Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
» Midsommerballet - Fællesemne
Today at 21:20 by Natalie

» Be free or die trying (Taliia) xxx
Today at 21:12 by Taliia

» This beast inside of me (Gautham)
Today at 20:52 by Gautham

» What? No, I don't have a family - Gabriello
Today at 17:07 by Gabriello

» Mørke ~ Cody
Today at 16:45 by Cody

» Royal træning - Eli
Today at 16:35 by Gautham

» Hate&love - Fenrer&Cody
Today at 16:29 by Cody

» En rigmand og en morder
Today at 16:09 by Allistor

» en ny start - Taliia
Today at 15:01 by Taliia

Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Gautham
 
Melisandre
 
Zayden
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156550 indlæg in 8131 subjects

Disturbing, shocking, thought provoking and gripping(Serenity)

Go down

Disturbing, shocking, thought provoking and gripping(Serenity)

Indlæg by Delilah on Tirs 15 apr - 23:14

Sted; Et gadehjørne i Rotten Root District ~ Tidspunkt; 22:56 ~ Dato; 14 - 04 - 2014 ~ Påklædning, Omgivelser & Vejr er beskrevet i teksten.

Den mørke læderjakkes spidser, blafrede dovent i den halvkraftige vind. Omkring jægeren vaklede mennesker forbi, men jakker og kjoler der forsvandt op over deres hoveder, men dæmonens jakke, bevægede sig knapt nok. De mørke lokker var trukket op i en hestehale, der piskede frem og tilbage, men ikke påvirkede det intetsigende udtryk, der kedsommeligt var klasket op på hende. Det skræmmende røde blik, hvilede fraværende på masserne der blæste forbi hende, som hendes slanke figur var lænet afslappet op af muren.
Slanke fingre legede med et lille ur i lommen på den, for engangs skyld lukkede, læderjakke, samtidig med at hun skuede ud over folkemængden. Læderjakken var lukket, af en meget god grund. Denne grund var, at denne opgave hun snart skulle til, påkrævede en bestemt påklædning, der ville tiltrække hende alt for meget opmærksomhed på gaden. Delilah kendte ikke til blufærdighed, men at tiltrække sig voldsomt meget opmærksomhed, var bare ikke logisk, når hun var på vej til en undercover mission.
- Kulden fanger os, i dets net, Neco.
En smule kulde kan vi sgu godt klare Chaya.

Under læderjakken slængede en let kjole sig om Delilahs former, og derunder var der gennemtænkt undertøj, der fremhævede og slangede sig imod hendes former. Missionen var egentligt meget simpel: En mand var blevet bedøvet og lagt i en seng. Delilah, og kvinden dæmonen nu ventede på, skulle agerere prostituerede, som manden havde været i seng med, og derefter glemt. Det havde han selvfølgelig ikke, men var i det tidsrum bedøvet. Derefter skulle kvinderne lokke informationer ud af ham, om et meget værdifuldt smykke, han kendte lokationen til.
Han var meget snaksagelig overfor smukke kvinder, og især smukke kvinder han havde givet nydelse, fordi han følte sig stor. Derfor blev missionen givet således. Så da Delilah ventede på Serenity, en kendt kollega for jægeren, cirklede hendes tanker allerede omkring, hvilke ord der skulle bruges, for at lokke de rigtige informationer ud af ham, ubemærket fra hans side. Det var dog ikke alt.

Hvis de fik lokket disse informationer ud, ville de skulle finde en måde at få fundet og hentet dette smykke - og det var nemmere sagt end gjort. Det var allerede kendt fakta, at smykket var ejet af en person i en større organisation. En højerestående person. Men hvilken person, og hvilken organisation, dette var ikke noget man vidste.
Så med mørke lokker, der slangende blafrede om hendes cremefarvede ansigt, lod hun sekunderne tikke forbi, imens hun dovent ventede på Serenity. Serenity og hende, havde tidligere været på simple, lejemordermissioner, men denne var langt den mest komplicerede, hun havde været på, med Serenity. Langt fra den mest komplicerede hun havde været på, men i selvskab med Serenity, var det den første længerevarende opgave. Om Serenity overhovedet kunne klare den form for missioner, det havde Delilah ingen anelse om.
- Tillid Neco, tillid.
Første test: Hvis hun stikker halene mellem benene når hun ser mig, så går det sgu ikke.
- Hvorfor skulle hun gøre det?
Fordi jeg har fucking røde øjne, Chaya!

Tøvende trak Chaya sig tilbage, og efterlod en stille tomhed. Som dårlig samvittighed? Men det ville ikke give mening overhovedet, så vidt Delilah var informeret. Så dæmonen trak tankerne væk derfra, og tilbage på folkemængderne, og sin venten på Serenity.

//OOC: Forfærdeligt skrevet, men jeg er suuper træt, har travlt og laver en million ting samtidig. Sorry! Men nu er det skrevet! Jeg lover at skrive bedre i næste omgang:)[/i]

_________________
avatar
Delilah
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 3536
Reputation : 27
Bosted : Unkown. On the road.
Evner/magibøger : I'm connected to the spiritual world, both physically and mentally. Improved body-skills and senses.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum