Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Nymeth
 
Vetis
 
Misha
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152060 indlæg in 7863 subjects

So... Who are you anyways? - Razion

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:15

Hun smilede til ham da han sagde at han nok skulle tage det roligt, det var hun da taknemlig for at han ville, ellers ville dette nok ikke være lige så godt for hende, som det måske var for ham.
Hun slap med det samme hans lem, da han gerne ville have det. Hun smilede da han kyssede hende på munden, og hun kyssede ham igen. "Det er jeg skam heller ikke, jeg har ikke lyst til at have sex med hver en mand jeg ser..." sagde hun og smilede halvt op til ham.
Hun smilede blidt da han ville have hende op i sengen, ved siden af sig. Hun rejste sig op fra gulvet, og kravlede i sengen, hen til ham, hvor hun lige så stille satte sig ned ved siden af ham, og nussede sig lidt ind til ham. Hun havde ikke haft mega meget fart på, for hun ville ikke virke for desperat, og hun havde heller ikke taget det får langsomt, for hun ville ikke trække tiden ud, så hun havde egentlig bare gjort det i normal fart. Ville hun tro. Hun vidste ikke helt hvordan han ville opfatte det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:26

Han kiggede roligt på hende og slappede af mens han så på hende komme længere og længere hen til ham og fik sig sat ved ham, og smilte roligt til hende "Jamen så kan jeg jo sige jeg er en heldig mand hvad det angår og gøre det her med dig og det nok heller ikke sidste gang tror du det"sagde han roligt og nussede hende i nakken, og roligt så han på hende og lod den anden hånd køre over hendes mave og ned af hendes lår, og roligt kørte han sin hånd op til hendes underliv og nussede det stille og roligt mens han gav sig til at kysse hende på halsen.
Han så på hende "du nu meget dejlig ash det skal du vide"sagde han roligt og kørte en finger mellem hendes skamlæber og så på hende, og viste jo ikke hvad hun kunne finde på lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:35

Hun smilede og rystede på hovedet. "Det håber jeg da ikke at det er" hun ville nok heller ikke tillade det, hun var ikke meget til one night stands, hun ville have på en måde, et 'forhold', ikke sådan et vildt romantisk forhold som kærester, men hun ville ikke bare en anden pige, som de bare fuckede og så skred igen.
Hun gav en blid stønnende lyd fra sig da han kørte sin hånd ned af hendes mave, ned mellem hendes ben, til hendes underliv, mens han begyndte at kysse hendes hals, som hun i den grad nød lige nu, hun lænede sig tilbage mod sengen og bed sig i læben, mens hun havde øjne halvt lukket. Hun smilede blidt til ham. Det ville være løgn hvis hun sagde at hun ikke nød dette.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:48

Han så på hende med et stille smil på sine læber, da hun gav sig til at stønne af det han gjorde ved hende, og kyssede hende roligt ned af kroppen og roligt kom han længere ned mod hendes underliv med hans læber.
Han kiggede op på hende og trak hende lidt ned så hun kom til at ligge ned på sengen og smilte til hende, roligt lagde han hendes ben på være side af hans hoved og lod roligt sin tunge nærme sig hendes underliv og inden længe ramte tungen det og han gav sig til at slikke hendes underliv stille og roligt lagde han sine hænder på hendes bryster og nussede dem roligt og gav hende dobbelt op på denne nydelse hun kunne få af det her, så det var jo en meget god ting og det hele, så hun brude kunne nyde det her meget mere end det lige før håbede han da på lige nu, for skulle ha et minde hun ikke ville glemme sådan lige med det samme eller noget som helst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:56

Hun gispede lavt og svagt da han begyndte at kysse hende ned af kroppen, til han nærmede sig hendes underliv, og det gik lidt op for hende hvad det var at han havde i tankerne at gøre lige nu.
Og hun havde INTET imod det overhovedet.
Hun lå og tog nogle dybe indåndinger, mens hun stadig havde sine øjne halvt lukkede.
Hun lod ham trække hende længere ned, så hun til sidst lå helt i sengen, det gjorde det også meget mere behageligt for hendes ryg.
Hun smilede da hendes ben blev lagt på hver sin side af ham, og i det hans tunge ramte hendes underliv, gav hun et støn fra sig, et meget sensuelt støn.
Hun bed sig hårdt i læben, da han begyndte at nusse hendes bryster også, hvilket fik hende til at stønne lidt højere end hun allerede gjorde, fordi hun fik mere nydelse.
Hun lå lidt og vred sig i nydelse, hun bukkede lidt i ryggen af og til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 1:03

Han kiggede på hende med et smil på sine læber mens han var i gang med at slikke hende der nede og nussede hende på brysterne, og ville give hende det bedste han kunne gøre med hende lige nu, og gav sig til at slikke hende lidt vildere og nogen gang kom hans tunge indenfor i hendes underliv, og den slags der.
Roligt så han på hende og smilte over hendes stønne og alt det, og roligt stoppede han med at gøre det og kravlede roligt op hende, så han lå ved siden af hende og kyssede hende roligt på munden "du nyder det her ligesom jeg gør"sagde han roligt og lod den ene hånd komme ned til hendes underliv og roligt pegede han imod hendes underliv med et par finger og lod dem trænge ind i hendes underliv og gav sig til at give hende finger og alt det, og så på hende med et smil og kørte dem roligt til at starte med, men jo længere tid der gik jo hurtigere gjorde han det mod hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 1:13

Hun kunne simpelthen ikke lade vær med at stønne lige nu, denne nydelse hun fik lige nu, hun kunne ikke helt sige om hun havde prøvet noget bedre, for det føltes overhovedet ikke sådan lige nu.
Hun stønnede lidt højere, og bed sig i læben, da hun af og til kunne mærke hans tunge komme ind i hendes underliv.
Hun stoppede dog med at stønne, da han stoppede.
Hun kiggede på ham da han kravlede op til hende, hun smilede blidt, og kiggede mildt på ham, hun kyssede ham blidt tilbage, og nikkede af han konstatering.
"Ja, det gør jeg vel" sagde hun med et stort smil malet i ansigtet.
Hun stønnede endnu engang, da hans fingre lige pludselig trængte op i hendes underliv, og da han satte tempoet op lidt efter, stønnede hun bare højere, af nydelse.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 1:35

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og nød at høre hende stønne og den slags der og kyssede hende op af halsen.
Han så på hende med et stille smil på sine læber og trak dem roligt ud af hende og så på dem "uhh du våd smukke"sagde han roligt før han lod dem trænge ind i hendes igen og gav hende finger igen, og roligt lod han den anden hånd tage hendes ene hånd og placerede den ved hans lem, så hun kunne gøre hvad hun lystede med det og den slags der, roligt så han på hende "kan godt mærke du er stram tror du at du er klar til at vi gør ordenlig hvis du forstår mig søde"sagde han roligt og så på hende, og viste ikke hvor klar hun var på det her og viste ikke hvad hun ville lige nu andet end og ha det sjovt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 1:42

Hun bed sig blidt i læben da han kyssede hende på halsen, hun kunne godt lide at han kyssede hende på halsen, det var... Afslappende, hvis man kunne sige det.
Hun gav et lavt støn fra sig da han trak sine fingre ud af hende, hun rødmede en smule og nikkede lidt. Ja, hun var vidst ret våd, hun var nu også meget tændt lige nu.
Hun stønnede endnu engang da hans fingre trængte op i hende igen. Hun smilede da han førte hendes hånd ned til hans lem, som hun begyndte at give handjob.
Hun kiggede lidt på ham, da han spurgte om hun var klar, men ikke lang tid efter, nikkede hun roligt. "Ja, jeg er klar" sagde hun og smilede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 2:03

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og kørte sine finger så langt ind han kunne før han roligt trak dem ud af hendes underliv, og roligt fik han hende til at slippe sit lem og smilte til hende og spredte hendes ben så han kunne komme ind mellem dem, roligt nussede han sit stive lem mod hendes underliv og smilte til hende "holder du dine ben smukke"spurgte han roligt mens han bare nussede deres kønsdele mod hinanden, han så på hende med et stille smil på sine læber og pressede sig stille ind mod hendes underliv, og stille og roligt som han pressede på kom han ind i hendes stille og roligt, og ikke det der med bare og presse sig helt ind med det samme, nej han tog sig den tid han skulle bruge for hun var stram da hun ikke havde haft sex ret meget mere end en gang og alt det der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 20:35

Hun stønnede lavt, men dybt, da han pressede sine fingre så langt oppe han kunne. Hun måtte indrømme, det gjorde en smule ondt, men sådan var det vel...
Hun slap hans lem da han ville have det, og kiggede på ham som han kom mellem hendes ben.
Hun nikkede lidt, da han bede hende om at holde sine ben. Hun holde dem skam bare oppe, uden rigtig at 'holde' dem.
Hun gav en lav, men nydende, sukke lyd fra sig da han begyndte at presse sig ind, og jo længere ind ham kom, begyndte hun at små stønne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 21:46

Han kiggede på hende og smilte roligt til hende, som han kom længere ind i hendes, og roligt gav han sig stille og roligt til at rykke frem og tilbage inde i hende og så på hende, og han kunne ikke andet end og nyde det her.
Han kiggede roligt på hende og slappede roligt af som han bevægede sig, da han jo skulle tage det stille og roligt med hende og alt det og roligt så han på hende, og viste ikke hvad han skulle sige lige, for man snakkede jo ikke ret meget under samleje eller noget som helst af den form for kommunikation.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So... Who are you anyways? - Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum