Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Se vores nye kæledyr ! - Jazz

Go down

Se vores nye kæledyr ! - Jazz

Indlæg by Gæst on Tors 13 feb - 23:56

Tid:12:34
Omgivelser: Fay og Jazz
Sted:vores huuuus
vejr:skyfrit,lunt der er sol.
På: http://picture-cdn.wheretoget.it/9spifq-l-610x610-dress-clothes-jacket-trenchcoat-sailor-style-girly-coat-nice-cute-new-style-outfit-idea.jpg , sorte nylon strømper der sidder fast i hendes hofteholder. man kan se to centimeter af hendes bare hud på lårene og de sorte snore der sidder fast i strømperne. Hendes hår hænder løst og hun har sorte pumps på.

Fay havde været nede ved boderne og var nu endelig kommet hjem. Hun bar på en masse ragelse. ting til hendes værelse, tøj, smykker.. Ja alt muligt pakket ned i mange poser som hun slæbte op af forhaven til det hus hvor Hun boede med sin tvilling. En af de mange ting hun bar på var dog ikke en pose, men en kasse og i denne kasse var hendes nyeste kæledyr, en baby tiger. Tigeren var hun faldet over ved det lokale cirkus der ikke havde plads til den og ikke vidste hvordan den var kommet til da de havde haft deres hanner og hunner adskilte, men sket var sket og da Fay havde tilbudt at købe den havde de sagt ja. Den havde forældre der begge var blevet tæmmede og derfor ikke burde være så vild igen som dem ude i naturen, men man vidste jo aldrig, dog havde hun valgt sig at kaste sig ud i det.
Da Fay trådte ind af hoveddøren smed hun alle poserne fra sig og satte kassen forsigtigt på gulvet, og i det den ramte gulvet kunne man høren en dyb mijawen derinde fra, som tydeligt afslørede at dette ikke var en lille hus kat, men noget meget større. Hun smilede stort for sig selv og lod kassen stå imens hun tog alle poserne ind på sit værelse. Hun klappede kort men højt i sine hænder af spænding og hvinede kort for sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Se vores nye kæledyr ! - Jazz

Indlæg by Elizabeth on Fre 14 feb - 14:39

Jasmin havde været i byen, for at købe en smule ting ind, af de ting der manglede i huset. Hun havde planlagt at ville lave middag i aften, og eventuelt invitere et par af deres fælles venner med hjem. Hun ville gerne overraske Fay med det. Langs gaden, var duften af vidunderlige dufte omkring hende. Fisk, kød, grønsager og frugter. Den vidunderlig dufte i hendes øjne.
Jasmin lod hendes ben gå imod huset. Hun skulle hjem, og se til hendes søster, som hun boede sammen med, og havde gjort det i et godt stykke tid.
Jasmin havde intet imod at bo sammen med hendes tvillinge søster, men det forvirrede en del af deres naboer. Folk vidste aldrig helt hvem de talte med, når de hilste på os. Sommetider af Jasmin fået et; '' Hej Fay! '' Og Fay havde sikkert også fået et; '' Hej Jasmin! '' De lignede jo trods alt hinanden på en prik. Tøjstilen var det eneste der var den store forskel ved dem.

Der gik et stykke tid før Jasmin var nået hjem til huset. Langsomt løftede hun hånden op, for kunne få den ned i lommen, og hive hendes nøgler op. Men dog var hendes søster kommet i forkøbet. Døren var allerede åbnet. Fumlende stod Jasmin og forsøgte at få nøglerne tilbage i hendes jakkelomme.
Langsomt åbnede Jasmin døren ind til huset, og opdagede kassen ved døren.. '' Øhm.. Hvad he.. er det? '' Hun forventede ikke ligefrem den store livs forklaring, men en lille forklaring om en larmende og bevægende kasse ville hun elske.
Langsomt listede hun sig uden om kassen, og satte hendes ting på et bord. '' Fay?! ''

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Se vores nye kæledyr ! - Jazz

Indlæg by Gæst on Lør 22 feb - 18:56

Fay smilede bredt da hun hørte sin søsters stemme klange hendes navn gennem huset."Jaaazz?"sang hun højt som svar, man vidste altid at Fay havde lavet et eller andet tosset når hun lød sådan og hun var stolt og glad over det. Hun nærmest sværmede ud af sit værelse og tilbage mod indgangshallen hvor hendes søster højest sandsynelig var, og ganske rigtigt Hun stod der ved bordet hvor de altid smed deres nøgler, post og andet."Hej Jazz, jeg har købt en tiger"sagde hun begejstret og glad, hun gik hurtigt over til kassen og satte den op på bordet inden hun åbnede den og tog en lille tiger unge op. Den var omkring de 4 uger gammel og havde fået øjne, men den skulle mades med en sutteflaske lidt endnu, hvilket Fay fandt utroligt bedårende og kært."Er han ikke flot? jeg har tænkt mig at kalde ham for Pan"sagde hun glad og lysene i hendes øjne strålede som var de 4 år igen på deres fødselsdag og havde fået det de ønskede sig allermest. Killingen mijawede lidt igen, men gjorde intet for at gøre Fay ondt. hun smilede og kyssede dens næse inden hun satte den ned så den kunne tumle rundt for sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Se vores nye kæledyr ! - Jazz

Indlæg by Elizabeth on Lør 22 feb - 19:48

Jasmin løftede det ene øjenbryn, og sukkede svagt, da hun kunne høre Fay havde lavet et eller andet slemt, endnu en gang. Jasmin kendte, måden at Fay opførte, og talte på når hun lavet ballade eller andet. Men det generede egentlig ikke Jasmin ret meget, så længe hun ikke kom til skade. Jasmin så en anelse skeptisk ned på kassen, og smilede blot en del, da Fay fortalte hun havde købt en tiger. En sød lille tigermis. Jasmin rettede blikket op på hendes søster, og sukkede en anelse lavt. Ville hun have tid til at kunne passe tigeren? Ville hun have overskud til det? Kan hun klare det? Så mange spørgsmål gik igennem hendes hoved. Når den blev større, ville folk højst sandsynligt ikke besøge dem ret meget længere, de ville være for bange. '' Pan? Som Peter Pan? Det lyder sødt nok, til en sød tiger unge. Men kan du klare at passe den? '' Jasmin rystede en anelse på hovedet. Hvad hvis den kom i nærheden af Star? Jasmin eneste, og dyrebare kæledyr. Nemlig hesten, Star. Jasmin sukkede en anelse, men smilede hurtigt igen, og satte sig på hug. Langsomt rakte hun en hånd imod tigerungen, så den selv kunne vælge om den ville løbe, eller ville snuse. Jasmin smilede en anelse, da tigerungen, snuste til hendes hånd. Langsomt lod hun hendes hånd, blive løftede op, imens hun aede den blidt over håret. Den var blød, og rug på samme tid. Jasmin rejste sig op igen, og begyndte at gå imod poserne, hun havde stilt. De skulle pakkes ud, og madvarende skulle sættes på plads. Hun løftede hurtigt den ene pose op, og luntede ud i køkkenet, imens hendes stemme gik igennem rummende, for at Fay kunne høre hende; '' Hvordan har din dag været? ''

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Se vores nye kæledyr ! - Jazz

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum