Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

So... Who are you anyways? - Razion

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 9:02

Han kiggede roligt på hende og slappede af "tag det lidt roligt og lad kroppen finde ud af hvad den vil"sagde han roligt, og lod sin hånd komme op under hendes trøje og smilte til hende, han kunne godt lide at sidde sådan her med hende, lige meget hvad der sådan skete lige nu, han havde skam set hvor røde hendes kinder de var og det hele.
Han så på hende og lod hånden nusse hende stille og roligt på maven og nogen gange kørte den op under hendes brystparti, uden sådan og røre det, for han var jo stadig forsigtig selvom hun lod til at være med på det lige nu og den slags der, men hvis ikke så måtte hun jo sige til ham hvis det var og alt det halløj der, for han var ikke sådan en der ville tvinge kvinder til at gå i seng med ham eller noget, da det var bedre når kvinden selv var med på det og alt det.
Han så på hende og smilte roligt til hende og nussede hende bare stadig og ventede lidt på at se hvad hun endeligt vil gøre, nu hvor han sad der og nussede hende på maven og den slags der, så det var spænde og se om hun ville gøre et eller andet eller om han bare skulle forsætte, det var jo meget op til hende også om hvad der skulle ske.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 19:09

Hun trak vejret dybt for at slappe af, men da hans hånd krøb ind under hendes trøje, kunne hun simpelthen ikke lade vær med at rødme lidt mere.
Hun kiggede på ham med et smil.
Hun nød at han nussede hendes mave, det var rart faktisk, dejlig beroligende for hende.
Hun lagde sig til sidst ned, sådan at hendes hoved var på hans skød og han frit kunne nusse hendes mave. Hun kiggede op på ham med et smil og lukkede roligt øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 21:52

Han kiggede roligt på hende med et smil på sine læber og nussede hende bare roligt på maven og lod den komme længere og længere op, så han til sidst kørte sin hånd ind over hendes bh og den slags der, han tænkte dog ikke selv over det.
Han kiggede på hende med et smil "hvad fortæller din krop dig endeligt når det er sådan noget sker med at en fyr røre dig"spurgte han roligt og så på hende med et smil og roligt nussede han hende bare på maven og der omkring og slappede endeligt bare af sammen med hende, og havde det godt i hendes selvskab og alt det, så det kunne jo ikke være meget bedre end det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 22:01

Hun kiggede overrasket op på ham da hans hånd kørte over hendes bh, hun gav en nydende lyd fra sig og lukkede hurtigt øjne igen.
Hun vidste ikke hvad hun skulle svare, hun vidste ikke rigtig hvad hendes krop sagde. Andet end at... Det var behageligt. Og hun gerne ville have mere. "Mere... Den vil have mere... Jeg vil have mere"
Hun kiggede op på ham og kiggede undersøgende på hans ansigtudtryk, for at se hvordan han ville reagere på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 22:20

Han så på hende og smilte roligt, da han hørte hvad hun sådan sagde til ham om at hendes krop sagde at den ville ha mere og at hun ville ha mere, roligt tog hans sin hånd og nussede hende på maven, men roligt efter noget tid lod han den glide ind under hendes shorts og nussede hende lige over hendes underliv og så på hende, og ville se hvordan hun ville reagere på det her.
Han så på hende og nussede hende bare der nede og havde jo godt hørte en nydende lyd fra hende før, men om den kom igen viste han ikke, men man kunne jo håbe på at den gjorde for så var det jo tegn på at han gjorde noget godt imod hende i stedet for skidt og alt det halløj der, og roligt blev han jo bare ved med at gøre det og håbede på at hun ville sige noget hvis der var noget galt og den slags der, og viste jo ikke hvad hun ellers ville ha at han gjorde og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 22:30

Hun bed sig i læben da hun så hans smil, hun kiggede lidt op på ham og gispede svagt da han begyndte at nusse hende lige over hendes underliv.
Hun bed sig i indersiden af sin kind og et nydende suk kom fra hende.
Hun tænkte lidt over det de var igang med, tænkte lidt over om han mon ville forsvinde efter dette, om de aldrig ville se hinanden igen, om det bare var en enkel gang. Ikke at det behøvede at blive til noget, men hun var ikke glad for at have sex med en, hvor det bare var en gang, det skulle have en form for betydning.
"Razion?" sagde hun stille og kiggede på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 23:06

Han kiggede roligt på hende da hun snakkede til ham og smilte roligt til hende "ja hvad er der ash"sagde han roligt mens han nussede hende roligt der nede over hendes underliv, og slappede bare af "er der noget galt"spurgte han, og ville da stoppe hvis der var noget galt med det han gjorde eller det der sådan skete, for så måtte hun jo sige det til ham for at han måske kunne gøre noget eller sige noget, hvad der nu ville komme til at ske det var jo det der var det spænde ved det hele, om der skete noget man forventede eller om det endte helt galt for en, det var jo ikke til at vide lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 23:09

Hun bed sig i læben og slog blikket ned, hun tog en dyb indånding og kiggede op på ham igen. "Jeg tænkte bare... Vil du bare gå efter det her, altså, vil det bare blive en gang?" spurgte hun nervøst. Hun ville ikke have han misforstod, som om hun var forelsket i ham, for det kunne hun ikke rigtig sige efter så kort tid, men hun ville bare gerne vide hvor langt det her blev taget, og hvis det kun skulle være en gang, ville hun nok bede ham pænt om at stoppe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 23:13

Han kiggede roligt på hende da hun spurgte ham om han bare ville gå efter det her "altså jeg går ikke nogen stedet efter det og hvis det er at du måske selv vil ha det skal ske flere gange altså nu må du ikke misforstå mig så håber du ved hvad jeg mener altså hvis vi har det fx nu så vil jeg ikke bare gå og jeg vil med sikkerhed gøre det igen med dig"sagde han roligt og så på hende og håbede på at hun viste hvad han mente med det, for sådan var han bare og han misforstod ikke det hun sagde til ham som var hun forelsket i ham, for de havde ikke kendt hinanden så længe eller noget endnu.
Han så på hende med et smil på sine læber og viste ikke hvad hun ville sige lige nu og her, men det kom jo nok.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 23:22

Hun nikkede til det han sagde og blev lidt glad indeni over at han ikke bare sådan ville gå efter alt dette. Det ville hun ikke tillade, alligevel.
"Jeg forstår dig godt, og tak"
Hun sagde tak, egentlig fordi at han ville blive bagefter sammen med hende, i stedet for at skride. Hun smillede roligt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 23:34

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og blev glad over at hun blev glad over det han sagde og den slags der, og roligt førte han sin hånd ned i hendes trusser og nussede hende stille og roligt over underlivet "er det godt"spurgte han roligt, og lod sin hånd nusse hende der nede og håbede meget på at hun kunne lide det her.
Han så på hende og lod den anden hånd nusse hende i håret og roligt gav han sig til at lege med hendes klit der jo også sad for oven af hendes underliv og viste jo ikke om hun ville kunne lide den slags der som han gjorde ved hende og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tors 13 feb - 5:42

Hun bed sig i læben da hans hånd endnu engang smuttede ned til hendes underliv. Hun nikkede smilende da han spurte om det var godt. "Det er rigtig dejligt"
Hun lukkede øjne da han begyndte at nusse hende i håret, det var dejlig behageligt. Hun kiggede op på ham med et smil og gav et nyndende suk fra sig i det han legede med hendes klit

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Tors 13 feb - 8:46

Han kiggede roligt på hende med et smil på sine læber og nussede hende bare roligt, og lidt efter gav han sig til at åbne hendes shorts, så det var nemmere for ham og komme til der nede.
Han kiggede på hende og førte hånden helt ned mellem hendes ben og nussede hendes underliv roligt "skal det være her eller har du et sted du vil ha vi skal gå hen"spurgte han roligt, og viste jo ikke hvad hun ville sige til det, for han var jo klar til det her, da man ikke kunne komme uforberedt på sådan noget her som var så dejligt og sjovt på samme tid, roligt kørte han med en fingere inde mellem hendes skamlæber og så roligt på hende, og ventede bare på at hun ville komme med et svar.
Han viste jo ikke hvor de skulle gøre det, om det skulle være lige her eller i et værelse eller hvad det nu skulle, det var endeligt helt op til hende, da det jo var hendes hus og ikke hans, så det var hende der bestemte efter hans mening af og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Fre 16 maj - 23:37

Hun bed sig forsigtigt i sin læbe, og kiggede på ham med et blidt blik da han nussede hendes underliv. Hun kom med en lav stønnen.
Hun tænkte lidt over hvor de skulle gå hen, måske ville soveværelset være bedre end en sofa, en sofa var nok ikke det mest behagelige, var det vel?
Hun smilede blidt til ham. "Soveværelset?" sagde hun.
Hun vidste ikke hvor de ellers skulle gå hen, soveværelset var jo det mest originale sted at gøre sådan noget, var det ikke?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Fre 16 maj - 23:51

Han kiggede på hende og slappede roligt af mens han nussede hende der nede og nikkede roligt til hende og trak hånden lidt op og legede med hende klitoris og kyssede hende roligt op af halsen, og trak så hånden helt op "så må du jo vise vej søde"sagde han roligt og gav sig roligt til at rejse sig op og kiggede på hende med et smil.
Han kiggede på hende og slappede roligt af og tog hendes ene hånd og holdte den på hans bukser hvor der var en bule, så kunne hun jo nok godt tænke sig til hvad det var som var bagved bukserne og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Fre 16 maj - 23:57

Hun gav et nydende, men lavt støn fra sig da han tog hånden lidt op, men ikke stoppede. Hun smilede da han kyssede hende op af halsen, og knurrede dybt, men lidt lavt, for at det ikke skulle lyde truende.
Hun sukkede tungt da han trak sin hånd op, og rejste sig op. Hun smilede da han lagde hendes hånd mod hans skridt. Han var vist ret tændt lige nu. Hun smilede, inden hun gik mod soveværelset med hastige skridt, og åbnede døren hurtigt og trak ham hurtigt ind, til et kæmpe værelse, med en stor send, stor nok til at indholde 3 personer, uden nogen problemer med plads.
Det var noget af et stort værelse, det vidste hun godt, men hun fandt det dejligt med plads.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 0:05

Han kiggede på hende og slappede roligt af og fulde med hende den vej hun nu gik og den slags der, og mærkede hun bare trak ham ind i værelset og smilte til hende "når så det her du sover eller hvad"spurgte han roligt og lagde en hånd på hendes t-shirt og trak den over hovedet på hende og smed den over en stol og kiggede på hende og kyssede hende på halsen og vider op til hendes mund og lagde sine hænder på hendes shorts kant og trak ned i dem så de roligt ville falde af hendes kønne ben.
Han så på hende og smilte roligt til hende og lagde sine hænder på hendes balder og ventede på at se hvad der ville ske fra hendes side af, nu hvor han nærmest havde taget alt hendes tøj af og den slags der, så nu måtte hun jo til at gøre noget ved det på den ene eller anden måde, det var jo op til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 0:20

Hun nikkede smilende, og kiggede lidt rundt i værelset, før han trak hendes trøje af, og hun lod ham. Hun sukkede nydende da han kyssede hende op af halsen, til hendes mund.
Hun havde et smil på læben, imens han klædte hende af, hun begyndte så at gøre det samme med ham, tage hans trøje af, og efterfølgende hans bukser. Hun smilede af hans hænder på hendes balder.
Hun tog hans boxers af, med et smil, efter hun havde taget hans bukser af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 0:39

Han kiggede på hende og slappede roligt af og mærkede sit tøj komme af sig "når der vist en der ikke kan vente var"sagde han roligt og åbnede hende bh roligt og fik den af hende og trak så hendes trusser af hende.
Han kiggede på hende og tog hendes ene hånd og lagde sit lem i hendes hånd, så hun holdte han 22 eller mere centimeter store lem i hånden, og viste ikke hvad hun ville sige til det lige nu, hvis hun ville sige noget som helst til det og alt det.
Han kiggede på hende og tog hende på den ene balde mens han ventede på at se hvad hun ville gøre nu her, hvor han havde gjort det og alt det halløj der, og roligt kyssede han hende på munden og ned af hendes hals og ned til hendes ene bryst og legede med hendes nippel med tungen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 0:52

Hun smilede skævt og frækt til ham, selvfølgelig kunne hun ikke vente lige nu. Hun smilede da han tog hendes bh og trusser af hende.
Hun smilede lidt over hans lem i hendes hånd, hun lukkede forsigtigt sin hånd om hans lem, og kiggede på ham imens.
Hun smilede da han kyssede hende på munden, hun kyssede tilbage, til han kyssede hende ned halsen, til hendes bryst. Hun begyndte at stønne lidt højere end før.
Hun begyndte at bevæge sin hånd frem og tilbage om hans lem, mens hun stadig stønnede lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 1:00

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og trak hende roligt med hen til sengen og satte sig ned, så hans lem gled ud af hendes hånd og den slags der, roligt kiggede han på hende.
Han kiggede roligt på hende "Måske skulle du give den noget opmærksomhed der nede så kan det være du får noget bedre bagefter"sagde han roligt på en fræk måde til hende og viste godt hun ikke kunne vente mere, for det kunne han jo heller ikke selv, så nu måtte de jo gøre noget for at komme til den bedste del af det hele.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 1:09

Hun gik roligt med hen til sengen, og så på ham imens han satte sig ned. Hun smilede blidt til ham, og nikkede halvt.
Hun vidste lige hvad han mente. Så hun satte sig ned på knæ, så hendes hoved var lige mellem hans ben, og roligt lod hun sine læber glider over hans lem, og lige da det skete, begyndte hun at bevæge sit hoved frem og tilbage, langsomt og sensuelt.
Hun kiggede op på ham imens, kiggede på om han syntes om det, om han var tilfreds, eller om han ville have noget mere, om der var noget hun kunne gøre bedre, hun var jo nok ikke lige mester i det hun havde gang i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 1:20

Han kiggede på hende og smilte roligt til hende og mærkede hendes læber komme rundt om hans lem og den slags der og roligt lagde han sig ned og lukkede roligt øjne og nød det stille og roligt, mens han førte en hånd op til hendes baghoved og fik hende til at gøre det lidt hurtiger og tog den noget mere ind så hun næste ville få den ned i halsen, men dog ikke helt da hun jo ikke skulle kvæles eller noget i hans lem, han så på hende og slappede roligt af "hvor mange gange har du haft sex søde bare så jeg ved hvor rolig jeg skal være med dig"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 1:28

Hun kiggede på ham, som han lagde sig ned, og koncentrede sig bare på det hun var igang med, til han lagde en om bag hendes hoved, så hun gjorde det hurtigere og dybere, det var en smule ubehageligt, men det var nok meget behageligt for ham, så det var vel på sin plads at hun gav ham nydelse, når han lige havde givet hende nydelse.
Hun kiggede på ham, da han spurgte hvor mange gange hun havde dyrket sex. "En gang" sagde hun lavt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 1:45

Han kiggede på hende og slappede roligt af og nikkede så til hende "Okay så skal jeg nok være roligt"sagde han roligt og satte sig roligt op og fik hendes hoved væk fra hans lem af og kyssede hende roligt på munden "du skal ikke være ked af og ikke ha haft sex så mange gange"sagde han roligt og fik sig selv længere ind på sengen "kom her op søde"sagde han roligt og kiggede på hende, mens han klappede ved siden af sig og slappede roligt af og havde det godt med at være sammen med hende og den slags der, han så på hende og ventede endeligt bare på at hun kom op til ham nu.
Han så på hende "så kan vi hygge os her oppe i stedet for vi er halv på gulvet som du er nu"sagde han roligt og ville se om hun var sådan en der skynde sig hen til ham eller om hun tog sin tid for at pirre han eller noget, men det var jo op til hende, for han kunne sagtens vente lige nu på at hun kom op til ham og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum