Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

I will help you - Luke

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 4 mar - 17:26

Sted: En af gyderne lige uden for Firestep diskoteket.
Omgivelser: Der er ret beskidt og der ligger mange pøle med væsker, der er både alkohol men også regn fra tidligere på dagen i pølene rundt omkring. Der er en hel del fulde mennesker rundt omkring, hvilket også har ført til en hel del slåskampe.
Vejr: Det er klart, og der ligger en duft af regnvejr i luften. Der er en masse stjerner på himlen.
Tid: 03.43


Elodie så på knægten der stod foran hende. Han var yngre end hende, men det generede hende ikke Hun vil stadig ikke finde sig i at han havde lidt for lange fingre. Hun havde klemt ham op af en mur, hun stod ikke mere end få centimeter fra ham, hvilket tydeligvis fik ham til at tro der var andet på færde. Han lænede sig frem for at kysse hende, men hun stoppede ham ved ligge en finger på hans læber og skubbe hans hoved tilbage. Hun trådte et skridt væk og så meget intenst på ham, kort efter tog han sig til årene og skreg i vildenssky. Hun sukkede dybt og flyttede blikket fra ham efter hun havde set intenst på ham i noget tid. Hun gik hen til ham og skubbede ham op af muren, han havde dråber af blod der faldt fra hans øreflip og ned på jorden. ”Hold dine finger for dig selv. Jeg vil ikke finde mig i små drenge der har for lange fingre.” Det gav ingen mening at hun ville torturere ham for det, men hun ville ikke finde sig i at folk troede de bare kunne gøre hvad de ville med hende. Hun tog fat om hans hage og så undersøgende på ham. ”Fortæl dine venner hvor skabet står. Eller måske skal jeg bare vise dem det.” Hun løftede hendes ene øjenbryn før hun smadrede hans hoved ind i væggen. Han faldt livløst op på jorden. Elodie klappede hænderne mod hinanden før hun forlod gyden og gik ned af gaden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 4 mar - 18:13

P http://swtor.gamingfeeds.com/wp-content/blogs.dir/5/files/HLIC/a3f7e15db17f802a2c7f5ad337a20f7d.jpg
Luke gik ned af gaderne, mens hans jakke blafret bag ham. Luke Havde som altid sin hat på , udover det bar han en bandana for han hans mund og næse så man kun kunne se hans øjne. Men så skulle man også, stå lige for øjne af ham for hans hat dække også resten hvis man stod et godt stykke fra ham ville man næsten ikke kunne se ham. Man ville ikke vide hans udsende hvilket der også var meningen. Det var perfekt til og skjule ham, fra alle som ville hente ham hjem, eller dræbe ham for hans forældre. De Ville både dræbe ham og ha ham i live dusør var på det samme, så derfor bliv det svære og svære få Luke og skjule sig. Fordi han også ville lave noget hele tiden, hvilket var grunden til han ville finde den lejemorder der var den største trussel. Han kigge mod en kvinde som nærmest gjorde et eller andet med en dreng, heldigvis for Luke stod han ikke tæt nok på til det ville skade ham. Luke havde en pistol i vær side, han havde købt dem af en der forhandlet med en Dværg, og nu var de to pistoler hans. Han havde dog også et sværd gemte på sig og en kniv nede ved hans støvle. Han smile for sig selv da hun kom frem og stille sig derefter foran hende, "nå jeg vil gi dig et arbejdes tilbud hvis det har interesse." Svaret Luke og kigge på hende mens regne stadig fald ned over ham, han tog det nu ikke så tungt han havde været være storme igennem. Han beholde dog stadig sin hat og bandana på, men man kunne høre på ham at han var en der var selv sikker og ikke havde noget imod og bryde regler. Faktisk nød han det, især hvis de væsner var i vejen.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:29, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 4 mar - 18:32

Elodie havde det helt fint med at hun havde dræbt en ung dreng. Hvis de var i vejen, så ryddede hun dem af vejen. Alle der forventede andet var tåber. Hun stoppede op da en stemme, der tydeligvis var rettet imod hende, brød igennem luften. Hun lagde armene over kors og virkede meget afvisende over for hans tilbud. Hun vidste ikke engang hvad det var, men hun var ikke typen der tog imod tilbud, medmindre hun ville få noget ud af det. "Og hvad er dit tilbud så?" Hun hævede mistroisk et øjenbryn, hun havde ingen anelse om hvad han havde tænkt sig at foreslå, og ligemeget hvad det var havde hun nok tænkt sig at takke nej. Hun var ikke meget for at hjælpe andre, selv ikke dem der faktisk fangede hendes interesse. Hvilket han gjorde, det mystiske han havde kørende virkede ret godt på hende. Elodie forsøgte dog ikke at vise hun havde det sådan, der var ingen grund til at kaste sig hovedkuls ud i det, det ville blot være som at hoppe uden fra en bro. Det var dumt, og hun havde ikke tænkt sig at lande på hovedet for ingenting. Men hun stod stadig afventende på at høre hans tilbud. Selvom nej'et lå på hendes tunge og ventede på at blive spyttet ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 4 mar - 23:04

" Jo nu skal du høre, du hjælpe mig med og opspore en lejemorder. Efter det dræber jeg ham eller hende og du kan tag alt  af du vil fra person måske med nogen guldmønter oveni." Luke stoppet med og snakke, hvor efter han  kiget  på hende. Luke smilet for sig selv, hvis hun var lige så grådig som så mange andre var. Eller bare ville ha penge, kunne han bruge hende. Efter det ville han dog, helst skaffe hende af vejen hvordan det ende måtte ske ville tiden vise. Luke stille sig op af muren, hvor efter han studeret hende. Hvis hun ville kunne han få noget ud af det hvis ikke, ja så fandt han bare nogen andre offer. Længere var den ikke, Luke kigge sig omkring og gjorde mine til han ville gå igen, eller det så det ud til. Han vendte sig I sted mod Hende igen, for at afvente hendes svar. Han mærket regne falde tung stadig hans hat var sjask våd nu, men han tog sig ikke af det. Lige meget hvad ville han ikke fjerne hatten før, han var sikker et sted igen han stolet nemlig ikke på folk. Da dusøren på hans hoved var meget stor, kun få viste hvem han var. Da han ikke ville blive opdaget, og denne lejemorder var en af dem.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:32, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Ons 5 mar - 11:13

Elodie så først på ham som om han var idiot. Hvorfor i al verden skulle hun hjælpe ham, det var hans eget problem. Men så kom hun i tanke om hvad der var sket med hendes far, han havde brugt en anden for at spore hende, han dræbte hende ikke, men gjorde hende til en marionetdukke for dem der havde lyst til at lege. Hun havde stået i den samme situation som ham, eller næsten, selvom hun selvfølgelig ikke vidste om lejemorderen rent faktisk var ude efter ham, men det lød sådan. Hun trådte et skridt tættere på, så hun kunne se mere af ham, men hatten skyggede stadig for hans ansigt. At regnen slørede hendes syn hjalp ikke ligefrem på det. "Okay." Hun begyndte at gå og forventede han fulgte efter, medmindre de skulle den modsatte vej, men det havde set ud som om han var på vej til at gå den vej, så hun gik bare ud fra de skulle den vej.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Ons 5 mar - 14:08

Luke smilede for sig selv da hun sagde okay, han kigge på hende mens regne faldt ned. Han havde på fornemmelsen, at hun prøvet og se hans ansigt ordenligt da hun stod lige foran ham, men hun opgav viste hvilket han var glad for. For hvis hun så hvem han var, kunne han måske risikere at hun ville ha dusøren. Så jo længere han kunne skjule sig, ind til han var færdig med lejemorderer. Som hele tiden prøve og smadre hans liv. Ville han være glad og måske endlig lade vær med og skulle skjule hans ansigt, Luke kigge mod hende og sende et smil. mens regne tordent ned over dem. Han begynde så og gå af sted den vej som hun gik, og nu skulle de bare finde denne Lejemorder. Luke gik på siden af hende så han kunne vise vej, hvis det bliv nødvendig. Luke ville dog stadig nok ikke lade hende leve efter den her opgave, men det viste hun jo ikke så det ville han ha som en overraskels til hende. Han kende dog ikke hendes navn, hvilket han enlig også var ligeglad med.  Lugten af alcohol og fest, forsvandt dog lige så stille. Mens han gik videre han ville aldrig fjerne hans hat, ikke før han var sikker igen. Men lige meget hvad ville han holde sig selv skjult for hende , og alle andre. Han tænke på alt et han havde taget fra hans forældre, og lige meget, hvad var han glad for at ha gjorde det. Han havde dog langt mærke til hendes race, men ville ikke pointere den. Så lige meget hvad ville han ikke sig sin egne race, da slet ikke til hende. Luke kigge sig omkring mens han gik over mod nogen heste, de ville nok stjæle dem eller købe dem. Det ville Luke finde ud af når de var komme der op, og denne lejemorder som var efter ham ville han skære finger af. Hvor efter de så ville blive sendt, til hans forældre de burde og lære at han ikke ville tag hjem eller dø.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:37, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Ons 5 mar - 15:17

Elodie havde ikke planer om at stole på ham, hvis han viste det mindste tegn på hun ikke kunne stole på ham ville hun skride, eller værre endnu. Hun var meget tiltrækkende for de fleste, selvom de ikke altid ville indrømme det, synes de stadig hun var tiltrækkende og flot. Det var også grunden til mange, især unge mænd, blev lidt for nærgående, og det endte for det meste i den samme skæbne som manden hun tidligere havde dræbt. Hvor vidt denne mand fandt hende tiltrækkende eller ej vidste hun ikke, men hun var sikker på de fleste havde det sådan med hende. Hun stoppede op og stillede sig foran ham og så ind i skyggen der faldt over hans ansigt. Hun kunne godt se at han så normal ud, han gemte sig ikke fordi folk frygtede ham. Så meget vidste hun. "Hvis jeg skal gøre det her med dig, så vis dig selv." Hun lagde armene over kors. "Jeg har brug for at vide du stoler på mig, før jeg vil gå et skridt videre." Hun blev bare stående og så afventende på ham. Han skulle ikke forvente hun bare ville gå med ham, ikke uden at vide hun var sikker. Der var ingen der ville komme efter hende hvis hun kom til skade, hun havde kun sig selv tilbage og hun havde brug for nogle forholdsregler for at kunne beskytte sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Ons 5 mar - 17:21

Luke havde håbet hun bare ville følge blindt med og at han ikke behøvet og vise sit ansigt. Men sådan gik det desvære ikke, han sukke da hun stille sig foran ham. Han var jo 1,80 så han var vel nød til det, da hun stod foran ham. Han ville ikke lyve for sig selv, hun så meget godt ud. Men han havde ikke behov for en pige da ikke lige nu. Hun var jo nærmest bare et værktøj, da han ikke kende hende  rigtig. Men nu ville hun se, hans ansigt hvad regnet hun med og få ud af det. Luke sukke og fjernet bandana, hvor efter han tog hans hat af kort så hun kunne se ham. "Var det bedre frøken, eller skal du se mere." Svaret Luke sarkastisk, mens han kigge på hende med et flirt smil. Hvilket var hans normal smil, Luke kigge på hende et øjeblik og begynde så og tag det på igen. Hvis hun ville ha han skulle gå uden det, skulle hun pointere det men ellers gjorde han selv hvad han mente var det rette. Han mærket regne falde ned I hans hår hvorefter, det faldt ned I hans øjne. Men han nået dog og lukke sine øjne inden, så vandet bare faldt ned igen. Han åbent øjne og putte sin hat på og gjorde klar til og putte bandana på sig, Luke håbet ikke hun havde taget ham på ordet. Om han skulle vise noget mere, det han jo havde mente var om  hun ville vide flere ting om ham. Hvilket han håbet, hun ikke viste.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:42, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tors 6 mar - 22:25

Elodie lagde hovedet en anelse tilbage, så hun bedre kunne se hans ansigt. Han var jo lige lidt højere end hende, så hun så ind på hans skuldre hvis hun bare så ligeud. Da han begyndte at fjerne hans ansigtsbeklædning mærkede hun forsigtigt spændingen blive forøget. Da han endelig lød sløret falde og hun kunne se hans ansigt, smilede hun først. Han så bestemt ikke dårligt ud, hvilket hun også ville kommentere på. Men først ville hun kommentere på det faktum at hans ansigt var på en masse dusørsedler udover hele byen. "Der er jo en dusør på dit hoved. Det burde du få styr på." Hun trådte et skridt tættere på ham og smilede charmerende over hans ord. "Angående at vise mere..." Hun tog fat i hans jakke som om hun gerne ville have ham til at tage den af. Selvom det blot var for hendes egen fornøjelse. Så tiltrukket var hun heller ikke af ham, altså han så da meget godt ud og sådan, men udover det havde kun hans mystik tiltrukket hende, og det var ikke nok. Hun gik rigtig meget op i udseende og påklædning, og indtil videre havde hans tøj ikke imponeret hende. Men dette var også bare et job, der skulle ikke ske andet end at hun fik nogle kontanter ud af det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tors 6 mar - 22:46

Luke kigge på hende, men idet hun sagde om der ikke var en dusør på hans hoved hvile hans hånd lynhurtigt på hans pistol. "Jo måske skulle jeg få gjorde noget ved det, hvorfor spørg du da om det." Svaret Luke meget selvsikkert, mens han gjorde klar til og trække den op. Han slappe dog lidt mere af da hun smile til ham, mens hun gik hen og træk lidt I hans jakke. Han smil flirtende til hende, mens han skubbe hende lidt væk. "Sorry men det for du ikke lov til,  lige som mit navn holder jeg også for mig selv." Svaret Luke mens han kigge på hende, med hans charmerende smil. Luke ville helst ikke lade hende få control over hvad, han ville og ikke ville så han måtte prøve og benægte hende uden det lød afvisende. Men hans hånd hvilet stadig på den ene pistol, mens han kigge på hende. Hvis hun var ude  efter dusøren, ville han skyde hende på stedet. Men han ville nu stadig gerne,  bruge hende så efter det her kunne han dræbe hende. "Skal vi komme videre, eller er der mere frøken." Sagde Luke og sende hende, et charmernde smil.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:45, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tors 6 mar - 22:55

Elodie så bare på ham da han trak pistolen. Hun burde nok være bange, for i princippet kunne hans patroner være dyppet i vievand, men han virkede ikke som om en der ville skyde folk uden grund. "Jeg ved ikke.. Jeg synes bare det var ærgerligt hvis et sådan ansigt blev spildt på mord." Hun blinkede til ham før hun trådte et skridt tilbage da han trak sig væk. Hun førte en hånd igennem hendes hår så på ham med et intenst blik, men også med et charmerende smil der dækkede over det. "Det er op til dig." Hun vendte ryggen til ham og begyndte at gå videre, og besvarede derfor også hans spørgsmål. Hun vidste godt hun hvert et øjeblik kunne få ham til at se det der tiltrak ham allermest, hvis hun fik lyst til det. Men hun så ingen grund til at gøre det i øjeblikket, hun kunne godt lide en udfordring, og lige nu var han en udfordring.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tors 6 mar - 23:32

Luke smilede til hende, da hun  sagde det hun skulle bare vide. Han havde dræb en masse og han bar ikke nogen ar, af den grund. Luke smilede til hende, inden han gik med hende. Hun skulle bare vide hvad han var I stand til, hvad han ville gøre for at undgå og betal hende. For at undgå at ande nogensinde fandt ud af, hvad der var sket. Han gik op på siden af hende hele tiden, men han følget på en eller anden måde det som om det var en fælde. Hvilket ikke gav nogen menning, men det var Luke jo vane til at den følse var der. Han smil charmerende til hende mens de gik videre, han ville ikke prøve og få hendes navn ud af hende I nu. Så lige meget hvad ville han, få det, hvis han mente det var vigtig. Men det følte han ikke lige nu.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:48, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tors 6 mar - 23:41

Elodie gik bare videre i stilhed. Hans navn betød egentlig ikke så meget for hende, hvis han fortalte sit navn ville hun blive mere knyttet til ham, og det havde hun ikke lyst til. Hun vendte blikket imod en af bygningerne langs siden, og hun fik pludselig kuldegysning. Hun rystede sig kort fordi noget koldt bevægede sig gennem hende. Elodie vendte blikket tilbage på ham. Hun havde på fornemmelsen noget var på fære, og det var ikke en følelse hun var specielt glad for. Og ganske ret havde hun. Kort efter tanken havde strejfet hende, borede en pil sig ind i hendes ryg og hurtigt begyndte en væske at glide rundt i hendes system. Hun vendte sig om imod ham og hendes blik blev langsomt mere sløret før hun faldt om på jorden. Inden hendes øjne lukkede i nåede hun at se ham blive ramt af en pil, som måtte være den samme som der havde ramt hende. Hun nåede ikke at se mere før hendes øjne gled i og hun bevægede sig ned i bevidstløsheden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 0:04

Luke følte at skyggeren kom tættere på, lige så stille opslugt de mere og mere. Luke kigge sig omkring for at finde ud af, om der var nogen der skudt efter dem, men han synes ikke det føltes som om der var nogen efter dem. Men måske var de der stadig væk, eller også var han bare paranoid hvilket han mente at han var lidt paranoid. Luke sukke og fulgte med, efter det her job ville han bare tag hjem og slappe af igen. Faktisk sove for at være mere præcis, han havde jo ledt efter denne mand I lang tid. Han kigge dog over mod hende, mens han så en pil flyve mod hende. Han nået dog ikke og råbe op, inden han selv bliv ramt af en. Luke så hende faldet ned og besvimet, mens han selv kæmpet for at stå op "Nej" fik han ud af munden inden han besvimet. Han vågent lige så stille op I et mørkt rum, nærmest en kælder hans øjne skulle lige vende sig til mørket for at se om han kunne se hvilken kælder det var. Han gav et gisp fra sig selv, da han så hvor de var de var hjemme ved hans forældre.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:51, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 0:20

Elodie var vågnet lidt før ham. En mand og en kvinde kom ind, hun kunne ikke se deres udseende, ikke før de tog fat i hendes arm og hev hende med ud og tog hende med et andet sted hen. Hun blev sat ned i en stol hvor de satte hende og spændte hendes arme først. Hun så på dem og kunne nu se deres detaljer i ansigtet. De var noget ældre end hun selv var. Et fnys forlod hendes læber. "I er naive. Jeg kan få jer begge to at ligge for mine fødder og bede mig om at få lov til at slippe fri. Hvad skulle stoppe mig?" De så på hinanden og spændte Elodies ben fast også. Hun så op på dem og forsøgte at bruge hendes tiltrækningskræft på dem, men der skete ingenting. Havde de taget hendes kræfter væk? Hun kunne mærke panikken stige i sig, men brugte alle hendes kræfter på ikke at vise det. Manden så intenst på Elodie. "Ved du overhovedet noget som helst om knægten du kom med?" Elodie lagde hovedet på skrå og hendes blik blev skrapt. "Jeg ved mere om ham end jeg ved om jer. Og lige nu betyder at det jeg stoler på ham frem for jer." Kvinden tog en sprøjte og hammerede den ind i Elodies underarm. "Han er farlig, og hvis du vil redde dit eget skind bør du holde dig væk fra ham." Elodie rynkede brynene, og mærkede virkningen af sprøjten der langsomt gjorde hende søvning. "Jeg er ligeglad med hvad du siger. Han har intet gjort for at vise mig jeg ikke kan stole på ham. Jeg kan ikke sige det samme om jer. Men hvis i er så opsatte på at beskytte mig, hvorfor slipper i mig så ikke bare fri?" Hun hævede et øjenbryn, men det fik bare kvinden til at give hende endnu en sprøjte. En svag lyd af smerte bevægede sig over hendes læber. "Vi får ikke noget ud af hende, lad os smide hende tilbage og prøve med drengen senere." De tog endnu en gang fat i Elodies arm og smed hende ind i rummet hvor hun var først, samme rum som Luke var i. Hun formådede at komme op og sidde, selvom hun mærkede sprøjtens indhold pumpe rundt i hendes blod. Hun så på ham. "Jeg har en plan." Hun satte sig nærmere på ham. "Når de kommer igen, så lader du dem tage mig, når jeg kommer ud skal jeg nok få gjort det af med dem, så vi kan komme i. Men jeg får brug en af dine pistoler." Hun hostede, som viste hun langsomt blev svagere, men hun kæmpede stadig for ikke at vise det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 9:38

Luke kigge sig omkring, efter hun var blive taget med han kunne dog kende hans forældres stemmer. Han tog sin læder jakke på indeunder igen, og tog så hans store jakke på igen. Han fik den bagefter lukke heldigvis havde hans forældre ikke sjålet hans pistoler og ting. Luke smilede for sig selv han kendte det her sted, og han ville så let som ingen ting kunne bruge den ting mod dem. Han kigge sig omkring, mens han lytte efter skridt. men da de var ved og være alt for tæt på, smed han sig ned igen der hvor han sad før. Han kigge efter sine forældre og så på ellie, han rynket på brynet da hun kom tæt på og sagde hun havde en plan. Hvor hun bare skulle bare låne, hans ene pistol Luke kigge på hende som om hun var skør. Hans pistol hans ene pistol, han havde selv været med til og design den og nu ville hun låne den. Det tog alt hans fornuft, til ikke og benægte hende det. Men han stolede heller ikke helt på hende. "Fint men hvis du prøver og dræbe mig, love jeg at jeg skyder dig med det samme." Svaret Luke mens han træk sin ene pistol frem, de ligent dog hinaden på en prik begge hans pistoler. Men det var nu lige meget det vigtig var, at hvis hun gjorde noget eller prøve på noget andet ville han skyde hende.


Sidst rettet af Luke Fre 28 mar - 22:54, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 13:54

Elodie så på ham da han så på hende som om hun var skør. Hun hoste og grinte en smule. "Jeg skal prøve at holde mig i skindet." Hun tog pistolen og gemte den væk ved at trække hendes trøje over den og så holde en hånd på den. Kort efter kom de igen og gjorde klar til at tage ham med. Elodie rejste sig op og gik ind foran ham. "Lad ham være." Hun lød svagere end hun ville, det var næsten så tydeligt at hun ikke kunne skjule det på ingen tænkelige måde. De tog fat i hendes arm og tog hende med udenfor. Lige så snart de var kommet lidt væk fra cellen slog hun manden i maven så han gav slip på hendes arm, hun tog så pistolen frem og trådte tilbage. "Slip ham løs, eller jeg skyder." Hun var klar til at trække på aftrækkeren, hvis der kom for hurtige bevægelser. Desværre gik det så hurtigt at Elodie ikke nåede at følge med, før der sad en kniv i hendes side. Selvfølgelig dyppet i vievand. Hun skød kvinden der havde kastet den, hvor hun ramte var hun ikke sikker på, kort efter kom manden løbende imod hende med endnu en kniv, denne blev placeret i hendes skulder før hun formåede at skubbe ham væk og også få ham skud. Hun trak knivene ud og gik vaklende hen til kvinden og tog nøglerne, hun tog så en dyb indånding og gik hen til cellen og skjulte så godt hun nu kunne, at hun lige var blevet stukket ned. Hun havde ikke lyst til at fremstå svag. Hun låste cellen op og smed nøglerne på gulvet. Elodie afsikrede pistolen og kastede den hen til ham. "Lad os gå."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 14:26

Luke så på hende inden, han lænte sig tilbage og vente på hvad de gjorde. Luke lytte til skridten som kom tætte på, han kigge sig omkring hvis det her ville lykkes ville han bageffter brænde hele huset ned. Men hva der noget andet, det viste han ikke helt han havde på fornemlsen at der var noget men han var ikke helt sikker. Men da hun kom tilbage igen og kaste den kunne han godt se, at hun ikke havde det så godt selv om hun prøvet og skjule det. Luke kigge sig omkring og nikke, "jah lad os det find det du vil ha af smykke og penge og våben smut derefter så ud." Svaret Luke til hende han gik lidt rundt efter han havde grebet sin pistol der var krudt I kælderen og han viste der også var andre steder I huset. Så han skulle bare tænke, lidtover hvor han smidt en af sine smøger. Han kigge over på hende, mens han ledte efter den ene halskæde men hvis hun fandt den ville han stjæl den tilbage før eller siden. Efter hvad han havde høret, var der noget særligt over den og det var famillens jo. Men han følte det som om at hvis hun fik den, ville han også lade hende beholde den hvilket ingen menning gav. Luke begynde og lede efter halskæden I hele huset de skulle tag så mange ting som muliget da stedet ville blive brændet ned bagefter. Hvilket Luke ikke havde sagt til hende, men han havde dog sagt hun kunne tag så meget hun ville. Inden de tog fasted, så matte hun selv finde ud af hvad hun ville gøre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Søn 9 mar - 13:22

Elodie var en fighter, ingen tvivl om det. Men det var stadig svært for hende ikke at vise hvor skadet hun faktisk var. Hun så på ham og nikkede til hans ord, før hun begyndte at gå rundt og se efter nogle værdifulde ting. Hun tog mest smykker, våben og andre genstande der kunne have en betydning. Hun gik hen til en kommode og åbnede den. Nede i den lå der en helt fantastisk halskæde. Så skinnende at den næsten blændede hende. Hun tog den op og mærkede en brændende fornemmelse i hendes håndflade. Hun slap den igen og lod den falde ned i skuffen. "Vievand." Hun sagde det stille, fordi det primært var ment til sig selv. Elodie gik hen til et bord og rev et stykke af dugen som hun kunne bruge som beskyttelse. Hun viklede det om hendes ene hånd og gik hen til skuffen igen hvor hun samlede den op og fokuserede på ikke at lade den røre hende. Hun gik dernæst hen til en vask og skyllede den grundigt. Hun tog den nu med sine bare hænder og fandt Luke. "Har du set den her?" Hun havde set mange smykker igennem hendes tid, men den her var uden tvivl den flotteste af dem alle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Søn 9 mar - 15:59

Luke gik rundt, mens hun også var begynde med og lede efter ting hun ville ha. Han måtte finde den før hende, den halskæde så han kunne gøre krav på den. Luke kigge sig omkring, og rode et par skuffe igennem men den var ingen af de steder. Så hvis hun ikke havde fundet den, ville han stadig lede efter den. Luke kigge sig lidt mere omkring, inden han begynde og gå mod den anden del af huset. Hvor Ellie var gået hen, Luke hørt at der var en der gik hen mod ham. Af ren Reflex tog han sig til sin ene pistol og trak den lyn hurtigt men da han høre efter kunne han høre det var Ellie, som kom gående fordi hun talte til ham. Han gjorde store øjne da han så, hva det var. Det var lige netop den han havde ledt efter, han vendt blikke mod Ellie. "Hvor fandt du den henne," sagde Luke mens han prøve og skjule at han gerne ville ha den. Men det var meget svært, hvis hun høre efter kunne hun også høre han var ophidse. Det var Lukes familles halskæden som havde en eller anden evne, som han nok ville få mest ud af det var nemlig lavet til og modstå påvirkning af ens føleser. Luke så på hende og prøve stadig og skjule han ville ha den, selv om det var meget svært. Luke kigge sig omkring, så snart de var over med denne snak ville han brænde huset af. Han prøve ellers bare og virke lidt ligeglad med halskæden men det var han ikke. Som man også kunne se på ham, mens han stod overfor Ellie og halskæden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 25 mar - 21:21

Elodie så på Luke da han virkede ufatteligt interesseret i halskæden. Hun var selv ligeglad med den, så vidt hun vidste var det bare en halskæde. Man kunne sagtens finde en anden der var mindst lige så værdifuld, hvis ikke mere. "Hvis du gerne vil have den, kan du godt få den." Hun gik tættere på ham og rakte halskæden frem imod ham, så han kunne tage den. Hun så ingen grund til at beholde den, hvis han var så opsat på at få den. Ting kunne godt have en betydningsfuld værdi, fremfor at være en masse penge værd. Og halskæden var langt fra det flotteste hun havde set, så hvis han ville have den skulle hun ikke holde ham tilbage. "Tag den." Hun kunne nemt have været egoistisk og beholdt den, og det ville hun have været i en hver anden situation, men et eller andet ved ham fik ham til at føle hun skulle være uselvisk. Det var faktisk irriterende. Rigtig irriterende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 25 mar - 22:29

Luke kigge på hende og tog imod den, med hans hånd da hun gik tæt på han tog imod den. Mens han så på hende, han havde ikke regnet med hun ville gi ham den. "Tak", mumlet han mens han kigge op på hende. Han så sig omkring en sidste gang, inden han vendte sig mod hende måske skulle han fortælle hans navn bagefter.  Luke kigge på Eloide, "jeg skal lige hente et sæt tøj og mine sidste genstanden tag alt du vil herfra." Sagde Luke inden, han begynde og gå oven på han ville finde tøjet og så  ville han forlade selve huset efter det her var over. Luke åbent døren til værelset, mens han så sig omkring han kunne huske alle ting han havde lavet. Udover da han stak af, men det var en anden historie Luke sukke og tog trøjen, han havde på af inden han begynde og trække over sig efter han smidt det gammel tøj. Han kigge sig omkring, inden han så spejlet hvor han satte hans hår lidt op. Luke kigge sig omkring på hans værelse en sidste gang, inden han gik ned mod hende han tændte en smøg så den var klar til og blive kaste. Han kunne altid skaffe et til sæt tøj af det han brugte før, så det var lige meget.


//http://blog.trashness.com/wp-content/uploads/2011/10/Nice-HM-outfit-jacket-coat-style-fashion-men.jpg//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 25 mar - 22:47

Elodie blev bare stående tilbage da han gik ud af lokalet. Hun gik rundt og kiggede på om der var flere ting hun skulle have med før hun gik. Hun vendte straks opmærksomheden imod døren da hun kunne høre skridt, og ham der kom ind var den eneste der skræmte hende en lille smule. Hendes far. "Elodie. Længe siden." Han havde et kæmpe smil på læberne, hvilket tydeligt viste hvad han havde gang i. "Sidste gang jeg så dig, forbandede du mig. Du forstår mig vel, hvis jeg ikke har lyst til at have kontakt med dig." Han gik et skridt tættere på Elodie. "Angående den forbandelse, jeg har brug for dig." Elodie sank en klump og så ned af hvor Luke var gået. "Nej! Lad mig være!" Hun råbte det og håbede på Luke kunne høre det. Da hun så tilbage frem for sig stod hendes far lige foran hende. "NEJ!" Hun så på hendes far med et intenst blik og forsøgte at bruge hendes evne på ham, men hun nåede det ikke før han sagde det navn der satte hele forbandelsen igang. "Patch." Elodie blev tom at se på, der var hverken følelser eller personlighed at spotte i hendes ansigt. Hun var en tom skal der bare ventede på at blive fyldt ud. "Godt så. Først skal du gå ind og tage dig af den lille engel du kom her med. Gå ind og dræb ham." Elodie vendte sig om og gik med meget mekaniske skridt ind på værelset hvor Luke var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 25 mar - 23:05

Luke vendte sig om og trak lyn hurtigt sin pistol, da han så hvem det var. Åndet han lette ud, "lad os komme ud herfra det er ikke tiden du skal se selve huset og især ikke når det brændet om lidt." Luke kigge på hende og lagde mærke til, hun ikke sagde noget han havde høre lidt nedunder så han kendte hendes navn nu. "Elodie Hvad, skal du gøre" Sagde Luke mens han holdet sig lidt på afstand af hende. Der var et eller andet galt, men hvad det var måtte han spørge ind til bagefter lige nu skulle han holde afstand på hende. Luke kigge sig omkring, for at se om han kunne finde ud af hvad han skulle gøre. Hun var forbandet, det var han næsten sikker på. Han havde ikke noget og tag alt sit tøj på, så han stod i bar overkrop mens han holdet afstand til hende hun måtte ikke komme for tæt på. Han ledte flexsibelt, efter en masede andre ting som han kunne bruge, til det her selv om det var svært og finde noget. Der var en stol han kunne bruge hvis det var, en kasse en seng og en masede andre tng han kunne bruge hvis det var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Gæst on Tirs 25 mar - 23:13

Elodie stod bare i døråbningen, hun lagde hovedet en anelse på skrå da han sagde noget, det var som om hun ikke helt forstod hvad han sagde. Hun svarede ham ikke på det første han sagde, ganske enkelt fordi hun ikke havde nogle meninger, og derfor ikke kunne svare ham. Først ved hans næste udtalelse kunne hun svare. "Jeg skal dræbe dig." Man kunne se der skete noget med hende, i et kort øjeblik fik hun følelser i blikket, men de forsvandt hurtigt igen. Få sekunder efter kunne man kende hende igen. "Hør godt efter. Min far vil have dig dræbt, jeg ved ikke hvorfor, men han har sendt mig ud for at dræbe dig. Du bliver nød til at efterlade mig nu. Eller også skal du sige mit efternavn det er.." Hun nåede ikke at sige mere før hun forsvandt igen, men hun havde stadig en anelse kontrol over hendes krop. Hun tvang sig selv hen til kommoden og smadrede glasset der stod der på. Hun tog et af skårene og vendte sig om imod Luke igen, før hun hamrede skåret ind i maven på sig selv, så hun faldt ned på jorden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I will help you - Luke

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum