Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

What are you doing in here //Aigemfarrel//

Go down

What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 0:25

S-Doomsville Angerforge District-hjemme ved Razion
T-23.31
O-hjemmet som razion bor i
P-en vest og et par bukser.
V-lunt udenfor med let vind


Razion havde ikke den der vilde lyst til at lave noget her til aften, så han havde endeligt bare lysten til at være der hjemme og slappe af med et eller andet, selvom det kunne virke kedeligt i længden, men det var det han havde besluttet sig for at gøre.

Han gik roligt rundt hjemme i hans hus og kiggede sig rundt omkring *gud jeg har haft fået råd til det her sted et stort soveværelse med toilet oven på og en dejlig stue og det hele mere kan jeg ikke ønske mig udover den dejligt kælder jeg kan bruge til hvad jeg vil bruge den til*tænkte han roligt for sig selv, og stod midt i stuen og satte sig så ned på en stol og slappede roligt af, og viste ikke hvad han skulle lige nu, han havde et hus men han havde ikke alt hvad der kunne bruges til sådan et sted som dette, men det måtte han jo skaffe sig sådan med tiden, og roligt kiggede han sig omkring og gik ud i køkkenet og kiggede på det og smilte roligt og havde det godt her og ville på inden måder væk herfra eller noget som helst, han gik roligt tilbage til der hvor han sad før og satte sig ned igen og anede virkelig ikke hvad han skulle lave eller noget, men han kunne jo altid gå op og sove men det var for kedeligt og der var også lidt for varmt til det.

//altså badeværelse og soveværelse er oven på resten som stue osv er neden under Smile og sorry for det korte start Sad //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 11:53

http://oi61.tinypic.com/2ai57qv.jpg påklædning
----------------------------------------------------
Alex satte sit hår op og gjorde sig klar, hun mærkede vinden ramme hendes ansigt, den varme tørre vind. hun lukkede sine øjne og sukkede inden hun tog masken på.
Hun gik mod Razion's hus, hun havde haft udkig efter det hus i flere år, men havde været usikker på hvor mange folk der boede der. Hun løb mod huset hurtigt, hendes tøj faldt i et med mørket, hendes øjne var rolige, hendes våben sad på ryggen.
"Lyset er slukket, han burde sove nu" Hviskede hun til sig selv, hun smilet inden hun langsomt åbnede vinduet, hun havde været der før, hun vidste at låsen på dette vindue var ødelagt, hun kravlede langsomt ind og kiggede rundt, hun stod i køkkenet, et smil kom frem under masken.
Hendes øjne flakkede rundt og hun hev en taske frem, hun begyndte at tage dyre vase og bestik, som kunne sælges nemt. hun åbnede køleskabet og tog noget mad, mest bare fordi hun var sulten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 21:08

Han sad for sig selv og slappede bare af inde på den stol som han havde siddet på længe nu, dog overvejede han og gå i seng og den slags der.

Men roligt blev denne her rolige aften ødelagt at nogen der lavede noget ude, det var det han troede til han hørte sit køleskab gå op, så roligt gik han ud for at kigge hvad der skete der ude og så på en som stod der "hvad fanden laver du her"sagde han og så på personen og viste godt han havde et ødelagt vindue lås, men han havde bare ikke fået det lavet, men det måtte han da vist hellere få gjort og roligt gik han hen mod personen og stoppede et stykke fra personen og så bare på personen "hvad vil du her du har ikke noget og gøre her"sagde han bare ud i det blå og var langt fra bange for personen, da han jo var dæmon og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 21:50

Alex vende sig om elegant i det hun hørte en stemme, hun havde følt hans aura nærme sig hende, men havde ikke rigtig tænkt over det. Hun trak sit våben og trådte langsomt tilbage uden et ord, så længe hun ikke sagde noget, kunne han ikke spore hendes stemme, hendes øjne glimte som stjernerne på natte himle og hendes hår hang ned til hendes skuldre. hun tog tasken over sin ene skulder og gik forsigtigt mod Vinduet. i håb om at han ikke ville angrib hende, nu hvor hun havde trukket et våben

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 22:21

Han kiggede på hende og smilte bare koldt til hende, da han havde lagt mærke til at det var en kvinde og så bare på hende "tror du virkelig du kan skræmme mig med et våben som det der"sagde han koldt og gav sig til at gå hurtigt hen mod hende, og før hun viste af det havde han grebet fat i hendes armen og tvunget våbnet ud af hendes hænder om på hendes ryg og så på hende, og roligt fik han lukket for vinduet og så bare på hende.

Han kiggede koldt på hende og tvang hende ned i knæ og så på hende "hvad fanden vil du her og hvorfor stjæler du mine ting"sagde han koldt og stramt sit greb om hendes arme og ville ha hende til at snakke nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 22:35

I det han begyndte at gå hurtigt, pressede hun sig ind mod væggen, hun satte hånden op med våbnet.
Hendes øjne viste at hun var overrasket, hendes øjne rystede. da han fik fat i hendes arm, smed hun tasken og greb fat i hans overarm. "Meeeh" Et lavt hjælpeløst hvin slap hendes læber.
Hun følte sin hånd blive vredt om på hendes ryg, hun klemte sine øjne smertefuldt sammen, damnit hun troede at han sov, hun forventede lidt at dette ville være et nemt job.
Hun grinte lavt i det han spurgte hende, intet svar ville han få. da han strammede sit greb, kom et lavt smertes støn. hun nægtede at svare. hvis hun snakkede kunne han nemmere finde hende, bare på hendes stemme

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 22:50

Han kiggede på hende og blev bare mere kold overfor denne kvinde og hev op i hendes arme og holde dem bag hendes ryg og placerede sin ene fod på hendes ryg og smilte koldt og ondt på samme tid, før han slap hendes arme og hans fod gav hende et hårdt skub i ryggen så hun ville ryge ind i væggen med fronten først, og han så koldt på hende *sådan en kælling skal ikke komme her og stjæle fra mig af*tænkte han for sig selv og så på hende "svar mig eller det bliver værre end bare det her"sagde han koldt og så på hende.
Han vil ha svar fra hende nu ellers kom det til at blive være for hende og det var ikke på den måde at man kun kom med skrammer eller noget som helst, nej hun vil kom blødende væk her fra også kom hun nok ikke ligefrem igen, og hvis hun gjorde så ende det bare på samme måde som nu her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 23:01

Hun nåede at sætte af med sin anden hånd, så hun ikke slog hovedet for hårdt ind i væggen, hun rykkede sig hurtigt væk fra ham. hun kiggede rundt efter en udgang. hendes øjne flakkede nervøst rundt. hvad kunne hun gøre, hvad ville være klogest, hun kiggede langsomt op på ham, mens hun rykkede sig væk fra ham.
Hendes krop var pæn, hendes ben skinnede i månelyset som kom ind af vinduet, hendes øjne var skræmt, ikke fordi hun var bange for ham, hun var bange for de ting han kunne gøre

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 23:23

Han kiggede på hende og var godt sur og det hele, og så at hun roligt bevægede sig væk fra ham, men han gav sig til at gå mod hende og tog fat i hendes hage og rykkede hende op af vægen og tog fat om hendes hals men klemte kun let på den lige nu, og med den anden hånd "Lad også se hvad for et ansigt der er bag denne maske her"sagde han bare koldt til hende og rev hendes maske af hende og kiggede på hende, og smilte bare koldt til hende "Når når så det en rigtig lille lækker kvinde der gemmer sig her hvor stjæler du fra mig af"sagde han koldt og så på hende, og ville snart ha svar for ellers kom det ikke til at gå hen og se smukt ud for denne lille kønne kvinde her, da han jo havde fat om hendes hals lige nu og han var en der kunne huske ansigter på folk lige så snart han havde set et, huskede han på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 23:29

Hun satte sine hænder på hans overarm der holde om hendes hals, det kunne nemt mærkes at hun forsøgte at få ham til at give slip, problemet var bare at hun virkede så svag, hun klemte sine øjne sammen i det han trak masken væk fra hendes ansigt, hun åbnede langsomt hendes øjne. hun havde et vidunderligt ansigt, hendes hud var fejlfri og havde en pæn farve. hendes læber virkede nærmest bløde, bare ved at kigge på dem.
"Hvorfor stjæler folk?... på grund af penge, man skal have mad på bordet på en eller anden måde" Da han havde set hendes ansigt, skete der jo ikke nogle forandre, hvis hun ikke snakkede til ham. hun kiggede på ham med kolde øjne, hun borede langsomt og smerte fuldt sine negle ned i hans arm.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Fre 23 maj - 23:51

Han kiggede koldt på hende "så få dig et arbejde i stedet for"sagde han koldt og kunne godt mærke hendes negle i hans arm, men roligt strammede han grebet om hendes hals "tror ikke du skal gør det der lige"sagde han bare koldt, og kiggede hende i øjne og smilte bare ondt til hende, han var ligeglad lige nu, hun kunne få noget arbejde i stedet for, for nu havde han det her og han havde arbejdet for det, på en måde, men det kom ikke sagen ved lige nu.
Han så på hende og slappede roligt af "hvad hedder du"sagde han roligt og kiggede på hende, og viste ikke hvad hun hed jo og ville endeligt godt vide det, for han kunne jo være en mulighed for hende at komme vider fra og stjæle fra folk til at faktisk og arbejde for føden på en anden måde, men om hun viste det anede han ikke, men han kunne nok godt hjælpe hvis hun selv ville ha det, men det kunne også godt være hun ikke ville jo.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Lør 24 maj - 0:15

"Et arbejde, dette er et arbejde, tror du virkelig at jeg bare gør dette fordi jeg har gæld eller andre ti..." Hun klemte sine øjne sammen i det hun mærkede grebet stramme mere, hun fik langsomt sine negle ud af hans hud. hun åbnede sine øjne en smule da han slappede lidt mere af.
"Hvorfor skulle jeg fortælle dig det, du melder mig bare til en eller anden." Det var en logisk tænkning, da normale folk bare ville smide folk som hende i spjældet. hendes øjne var kolde og stirrede nærmest ind i hans sjæl. hun fik et lille smil frem på læben.
Han virkede voldlig, men han var ikke den første der virkede så voldlig, han virkede nu mere rolig end de andre der havde opdaget hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Lør 24 maj - 0:31

Han så på hende og smilte bare koldt til hende og løsnede grebet lidt men dog så han stadig havde fat "Hvorfor skulle jeg melde dig til nogen jeg kunne måske bruge denne her skønhed du har til noget men først smid tøjet og lad mig se resten af dig"sagde han, og fik hende væk fra vægen og skubbede hende over til et hjørne så hun ikke kunne komme væk fra ham af, og ventede bare på at hun skulle komme i gang og det hele.
Han kiggede på hende og kunne jo ikke andet end og vente lige nu, for han ville se hvad hun havde af skønhed ellers udover hendes ansigt og nu ventede han bare, så det kom an på hende og hun kunne ikke komme til hendes våben da det lå i et andet hjørne og den slags der, og nu stod hun der og kunne ikke rigtig gøre noget ved det, andet end forhåbentlig gøre det han sagde til hende nu her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Lør 24 maj - 13:52

Alex bed sig i underlæben. Hun skuede rummet igennem, hvilke veje ville være nemme at komme ud af. Hvilke veje ville være for besværlige. Hun kiggede overrasket på ham da han skubbede hende ind i et hjørne.
"Nej.. jeg er villig til at dø.. dræbe eller blive totureret, men jeg smider ikke tøjet for hvem som helst" hun havde en drilsk stemme. Men med en undertone der fortalte at hun mente det.
Hvem troede han lige han vr, at stille sådan et krav. Aldrig i livet.
Hun kiggede mod sit våben i den anden ende. Hvorfor skulle hunogså lige blive opdaget. Også lige af en creep som ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Lør 24 maj - 14:01

Han kiggede på hende og smilte bare koldt overfor hende og gik hen greb fat i hendes hals og slæbte hende med sig nu, og gik hen til en dør og åbnede den før han gik ned at nogen trapper til hans kælder, og døren lukkede sig efter dem, han så på hende og gik hen til en væg med hende og satte nogen kæder fast om hendes arme og ben, så hun ikke kunne flygte eller noget "når så du vil hellere torturers i stedet fint nok med mig"sagde han koldt gik hen og fandt en 3 halet pisk frem og kiggede på hende og havde bare det onde kolde smil på sine læber, han så på pisken før han svang den mod hende og ramte hende jo tre steder af gangen og hun fik nok noget med fem piskeslag til at starte med, og hendes tøj ville begynde at gå så småt i stykke af piskeslagenes kraft og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Lør 24 maj - 15:01

Hendes øjne flakkede rundt i nervøsitet. Hvordan kunne hun komme ud, hvordan kunne hun få ham væk. Hjørnet begrænsede hendes udgange. Inden hun kunne nå at reagere, havde han grebet fat i hendes hals.
Hun klemte om hans arm og forsøgte at rive sig fri.
"Gah.." hun klemte sine øjne sammen da han hev hende med sig ned ned af trappe til kælderen. Hun åbnede sine øjne halv, mørket opslugte dem da døren lukkede bag dem.
Hun følte sig lænket fast og dag han gik forbi hende, bed hun ud efter ham.
Hun følte den 3 halet pisk ramme hende. Huden der blev rød og hvordan blodet samlede sig der, hun klemte sine øjne sammen for hvert slag hun fik.
Ikke engang et hvin slap hendes læber. Hende hænder knyttede og for hvert slag der gik ind. Rykkede hun sig, nærmest vred sig i smerte for at slippe fri.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Lør 24 maj - 15:36

Han kiggede på hende og så rundt og roligt tænde han for et lyst i lanterne så hun kunne se ham og omvendt og kiggede bare på hende, og roligt tog han et godt greb om pisken og svang den så alle de tre haler ramte hende mellem hendes brystparti så både det hun havde på og bh gik mit over, så hende parti ville komme frem, kom an på hvor stort et brystparti hun havde jo.
Han kiggede på hende og gav hende eller ydelige 5 piskeslag på kroppen så hendes tøj kunne gå mere i stykkede på hendes underdel og alt det, og viste ikke hvad der gemte sig der under jo udover hendes private dele jo, han kiggede på hende smilte bare koldt til hende "nyder du virkelig og blive pisket"sagde han koldt og så på hende og viste ikke hvad han ellers skulle sige, og han håbede på at hun snart ville sige noget eller bare kommet ud med sproget for hendes tøj røg mere og mere ved at han piskede hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Gæst on Lør 24 maj - 16:00

Hun bukkede sig lidt frem over , så hendes lange brune hår dækkede hendes øjne. Hun følte pisken ramme endnu engang.
Da hendes trøje og bh gik op, dækkede hendes trøje stadigvæk det meste. Hun grinte lavt for hvert slag blev hendes latter højere.
"Og du ville hjælpe... du toturere måske folk, så de gider have hhælp af en klam stodder som sig" hendes stemme var kold. He.es underdel faldt ned. Men sad stadigvæk på hende. Hun smilte halvt. Men hendes hår dækkede. Det morderiske smil.
Hun ønskede inderligt at dræbe ham. Smadre hans ansigt ind mod en væg og male gulvet med hans blod.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What are you doing in here //Aigemfarrel//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum