Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Melisandre
 
Larlii
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Lori
 
Alane
 
Kace
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156709 indlæg in 8139 subjects

Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Go down

Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Søn 22 apr - 20:28

Vejer: gråt og regnfyldt
Tid: 20:00
Sted: En lille kro på havnen
Omgivelser: Der sidder masser af folk inde på den lille kro, atmosfæren er hyggelig, de fleste er fulde og rundt omkring er der skændes højlydt.

Thyra hamre døren op og kigger sig omkring på den lille kro, *her ser godt ud, forhåbentligt har de noget ordenligt øl*. Hun går målbevidst hen mod kroværten. Da hun er kommet hen til ham træder hun på hans fod, så han kigger ned, "Et stort krus øl, tak" siger hun og smiler indsmigrende. Kroværten kigger surt på hende, hun finder nogen penge frem og viser ham dem, "jeg burde da kunne få et krus for det her?" siger hun utålmodigt. Kroværten er stadig irriteret, men giver hende dog et krus øl. "tak skal du have" siger hun med et forførende smil og går ind i krostuen. Hun kigger sig omkring, får øje på en mandelig dværg og sætter sig overfor ham. "Ohøj!" siger hun som hilsen, "og skål!" hun tager en slurk af sit krus.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Søn 22 apr - 20:43

Sort skæg sad inde på en lille kro og slappede af. I sin ene hånd havde han et stort krus øl, og i den anden holdt han sin trofaste pibe. Han tog en stor slurk af øllen, han havde allerede fået et par stykker, og tørrede skægget med ærmet. Han havde ikke meget opmærksomhed på de andre folk i kroen, han kom her ikke for selskab.. han kom her for kolde drikkevarer.
Da han havde tømt endnu et krus og forsynet sig med et nyt, tændte han sin pibe og nød øjeblikket. Han havde haft en travl dag i smedjen, som kun øl og tobak kunne kurerer. Han løftede blikket og så på døren idet den blev sparket op. Klar til igen at koncentrere sig om piben, fangede en ung skønhed hans øjne. Langt sort hår og en beklædningsdragt man ikke kunne få øjnene fra.. især på et bestemt område hvilede hans øjne længere end de burde. Han fulgte hende med blikket, da hun satte kursen imod kroværten. En kvinde der vidste hvad hun ville have! Han så hende smile til kroværten på en måde der gav Sort Skæg røde øre og fik ham til at så ned i sin øl.
Han løftede blikket da stolen overfor ham blev trukket ud, og han så den mørkhårede skønhed sætte sig overfor ham. ”S-skål” sagde han forfjamsket og skyndte sig at skylle sin øl ned. Hun skulle ikke tro han ikke var et mandfolk!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Søn 22 apr - 20:51

Hun sendte dværgen et stort smil, "ja øllet her er jo ikke det bedste jeg har smagt ..." hun tog endnu en tår, "men det er heller ikke det værste" hun tørrede sig om munden med bagsiden af hånden. "det er godt at se en mand, som kan drikke! jeg er efterhånden træt af alle de svagdrikkere, mennesker og elvere og jeg ved snart ikke hvad ... nej en rigtig mand, han kan drikke!" sagde hun bestemt. Hun betragtede ham bedømmende, han så jo ikke værst ud, høj, men ikke for høj, og med et rigtigt skæg. Og så havde han gode øjne, en mand med gode øjne var altid værd at bruge tid på, det havde hendes mor altid sagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Søn 22 apr - 21:01

Sort Skægs blik endte flere gange steder på den smukke dværg hvor det ikke burde, og han endte med at kigge ind i skønhedens mørke øjne. Det havde et helt særligt glimt.. som de mørkeste kulminer, men med glimtende diamanter dybest inde lige under overfladen.
Han nikkede enigt til hendes kommentar om øllen ”ja, den er ikke som den min far plejede at brygge.. en opskrift der er gået i arv gennem hele min slægt.. som min gamle bedstefar sortskæg plejede at sige: ’Sæt aldrig et menneske til at gøre en dværgs arbejde’ og som min far plejede at fortsætte: ’men hvis de gør, så sørg for at få en slurk alligevel’” Sortskæg smilede lidt i skægget og røg lidt på sin Pibe ”mit navn er Sort skæg den syvende, søn af Sort Skæg den sjette” præsenterede han sig og lavede en lille buk, dog stadig siddende ”og hvad har man så valgt at kalde en sådan skønhed?”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Søn 22 apr - 21:26

Thyra lo larmende, "ja, det er så sandt som det er sagt! skal der brygges øl, så skal den brygges af dværge" Hun tog endnu en tår, "men menneskebryg er bedre end vand" sagde hun med et grin. Hun kiggede sig omkring, som for at sikre at de var alene, "ja, og godt nok er mændende gode at have på havet, men det er også alt de kan bruges til, hvis du forstår hvad jeg mener" hun blinkede med det ene øje og lo igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Tirs 24 apr - 21:40

Sort skæg brølede af grin og slog sig på lårende. Han smilede stort til hende, så der kom små smilerynker omkring hans øjne. "Aya, fordi sprut er bedre end vand" skålede han højt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Tirs 24 apr - 22:04

Hun løftede sit krus, "Aya! og fordi den bedste sprut er dværgesprut!" skrålede hun som svar. Det var fantastisk sådan at finde godt selskab og øl det samme sted.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Gæst on Fre 27 apr - 11:04

Sort skæg så overrasket og utilfredst ned i sit gamle træ krus, da det gik op for ham det var tomt. Han mumlede nogle bandeord på et gammelt dværgesprog og hoppede ned fra sin stol. Han landede på gulvet, og det gav nogle utilfredse knirke lyde fra sig.. Sort skæg havde et par gode kilo på armene fra sit arbejde i smedjen, og endnu nogle mere behagelige kilo på maven fra al den øl. Han så op på Thyra ”kunne jeg friste dig med endnu et krus?” spurgte han, og ville ikke gå op og hente øl uden også at have tilbudt sit kvindelige selskab.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lige kommet til byen! - Sort Skæg

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum