Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Melisandre
 
Larlii
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Lori
 
Alane
 
Kace
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156709 indlæg in 8139 subjects

Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Go down

Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 8:35

Sted: En kro
Omgivelser: En lang gang med mange døre på begge sider. Der er mange billeder på væggene og nogle lamper der svagt oplyser gangen.
Tid: Lige omkring klokken 8 om morgenen.
Vejr: Det er køligt og solens stråler er kun lige begyndt at varme alting om.
Påklædning


Elodie lå i de hvide lagner. Hendes arme lå langs hendes krop mens hun stirrede op i loftet. Ved siden af hende lå der en fyr. Hun havde mødt ham aftenen før, og fordi han så ud som han gør, besluttede hun sig for at få tilfredsstillet sin sult. Hun havde ikke brug for at spise nogle sjæle endnu, men hun havde også andre slags sult. En af dem var nu tilfredsstillet. Hun satte sig op i en langsom og elegant bevægelse og så tilbage på ham. Ja, hun havde truffet en god beslutning. Måske skulle hun overveje at gøre ham til en fast partner. Hun begyndte at tage hendes tøj på, hendes trøje var blevet revet itu. Sådan nogle skyggevæsner var voldsomme i deres bevægelser, det samme var vampyrer. Vampyrer var bare for voldsomme, så var skyggevæsner trods alt bedre. Hun tog hendes undertøj på og derefter den ødelagte trøje. Hun tog dernæst hendes anden trøje og holdte den tæt omkring hendes krop, for at se om hun kunne skjule den ødelagte trøje. Med et nik slap hun igen og tog til sit hendes bukser på. Elodie gik med forsigtige og langsomme skridt hen til døren, inden hun åbnede døren vendte hun sig om og så på ham. Han sov stadig, så hun havde tid til at komme ud, forhåbentligt uden han opdagede det. Hun åbnede hurtigt døren og lukkede den i, i lige så hurtig en bevægelse efter hun var kommet ud, dog uden at lave voldsomme lyde ud af det. Hun begyndte at gå ned af gangen, mens hun havde en arm liggnede hen over hendes liv for at holde hendes yderste trøje på plads.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Elizabeth on Fre 7 mar - 10:38

Jazz så ind i spejlet. Det var som frosset fast. Det eneste der var i hendes tanker lige nu, var Logan. For ikke ret lang tid siden, havde de set hinanden side der var gået flere 100 år siden. Hendes blik kørte ned af hendes krop i spejlet. Var hun perfekt nok til Logan? Kunne han overhovedet føle noget for hende længere? Hendes blik rettede sig tilbage i spejlet, i hendes øjne. En enkelt tåre kørte ned af kinden, men hun fjernede den hurtigt. Jazz ville ikke virke svag overfor andre væsner. Hvis man var svag, var man et alt for nemt offer.
Jazz hev hurtigt, sin halskæde med et kort over hovedet. Hun var troende, selvom hun var dæmon. Dog var der en del ulemper ved det, at være en troende dæmon. Jasmin generalt, følte sig aldrig som en dæmon, men en vandskabning. Hendes blik flød ud over værelset, da hun rejste sig op fra stolen.
Hun trak vejret dybt. Hun måtte snakke med Logan om hendes følelser. Hvordan hun havde det med ham.
Ikke kort tid efter, stod hun foran hendes hoveddør. Langsomt åbnede hun den, for ikke at vække Fay.
Uden foran stod Star. Hendes mule rejste sig op, fra græsset og brustede imod hende. Et smil kom kort over Jazz mund, da hun efterfølgende smed det væk.

Der gik et pænt stykke tid, før at Jazz var nået hen til stedet, hvor at Logan før havde været. Mon han ikke også ville være her nu? Hun rystede kort på hovedet. Hvordan skulle hun fortælle ham det her? Hvordan hun havde det med ham, og hvordan det gjorde ondt på hende, at se ham sammen med andre. Længere fremme var trappen op til gangene med alle hotelværelserne.
Jazz's blik ramte hurtigt en dør. Døren hvor at Logan for det meste opholdte sig. Da døren åbnede sig, lyste Jazz op i et stor smil, dog forsvandt det hurtigt, da det langt fra var Logan der kom ud af døren. En anden kvinde kom ud, med en ødelagt trøje. Endnu en tåre kørte ned af hendes kind, inden hun fjernede den endnu en gang.
Jazz så på Elodie. Hendes blik var koldt, og ondt. Jazz havde intet godt at gøre overfor Elodie. Ikke når hun havde været sammen med Logan, men samtidigt.. Hvordan kunne Logan finde på at være sammen med andre kvinder? Jazz gik helt op til kvinden, inden hun stoppede hende.
'' Hvad laver du derinde? '' Jazz stemme var tydeligt kold overfor kvinden.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 14:06

Elodie så på kvinden der sendte hende et hårdt og koldt blik. Hun reagerede ikke på det, men stoppede bare op. Hun lagde armene over kors og skjulte derfor den ødelagte trøje. Hun kunne næsten regne ud denne kvinde havde noget kørende med knægten, ellers ville hun højst sandsynligt ikke reagere sådan. Hun hævede et øjenbryn da hun spurgte, på en yderst kold måde, hvad hun lavede derinde. "Skal jeg være helt ærlig?" Hun smilede og lænede sig frem mod hende. "Jeg fik stillet min sult." Hun blinkede til hende før hun lænede sig op igen, det var bare for at provokere hende. "Men jeg kan fortælle dig, at han ikke var skyld i det. Mænd har svært ved at modstå mig. Kvinder ligeså. Faktisk.." Hun trådte tættere på kvinden så hun stod tæt op af hende. "Så ser du ikke helt dårlig ud." Hun bevægede flirtende en finger op af hendes arm og hen over hendes kraveben. Hun så ned på hendes læber og førte så blikket om til hendes øjne. Det var ikke umuligt at modstå hende, men hun var rigtig god til at tiltrække andre. Hun kunne også få kvinden her til at se hvad hun var mest tiltrukket af, hun så det bare som snyd, og legen var ikke sjov hvis man snød.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Elizabeth on Fre 7 mar - 20:09

Jasmin så på kvinden med et koldt blik. Det var ikke fordi hun havde planlagt at slå hende ned, eller noget som helst. Men Jazz var en meget jaloux type, hvad det angik Logan. Hun havde fået for mange følelser omkring ham, hun normalt ikke viste overfor andre personer.
Logan var en helt speciel fyr for hende. En hun altid kunne være 100 procent sig selv med. Og det, med at han var forandre, var bare en dårlig ting.
'' Ja.. Du skal være helt ærlig, hvad tror du selv? '' Jazzs kolde blik, borede sig nærmest ind i sjælen på Elodie. Jazz havde allerede nu, bundet sig fast til at, Elodie var en dårlig person.
Ikke en hun ville være i selvskab med.
Jazz blik kørte hurtigt ned af hendes krop, og op igen. '' Stillede din sult? … '' Jazz blev tavs et øjeblik. Var Logan død nu? Panikken kom op i hende, men forsvandt hurtigt igen. Jazz vidste godt, efter et stykke tid hvad hun mente. Jazz havde intet imod succubuser, men hun hadet deres måde, til at få mænd til at være sammen med dem.
Omvandrene luder... ..
'' Mhm.. Maybe.. ''
'' Jamen, tak da.. Jeg kan ikke rigtigt sige i lige måde, for.. Jeg hader din stil. '' Jazz smilte koldt til Elodie. Hun kunne ærligt ikke lide hendes stil, men hendes ansigt så ikke værst ud. Inderst inde kunne hun da godt forstå, hvorfor mændende faldt for hende, men hun ville langt fra indrømme det.
I det hun lod sin arm køre op af Jazz min, skubbede Jazz den væk. Ingen skulle røre hende, så længe hun var sur.
'' Pilfingrende væk. '' Jazz så koldt på hende, og skubbede en anelse til hende, imod væggen. Hendes blik var koldt, lige som Jazz normalt var.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Gæst on Fre 7 mar - 20:23

Logan åbnede øjnene op og gned sig dovent i dem. Han huskede tydeligt hvad der var sket dagen før. Men han huskede det mere som om det var en drøm, eller et fjernt minde. Han havde ikke været sig selv, og det pinte ham. Han rejste sig op og fik tøj på, udover det han allerede havde på, som var undertøj og bukser. Han trak trøjen over sig og gik hen imod døren, men stoppede da han hørte stemmer ude fra gangen. Jasmin? Hvad lavede hun her? Han tog en dyb indånding, han vidste endnu ikke hvor han stod med Jasmin, så han var ikke sikker på hvordan hun ville reagere. Det var blevet temmelig intimt under deres sidste møde. Han tog ud efter håndtaget og hørte alle ordene Jasmin sagde, men nåede ikke at høre hvad Elodie sagde. Det lød underligt, som om Elodie faktisk havde rørt ved Jasmin. Men hver sin lyst. Logan åbnede døren og så først på Jasmin, han mærkede endnu en gang et smil flyde hen over hans læber. Ingen tvivl om han faktisk havde nogle følelser for hende. Selvom han ikke ville indrømme det. "Hvad står i piger og laver herude?" Han lagde armene over kors og ventede på deres svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Gæst on Søn 9 mar - 13:30

Elodie så på Jasmin som om hun var et bytte og Elodie selv var en sulten løve. Hun åd hende med øjnene, og blikket forblev det samme igennem hele samtalen. Hun smilede svagt da hun skubbede hendes hånd væk. "Kostbar. Hmm.. Jagten er også meget sjovere." Hun blinkede endnu en gang og gjorde an til at gå, men så blev døren åbnet og Logan stod i døråbningen. Hun så på det blik Logan sendte Jasmin. Der var helt sikkert nogle følelser der, sjovt at han så havde brugt en hel nat sammen med Elodie. "Jeg var bare på vej til at gå." Hun så på Jasmin og det var tydeligt hun havde fået en idé der kunne skabe splid mellem de to. Hun trådte helt tæt på Logan så der kun var få centimeter mellem dem, før hun pressede sig helt op af hans krop og kyssede ham på en hed måde, som fik de fleste mænd til at gengælde kysset, fordi det bare lå i deres instinkt at gengælde det. Hun lagde en hånd på hans kæbe og forsatte kysset i få sekunder mere før hun trak sig væk. "Tak for i går. Lad os køre det igen." Hun vendte blikket imod Jasmin. "Du kan få ham nu." Hun drejede rundt og begyndte at gå ned af gangen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Elizabeth on Søn 9 mar - 15:22

Jasmin så på Elodie, med et let irriteret blik. For hendes skyld af, kunne hun skride af helvedes til. Det ville ikke påvirke hende, på nogle punkter.
'' Gid du ville brænde op. Så slap verden for, personer som dig Kære. '' Jazz smilede egoistisk til hende, med et kækt smil.
Jazz rettede hurtigt blikket imod Logan, da døren indtil værelset blev åbnet, og hans ansigt dukkede op i døråbningen. Et venligt og følelses messigt smil dukkede op på Jazz læber, men forsvandt lige så hurtigt igen.
'' Åh, hvor dejligt. '' Jazz smilede sarkastisk til Elodie. Hun var i forvejen irriteret over hende, så hvorfor skulle kun ikke virke flabet overfor hende? Jazz havde dog blikket rettet på Elodie, da hun gik tæt på Logan.
Jazz spærede øjne op, da hun skubbede sig helt tæt på ham, og ikke nok med det kyssede hun ham. En enkel tåre kørte ned af Jazz kind, men hun fjernede den hurtigt igen, for ikke at virke svag. Det var der ikke brug for nu.
Jazz smilede bare over det. Samtidig med hun var såret over det. Men, hvis Logan var glad, var hun glad.
Jasmin nåede dog, at hive fat i Elodies arm, inden hun nåede ret langt ned af gangen. Irriteret vendte hun sig om imod hende, og svingede en hånd imod hende. Ingen skulle gøre sådan imod Logan, med mindre det var hende selv.
'' Hvad tror du egentlig, du bilder dig ind? Måske føler nogle mænd du er interresant, men det er sikkert bare fordi de er utrolig liderlige, og bare gerne vil have noget på den dumme. Ingen kan se dig som en de vil have sex med normalt. '' Jazz smilede tilfreds og slap hendes arm.
'' Nød du det Logan? Det håber jeg du gjorde. '' Jazz sukkede irriteret og såret, og gik den anden vej ned af gangen. Den modsatte retning af, hvor hun var kommet fra. Hendes blik var fast imod Logan, man kunne tydeligt se det sårede utryk i hendes øjne.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Relax, I didn't hurt the guy - Jasmin&Logan

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum