Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

All I Need -Jasmin-

Go down

All I Need -Jasmin-

Indlæg by Selene on Man 26 maj - 20:58

Dagene havde været så lange og ensomme - tingene så triste. Lige nu hvor vejret var begyndt at blive så godt. Der var en masse ting hun savnede. Ember hendes hvide ulv lagde ved Stellas side på gulvet. Stella kedede sig, og havde en fornemmelse af at alle mistede lysten til overhovedet at ville se hende. Måske var folk blevet trætte af hende, måske havde de hørt at hun var blevet overgrebet og synes hun var svag som dæmon - at de gode engles leder kom for at redde dagen. Det var endelig pænt ynkeligt, men det var også hendes halvbror. Det var sjovt nok at tænke på.
Stella havde ikke mere end en natskjorte på, selvom det var midt på dagen. Matt var ikke hjemme, det havde han ikke været i noget tid - og han turde ikke lade hende gå ud endnu. Det eneste der gav Stella håb, var hende selv - det var det som hun var bedst til.

Stella satte sig op, og Ember hævede sit hoved. "Blev bare liggende, jeg skal bare have noget at drikke." Hviskede Stella og kærtegnede ulvens kind. Morrow ville sikkert være nede i køkkenet og ligge ved døren til Matt kom hjem. Med disse to ulve ville kun få tørre sætte deres fødder inde i dette hus. Stella vandrede nedenunder og greb et af de mange der stod Matt havde fundet frem med blod. Som bloddæmon var blodet en vigtig kost jo. Morrow gav sig til at knorre, hvilket rettede Stellas opmærksomhed overimod døren. Lidt nervøs blev hun straks, men så alligevel ikke. Hun gik hen til døren og åbnede den stille op. For at se om hun kunne få et glimt af hvem der var bagved døren. Morrow havde rejst sig op og var klar til at angribe i tilfælde af at der skulle ske noget uventet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: All I Need -Jasmin-

Indlæg by Elizabeth on Fre 30 maj - 22:11

Jasmin gik langs gadens huse, og butikker. Det var længe siden hun havde været ude, for huset. Hun havde været inde længe, pga. en længere depression. Hun havde ikke haft lyst til at gå ud, i rædsel for at hun ville bryde sammen foran andre mennesker, og virke svag.
Derfor havde hun brug for at komme ud i dag. Hun følte sig frisk nok til at komme ud, og ikke nede. Hun savnede en bestemt person enormt meget. Hun følte hun havde mistet personen en smule, og måtte derfor opsøge personen endnu engang. Nemlig Stella. Det var lang tid siden, de havde set noget til hinanden. Jasmin havde generalt ikke tiden til så meget, fordi hun altid havde travlt med at skulle passe på Fay.

Jasmin nærmede sig det hus, hvor at hun vidste Stella var. Det kunne hun bare mærke. Hun vidste det bare. Star gik ved hendes side, som altid. Det var lige meget hvor, Jasmin skulle hen, havde hun altid Star med sig. Star var hendes bedsteven, ud over Fay. Og Jasmin var tæt knyttet til hesten, som altid.
Jo længere frem de kom imod stedet, hvor Stella var, blev Jasmin mere og mere nervøs. Langsomt slap Jasmin tøjlerne til Star, og bevægede sig frem imod døren. Tilfældigvis gik døren op derind til og Stella stod i dør åbningen. I et split sekund, skulle Jasmin tænke tingene igennem, men i stedet løb hun bare frem og omfavnede Stella. Lige meget, hvem, eller hvad der gemte sig derinde, ville hun bare være sammen med Stella. Et enkelt kys plantede sig på Stellas læber.
'' Hvor har du været pigebarn!? Jeg har været så bekymret for dig! '' Hendes stemme var mild, men hæs.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: All I Need -Jasmin-

Indlæg by Selene on Lør 31 maj - 20:38

Så snart Stella kunne se det var Jasmin, der kom løbene i armene på hende. Hun havde savnet den tøs helt ekstemt, og havde næsten været bange for at Jasmin havde glemt alt om hende. Stellas følelser skyllede indover hende, da Jasmin plantede sine yndige læber på Stellas egne. "I de sidste tre uger her, for en måned siden kidnappet af en flok kvindeglade dæmoner." Sagde hun og trak kort på skuldrene. Morrow havde set at Stella havde ladet Jasmin komme indenfor, og gik ind i stuen for at ligge sig ned. "Men hvad med dig? Jeg har savnet dig så meget, at jeg næsten var bange for at du havde glemt mig." Tilføjede og kørte en hånd igennem de blondte lokker. Hun lod den ene finger lege med de lange slangekrøller. Stella lukkede døren , og lod Varmen være lukket inde i palæet. Stella gik ud i køkkenet og fandt to glas med blod, og rakte et over til Jasmin. Det var noget så nemt at være bloddæmon nogle gange. "Vil du med ind og sidde?" Spurgte hun blidt. Det var langtid siden de havde snakket sammen, og Stella ønskede at de skulle slappe af og tilbringe tiden sammen - på den ene eller anden anden måde. Stella lod sit blik glide halvt ned af sig selv. "Jeg beklager min påklædning, Matt har givet mig husarrest." Måtte hun indrømme, men hvis hun kendte Jasmin ret, plagede det ikke at gøre noget. Matt var også bare beskyttende overfor hende, og hun vidste godt at det var for hendes eget bedste - men når hun selv var helt klar - så skulle der ud og festes!

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: All I Need -Jasmin-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum