke virke svag så folk bare troede de kunne komme afsted med alt.
Det kunne de dog heller ikke, ikke altid.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 20:57

Han gik bare der roligt uden sådan og tænke over hvor han gik henne i denne her gade her, men roligt kiggede han sig omkring på hans tur og stoppede roligt op og så på en som gik i den anden side af den samme gade som han var i, og roligt satte han kurs mod denne person "undskyld men du skulle tilfældigvis ikke ha en smøg som jeg kunne få"spurgte han roligt og trænge endeligt meget til en smøg lige nu.

han så på hende og smilte roligt og håbede på at hun endeligt bare hørte ham også var stoppet, men man kunne jo ikke være sikker på noget lige nu, man kunne nemlig kunne håbe på det, roligt kiggede han bare på hende og slappede roligt af selvom han ikke rigtig kunne da han havde en pokkers masse energi i kroppen og alt det, og det kunne nogen gange være møg træls og ha men andre gange var det godt, det kom jo helt an på hvad man endeligt lavede og sådan.

Han kiggede på hende og smilte bare rolig for sig selv og ventede bare på svar nu for han kunne virkelig godt bruge en smøg, da han ikke havde flere selv og ikke lige havde nogen penge på lommen til at få fat i nogen, så måtte man jo tyde til andre ting som at spørge folk eller noget i den retning af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 21:02

Hun stoppede pludseligt op da hun hørte en andens stemme, rettet mod hende. Hun kiggede op på manden, som havde spurgt hende om hun havde en smøg han kunne få. Hun smilede skævt og nikkede.
Hun tog sin nye pakke op af lommen, og tog en ud af pakken og gav den til ham med et smil.
"Har du også brug for ild"
Hun tog sin lighter frem og rakte den mod ham.
Hun betragtede ham roligt, hans bevægelser, han virkede ikke til at være en der var ude på skræmmer, over hovedet, han virkede meget rolig. Du kunne selvfølgelig også bare være en facade ligesom hendes.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 21:10

Han kiggede roligt på hende, da hun endeligt kiggede på ham og roligt tog han pakken og fik en smøg frem for den og så på hende med et smil "ville være dejligt"sagde han roligt, og tog smøgen i munden og byttede pakken med lighteren og fik efter lidt tid tændt for smøgen og gav hende lighteren igen.
Han så roligt på hende og tog et hiv af smøgen og smilte roligt til hende "Tak skal du ha havde virkelig brug for en smøg har gået uden i 4 til 5 dage så var ved og blive skør"sagde han roligt og så på hende, og havde det endeligt godt nok med at ha spurgt hende og den slags der, roligt tog han smøgen ud af munden og pustede røgen ud og så på hende "Navnet er Razion"sagde han roligt bare så hun viste hvem det var hun snakkede med, hvis hun da ville snakke lidt eller hvad hun ville, han viste jo ikke hvad hun var i gang med og lave et eller andet eller hvor hun skulle hen.
Han så på hende med et smil på sine læber og havde jo bare sit normale jeg, det var sådan han var overfor folk, lige meget hvem de var og hvad de var, alle fik den samme behandling medmindre de kendte ham og at han kendte dem, han så roligt på hende og tog endnu et hiv af denne smøg han havde fået af hende og slappede bare af mens røgen roligt kom ud i små ringe, da han var god til at lave dem selvom det kunne være meget svært.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 21:22

Hun puttede sin lighter og pakke tilbage i sin lomme da han havde fået det han skulle bruge. Hun var glad for at kunne hjælpe ham. Det var ikke lige sådan at undvære smøger, hun kendte til det, hun kunne ikke leve uden smøger i særlig lang tid, det var ret svært.
"Jeg er glad for at kunne hjælpe dig" sagde hun med et venligt og roligt smil.
Hun nikkede og tænkte lidt over hans navn Razion, hm.. "Jeg hedder Ash" sagde hun, så han også lige vidste hvad hendes navn var, ellers ville det være lidt akavet, hvis det kun var ham som havde sagt hans navn, og han ikke kendte hendes navn.


Hun betragtede ham igen, denne gang, var det hans tøj og kropsbygning, ikke som 'elevator blik' men mere for at se hvordan han var, hvordan han klædte sig.
Hvad mon han lavede her, gående på gaden. Måske skulle han klare nogle ting, købe ting og sager, eller måske gik han bare en tur, som hun havde gjort.
"Hvad laver du så herude, Razion?" hun blev alligevel nysgerrig og spurgte ham.
Hun havde stadig et smil på læben, mens hun kastede let med hendes kraftige hår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 21:36

Han kiggede på hende og slappede bare roligt af, mens han røg denne her smøg her og så på hende da hun også fortalte ham hendes navn "hyggeligt at møde dig Ash"sagde han roligt og smilte til hende, det var altid rart og vide hvem man endeligt snakkede med, i stedet for at man ikke viste hvem det endeligt var man snakkede med.
Han så på hende med et smil, da hun spurgte ham om noget angående hvad han lavede her ude "altså jeg går lige nu men prøver bare på at finde på noget at lave da der ikke sådan sker noget lige nu og her hvad med dig hvad laver du her"sagde han roligt og så på hende.
Nu var han jo også meget nysgerrig ligesom hun var han ville da også gerne vide hvorfor hun var her ude og alt det, for det var jo et oplagt spørgsmål som man kunne sende tilbage til den person som selv havde spurgt en om det helt samme, han så roligt på hende og ventede på at hun ville komme med et svar på det, så han tog et sug mere af smøgen og der var ikke langt fra at den næsten var væk, selvom han næsten lige havde fået den, men det var fordi han havde trængt så meget til en smøg "at undvære smøger er værre end at undvære sex"sagde han bare ud i det blå, uden og vide hvorfor han endeligt sagde det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 21:43

Hun smilede og nikkede, "også hyggeligt at møde dig" sagde hun og lagde hovedet halvt på skrå med et mildt udtryk. Mildere end hendes hårde facade, som hun havde haft på før.
Hun nikkede, igen, at finde på noget at lave kunne være svært, det havde i hvert fald været svært for hende. Men om han havde heldet med sig, at han fandt noget han kunne lave, ja, så var han jo bare heldig. Ash var aldrig den der tog særlig meget kontakt til andre, så hun havde aldrig rigtig meget at lave.
"Jeg var bare på vej hjem efter en gåtur, så lavede egentlig ikke særlig meget" sagde hun og kløede sig lidt sit kraftige hår.

Hun blev lidt overrasket over det han sagde, om at smøger var værre at undvære end sex. Hun trak bare på skulderne. Hun havde aldrig haft særlig meget sex aktivitet. Så at undvære sex, var vel fint nok for hende. "Tjah... Det kan du vel have ret i" sagde hun med et svagt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 21:51

Han kiggede roligt på hende og pustede røgen ud af munden og smilte til hende, da hun havde sagt noget til det sidste han endeligt sagde til hende, var det som om hun sådan trak på det, på en eller anden måde og roligt kiggede han på hende "nu det ikke for at krænke dig eller værre ond på nogen måder men har du det svært med fyre siden du trækkede på det svar der"spurgte han roligt, og var jo en af dem der sagde tingene ligeud til folk når han mente det han sagde, og det her var ikke for at såre hende eller noget, men det kunne bare godt tyde på at hun ikke var god til det med fyre eller også var det fyrene der ikke gad hende.
Han var bare den han var og det måtte hun jo tage med hvis hun ville lære ham og kende og roligt så han på hende "hvor bor du henne da"spurgte han og smilte bare til hende, for han ville da gerne vide hvor hun boede henne, men om han måtte få det at vide var jo så det helt store spørgsmål, men han måtte jo respektere hvis han ikke måtte vide det, selvom det ville være en skam, da han havde fået den lyst til at gerne ville lære hende og kende, så han håbede da lidt på at det ville kunne gøres noget ud af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 21:59

Hun kiggede på ham og rystede på hovedet, "nej... Jeg har bare ikke nogen sex aktivitet, så at undvære det, ved jeg ikke helt hvordan føles.
Han krænkede hende slet ikke, hun forstod godt hvorfor han spurgte mere ind til det, det krævede en forklaring, når andre folk trak på deres svar.
Hun smilede roligt til ham.

Hun kiggede bag om ham og vende så sin opmærksomhed tilbage mod ham. At han ville vide hvor hun boede var en smule mærkværdigt. Men hvad kunne der ske ved at hun sagde det, vel ikke meget, hun ville sagtens kunne klare sig selv, hvis han gik til angreb.
"Nu ikke noget med at stjæle eller stalke mig, hvis jeg fortæller det" sagde hun og blinkede til ham, med et skævt smil.
"Jeg bor længere nede af gaden. 3 km herfra" sagde hun smilende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:11

Han kiggede roligt på hende og var nu blevet færdig med smøgen "det endeligt ikke til at forstå at du ikke har haft sex aktivitet for du liner da en som en fyr vil drømme om altså hvis du forstår mig ret selv jeg vil gøre det efter og ha snakket med dig i længere tid"sagde han roligt og smed smøgen på jorden og trådte på den.
Han så på hende med et smil "mig stjæle eller stalke er ikke lige mig hellere ha lov til at se stedet sammen med personen hvis du forstår mig"sagde han roligt, og så bare på hende med et smil på sine læber "så ved ikke om jeg må så kunne vi måske tage hjem til dig og snakke vider i stedet for og stå her og glo"sagde han roligt med et stille og roligt smil på sine læber.
Han viste jo ikke om det var noget der kunne lade sig gøre at de gjorde det, eller om hun vil noget andet i stedet det var jo bare et forslag han var kommet med lige nu og om hun tog imod det var jo op til hende, for det var jo nu hendes hjem og den slags der, og hun bestemte jo hvem hun ville ha ind der som andre gjorde med deres hjem jo, så det var helt normalt hvis hun ikke ville ha det jo.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:28

Hun smilede lidt halv akavet, med sine røde kinder, over det han sagde. Ville han virkelig have sex, med hende? Det var sjovt at tænke. Hendes hårde facade skræmte altid fyrene væk fra hende, i det hele taget, skræmte den alle væk, hun havde det med at skræmme folk. Det var ikke altid godt, fordi på den måde fik man ikke nogle venner, overhovedet.

Hun nikkede og smilede, "godt så, det er jeg glad for at høre, ellers havde jeg blevet nød til at dræbe dig" hun blinkede drillende og smilede også drillende til ham. Men hun havde dog ingen problemer med at gøre alvor ud af hendes lille joke.
Hun nikkede lidt imens hun kiggede rundt. Tjoh, han kunne vel godt komme med hjem til hende, bare et par timer og snakke lidt, hvis det var det han ville. "Du er velkommen. Følg med mig!"
Sagde hun smilende og gik med ham, hen til hendes store hus.


- 3 km -
Det var lidt af et slot nærmest, der var mange værelser, der kunne bo mange i det hus, men der boede kun en. Hendes hus var kridt hvidt, med mange vinduer rundt omkring. Mest fordi at hun ville have så meget sollys ind som muligt. Det var på ingen måde vampyr sikret, overhovedet.
Hun smilede ved synet af hendes hus.
Hun gik op til døren, som også var lavet af glas. Hun smilede til ham og slog let armene ud. "Velkommen til mit hus" sagde hun stolt og åbnede den fine glas dør, til et hus fyldt med sollys og farver.
Det var smukt, og meget rummeligt.
Hun elskede sit hus.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:40

Han kiggede roligt på hende da hun snakkede om at hun var nød til at dræbe ham, selvom det var en joke kunne hun jo godt gøre alvor af det og han havde set hendes røde kinder, men dog sagde han ikke noget om det, da det ikke var sjovt og rødme og den slags der.

Efter de var gået den lange tur hjem til hende kiggede han roligt på det og smilte for sig selv "du bor da med still må jeg da nok sige"sagde han roligt og kiggede på det, mens de var på vej mod det og kunne da godt lide det sted, det så stort ud og der var masser af plads til folk når de var der og den slags.
Roligt så han på hende "får du mange gæster nogen gange"spurgte han roligt og viste jo ikke hvor mange folk hun kendte og den slags der, for han var jo den han var og ville altid høre ind til ting som det, så om hun havde mange gæster det kunne jo se sådan ud med mange vinduer og sikkert var det værelser eller noget i den retning af.
Han så på hende med et smil "når men skal vi skynde os og komme ind tror solen snart gemmes væk bag en sky af regn selvom man ikke ønsker det"sagde han med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:56

Hun smilede og nikkede. Yup, hun boede så sandelig med stil, nu var hun jo også mest hjemme, så derfor blev der brugt flest penge på hjemme end ude.
Og sjov nok, spurgte han ind til om hun fik mange gæster. Hun grinede halvt og rystede på hovedet. "Jeg har ikke mange venner, kun tre ind til videre" sagde hun og smilede.
De tre venner var dem der betød mest for hende. Nogen som hun godt kunne lide at være sammen med. Men ellers fik hun ik besøg.

Hun nikkede hurtigt til hans spørgsmål efter et kort kig på himlen. Hun smuttede ind med ham og lukkede døren. Hun trak et sort forhæng for døren. Hun kunne ikke så godt lide når folk kiggede ind af hendes hoveddør når hun var hjemme. At hun så var ligeglad med de andre vinduer, det var et mysterium.
Men hun fandt det creepy når folk kiggede ind af hendes hoveddør. Hun havde nu sine måder at forhindre folk i at komme hen på hendes territorium.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 23:06

Han smilte roligt for sig selv da hun snakkede og hørte så at hun ikke havde ret mange venner "det da ikke til at forstå du virker som en meget rolig person men dog tror jeg også du kan være hård når det er men stadig kun tre venner det ikke mange"sagde han roligt og så på hende, det kom lidt bag på ham men det var jo som folk selv ville ha det, om man ville ha mange venner eller bare få stykker, så længe man bare var glad for det man havde så var det jo godt, han så roligt på hende da de var inde ved hende, og roligt kiggede han sig omkring hvor han nu stod også på hende "det ganske pænt"sagde han roligt og fandt vist nok det rette sted og sætte sine sko og kiggede på hende.
Han smilte roligt til hende og kørte en hånd igennem sit hår og tog roligt jakken af og fik den hængt hvor den nu kunne og den slags der, og roligt så han på hende "hvad så nu"spurgte han roligt og man kunne tydeligt se på ham at han ikke var en svag person, men han var ikke den der pumpede type eller noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 23:19

Hun smilede af det han sagde og trak op skulderne, "indtil videre er de, de eneste der har vist at de bekymre sig om mig og ønsker mig det bedste" sagde hun og trak på skulderne.
Hun betragtede ham som han stod der og kiggede sig omkring. Tog sine sko og jakke af, det samme gjorde hun lidt efter.
"Tak" sagde hun med en svag mumlen og kiggede selv lidt rundt.

Et skævt smil kom frem og hun hun bagved ham og skubbede han blidt ind i en stor daglig sture, med en trappe på hver sin side, et stort køkken til højre, to toiletter til venstre og op af trapperne, var der ellers bare værelset med alt indhold der nu burde være, inklusivt toilet.
Hun gik og stillede sig ved siden af ham og kiggede på ham med et smil.
Huset var så lyst på grund af alle de vinduer. Det lyste det hele flot op.
"Her bor jeg så" sagde hun og kiggede lidt ned.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 23:27

Han kiggede roligt på hende med et smil og lidt efter mærkede han hvordan hun skubbede ham ind til en stue og roligt så han sig omkring "jep du lever godt her det ser godt ud og nej vil stadig væk ikke stjæle fra dig"sagde han roligt og puffede lidt til hende og smilte, han kunne godt lide at være sammen med hende, godt nok havde de ikke kendt hinanden så længe men han syns nu de snakkede rigtig godt sammen i forhold til så mange andre han snakkede med.
Han så på hende med et smil og slappede roligt af "så endeligt at du rødmede da jeg sagde at jeg godt kunne finde på at ha noget sjov med dig men hvis du ikke tror på det kan det jo bevises hvis du tør"sagde han roligt, bare sådan for at se hvordan hun ville reagere på det, for hun virkede lidt som om hun ikke troede på at han kunne finde på at gøre det med hende, men det var nok fordi hun havde det facade som han godt nok havde lagt mærke til, men den lod til at være nedlagt overfor ham på en eller anden måde, hvordan viste han dog ikke.
Han kiggede roligt på hende og så sig omkring og fandt sig roligt et sted og sidde lidt ned, da han trængte til det efter deres gåtur ud til hende og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 23:41

Hun grinede let, og puffede blidt tilbage til ham, efter han selv havde gjort det. "Godt, for det bliver værst for dig selv, hvis du gør" sagde hun og smilede til ham.
Hun kunne tale med ham her, sådan virkelig tale, uden alle de der tomme trusler, som der startede med, med Noa. Som egentlig havde været hendes fjende før de blev venner.
Grunden til hun nok havde lagt sin facade ned, var nok fordi det var en lettere måde at få venner på, end at være hård og ond, selvom der var behov for det engang imellem.

Hun rødmede endnu mere da han sagde at han havde lagt mærke til det før, hun så noget overrasket på ham, da han sagde at han godt ville bevise at han faktisk ville have sex med hende. Men hun vidste ikke helt, hun troede ham nu nok. "Der behøves ikke beviser" sagde hun med en lav mumlen.
Hun gik hen og satte sig på sofaen, ved ham. Det var en stor, sort læder sofa, der var træ lænestole og en stor pejs som ikke var tændt op i endnu.

Hun kunne nu godt tænke sig at lære lidt mere om Razion, så hun valgte at spørger lidt mere ind til ham, end hun normalt ville gøre, med en person hun lige havde mødt.
"Så... Hvad går du og laver? Har du noget job, en hobby?" spurgte hun og hævede øjenbrynene, spørgende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 0:00

Han slappede roligt af i denne her dejlige sofa som hun havde og smilte roligt til hende da hun kom ned og sidde ved siden af ham og slappede bare af, roligt kørte han en hånd over sit hår og lyttede til hvad hun sådan sagde til ham "hvad jeg gå laver altså søger da job sådan rundt omkring hobby har jeg dog ikke det vilde af lige for tiden"sagde han roligt og kiggede på hende, og roligt puffede han til hende "hvorfor spørger du da og må jeg vide hvad du går og lave og har du nogen hobbyer"sagde han roligt og slappede af.
Han havde godt hørt hun havde sagt at der ikke behøves beviser på at han godt ville gøre det med hende, men han ville nu også gerne lære hende og kende, og hvem viste om de blev venner med goder, altså de måske kunne mødes sådan en gang i mellem og hvis de begge havde lyst så kun de få lettet deres lidenskab som man også kunne kalde det.
Han så på hende med et stille smil på sine læber og viste ikke hvad han skulle sige lige nu, så han valgte og vende fronten mod hende så han sad med det ene knæ mod hende, men foden var stadig udover kanten på hendes sofa, og roligt så han på hende med et smil og puffede bare lidt til hende, da det var lidt sjovt og sådan noget halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 0:17

Hun nikkede roligt til det han sagde, "hvad har du så søgt som arbejde?" spurgte hun roligt og smilede skævt.
Hun grinede let da han puffede til hende igen, hun puffede tilbage med et stort smil. Hvad var det med ham og at puffe.
Hun trak på skulderne "bare nysgerrig. Og jeg laver ikke noget" sagde hun lige ud. For hun lavede ikke noget, hun havde problemer med at være social, for længe af gangen.

Hun kiggede på ham, som han sad med fronten til hende, og han endnu engang puffede til hende. "Hvad er det med dig og at puffe" sagde hun smilende og puffede igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 0:23

Han kiggede roligt på hende med et stille smil på sine læber og kørte en hånd gennem sit hår igen, og smilte "hmm prøvede på en bar og blive bartender men har ikke fået svar endnu"sagde han roligt og kiggede på hende og smilte bare til hende.
Han så på hende "mig og mit puffen hvad snakker du jeg puffer da ikke"sagde han og puffede til hende, bare sådan for at lave noget sjov med hende, for det virkede nu meget sjovt det her og roligt stoppede han og kørte en hånd op af hendes ene arm, men fjernede den dog igen og så på hende "du skal ikke være ked af det med at være social det var jeg heller ikke god til at være engang men det jeg så bleven ellers var jeg nok ikke her nu"sagde han med et smil på sine læber og slappede af og kunne virkelig godt lide og være sammen med hende i hendes nærhed og den slags der, det var ikke sådan som så mange andre han havde mødt, hun var lidt anderledes man skulle takle hende på en anden måde end andre, og det var også godt nok for hvis folk var ens var verden kedelig og trist.
Han så på hende og viste ikke hvad han skulle sige men roligt kørte han en finger hen over hendes ene lår "hvad føler du når en fyr gør sådan her på dit lår"spurgte han roligt og så på hende, mens han smilte til hende og ventede på at se hvad hun vil sige og hvordan hun ville reagere på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 0:47

Hun smilede. "det lyder spændende." sagde hun og nikkede. Bartender, det var jo altid noget, drinks var bare godt, hun elskede at drikke, hun brugte ret meget af sin tid på at drikke.
Hun lagde hovedet på skrå og gav ham det blik der sagde *selvfølgelig ikke* og smilede da han puffede til hende igen. "Nej da, slet ikke" sagde hun og grinede. Hun kiggede på hans hånd som kørte op af hendes arm, hun fik en varm følelse på armen, men den forsvandt da han tog sin hånd væk. Hun smilede blidt til ham.
"Social tror jeg bare aldrig rigtig bliver... Mig" sagde hun og kiggede roligt på ham med et svagt smil. Hun var slet ikke god til at være social.

Hun fik sig noget af en chok da hun mærkede hans ene finger mod hendes ene lår, hun kiggede op på ham og rødmede af hans spørgsmål.. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige, "Varm.." sagde hun og kiggede ned.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 1:15

Han kiggede roligt på hende med et smil på sine læber og roligt som hans finger kørte på hendes lår, roligt bevægede den sig roligt op af hendes krop og op til hendes mund, hvor han roligt kørte sin finger om på hendes læber og roligt kørte den ned af hendes krop igen.
Han så på hende med et smil "så du føler dig varm når en fyr røre dig sådan her"sagde han roligt, og roligt lod han fingeren køre rundt på hendes lår igen, og så på hende "du ser nu godt ud tæt på"sagde han roligt og viste ikke hvad han sådan skulle sige ellers når det var det han mente.
Han kiggede roligt på hende og kørte roligt fingeren ind over hendes trussers kant, men uden på hendes tøj og den slags der, og viste ikke hvad han ellers skulle gøre lige nu og her.
Han slappede roligt af og smilte til hende og følte det her var frækt lige nu, men det var nok bare ham der følte det lige nu og her, om hun følte det samme var han dog ikke så sikker på lige nu og her, men nu måtte de jo se på det og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 1:31

Hun bed sig i læben da hans finger bevægede sig op af hendes krop til hendes læber. Hun havde læber let adskilte og de skælvede under hans berøring. Hun kiggede direkte på ham. Med sine knald røde kinder.
Hun nikkede, "ja" svaret hun og sank en klump, hun følte sig meget varm lige nu.
Hendes kinder blussede endnu engang op da han sagde hun så godt ud, hun smilede svagt og kiggede lidt ned i gulvet og mumlede svagt et tak til ham.
Hun bed sig hårdt i læben. Varmen, den var så behagelige, men hun vidste ikke hvad hun skulle gøre. Om hun skulle fare på ham eller om hun skulle forblive som nu og lade ham føre an.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum