Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

We do thing without even care, it's only when we get caught

Go down

We do thing without even care, it's only when we get caught

Indlæg by Gæst on Tirs 18 feb - 21:10

Tid :: Klokken er godt over 9 om aften
Sted :: Doomsville Angerforge District :: Gaderne
Omgivelser :: Der er englelig ikke mange ude, der er nogle ude.
Vejr :: Det er ikke overdrevet koldt, men det er heller ikke varmt...snarer et fint mellemstykke mellem de to.
Påklædning :: beklædning plus en sort paryk, og et par høje hæle også ingen taske
Emnet er tilegenet Sajro

Mørket var godt ved at komme over den ellers så stille by. Der havde ikke været så stille i denne by de sidste mange uger, det var næsten helt rart den måde stilheden omfavnede en som man gik ned af de mange gader. Førhen var der ikke mange på gader som disse, men selv ikke nu hvor freden havde lagt sig over stedet valgte folk at tage turen denne vej. Der var få som valgte at skille sig ud af mængden også bare gøre hvad det passede dem, uden rigtig at tænke over hvad folk mente om dem. En af dem var en ung kvinde, hendes lange sorte hår hang ned af ryggen, svingede mellem skulderpladerne hver gang hun gik frem. Hendes lange ben var beklædt af et par høje hæle, men ellers var de helt bare, afslørede en fin blød og mælkehvid hud.
Hun gik med panden høj, som havde hun klasse og næsten kunne eje steder større end ens største fantasi. Længere henne foran hende, gik en flok mænd, deres tøj afslørede meget om at de nok ikke kom af den fattige del, men nok snarer den rige. De gik optaget i deres egen lille samtale, lagde ikke rigtig mærke til hende eller om der var nogle der overvågede dem. Kvinden kørte hånden igennem håret, fortsatte blot frem, men stødte ind i den ene af mændende der hurtigt rettede et hårdt blik mod hende. Hun smilede undskyldende før hun igen fortsatte videre. Hun havde i hemmelighed haft hånden nede i lommen på den unge herre, som hun for kort tid siden stødte ind i.
Hun fortsatte frem, uden at der var noget mistænksomt over hende, det var først da hun nåede hen om hjørnet, hun gik hurtigere og trak den sorte paryk af, som så afslørede hendes lange blonde hår. Hun lagde genstanden ned i sin bh. Hun smilede for sig selv, skulle netop til at fortsætte videre da hun hørte lyde af de unge mænd komme løbende den vej hun netop var gået. Hurtigt løb hun ind i en gyde, hvor hun gemte sig til det lød som om de var væk. Hun åndede lettet op og netop som hun trådte ud af gyden, kunne hun føle en hånd lukke sig om sin strube og en pistol presse mod hendes ribben "ved du ikke det er ulovligt at stjæle" hørte hun en stemme sige. En tyk klam lugt af mandens ånde nåede hende, som han talte. Hun forsøgte at kæmpe sig fri af hans greb, hvilket kun resulterede i at hans greb om hendes hals blev strammere og hun gispede efter vejret.

[håber dette er godt nok...det var vidst det eneste jeg lige kunne få frem :3]

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: We do thing without even care, it's only when we get caught

Indlæg by Sajro on Tirs 18 feb - 22:56

Sajro havde for tiden haft mere og mere tid til at være sig selv, Delilah tog sig mere og mere af pigerne hvilket skræmmede ham en smule, men alligevel var det rart for ham måtte han nu engang indrømme. Han havde virkeligt manglet muligheden for at kunne gå ud og slappe af. han var iklædt et par nogenlunde pæne og almindelige bukser, samt en tynd skjorte da han snart ikke kunen bære andet hvis han ikke skulle få det for varmt.
Han gik roligt ned af gaderne, kiggede sig omkring bare for at nyde dagen og vejret, han kom sjældent ud på andre tidspunkter af døgnet fordi det simpelthen var for farligt for en mand med en dusør på sig. Men han kom ud nu så han kunne nyde den friske luft bare en smule.
Han hørte noget nede af en af gyderne og han gik roligt derhen, det lød ikke som stemme i første omgang nej der var det bare lyden af løb fra to parter som om der var nogen der jagtede hinanden, og han gik derhenad med hurtige skridt, trods de ret kraftige støvler han bar, var det ikke fordi han larmede så voldsomt og det var også grunden til at de unge fyre der havde ryggen til ham, og var mere optaget af kvinden ikke hørte ham før han var henne ved dem.

''Og ved i ikke at det faktisk er ulovligt at myrde.''

Han stod lige bag den af mændene der holdte om hendes hals, og hvis han vendte sig om stod han bare roligt og stirrede ned på ham, han stod lidt og kiggede så over på den unge kvinde, overvejede lidt hvad hun nu engang skulle have taget, siden de snakkede om at hun stjal.

''Så hvis i kan bevise hun har taget noget kan det være at hun gir det igen hvis i bare går stille og roligt væk herfra.''

Han stod bare sendte hende et enkelt smil.

//Regnede med at du ville styre de unge mænd? ^^

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 6324
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum