Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
SIRTIMM
 
Chester
 
Elizabeth
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153520 indlæg in 7957 subjects

Rafaela ~ A new friend?

Go down

Rafaela ~ A new friend?

Indlæg by Gæst on Tors 24 apr - 22:39

TidStedOmgivelserPåklædningVejr
Eftermiddag
Kroen Det Vilde Svin Væsner, både fulde og ædru En Hvid T-shirt og sorte cowboybukser. køligt da solen er gemt bag nogle skyer.  Det var et godt stykke hen af eftermiddagen. Vejret var temmelig køligt i det da solen var gemt bag nogle skyer. Theis, en ung shapeshifter, var taget på kroen da han ikke lige havde noget voldsomt spændende at lave, og havde derfor kommet frem til, at det kunne være hyggeligt at tage på kro, og måske lære nogle nye venner at kende eller noget.
Theis var lige kommet ind i kroen, og gik direkte op til baren, hvor han bestilte en øl. Han betalte for den da han fik den, og tog den i hånden, og kiggede sig kort rundt, og fandt så et bord, som han valgte at sætte sig ned ved. Han tog en slurk af sin øl og satte den så forsigtigt ned på bordet, og så sig rundt på alle de gæster som var her i dag. Der var allerede en hel del som var godt fulde, men også nogle som ikke var. Thes sukkede stille for sig selv, men blev dog ved med at betragte dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Rafaela ~ A new friend?

Indlæg by Rafaela on Fre 25 apr - 19:43

Rafaela havde fået sneget sig ud af vagterne som holdt øje med alt på slottet. At være datter af Sakref var ikke så sjovt i længden som de fleste nok troede. Nok fik hun hvad hun pegede på for det meste, men det havde også sin pris, men hun blev også holdt øje med konstant. Hun kunne aldrig føle sig sikker overhoved. Hun gik hen til kroen det vilde svin. Hun vidste godt, at der gik længe før hun skulle mødes med Zero, men hun var træt af og skulle sidde der hjemme. Hun havde et par sorte tætsiddende bukser på og en lilla trøje med trekvart ærmer. Hun stoppede op da hun kom ind i kroen og så, at alle bordene var optaget. Det var ved, at være længe siden kroen havde været så propfyldt som den var på dette tidspunkt af døgnet. Hun kiggede rundt efter et bord, hvor hun kunne sætte sig ned og slappe af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum