Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

what's wrong with you //Lexi//

Go down

what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Fre 16 maj - 19:44

S-Doomsville Angerforge District
T-14.23
O-folk og den slags
P-En grålig t-shirt og bukser og sko
V-sol og dejligt vejr

Jason havde ikke det vilde han skulle lave, da han var ny i byen her og havde ikke været over alt eller noget, han havde faktisk bare holdt sig til at være et sted mens han havde været her, men nu hvor han var der kunne han jo lige så godt give sig til at kigge sig omkring.
Roligt kom han gående gennem gader og hvad der nu var her og gå ved og på eller hvad man nu gjorde snart i denne her verden her.
Han gik bare der for sig selv og anede ikke hvad han skulle lave og roligt tog han sig til håret og kørte hånden igennem det og så rundt *hvad skal jeg dog give mig til her*tænkte han roligt og fandt sig en ting og sidde på og anede ikke hvad han sad på han satte sig bare, det virkede som om det var en bænk eller noget men han var ikke på det, men nu sad han bare der og lavede ikke noget som helst i nogen form *når hvad skal jeg give mig til banke en ned for sjov eller hvad skal jeg det kunne nu være meget sjovt men så ender jeg bare i en celle og det har jeg ikke lyst til*tænkte han roligt for sig selv og anede ikke hvad han skulle, det her var kedeligt bare og sidde på et eller andet og lave ingen ting. Roligt rejste han op igen og havde det godt nok her i byen og lige nu af hvad han viste af havde han ikke nogen problemer eller noget, men det var noget man hurtigt kunne få fat i hvis man ville ha disse problemer eller noget i den form for ting.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Fre 16 maj - 21:28

Tøj

Hun gik med hastige og lette skridt, ned af gaden med et rolig blik og et skævt smil. Hun skulle nu ikke det store, hun var bare lige flygtet fra nogle mænd der ville indlevere hende til hospitalet, men det blev over hendes lig at hun skulle slæbes tilbage dertil, hun vil hellere dø.
Det tog for lang tid at slippe ud derfra, og når nu hun var kommet ud, var der intet sjovt ved at komme tilbage.
Hun kiggede sig lidt tilbage af og til, bare for at sikre sig at de ikke var på vej hen til hende igen.
Hun fik øje på en plakat, en plakat af hende, hun sukkede tungt, var de virkelig så desperate for at få hende indlagt igen, det var jo ikke sådan at hun var på killing spree lige i øjeblikket. Og det kom hun nok heller ikke til for et stykke tid, hun holde sig lidt i skyggerne indtil videre, hun ville ikke skabe for meget opmærksomhed.
Hun hev plakaten ned, heldigvis var det den eneste hun havde set, og kunne se i miles afstand, så de havde ikke hængt mange op i dette område, og det var jo altid noget.

Hun kiggede sig omkring på de forskellige, fattige, rige, de var overalt, hun var ikke glad for at omgås for mange folk på en gang, og byen var nok ikke det bedste sted hvis man havde det sådan, og især ikke hvis det var det som faktisk fik hende til at dræbe, for det var da en af tingene.
Hun sukkede tungt, og kiggede op mod solen, den skinnede ned på folk, lyste deres allerede glade ansigter op, hvordan kunne de være så glade, hvordan kunne de have det sjovt. Det var langtid siden Lexi havde smilet rigtig, andet end et flabet smil, ellers havde hun ikke lige fortiden smilet af glæde, eller grinet for den sags skyld.
Hun var med et miste følelserne, hvilket skræmte hende en smule af og til.
Hun havde dog på en fornemmelse at følelserne nok skulle komme igen, bare på et andet tidspunkt, når der var noget at være glad over, eller ked af det over. De skulle nok dukke op, håbede hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Fre 16 maj - 22:51

Han stod lidt der efter og havde rejst sig op og anede virkelig ikke hvad han skulle give sig til lige nu, så han gav sig til at gå stille og roligt uden sådan og ha helt vildt travlt eller noget i den form der, og stoppede så op i det han ser en som så ud til at ville væk fra et eller andet men hvad anede han ikke.
Han kiggede på personen og så at det var en kvinde og undrede sig over om hun blev jagtet, roligt gik han mod hende "frøken er de okay"spurgte han roligt og så på hende, med et stille men venligt smil og han linede ikke ligefrem nogen som ville indbringe hende igen til loco land eller noget, for han anede jo ikke hvem hun sådan endeligt var eller noget.
Roligt kiggede han på hende og ventede nu bare på at der kom en reaktion fra hende af, at han faktisk stod der og snakkede til hende og alt det halløj der, men hun kunne nu også komme til at gå forbi ham uden at høre ham eller noget i den stil af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Fre 16 maj - 23:33

Hun blev lidt overrasket, ikke overrasket på den forskrækkede måde, men overrasket over at der var en der snakkede til hende.
Hun vende sin opmærksomhed mod denne mand, som stod og spurgte om hun var okay.
Hun stod lidt og tænkte, hun var vel okay, men på en måde ikke, men det behøvede han jo ikke at vide. "Ja, jeg har det fint sir" sagde hun og nikkede lidt.
Hun kiggede lidt undrende på ham, og diskret betragtede hun ham med et forsigtigt blik, som ikke rigtig hørte til hendes personlighed rigtigt, men noget sagde hun skulle være forsigtig med ham her.
Hun vidste ikke rigtig hvad hun ellers skulle sige til det, hvad pokker var der virkelig at sige? Ja hun så måske lidt forvildet ud, så hun vidste jo egentlig godt hvorfor han spurgte, så hun kunne ikke spørger hvorfor, undtagen... *Hvorfor bekymre du dig overhovedet om MIG?* spurgte hun, i sin tanke, ikke rigtigt, det var måske for sært. Hun forholde sig roligt, mens hun stadig betragtede ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 0:46

Han kiggede på hende og slappede roligt af "okay og du helt sikker på for du linde en der var forfuldt af nogen"sagde han roligt og kiggede på hende og ville bare være helt sikker på at hun var okay, selvom han ikke kende hende så ville han da hjælpe hende hvis han kunne med et eller andet, men han viste bare ikke hvordan han kunne hjælpe jo måske banke dem der forfulde hende men dog ville det også være en dårlig ide, men stadig ville han ha en masse sjov af det.
Han kiggede på hende "men navnet er Jason"sagde han roligt og håbede på at hun ville sige hendes navn til ham, men hvis ikke så måtte det jo være sådan, men det var jo helt op til hende, så nu ventede han jo endeligt bare på at hun sagde noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 0:58

Hun kiggede overrasket på ham, at han kunne læse det, det var da utroligt, for hun huskede ikke noget om at hun så bange ud, ja hun kiggede sig tilbage en gang, men det kunne da ikke betyde at hun blev forfulgt, kunne det?
Hun nikkede lidt og smilede svagt til ham. "Ja, jeg er helt sikker på at jeg er okay" sagde hun, hun sagde dog ikke noget til at hun ikke blev forfulgt, for det gjorde hun jo, og hun ville ikke rigtig lyve for ham her, fordi han var jo sød nok på en måde.
Hun smilede da han præsenterede sig selv. Jason. "Hyggeligt at møde dig Jason, mit navn er Lexi" sagde hun og smilede lidt.
Han var nu okay sød, der var vel intet galt ved at tale med ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Lør 17 maj - 13:54

Han kiggede roligt på hende og smilte stille tilbage til hende "okay det var godt du er okay"sagde han roligt og kiggede på hende og smilte bare til hende, og undrede sig ikke over hvis hun blev forfuldt hun var for hun var nu meget pæn af en kvinde og være, roligt så han på hende da hun sagde sit navn og det hele "også hyggeligt at møde dig Lexi"sagde han roligt og tog hende hånd og kyssede den roligt før han slap den igen og så på hende, mens han smilte roligt til hende, og viste ikke hvad hun ville sige til det, men han var jo som han var overfor hende, men han kunne ha været anderledes men det var han ikke lige nu, da han ikke havde et af sine vredes udbrud eller noget i den stil der, så roligt så han på hende "men hvor er du så på vej hen"spurgte han roligt og så på hende, og viste ikke hvad han skulle sige eller lige nu.
Han stod roligt og kiggede på hende og ventede bare på at hun skulle sige noget for han anede ikke selv hvad han skulle lige nu, så måske kunne han gå med hende eller noget, hvis hun havde lyst til at han gjorde det men det ville det jo vise sig om hun havde lyst til det, men det var nok ikke sikkert.
Han så roligt på hende og ventede roligt og kløede sig roligt i nakken og havde jo tiden til bare og stå der, og måske bare snakke med hende eller noget i den form der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:07

Endnu engang undrede det hende at han faktisk bekymrede sig om hende, der var ingen der syntes at være bekymret for hende.
Men det var nu egentlig rart at der var en som virkede bekymret, om det var skuespil, eller rigtigt, det vidste hun ikke, men det kunne vel også være lige meget i denne situation.
Hun smilede skævt, og lod ham tage hendes hånd, hun kiggede lidt overrasket på ham, da han kyssede hendes hånd, det var godt nok lang tid siden hun havde oplevet noget ligne. Hvad var det med denne mand, han virkede virkelig sød, måske for sød lige nu.
Hun blev lidt mistroisk.
Hun kiggede lidt ud i luften, hvor hun var på vej hen? Hun var vel ikke på vej til noget særligt sted, hun kunne ikke rigtig gå hjem, da hun ikke rigtigt havde noget hjem, så hun gik egentlig bare og tumlede lidt rundt.
"Øhm, ikke noget specielt sted, jeg går bare rundt og kigger lidt" sagde hun og trak på skulderne, med et skævt smil rettet mod ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:13

Han kiggede på hende og smilte stille og roligt på hende "okay så du vil bare gå rundt her i byen må man gøre dig med selvskab"spurgte han roligt og viste ikke hvad hun ville sige til at han godt ville gå sammen med hende, men det var jo bare sådan det var og alt det halløj der.
Han kunne godt lide og være i hendes nærhed underligt nok, men han følte sig på en måde forpligtet til at beskytte hende eller noget, men det var nu sådan han havde det engang og håbede på at hun ville kunne forstå det en dag når han nok ville sige det til hende, hvis han da mødte hende igen efter det her, roligt så han på hende og ventede roligt på at hun ville sige noget til ham, og viste ikke hvad han skulle gøre lige nu og her, for han kunne ikke gøre ret meget lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:19

Han ville altså gå rundt med hende? I byen? Hun kiggede lidt tænkende og nysgerrigt på ham, hvad fik denne mand til at ville spilde sin tid på hende, han kunne få masser af andre kvinder, men hvorfor dog lige hende, den sindsyge en af slagsen, det gav da slet ikke mening.
Hun sukkede tungt og trak så let på skulderne. "Det må du vel godt, men har du så lyst til at lave noget specielt, udover at gå?" spurgte hun, med et spørgende blik der matchede hendes tone.
Hun havde ikke rigtig nogle bedre ideer end at gå rundt i byen, måske få noget at drikke og tale, men det var måske også det han selv havde i tankerne, at han gerne ville.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 0:48

Han så på hende og smilte roligt til hende og hørte hvad hun sagde til ham, og så lidt rundt "lyder godt hmmm nej har ikke sådan noget specielt jeg vil lave har du da det så må du da endeligt sige endeligt til ikke"sagde han roligt og gav sig stille og roligt til at gå og kiggede på hende roligt og viste ikke hvad han skulle sige lige nu, men det var nok fordi han havde sagt det han sådan set ville sige til hende lige nu, for hun havde jo heller ikke sagt ret meget, men hun følte nok at det var mærkeligt at han ville tilbringe tid med hende, men det var mest på grund af den trængende lyst til at beskytte hende, dog selvom han var dæmon og alt det, så havde han den trang til det, men roligt så han på hende og havde det godt i hendes selskab og alt det, og der var ikke ligefrem nogen der skulle røre hende, selvom han ikke kende hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 1:00

Hun nikkede lidt, han havde ingen ideer, så måtte det vel jo bare komme til dem, det kunne jo også bare være at de bare kunne gå og snakke, i stedet for at finde et sted at sidde, det behøvede vel man ikke, hun var ikke den bedste til det sociale, da hun var blevet isoleret fra omverden et godt stykke tid nu.
Hun sukkede tungt, og kiggede efter ham da han begyndte at gå, hun gik roligt efter ham, hun kiggede sig lige omkring en omgang, for lige at tjekke sin omgivelser, før hun gik helt op til ham, og gik lige ved siden af ham.
"Så... Hvad laver du herude i byen?" spurgte hun, og kiggede nysgerrigt op på ham, med et skævt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 1:35

Roligt som han gik der og kiggede roligt på hende da hun nåede op til ham og smilte roligt til hende "ikke det vilde lære stedet og kende hvad med dig hvad laver du her ude i byen"spurgte han roligt og kiggede på hende, og viste ikke hvad han ellers skulle ha sagt til hende, men roligt som de gik der følte han sig glad for bare og ha en og snakke med lige nu for det var ret ensomt og være alene og ikke snakke med nogen udover sig selv.
Han så roligt på hende "har du endeligt noget sted og bo"spurgte han roligt og viste jo ikke noget om hende og om hun havde noget overhovedet, så det måtte han jo finde ud af på en eller anden måde, roligt så han på hende og slappede roligt af i mens de gik der sammen og den salgs der, og roligt så han på hende "du nu en pæn kvinde lexi"sagde han roligt og anede ikke hvorfor han sagde det til hende, men han kom nok bare til at tænke lidt højt og det kunne man jo også godt komme til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 1:47

Hun nikkede lidt da han sagde hvad han lavede her, hun lavede nu ikke meget, så det var ikke meget værd at sige hvad hun lavede, men nu spurgte han jo så. "Jeg laver ikke meget, går bare lidt og kigger..." sagde hun, og trak lidt på skulderne.
Det var dog ikke helt rigtigt, hun havde jo været på flugt senere hen, men det var nok ikke noget hun skulle sige til ham, for der var en god sum penge på hende hvis man afleverede hende, og hun ville helst ikke have at han skulle overveje det.
Hun kiggede ned i jorden og rystede på hovedet. "Nej, det har jeg ikk" sagde hun og sukkede. Hun kiggede lidt op på ham, og smilede svagt, og skævt.
Hun smilede og rødmede svagt. "Tak.... Du ser nu heller ikke for slem ud" sagde hun og blinkede kort til ham med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 2:11

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og gik stille og roligt videre mens de snakkede og alt det, og han lyttede til det hun sagde til ham "okay altså jeg har plads der hvor jeg bor hvis du har brug for et sted og være til du finder dit eget sted"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber.
Og roligt som de gik der kunne han høre noget som snakkede om hende og det hele og kunne se nogen komme løbene i hvidt og det havde ikke set hende endnu "sorry for det der sker nu"sagde han og roligt tog han fat i hendes ene hånd og trak hende ind til siden og op af en mur, hvor han roligt placerede sine læber mod hendes og holde hendes arme op over hendes hoved og ja de kyssede sådan da, men det var mest til dem i hvidt var løbet forbi dem og var godt stykke væk fra dem, roligt slap han hende "endnu engang sorry men ved hvor du er flygtet fra for har selv været der da de troede jeg var tosset og vil ikke tillade at du kommer der tilbage"sagde han og havde da godt fundet ud af hvor hun var flygtet fra, han havde set dem i hvidt mange gang før det her "så du kan være rolig jeg vil ikke få dig der ind igen på nogen måder"sagde han roligt og så på hende og viste ikke om han lige om lidt ville få en på hovedet over det han gjorde eller hvad han ville.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 20:28

Hun kiggede overrasket på ham da han faktisk tilbød hende at bo hos ham, hun havde aldrig nogensinde regnet med at der bare var en der kom og sagde at hun kunne bo hos ham, uden faktisk at vide mere om hende.
"Jeg kunne faktisk godt bruge et sted at sove" sagde hun og smilede til ham, for selvfølgelig kunne hun bruge et sted at sove, det kunne alle vel.
Hun kiggede undrende på ham, da han undskyldte på forhånd for et eller andet. Indtil hun så fandt ud af hvad det var.
Hun gispede overrasket da hun blev hevet ind mod en mur, og hans læber ramte hendes, hun gjorde godt nok ikke modstand, nok pågrund af hendes hænder var hævet og holdt fast over hendes hoved, men hun så heller ikke nogen grund til at protesterer.
Hun så mændende i de hvide kitler løbe forbi dem, og kiggede forbavset efter dem.
Hun begyndte forsigtigt at kysse med, dog kort, da han trak sig væk.
Hun kiggede lidt ned, og nikkede bare, da han sagde undskyld. Det var ikke helt til at gennemskue hvad der var galt, eller hvad hun følte lige nu, for hun havde et blandet ansigtsudtryk, der kunne sige mange ting.
Hun kiggede dog overrasket op, da han sagde at han godt vidste hvem hun flygtede fra, da han sagde at han selv havde været på hospitalet, blev hun faktisk meget overrasket, for hun havde ikke lige regnet med at møde en som havde noget til fælles med hende, som var så sygt.
Hun smilede lidt, og vidste ikke rigtigt hvad hun skulle sige, så hun stod bare lidt og kiggede på ham indtil videre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Søn 18 maj - 21:46

Han kiggede roligt på hende med et stille smil på sine læber og nikkede roligt til at hun godt ville bo hos ham indtil hun selv havde noget, om hvornår hun fik det viste han jo ikke, roligt så han på hende og smilte stille og roligt "er der noget galt"spurgte han roligt og undrede sig over den måde hun stod der som om der var sket noget, men mon det var på grund af det med kysset eller hvad var det, han så roligt på hende og slappede bare roligt af.
Han kiggede på hende og slappede roligt af og havde det nu godt nok "men så tænkte jeg på om vi skulle tage hjem så du kan se hvor det ligger henne så du selv kan finde det når det er"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber, og viste ikke hvad hun ville sige til det, men det var nu også bare et forslag så de kunne også lave noget andet hvis det var sådan at hun hellere ville det, end og tage hjem til nu var det jo faktisk dem og ikke kun ham, hvis man kunne sige det sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Tirs 27 maj - 20:10

Hun sukkede kort, men så hurtigt på ham, da han spurgte om der var noget galt. Hun rystede hurtigt på hovedet, måske for hurtigt, for det var lige efter han havde sagt det. Der var noget galt, dog ikke noget hun havde særlig meget lyst til at komme ud med, lige nu i hvert fald.
Hun sagde ikke særlig meget, hun havde også først lige mødt ham her, hun ville nok ikke sige, hvad hun præcist havde på hjertet med det samme i hvert fald.
Hun nikkede lidt, til at de kunne gå til hans hus, eller hendes måske også nu, så hun lige vidste hvor det lå henne af. "Det lyder godt" sagde hun og smilede roligt til ham. Ventede egentlig bare på at han ville føre an, hjem til hans hus. Og hendes...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Gæst on Tirs 27 maj - 20:36

Han kiggede roligt på hende med et smil på sine læber og slappede bare roligt af og viste ikke hvad han skulle sige lige nu og gav sig roligt til at gå sammen med hende, og så på hende "nu kan du roligt slappe af der sker ikke noget mere nu de kan jo ikke finde dig"sagde han roligt med et stille smil.

Efter noget tid hvor de havde gået stoppede han op foran et hus og kiggede på hende "ja det jo så her du kommer til at bo sammen med mig"sagde han og kiggede på hende, mens de stod foran et to etagers hus, og roligt gik han hen til døren og låste den op og kiggede på hende "damerne først"sagde han roligt og så på hende og ville bare være venlig overfor hende, da hun jo var damen i huset og alt det nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what's wrong with you //Lexi//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum