Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

A mission gone wrong - Jason

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 17:48

Sted: Ashen Wood Forest.
Omgivelser: Der er ret stille, udover de få dyrelyde man indimellem kan høre, og andre naturlyde. Der er ikke mange personer, men det hænder der bevæger sig et par forbi.
Vejr: Det støvregner, men månen er tydelig når den ikke er dækket af skyer. Det er køligt.
Tid: 00.04

Jo havde fundet oplysninger om en dæmon i nærheden. Hun vidste ikke om han direkte havde dræbt nogen eller ej, men det var også ligegyldigt for hende. Han er overnaturlig og det var nok til at hun ser ham som et bytte. Hun går med hendes hånd plantet på hendes pistol og den anden på en flaske med vievand. Hun vil ikke risikere noget, hun ved godt en kugle og vievand ikke vil dræbe ham. Men hun håber på hun i hvert fald kan skade ham nok til at han vil forstå hvad hun vil frem til. Rør et menneske og du er død. Hun vil heller ikke dræbe nogen bare fordi de er født som de er. De kan ikke gøre for at de født som de er, og det forstår hun godt. Jo bevæger sig hen over jorden med så forsigtige skridt som muligt, hvis hun ikke er forsigtig vil hun sikkert bare vælte over et eller andet. Det vil ikke første gang og helt sikkert heller ikke den sidste. En fugl bevæger sig oppe fra og flyver alt for tæt på hende, så hun bliver nød til at dukke sig for at den ikke rammer hende. Hun har mødt en hel del dæmoner, og andre væsner før, men af en eller anden grund føler hun sig ikke tryg ved denne dæmon. Hun har på fornemmelsen der vil ske noget dårligt, og det burde være nok til at få hende til at vende rundt og gå hjem, men hun forsætter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 18:10

Jason var endt i denne her skov og der var nu også nok grunde til at han var det, men alt kunne ske når han bare flippede ud eller bare når han havde brug for luft måske, han var ikke helt sikker selv på det, for den grund til at han var her ude var på grund af et af hans såkaldte flip hvor han bare gik amok.
Han stod og kiggede roligt på nogen af de træer og slappede bare af, dog hørte han en fugl der fløj rundt og kom bag ham, og med en meget hurtig bevægelse klappede han til fuglen så den røg ind i et træ *ikke mere liv i den fugl der*tænkte han bare for selv og kiggede på den og smilte bare koldt af den.
Han var en kold person når han var sur og gnaven, men han kunne også ha sine gode dage men det her var bare ikke en af dem, så han håbede ikke på at der ville komme flere og forstyrre ham nu, for så ville han nok bare gå direkte til amok delen i stedet og skippe alt det før han gik amok og den slags der, men lige nu var han stille og roligt men det kunne jo hurtig vendes om på hvis det var sådan det gik til, lige nu havde han ikke opdaget at der var andre end ham i skoven, for det gik han sådan set ikke ud fra udover der var dyr og den slags der, men de skulle jo også være her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 18:25

Jo går forsat med forsigtige skridt rundt i skoven. Hun stopper op da en skikkelse kommer til syne og hun bevæger sig langsomt hen imod den, indtil hun lige så stille bliver sikker i sin sag. Det er ham hun har undersøgt og fundet informationer om. Hun tager sin pistol op og retter den imod ham. Hendes hænder ryster en anelse. Dels fordi hun er nervøs, og dels fordi det er koldt. Hun tager en dyb indånding og trykker på aftrækkeren. Hvor vidt hendes skud er præcist eller ej ved hun ikke. Hun håber bare hun rammer, og hvis ikke må hun bare flygte. Lige så hurtigt hun kan. Ingen vil acceptere at blive skudt på, og når de er lige så stærke som dæmoner, så må man hellere passe på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 18:39

Han stod der og kiggede bare på denne her fugl som var død og smilte for sig selv, godt nok var det ikke det bedste og mest tilfredsstillende og slå ihjel, men det var bedre end ingen ting for ham lige nu.

Han hørte noget, et skud ja det var han sikker på og så hurtigt han kunne nå og rykke sig fra kuglens retning og ikke blive ramte udover en lille snit fra kuglen af, men ellers var den lige fløjet forbi ham, og han kiggede i den retning kuglen kom fra, og fik øje på en kvinde skikkelse "hvad helvede skal det her betyde"sagde han surt og gav sig til at gå i retning af kvinden "du kan ligeså godt spare dig for at løbe du komme ikke til at slippe væk fra mig af"sagde han bare mens han var på vej mod hende, og han kom jo bare tættere og tættere på hende og ville se hvordan hun ville reagere på det, for hun kunne nu ende med at komme galt afsted, nu hvor hun nærmest havde prøvet på at slå ham ihjel, og nu var han ikke ligefrem den rare person mere, og slet ikke efter det hun havde gjort nu her.
Man kunne jo sige hun skal være glad for hvis hun slipper levende herfra nu, for han ville ikke holde tilbage hvis han først fik fingerne i hende.

//og du kan være rolig hun slipper fra det men bare meget øm og tja såret måske Smile//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 20:26

Jo fulgte kuglen med blikket og så den ramme forbi ham. Fuck var hendes første tanke. Hvis hun bare havde ramt ham ville hun måske kunne have kommet tættere på uden der skete noget, men det var ikke muligt nu. Faktisk skulle hun stikke halen imellem benene og forsvinde. Men som han selv pointerede ville det ikke nytte noget. Han ville fange hende før hun havde forladt skoven, så hvad skulle hun gøre? Skulle bare stå og tage imod det, eller skulle hun kæmpe igen. Flygte var i hvert fald ikke en mulighed, men hvis hun kæmpede igen ville det sikkert blive værre for hende selv i sidste ende. Men hun var ikke sikker på om hun bare kunne stå at tage imod det. Den sidste, og mest usandsynlige, udvej var at forhandle med ham. Men det var også det hun var bedst til, så måske kunne hun få ham overtalt til at lade hende være. Hun tog hendes våben op og lagde dem på jorden for hende, alle hendes våben. Hvilket vil sige tre knive, en pistol, en riffel, flaske med vievand og en pose med patroner til forskellige slags væsner. Hun havde også flere ting derhjemme, men der var ingen grund til at slæbe dem med sig. "Jeg lover ikke at bruge flere våben på dig, hvis du lover ikke at gøre mig noget. Vi kan begge gå herfra uskadte." Hun havde en rigtig dårlig mavefornemmelse omkring det her. Hvorfor skulle han give op, når han så let som ingenting kunne tæske hende til døde. Det ville jo være dumt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 20:51

Han kiggede på personen fra en vinkel nu hvor hun ikke kunne se ham og roligt som han gik tættere og tættere på hende og til sidst stod han omme bag hende, og var godt sur over det her, han stod bare der i lidt tid og greb fat i hendes hår og hev hendes hovede bagover og kiggede på hende i øjne "hvem siger du kan slippe for at prøve og skyde mig"sagde han koldt, og holdt godt fat i hendes hår, og lod sin tunge køre over hendes kind "mmm frisk kød og blod og endda så ung og uerfaren jæger du trænger hvis til enden og stoppe med din lille leg som jæger for det går galt for dig"sagde han koldt.
Han kiggede på hende og smilte kort til hende og hev så hårdt tilbage i hendes hår at hun ville falde, men hun nåede ikke og falde ret langt før han greb fat omkring hendes hals og tvang hende op af et træ, og holde hende bare op af det, og ville se hendes frygt i hendes øjne, lade hende se døden i øjne, eller bare frygten for at hun måske kunne gå hen og dø selv her, det var en stor risiko hun havde taget nu og hu kom ikke så let ud af den igen.
Han kiggede på hende og så hende lige i øjne og smilte bare koldt til hende og klemte let omkring hendes hals mens han holde hende oppe af træet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 21:00

Jo kunne hurtigt fornemme han var bag hende, men hun var for bange til at bevæge sig, og med god grund for kort efter greb han fat om hendes hår og tvang hendes hoved tilbage. Hun blev stående og prøvede så vidt muligt at blive ved med at være stærk, men hendes brystkasse bevægede sig op og ned i en hastighed som man kun kunne betegne som frygt. Hun kneb øjnene sammen da han slikkede hende over kinden og hans ord fik det til at gibbe i hende. Han stod og snakkede om hende som om hun var et stykke kød. Men han havde også ret, hvis hun bare havde ramt ham første gang ville det ikke være endt sådan. Hun ville have haft kontrollen. Hun gispede da han rev hende så hårdt tilbage at hun ville ramme jorden, men han nåede at gribe fast om hendes hals og trænge hende op at et træ. Hun greb fat om hans hånd og prøvede desperat at lirke hans fingre op. Hun gispede efter vejret og hun kunne langsomt mærke luften forlade hendes lunger. Det ville ikke tage længe at dræbe hende på den måde, han kunne dræbe hende lige nu og her hvis han ville. Frygten var i hendes øjne, men hun kæmpede bragt for at holde den tilbage. Hun ville ikke have han skulle tro hun var bange.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 21:20

Han kiggede på hende og smilte bare koldt til hende i det hun prøvede så desperat på og komme fri fra hans greb af og den slags der, og roligt slap han hende og lod hende falde ned på jorden, og det kolde smil på hans læber var der stadig, og hun fik lige et par sekunder til at få noget luft i lungerne og den slags der.
Han kiggede på hende og tog fat i hendes hår og gav hende en skalde lige over det ene øje, og efter fik hun hans ene knæ op i maven så den luft hun havde fået fløj ud af hende igen.
Han var kold mod hende, men hun kunne bare havde ladet være med at prøve på at skyde ham eller noget i den retning for han havde godt set hendes våben og alt det, og roligt skubbede han til hende så hun væltede omkuld, og han så på hende og tog så fat i hendes ben og gav sig til at slæbe hende i en retning af en sø som ikke lå langt fra dem.
Efter noget tid kom de hen til søen og på vejen havde hun nok mødt et par sten og sådan lidt som lavede flænger i hendes tøj og den slags der, og roligt så han på hende og hev hende op i bene så hun hang med hovedet ned af og han kiggede på hende, før han holde hende over vandet med et ondt og koldt smil lod han sig hejse hende ned i vandet med hovedet først, han hev hende op cirka 15-20 sekunder efter igen for at se hvordan hun ville reager på det og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 21:27

Jo blev hængende og kæmpede for at holde sig selv ved bevidsthed. Hun var trods alt kun et menneske, hun var på ingen måde lige så udholden som så mange andre racer. Hun tog en dyb indånding da han endelig slap hende, men det varede ikke længe før hun blev tvunget op igen og hun nåede slet ikke at se hvad der skete før en massiv smerte spredte sig i hendes pande. Hun gik ud fra det var hans hoved der havde ramt hende, men hun kunne ikke vide det med sikkerhed. Kort efter fik hun et knæ i maven og alt luft blev presset ud af hendes lunger igen. Hun kunne ikke gøre modstand da han skubbede til hende, hun var alt for afkræftet allerede. "Stop. Vær sød at stoppe." Hendes stemme var hæs og svag, hun havde knap nok kræfter nok til at tale. Han begyndte at trække af sted med hende, og indimellem kunne hun mærke en skarp smerte forskellige steder på hendes krop. Hun så direkte ned i vandet da han holdte hende oppe. Hun kunne snart ikke mere. Hun ville prøve at holde ud, men det var umuligt for et almindeligt menneske at klare sig igennem det. Hun forsøgte at holde vejret da hun var under vandet, ingen grund til at trække vand ned i lungerne, men i de sidste sekunder åbnede hun munden før hun blev trukket op. "Stop." Denne gang var hendes stemme næsten helt væk, det var næsten umuligt at høre hvad hun sagde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 21:44

Han kiggede på hende da hun var kommet op af vandet og havde godt hørt hende klynge sig om at han at han skulle stoppe og det hele, han kiggede koldt på hende og smilte bare af hende på den der kolde måde og smed hende med maven først ned i jorden og satte sig på hendes ryg og slappede af, han så på hende "du er da en værre klynkende kælling"sagde han bare og slog hende over nakken som var hun et barn der havde været slem eller gjort noget slemt, han kiggede på hende og roligt tog han en stor køkken kniv frem fra hans side som havde været ude af syne og gav sig til at skære hendes jakke ryg op og fik den pillet af hende og smed den i vandet.
Han kiggede på hende og roligt tog han og skar trøjen hun havde på i stykke så det kun var hendes såkaldte bh hun havde på overkroppen, men den fik hun lov til at beholde på lige nu og her, men man viste ikke hvad han kunne finde på senere, han hev hende tilbage i håret og lod hendes hoved falde mod jorden et par gange og ventede på at hun havde fået luften tilbage.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 22:01

Jo vidste godt nogle dæmoner var tæt på følelsesløse, men hun havde aldrig regnet med de ville være så langt fra menneskelige. Det betød bare hun skulle passe mere på, de var langt mere sindssyge end hun havde gået og troet. Det var ham her et levende bevis på. Hun kunne mærke hans vægt på hendes ryg da han satte sig, og da han begyndte at skære hende op kunne han mærke knivens spids mod hendes ryg, men den skar ikke hende, den prikkede bare let til hendes hud. Hendes ansigt blev mere og mere forslået og hævet for hver gang han slog det ned i jorden. Hun tog hvæsende vejrtrækninger indtil hendes lunger langsomt blev fyldt med frisk luft.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 22:17

Han kiggede på hende i det hun trak vejret ind og rejste sig så op og trak hende op i hendes bh og lod struben klaske ind på hendes hud og roligt tog han et stykke af hendes afskåret og trak hende med hen til et træ og fik hendes omkring træet og bandt dem sammen med det stykke tøj og hun stod med fronten mod træet og det hele, han kiggede på hende og åbnede hendes bukser og tvang dem af hende, så hun kun stod der i undertøj resten var væk eller noget i den still.
Han kiggede på hende og smilte bare koldt og slog hende hårdt i røven så det kunne mærkes og tog så en gren som var som en slags pisk og gav hende nogen slag med den sådan rundt på kroppen så der var røde streg mærke mange steder på hendes krop og nogen var værre end andre, han kiggede på hende og klappede uden på hendes trusser mellem hendes ben "mon hun er glat eller behåret hmmm og mon hendes røv er stram eller brugt der er jo kun en måde og finde ud af det på men det bliver ikke lige nu"sagde han bare koldt til hende og så på hende og viste ikke hvordan hun ville reagere på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 22:37

Jo havde ikke noget valg, han var tydelig overlegen i hendes styrke og hun kunne på ingen måde kæmpe imod ham. Det ville i hvert fald ikke nytte noget, men hun havde det også virkelg dårligt med bare at tage imod det hele. Det var imod hendes personlighed, men lige nu ville det være dumt at kæmpe imod. Hun mærkede hans berøringer og hun kunne ikke gøre noget ved det. Hun kunne ikke stoppe, og hun turde ærlig talt ikke sige ham imod, hun kunne godt men det ville bare gøre det hele værre. Hun kom med små støn af smerte da han piskede hende. Da han begyndte at tale om at han ville finde ud af hvordan hendes underliv var fik hun nok. "Hør her dit kæmpe svin, lad mig være nu eller jeg lover jeg..." Hun sukkede irriteret og bed sig selv i kinden, hvordan er det meningen hun skal afslutte den sætning? Hun kan intet gøre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 23:13

Han kiggede på hende da hun endeligt gav sig til at snakke til ham, så han bare koldt på hende og rev hendes bh af hende på en voldsom måde så hende bryster hang der og dinglede, kom jo an på hendes størrelse, men roligt gav han sig til at klappe til dem på en hård og voldsom måde og brysterne var jo et af de følsomme steder på en kvinde som hende, og han var bare kold overfor hende, hun skulle komme her tro at hun skulle skyde ham og slippe let fra det ved og prøve og forhandle med ham om det.
Han kiggede på hende og rev hendes trusser midt over og klappede hende på røven med en hård flad hånd før han selv smed sit kluns på under delen af ham.

(spring)

Efter 2-3 timer hvor Jason havde voldtaget sin lille fange her havde han smidt hende på jorden med hvor efter han satte sig ned på en sten og kiggede på denne her ynkelige kvindemenneske, det gode ved og være dæmon var man kunne holde længe til sådan noget her.
Han kiggede på hende og smilte bare koldt og håbede på at det her ville skræmme hende, fra og jage igen, især når det var dæmoner det handlede om, han kiggede roligt på hende og ventede på at se om hendes krop ville reagere eller hvad hun ville gøre hvis hun gjorde noget lige nu andet end og ligge stille på jorden, mens han bare gloede på hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 23:19

Jo havde aldrig oplevet noget så ubehageligt. Hun var ude af sin egen krop, hun kunne ikke kontrollere hvad der skete med hende og det var en pinsel hun aldrig ville glemme. Hun gik kold flere gange undervejs, hun kunne ikke holde til lige så meget som ham, eller en dæmon kvinde. Først lå hun bare på jorden indtil hun samlede nogle få kræfter sammen og begyndte at kravle afsted. Hun havde ikke kræfter til at komme op at stå, men hun skulle bare væk. Selvom hun godt vidste han sikkert ikke ville lade hende tage væk derfra, medmindre han var færdig med hende nu, hvilket hun kun håbede på. Det ville være forfærdeligt at skulle klare sig igennem mere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 23:35

Han kiggede på hende da hun gav sig til at kravle og den slags der, og roligt rejste han sig op og kiggede på hende, før han trak i tøjet igen.
Han kiggede på hende og havde ikke ondt af hende eller noget, han kiggede bare på hende og tog så fat i hendes hår og hev hende op og lagde hende over skulderen før han gav sig til at gå igennem skoven med hende over skulderen, der var et godt stykke vej til de kom til nogen form for by og den slags der, for han boede i byen denne skov var i nærheden af.

Men efter cirka en time og et kvaters tid eller mere kom de endeligt til en del af byen og han kiggede rundt og gav sig til at gå vider *hun kommer ikke nogen steder hen i dag hun kunne ikke holde til det så hun skal lige komme sig ordenligt*tænkte han og var endeligt på vej hjem med hende på skulderen.
Han kom hjem til sig selv og gik ind med hende til sin seng og smed hende i den og lagde et tæppe over hende "kom dig"sagde han bare koldt til hende og gik udfor døren hvor han satte sig på en stol foran den så hun ikke kunne komme ud eller noget som helst på nogen måder, så hun var tvunget til at være på det værelse af hans, da de var hjemme ved ham og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 23:43

Jo gjorde ikke modstand da han løftede hende op, men hun prøvede at komme ned da ved at bevæge sig fra side til side, ikke at det gjorde særlig meget. Hun lå utrolig ubehageligt der, men der er vist ingen chance for hun kommer til at ligge bedre så hun kan lige så godt bare finde den bedst måde at ligge på. Hun bevæger sig hen over hans skulder for at finde den bedst mulige stilling, hvilket heller ikke er særlig godt. Hun bliver bare liggende uden rigtig at gøre modstand, hun har stadig den samme holdning. Hellere gøre så lidt modstand som muligt, og få så god behandling som muligt. Hun kunne sagtens forstille sig at hvis hun havde gjort modstand var det hele blevet meget værre. Da de kom ind i et hus så hun sig først omkring, eller hun så så meget hun nu kunne over hans skulder. Kort efter blev hun smidt på en seng og hun ømmede sig over de mange skader og sår hun havde fået. Hun frøs ret meget og rystede også en smule, men der blev hurtigt lagt et tæppe over hvilket gjorde det bedre, men hun rystede stadig en anelse. Hun lukkede øjnene i håb om at hun kunne sove, men det var svært når hun vidste han sad lige der og holdte øje med hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Søn 25 maj - 23:58

Han sad derude og ventede bare på at tiden gik, han havde ikke den der vilde lyst til at sove lige nu så han sad bare der og holde sig vågen og nærmest holde vagt, overfor hende men det var bare fordi han ikke ville ha hun skulle slippe væk fra ham lige sådan nu og her, selvom hun havde svært ved det lige nu og det var jo også klart efter den vilde voldtægt hun havde været igennem fra ham af, men nu måtte tiden jo vise sig hvad der kom til at ske med hende, for han havde ikke haft nogen tanker om hvad der skulle ske og kunne ske og han var også pænt ligeglad med lige nu handlede det bare om at hun ikke kom til at slippe væk nu her eller når hun vågnede op og den salgs der, for så havde hun fået kræfter tilbage sådan da, men nok ikke helt så meget igen.

//blev lidt kortere XD //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Man 26 maj - 10:15

Jo lå der bare med lukkede øjne og håbede på hun kunne få sovet. Men selvom hun følte sig ufattelig udmattet, så kunne hun bare ikke falde i søvn. Det var vel fordi hendes krop var dækket i sår og skrammer. Hun faldt dog i søvn, og hendes vejrtrækning blev langsomt mindre anstrengt. Hun drømte om det der var sket. Men tingene tog en anden drejning. Hun løb. Hun havde aldrig gået i søvne, men nu gjorde hun det. Hun rejste sig op og gik med langsomme skridt hen imod døren. Hendes bevægelser var forsigtige og ømme. Det var umuligt for hende at bevæge sig uden at det gjorde ondt på hende. Hun begyndte lige pludseligt at gå hurtigere, næsten som hvis hun løb, men det gjorde hun ikke. Hun så bange ud. Jo gik hen til døren.

//Undskyld hvis det blev forvirrende, og kort Smile//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Man 26 maj - 15:54

Han sad bare der ude og viste ikke hvad han skulle gøre lige nu med hende som sin fange på en måde, kunne man jo godt sige at hun var det, men roligt kunne han godt høre at der skete noget der inde og at hun kom tættere på døren.
Han fjerende roligt stolen og kiggede på døren før han åbnede den og kiggede på hende "gå tilbage til sengen og det nu"sagde han bare koldt til hende og så på hende *går hun i søvn*tænkte han roligt og anede ikke hvad der for gik med hende lige nu og her, men det var jo nok fordi det der var sket og den slags der, men nu måtte hun altså tilbage til sengen og være for han gad ikke og skulle til at ligge i hende i seng igen eller noget, men det kunne han vel blive nød til hvis hun ikke gjorde som han sagde til hende.
Han så på hende *hun drømmer sikkert omkring det jeg har gjort ved hende og det kan jeg også godt forstå for det var ikke det sjoveste men det var hende der prøvede og skyde mig*tænkte han for sig selv og så på hende og ventede bare på at hun reagerede på det han havde sagt til hende og alt det.

//går nok//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Man 26 maj - 16:06

Jo blev ved med at gå indtil han stod foran hende. Hun kunne godt fornemme hans tilstedeværelse, men bare ikke omstændighederne. Hun vidste ikke de var hjemme ved ham, eller at han faktisk ikke vil gøre hende noget lige nu. Hun vidste bare han var der, og at han ville skade hende. Hun begyndte pludselig at skrige ud af det blå. Hun viste de følelser hun havde omkring det der var sket. Hun havde ikke vist dem da det skete, så i stedet gjorde hun det nu i søvne. Et par enkelt tårer klemte sig ud gennem hendes lukke øjne og bevægede sig ned af hendes kind. Hun blev bare ved med at skrige. Det var nok meget godt hun kom af med følelserne, fordi hvis hun ikke lod sig selv føle ville det bare blive værst for hende selv. Men hun ville aldrig vise hendes følelser i vågen tilstand, det var bare ikke hendes stil at vise alt for mange følelser. Hun hører godt hans ord, men for hende siger han dem ude i skoven, og derfor giver det ingen mening for hende. Hun ignorere det derfor.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Man 26 maj - 19:32

Han kiggede på hende og slappede roligt af og havde godt lagt mærke til at hendes følser ikke havde vist sig som sådan da tingene skete, og det havde undret ham, men nu stod hun der i søvne og viste dem, og kunne godt forstå hende men det ændrede ikke hans mening omkring det.
Han kiggede roligt på hende og lagde roligt sine hænder på hendes skulder og fik hende hen i sengen igen og så på hende, og ville bare ha hun skulle sove og prøve og ikke at gå i søvne igen.
Han kiggede på hende og roligt gik han ud af værelset igen og lukkede for døren og satte sig ned foran den igen, og slappede bare af og ventede på at det ville blive ved den tid hvor hun måske kunne vågne eller noget i den form, men hvornår det var viste han jo ikke der kunne godt gå timer før det var at hun vågnede op og alt det halløj der, og om hun ville kunne finde på at gøre noget det var han klar på hvis hun prøvede på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Man 26 maj - 20:47

Jo blev først utryg da han lagde hans hænder på hendes skuldre, men hun kunne fornemme han ikke ville hende noget ondt, så hun lod ham løfte hende. Hun lagde sig til rette i sengen og det lykkedes hende at falde i søvn. Hun havde også brug for det, men det varede ikke længe.

En time senere.

Hun vågnede op med et sæt og hun kunne ikke huske meget fra det der var sket. Hun kunne huske han havde tævet hende, og voldtaget hende, men hun kunne ikke huske hvordan hun var endt hvor hun var i den her seng. Hun rejste sig op og gik hen til døren. Jo lagde sin hånd på dørhåndtaget men tøvede med at åbne døren. Hun vidste ikke om han havde tænkt sig at give hende en omgang mere nu hvor hun var vågen. Hun stod bare og så bare ham, uden at vide hvad hun skulle sige.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Man 26 maj - 21:39

Han kiggede på hende da hun havde åbnet døren og så bare på hende, og roligt lagde han en hånd under hendes hage og gjorde hende ikke noget, for han tog det roligt lige nu og her "sovet sådan okay formoder jeg"sagde han roligt og slap hendes hage og kiggede på hende, og viste ikke hvad hun ville gøre eller sige til ham.
Hvis det var sådan at hun i det hele taget ville sige noget til ham, for hun havde nok noget vrede men om det var sådan at hun turde og lukke den ud det var jo så det, for han ville da godt kunne forstå hende hvis hun gjorde det, for det var jo ikke noget.

//sorry det korte svar//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Gæst on Man 26 maj - 21:47

Jo mærkede panikken sprede sig i hende da han lagde en hånd under hendes hage. Hun trækker vejret gennem næsen i en ustabil rytme indtil han igen har sluppet hendes hage. "Ja." Hun kunne ikke ligefrem sige at hun havde sovet godt, men det var egentlig bare rart at sove efter sådan en omgang. Hun var egentlig mere bange for ham en vred på ham, hun turde ikke være vred på ham. Det betød at hun skulle forberede sig på flere slag, og det ville hun ikke kunne klare. Det ville hun ikke have styrke nok til. "Er jeg fanget her?" Spørgsmålet var meget relevant, hun ville gerne vide om hun var fri til at gå eller ej. Og hvis ikke, så ville hun for første gang blive vred.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A mission gone wrong - Jason

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum