Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

Guess Who's Back - Razion

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Lør 10 maj - 20:08

Tid - 20:43
Sted - Gågaderne
Vejr - Ingen vind, okay varmt. Mørket er faldet på
Omgivelser - Tomme gader, meget få folk
Påklædning - [You must be registered and logged in to see this link.] + hendes våben (kan ses på hendes profil)

Hun gik langsomt hen af gaderne, hun var lige kommet ud af sit skjul, *eller det vil så sige kroen,* men hun betragter det som et skjule sted, for der er ingen der ved at hun holder til deroppe, *undtagen ham du fik nøglen af*.... Lige meget.
Hun sukkede tungt, inden hun trak vejret dybt og fik alt den friske aften lugt ind i sine lunger, lige hvad hun havde brug for, efter en lang dag, lukket inde på et mørkt værelse, og selvom hun selv valgte det, var det alligevel død kedeligt.
Det forhindrede hende dog i at møde nogen hun måske kendte for det tidligere liv hun havde, og så forhindrede det hende også at få solen i øjne, hun var blevet ekstrem sensitiv over for solen, og dens lys..

Hun gik og kiggede lidt rundt omkring sig, for at orientere sig hvor hun lige var, hun var ved at have ret godt styr på hvor de forskellige ting lå, hvor forskellige restauranter, kroer, og butikker lå, det havde hun dog ikke første gang hun satte sin fod herude, efter hun havde været på hospitalet, i ret lang tid.
Hun havde sat sit hår op i en heste hale, hun havde brug for lidt luft i nakken, og så havde hun også bare brug for at få alt det hår væk fra sit ansigt. Selvom der nu ikke var noget vind, sad det stadig i hendes ansigt og irriterede.
Hun gik lidt og pillede ved sin kasteknive, der sad sikkert i hendes bælte imens hun gik. Bare for en sikkerheds skyld, hvis der skulle opstå nogle form for problemer, hun kunne aldrig være for sikker, det havde hun i hvert fald lært at sin lære, og sin egen erindringer.
Lige nu søgte hun vel bare et nyt sted at slå sig ned, måske en bid mad før hun lagde sig til at sove.
Ja, det ville nok være en rigtig god ide. Et skævt smil kom til syne på hendes blege læber, der matchede hendes blege hud, eftersom hun ikke havde meget med solen at gøre, hvilket hun slet ikke fortrød.

//Her er emnet, håber det er okay Smile//

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Lør 10 maj - 20:57

Razion havde nu endeligt fået rykket sig ud af kroen det vilde svin og flyttet ind i et hus, som var helt hans eget og alt det, han boede der alene som godt kunne blive lidt kedeligt men dog nød han at han ikke kun havde et lille værelse kun og alt det halløj der, så det var en rigtig godt ting og alt det.
Men nu havde han taget sig sammen til at komme ind til byen for sådan og kigge sig omkring i stedet for bare og sidde der hjemme og trille tommelfingre, men i stedet for at gå sig en tur som var meget bedre for ikke og kede sig helt vildt.

Roligt som han kom længere hen af gaden som han gik på som så var gågaden så han en som han syns virkede meget bekendt udover personens hår og da det var blevet sort *Lynie ja det er helt sikkert hende men hvorfor sort hår*tænkte han roligt og stoppede op og kiggede bare på hende, roligt så han efter hende "LYNIE"råbte han efter hende og ventede bare på at der kom noget respons fra hende af, for hun var noget for ham som han ikke håbede på at hun havde glemt for det var længe siden han havde set hende, men man kunne da håbe på det bedste, men ellers måtte han minde hende om det.
Han så på hende og kunne ikke andet end og vente da det var sådan at han ikke stod og snakkede med hende og alt det, men stod i stedet for og ventede på at hun skulle sige noget til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 1:21

Hun røg med et, ud af sine tanker, og stoppede op med det samme, da hun hørte nogen råbe hendes kælenavn, det hun plejede at blive kaldt åbenbart, men nu hed hun altså Shadowfax.
Men hvem var denne mand dog, som råbte sådan efter hende. Hvem var han mon i hendes tidligere liv.
Hun ville egentlig ikke rigtig vide det, men inderst inde var der en nysgerrighed som boblede stille og roligt op.
Hun vende sin opmærksomhed mod stemmens ejer og fik med det samme øje på en ung herre. Hvem mon han var til hende, hendes bror, hendes fjende, hendes ven, hvem vidste, hun vidste det i hvert fald ikke. Måske inderst inde, dybt nede, men hun kunne ikke finde ud af at grave så dybt for at finde ud af det, og hun havde heller ikke særlig meget lyst.
"Hvem pokker er du?!" råbte hun tilbage, uden at tage et skridt nærmere ham. Hun havde ikke nogen lyst til at nærme ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 1:29

Han kiggede roligt på hende da hun råbte tilbage mod ham om hvem han var *okay det her er mærkeligt hvorfor ved hun ikke hvem jeg er*tænkte han for sig selv og kløede sig i nakken "du kan seriøst ikke huske hvem jeg er"råbte han roligt tilbage i denne her venlige tone han nu kunne ha.
Men hvad var der lige sket, og roligt bevægede han sig imod hende men stoppede en passende afstand fra hende, så de ikke behøvede og råbe sådan efter hinanden og alt det halløj der.
Han så roligt på hende "har du lagt mærke til noget på din krop med to R'er"sagde han roligt og kiggede bare på hende, og kunne ikke finde ud af hvad der gik rundt i hendes hovede før han kom i kontakt med hende og alt det, men det skete nok ikke lige nu og her, så han måtte se om han kunne få hende til at huske hvem han er og hvad han er overfor hende og det hele, og nu ventede han sådan set bare på at se hvad hun ville gøre og sige til ham nu her, da han stillede sådan et spørgsmål jo.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 1:41

Hun kiggede endnu mærkeligere på ham da han spurgte om hun ikke vidste hvem han var, men selvfølgelig vidste hun ikke det, hun havde lidt spurgt ham hvem han var, hvorfor skulle hun spørger om det for sjov?
Hun sukkede tungt, og betragtede ham. "Jeg ved seriøst ik hvem du er..." Hun kiggede underligt på ham, med nu korslagte arme.
Hun kiggede nøje imens han tog nogle skridt mod hende, hun ville helst ikke have ham for tæt på. Hun strammede sit greb om en af hendes kasteknive, hvis nu der blev brug for det, hvis nu han ikke lige havde ren mel i posen.
Hun hævede et bryn, to R'er, på hendes krop? Det var ikke lige meget hun kiggede på sin krop for tiden. "Nej... Jeg kigger ikke meget på min krop..." Sagde hun lidt undrende, og meget spørgende?
Hvad var det med de to R'er... Hvad var hun for ham.
Hun blev virkelig nysgerrig nu.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 1:51

Han kiggede roligt på hende "rolig"sagde han da han så hende holde fast på et eller andet, dog viste han ikke hvad det var for noget hun havde, men dog var han ligeglad "når så du kigger ikke på din egen krop mærkelig så har du åbenbart ikke set de to R'er som sidder under dit ene bryst men det under dit venstre bryst hvis jeg ikke tager meget fejl"sagde han roligt og så på hende, og viste ikke hvad hun ville gøre nu for hun havde ikke set på hendes krop så hun havde ikke set det mærke hun havde fået, da hun blev slave for ham og den slags der.
Roligt stod han bare der og kiggede på hende "Mit Navn er Razion Revael"sagde han roligt og viste ikke om det ringede en klokke ved hende men man kunne jo håbe på at det gjorde, men han var ikke helt sikker på det lige nu, så han kunne ikke andet end og vente på at hun ville sige noget og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 2:03

Rolig... Skulle hun være rolig? Hvordan skulle hun kunne det, der kom en 'fremmed' hen til hende, som vidste mere om hende, end hun gjorde, og om hendes krop også, lød det til.
Hun ville ikke kunne være rolig, dette var ubehageligt, og hun havde ikke lyst til at vide mere, hun ville ikke vide mere om hendes baggrund.
"Nåh... Men det vil jeg så prøve at få dækket..." Sagde hun, og kiggede undrende på ham. Tænk at han vidste så meget om hendes krop... Har hun dyrket sex me ham måske.. I hendes tidligere liv. Det kunne godt tænkes... Men hvad var hun helt præcist...
*Razion, lyder bekendt* men hun ville ikke vide mere, hun ville ikke høre noget om hendes tidligere liv, sådan skulle det altså være.
"Jamen, hyggeligt at møde dig Razion, men jeg bliver desværre nød til at søge ly i en kro, før alle værelserne bliver taget" sagde hun, og nikkede kort. "Godaften" sagde hun, inden hun drejede stift om, og brgyndte at søge mod den første kro.
Det var dog en mærkelig en, Razion, hm... Hun skulle vel aldrig... Være hans slave?! Hun stoppede hurtigt op, og kiggede tilbage på ham. Hun var hans slave, nu kunne hun huske det.. Hun kiggede foragteligt på ham. Hans slave var hun altså... Hun skulle ikke være nogen slave, det højeste han kunne få, var en aftale og dagligt besøg, men intet andet, hun var ikke nogens... Aldrig.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 2:18

Han kiggede på hende og smilte roligt da hun lod til at begynde og huske ham godt og grundig men det minde han skabte i hende mon det var der endnu, det kunne selv et hukommelses tab ikke slette så det måtte ligge i bunden af hende, så han stod og overvejede hvad hans næste træk skulle være og så han gav sig til at komme ude af syne for hendes vedkommende og nåede hen til kroen det vilde svin, og roligt fik han lejet et værelse til hende uden hun viste ventede han der men dog som noget andet som han havde sagt til værten eller bartenderen som nogen ville kalde dem der stod der, det eneste han viste var at hun skulle ha det værelse og at Razion skulle give hende massage.
Så Razion gjorde sig klar på at hun engang kom her, og alt var klar til at hun skulle ha massage og det hele, og han havde taget et falsk overskæg på og sat sit håb på en fin måde så han ikke var til at genkende, og han stod i bar overkrop og nogen vide bukser og sko, og han kunne jo kun vente på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 2:33

Hun vidste virkelig ikke hvad hun rigtigt skulle tænke om ham, tænk at hun virkelig har været en slave for en, det havde hun sgu ikke troet, men det var vel bare et tegn på at den tidligere hende var svag.
Hun vende sig hurtigt om, og gik mod kroen, da han også så ud til at gå væk fra hende.
Det var nok den mærkeligste aften hun havde haft, og hun havde egentlig ikke lyst til at møde flere af dem hun kendte før i tiden, så hun håbede ikke på at møde ham igen, på nogen måde.
Hun ville bare gerne være alene med sit nye liv, starte forfra, og så vidt hun kunne se, så havde hun da brug for det. Slave? Hmpf, det skulle hun da slet ikke være. Hun rystede på hovedet af sig selv, hvordan kunne hun give ham lov til at tage hende som fange, som slave.
Hun tænkte over det hele vejen til kroen, som ikke føltes særlig langt væk, når nu hun var der.
Hun åbnede roligt døren, og lukkede den efter sig igen, da hun var kommet ind.
Hun kiggede sig rundt i kroen, og gik så hen til baren for at få en nøgle. Hun fik nøglen, og uden rigtig at veksle et ord med manden, gik hun hurtigt op til værelset, låste op, åbnede døren, og blev mødt af noget af et chok da hun så en mand med kun busker og sko på, og han havde et overskæg, det var der ikke mange der havde rundt omkring, de fleste havde intet, eller så havde de fuldskæg.
Det så ud til at der var gjort klart til massage, men hvorfor? Hvem havde dog gjort dette, havde manden givet hende en forkert nøgle? Det havde han sgu nok, for der var ingen som ville gøre dette for hende.
"Um... Undskyld jeg er vidst gået forkert, jeg fik bare nøglen af manden der nede.." sagde hun, og kiggede lidt undrende på manden som hun nu stod i samme værelse med. Hvad var dette dog for noget, hun var stadig lidt overrasket over dette.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 2:47

Han stod bare der og ventede på at hun skulle kommer og det hele, dog kunne han begynde og høre en der nærmede sig døren, det var nogen der bare gik forbi og vider til de andre værelser og den slags der, men så hørte han døren blive låst op da han havde låst den, så han kunne forberede det i fred "Jeg må sige nej du ikke gået forkert frøken de har været kroens gæst nummer 500 så de vandt 3 timers massage på husets regning"sagde han på en måde så hun ikke kunne genkende ham på stemmen af og det hele.
Han så på hende "så hvis du gør dig klar så kan vi begynde"sagde han roligt og det hele, men han viste jo godt hvad han endeligt ville, og det var at genskabe det minde han havde bragt i hende, og få det frem i hende igen og sådan, men nu måtte han se hvad hun sagde nu her og alt det før kunne han ikke rigtig gøre noget ved det, men sådan var det jo.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 2:53

Hun blev lidt overrasket, gæst nummer 500? Så vidt hun vidste plejede kroerne ikke at gøre sådan noget her, var dette noget nyt hun var gået glip af. Hun stod lidt og tænkte, ikke over om hun ville have massage, for det ville hun vel gerne, men hvorvidt at dette var sandt, hun trak dog på skulderne. *Hvad fanden, det kan vel ikke skade* Hun smilede svagt til ham.
"Lyder dejligt" sagde hun, og kiggede lidt ned af sig selv, hvordan gjorde man sig klar til at få massage, det var ikke lige det hun havde fået mest af de sidste dage, uger og måneder. Hun kende ikke meget til at slappe af.
"Okay, men hvordan gør jeg mig klar?" spurgte hun, og kiggede med hovedet på skrå, på ham.
Hun var stadig lidt skeptisk, men hvem ville ikke være det, her stod en helt fremmed mand, og ville give hende massage... Mærkeligt, hun kunne egentlig bare godt have tænkt sig et stille aften alene, hvor hun bare kunne spise lidt, og så sove lidt, men det kunne hun se at hun måtte vente lidt med indtil videre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 3:11

Han kiggede roligt på hende mens hun stod der og besluttede sig for om hun vil ha denne her massage eller hvad hun nu ville, og roligt lyttede han til hvad hun sagde og smilte bare roligt til hende "altså du tager dit tøj af undtaget undertøjet medmindre du selv vil ha det af men ellers skal du bare ligge dig på maven her på bordet og slappe af i kroppen"sagde han roligt til hende med stadig på den måde så han ikke var genkendelig.
Han kiggede på hende og ventede roligt på at hun skulle gøre et eller andet og fandt noget væske til hendes krop som gjorde det nemmere for ham og massere hendes krop og den slags der, og roligt så han på hende og smilte bare til hende.
Han viste ikke hvad hun tænkte og alt det men det lod da til at hun gerne ville ha denne her massage så nu ventede han bare på at hun gjorde noget ved det, for han kunne skam godt stå her hele dagen og vente på at hun gjorde noget ved sagen.
Men det kunne også godt blive kedeligt og stå der og glo på hinanden og og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 3:16

Hun nikkede lidt, hun tog roligt lidt af sit tøj af, hun vidste ikke rigtig med dette, det føltes forkert på en måde, men var det forkert at få massage? Måske, måske ikke, hun vidste det ikke rigtigt, det var vel bare en måde at slappe af på, men der var noget der føltes forkert, og det var måden det skete på, det vidste hun ikke helt.
Hun tog dog alt tøjet af til sidst, undtagen undertøjet selvfølgelig, og lagde sig så på bordet på maven, som han bede hende om før.
Hun lå bare der så, og ventede spændt på hvad der mon skulle ske nu, hvordan denne massage blev, gjorde det egentlig ondt? Det vidste hun ikke helt, men hun kunne egentlig også være ligeglad, hun var trænet til ikke at føle smerte, så hun behøvede ikke at tænke særlig meget over det.
"Så... Siden hvornår har kroen indført dette med massage?" spurgte hun nysgerrigt, mens hun havde blikket vendt mod bordet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 3:29

Han kiggede roligt på hende og slappede roligt af som hun stod der og tog tøjet af og det hele, roligt kunne han se de to R'er som han havde lavet, men han lod som om han ikke havde set dem eller noget som helst.
Roligt så han på hende da hun lagde sig ned på bordet og tog så denne her flaske med det væske til massage var i og hældte lidt på hendes ryg, det var nok lidt koldt når det lige ramte hendes ryg, men roligt lagde han sine hænder på hendes ryg efter at han sat flasken fra sig af "de har også næste lige indført det for et par uger siden og nu er du den heldige til at få det som den første"sagde han roligt til hende.
Men nu var det at det kom til det mest spænde af det hele som han havde ventet på at gøre denne her dag, nu efter han havde mødt hende igen, roligt gav han hende massage som det skulle gøres, og samtidig med at han gav hende massage gav han sig til at bruge sin evne på hende, genskabe de gode minder som hun havde haft med ham, og det minde han havde skabt i hende så hun havde syntes det var dejlig og være slave for ham, han fik dem roligt førte fra hendes underbevidsthed og på vej op til hende hjerne, da han gav hende massage der omkring, og jo længere tid han blev ved jo hurtigere kom de minder op til hendes hjerne, men det gode ved det hele var han havde lært og skjule det at han brugte sin evne, så hun ville ikke opdage det på nogen måde før det forhåbentlig ville lykkes for ham og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 22:05

Hun gys lidt da han smurte noget koldt ud på hendes ryg. Hun lå dog bare helt afslappet, og prøvede ikke at spænde i kroppen. Hum lukkede øjne halvt i, og nød bare massagen, den retten ud af muskler gjorde det så meget lettere at slappe af, og ikke være så spændt hele tiden.
Hun sukkede tungt og lå bare og nød det hele. Sjovt at hun var den første, det var da sjovt det lige skulle være hende da, men ja, så hun kunne vel være heldig nogle gange.
Hun smilede skævt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 22:15

Han kiggede på hende og smilte roligt for sig selv da hun lå der og nød massagen, så kunne han tydeligt se at hun ikke viste hvad der skete, da det var godt og at hans evne var blevet bedre og det hele.
Han så på hende og smilte roligt og kørte sine hænder op til hendes arme og nakke, da det var der han havde fået de minder hen indtil vider, roligt gav han hende massage i nakken, da det var et af de mange steder man var mest anspændt i så det var jo en god ting at han viste hvad han gjorde når han gav massage og den slag.
Han så roligt på hende og kunne ikke andet end smile, da han allerrede havde fået minderne så langt som op i det område tættere på hendes hjerne, men stadig ville hun ikke mærke noget udover hans hænder.
Han kiggede på hende og tog noget mere af det i flasken så han bedre kunne massere hende i nakken og det hele, da hun jo også skulle ha noget ud af det, og det var en afslappet krop så det var jo en god ting, han så på hende "er det godt frøken"spurgte han roligt og havde jo stadig den der måde at snakke på så hun ikke kunne finde ud at det var ham men ville tro at det var en fremmede mand.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 22:31

Hun kunne ikke andet end at ligge og nyde massagen hun fik lige nu, hun var helt afslappet, så aflsappet havde hun aldrig prøvet at være før, hun var altid på dupperne, altid klar på kamp hvis der skulle ske noget, men det var som om hun var blottet nu, ingen våben havde hun på sig, ikke klar til kamp og hun var alt for afslappet. Hun følte sig så mentalt nøgen.
Hun smilede da manden spurgte om det var godt, det var dog ik kun godt, det var... Vidunderligt. Hun tog en dyb indånding og pustede ud. "Det føles rigtig godt" sagde hun og smilede svagt.
Hun lå bare og kiggede ned i bordet, dreje dig hovedet så hun lå med kinden mod bordet, det gjorde det lidt nemmere og behageligere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 22:39

Han kiggede på hende "det var godt frøken at du kan lide min service angående massagen"sagde han roligt og var stadig væk i gang med hendes nakke, og roligt som han gjorde hendes nakke muskler afslappede, kunne han få minderne hele vejen, så de kom til at sidde fast inde i hendes hjerne, så hun kunne huske kun de gode ting ved og være hans slave og de gode ting som kun var sket, som da de handlede tøj til hende og den slags der, der var ingen tegn på alt det tortur hun havde været i gennem da hun blev hans slave, han så på hende og kørte så hænderne ned af hendes krop igen og gav sig i gang med hendes ben, og hælde noget mere af væsken på hende så det var nemmere for ham at gøre, roligt så han på hende og ventede på hendes reaktion på at hende minder kom tilbage angående razion og det med at være slave var godt og alt det.
Han kunne ikke andet end at forsætte med det han var i gang med og alt det, så det var jo ikke fordi han kunne ha gjort det på andre måder, men kendte man Razion ordenligt så viste man han var doven og tænkte taktisk angående hvad han kunne gøre det nemmest for ham selv og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 23:03

Hun smilede roligt, og lå bare og halv sov der på bordet. Hun ville sagtens sove nu, men hun ville dog ikke sove med en fremmed i værelset, det kunne gå rigtigt dårlig til. Hun vidste intet om denne fyr, han kunne jo være kriminel, selvom han giver noget rigtig god massage.
På et eller andet punkt kunne hun mærke hendes viden, måske hendes hukommelse friske lidt op, men det kunne da ikke være rigtigt, efter et år uden fremskridt, det ville slet ikke kunne lade sig gøre, det håbede hun da ikke, hun ville ikke have nogle gamle minder tilbage, hun ville bare gerne være sig selv, hun ville gerne starte dette nye liv, hun var så godt i gang med allerede.
Hun spændt dog lidt til da han gik ned til hendes ben, hun slappede dog en smule mere af igen, mest fordi at hun spænde var at hun ike lige var van til at folk stod og masserede hende, og fik lov til at røre hendes krop, det var der ingen der havde fået lov til. Men dette var vel kun massage, så hun kunne bare slappe helt af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 23:20

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og var glad for at hun ikke reagere på nogen måde andet end hun var afslappet og den slags der, og roligt forsatte han med det han var i gang med, og det var jo kun at give hende massage og alt det halløj der.

Efter en times tid hvor han havde give hende massage, havde han været over hele hende krop og gjort hende afslappet i være en muskel hun nu havde der var spændt, roligt pakkede han alt sammen og kiggede på hende "når frøken det var så det håber du har nydt massagen"sagde han roligt og gik ud af døren, og nu kunne han jo kun vente på at hun var faldet i søvn for han havde taget nøglen som hun havde til værelset med sig ud uden hun opdagede det, da hun havde smidt tøjet jo udover undertøjet, roligt gik han ud og ændrede sit udseende så han linede sig selv og tøjet skiftede han tilbage til sig selv, og alt det han havde på før gemte han væk så folk ikke kunne finde det, roligt gik han ned til baren og ventede nu bare på at hun ville være faldet i søvn og den slags der, for hun ville få sig en overraskelse når hun vågnede op også at han var i værelset og den slags der, men lige nu måtte han vente.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Søn 11 maj - 23:32

Det var en dejlig times tid med massage, og egentlig kunne hun godt bruge dette dagligt, det ville nok hjælpe hende med at være mere udhvilet, måske, og måske ikke, hun vidste det ikke helt, men det føltes som om hun var klar til at sove da han var færdig, hun kunne faktisk ikke helt vente med at sove. Hun var så afslappet, og det gjorde hende helt træt.
Hun rejste sig fra bordet, og tog hurtigt tøjet på, imens han pakkede sine ting sammen. Hun var glad for at hun havde vundet dette.
"Det har jeg i hvert fald" sagde hun smilende, og kiggede efter ham som han gik ud, og lige så snart han var ude, og lukkede døren, tog hun tøjet af igen, slukkede lyset, og lagde sig til at sove i sengen. Det havde nok været den mest mærkeligste dag i hele hendes liv.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Søn 11 maj - 23:41

Han havde nu ventet i noget tid og viste ikke hvad han skulle gøre og om hun var faldet i søvn med det havde hun nok, da nogen gang at massage kunne gøre en træt i stedet for mere vågen, og andre gang havde det ikke nogen påvirkning eller noget.
Han rejste sig roligt fra der hvor han sad nede ved baren og gik roligt op til det værelse hun havde, og gik ind så stille han kunne og fik sig sat ned på en stol og sad bare der og ventede på at hun skulle vågne igen, men det gjorde hun nok først engang om morgen af eller noget i den still der, men han kunne jo heller ikke rigtig gøre noget ved det for det var jo sådan det var, og nu sad han bare der og håbede på at det hele havde virket men det var han næsten helt sikker på at det havde, så nu kunne han vente og se om hvordan hun ville reagere på at han sad der og ventede på at hun vågnede op og den salgs halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Man 12 maj - 22:14

Hun sov ret tungt, nok fordi den massage virkelig havde fået hende til at slappe af, og gjorde det nemt for hende bare at sove, uden at skulle vågne op hele tiden, det plejede hun fordi hun fik tit drømme, og hun var heller ikke så vild med at sove alligevel, fordi hun var bange for at der var nogen der kom og gjorde hende fortræd.
Men denne nat, var der intet, hun var fuldstændig rolig.
Indtil hun vågnede op dog, og hun fik langsomt lukket øjne op, og fik med det samme øje på en person i rummet.
Hun kiggede ned på gulvet, hendes balisong knive lå lige ved siden af hende. Hun tog en af dem op, og holdte den med en enkel elegant bevægelse, klar.
Indtil hun dog fik kigget ordentlig på ham, og hun så hvem det var. "Razion?" spurgte hun, og kneb øjne sammen.
Pludselig dukkede der minder om, alle minder om ham og hendes forhold, hun var hans slave, men hun var glad for det? Det var dog i hendes andet liv, hun var ikke glad for at være slave nu, men alligevel havde hun ikke den store lyst til at bryde kontakten med ham, lige nu.
Det undrede hende dog hvordan han kunne finde hende, og hvorfor han var gået op til hende, og ikke bare ventet i et andet værelse.
Hvorfor skulle han ligefrem sidde der og kigge på hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Gæst on Man 12 maj - 22:27

Han sad roligt der og viste ikke hvornår hun ville vågne eller noget som helst, men dog havde han godt lagt mærke til det lille våben hun havde ved siden af sig, så han var klar hvis hun ville kaste det efter ham når hun vågnede op og den slags der.
Han så roligt på hende da hun gav sig til at bevæge sig og vågnede op og alt det, og lagde godt mærke til hvad hun først ville gøre da hun så ham, men det var nok mørket der gjorde at hun ville til det "ja det mig andre vil jeg da ikke påstå at jeg er"sagde han roligt og så på hende, og roligt sad han bare der og så på hende "Lig nu det våben der fra dig for tror ikke du har lyst til at skade mig på nogen måder har du"sagde han roligt og så på hende, og mente da ikke hun havde en grund til det eller noget, men han kunne da tage fejl men han var da mest sikker på at hun ikke havde, så han ventede bare på at hun skulle sige noget til ham nu for han sad bare der og kiggede roligt på hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Lynie on Man 12 maj - 22:44

Hun hævede sit ene bryn, og kiggede noget undrende på ham, hvad ville han dog her, hvad skulle han, hvad fik ham til at sidde der og glo på hende imens hun sov, det var ikke noget han burde gøre, han burde slet ikke være her.
Selvom hun intet havde imod ham, syntes hun ikke at han havde retten til at gå ind på hendes værelse, imens hun sov, hvordan pokker fik han nøglen?!
"Hvad vil du? Hvad laver du her?" sagde hun. 2 spørgsmål, det måtte være fair, eftersom han havde gloet på hende så længe.
Hun kiggede ned på sin balisong, ligge den? Han måtte da være gal. Hun ville ikke gøre ham noget, men man kunne aldrig være for sikker, kunne man vel.
Hun kiggede op på ham igen, og rystede på hovedet. "Jeg vil ike gøre dig noget, men jeg ligger ikke kniven fra mig" sagde hun tørt, mens hun kiggede tomt på ham, og blev ved med at gentage et enkel spørgsmål i sit hoved. Hvad. Laver. Han. Her.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Guess Who's Back - Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum