Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

Where would I go? - Jason

Go down

Where would I go? - Jason

Indlæg by Gæst on Tirs 27 maj - 21:13

T: omkring midt på eftermiddagen
S: Rotten Root distriktets gågade
O: Masser af mennesker (personer) der har travlt.
V: solen står relativt højt, vindstille. Dejlig lunt.
P: Sorte bukser af naturmateriale, en blå trøje som mere ligner en kjole med lange ærmer. Se evt. avatar.

Alt virkede så forunderligt! Mennesker gik bare ind mellem hinanden, konstant opmærksomme på deres punge og ejendele.
Adalyn havde efter nøje overvejelser valgt at tage den hurtigste vej til et nyt sted - Doomsville.
Nu hang hun desværre i den forkerte ende - Rotten Root. Og en elver var åbenbart ikke velset der.
Hun endte med det hun havde håbet på at undgå - at blive råbt af og svinet til.
''Sådan en lille møgkælling - skidefornemme møgso!''
Hun vidste godt at hun havde været en smule for venlig, men ikke at det tilsyneladende havde såret kvinden.
Hun så rundt, med tårer i øjnene, for at finde et sted at krybe sammen og gemme sig. Hun ønskede ikke være i nærheden af så ubehagelige mennesker.
Kvinden der havde råbt af hende, havde prøvet at stjæle fra Adalyn, og da Adalyn opdagede det, gav hun kvinden et par mønter. Stakkels kvinde. Og så blev hun mødt med tilråb.

Hun vendte sig om, i en hastig bevægelse, og bragede ind i en stenhård brystkasse.
Hvem brystkassen tilhørte, vidste hun ikke. Men han var stor, uden tvivl. Og ikke menneske. Det havde dæmonen i skoven lært hende at se. At mennesker var... normale. Det var denne mand ikke.

''Det- det-det må De undskylde Sir!'' gispede hun, og prøvede at pakke sine sårede følelser væk for ikke at virke alt for sårbar.

//Håber det er ok at jeg implicerede din karakter i emnet, som den mand hun braser ind i?//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where would I go? - Jason

Indlæg by Gæst on Tirs 27 maj - 21:27

Jason havde bevæget sig endnu en gang udenfor sit hjemmets vægge og var kommet ud på gågaden og gå og var der ikke ret længe før han sådan set blev gået ind i og roligt kiggede han, på denne her kvinde som stod foran ham og undskylde til ham for at være gået ind i ham "det skal du ikke tænke på frøken kan jo ske for enhver i denne her møbel af folk"sagde han roligt og trak hende med til siden så de ikke blev gået ind i mere, han kiggede roligt på hende "men er du okay du liner ikke en der har haft den fedeste oplevelse her i byen"sagde han roligt og kiggede på hende, og viste godt hvad hun var men han sagde ikke noget omkring det, for hun var ligeså meget velkommen her i byen som alle andre.
Han kiggede på hende og smilte roligt til hende og var bare venlig mod hende lige nu, men han havde jo sine problemer med sin vrede og om at kontrollere den, men det gik fint nok lige nu, og det håbede han også lidt på at det ville vare ved i lang tid nu.
Han så på hende "navnet er Jason hvad hedder du"spurgte han roligt og ville godt vide hvad hun hed, så han viste hvem han stod og snakkede med, for nu kendte hun jo hans navn men ikke omvendt endnu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where would I go? - Jason

Indlæg by Gæst on Tirs 27 maj - 21:33

Hun havde hurtigt hånden om skaftet på sin daggert, i bæltet hun havde om livet, da han trak hende til side.
''Mit navn er Ryder, Sir.'' sagde hun. Hun burde slet ikke tale med fremmede, hun havde blot undskyldt for hendes klodsethed.
''Mennesker her er ikke særligt... venligsindede. Ikke i min optik.'' sagde hun bare, og så kort på ham. Han virkede ikke som typen man skulle komme for tæt på, ellers ville man blive ædt.
''Og hvis De vil have mig undskyldt Sir, så er jeg nødsaget til at komme videre.'' sagde hun hurtigt, stadig med hånden på sin daggert.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where would I go? - Jason

Indlæg by Gæst on Tirs 27 maj - 21:41

Han kiggede roligt på hende og undrede sig over at hun var så vild efter og komme vider i stedet for at stå lidt og snakke med nogen som endeligt ville snakke med hende, på en ordenligt måde "hvorfor har du så travlt med at komme vider hvad leder du efter"sagde han roligt og kiggede på hende og viste ikke hvad hun ledte efter eller noget, men han kunne jo kun vente og se på hvad hun ville svare på det, for hun skulle da ikke bare komme og gå når han endeligt ville snakke med hende bare for hyggens skyld, men han ville da godt vide hvad der var så vigtig for hende siden hun bare havde så travlt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where would I go? - Jason

Indlæg by Gæst on Ons 28 maj - 11:33

''jeg har en... Aftale.'' Sagde hun hurtigt, og så lidt væk. Tydeligt at hun løj.
''Så hvis du vil have mig undskyldt..'' hun maste sig kort forbi ham, og satte sin vej mod den anden del af Rotten Root - kroen. Hun skulle have noget at spise inden hun tog videre. Mon kroen havde andet end kød på menuen?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where would I go? - Jason

Indlæg by Gæst on Tors 29 maj - 19:24

Han kiggede efter hende, efter hun havde mast sig forbi ham og den salgs der, og han viste godt at hun løj for ham og det var tydeligt og høre på hende.
Men han kunne jo sådan set være ligeglad med om hun havde en aftale eller ej, da han jo ikke kendt noget til hende som sådan udover hende navn men om det var hende rigtige navn viste han ikke om han kunne være sikker på.
Efter hun var kommet ud af syne satte han sig ned på en bænk og kiggede på folk der bare kom gående forbi ham, og lige nu gad han sådan set ikke noget som helst, så hellere bare sidde her og slappe af og kigge på folk som havde travlt med alt muligt og den slags der.

Men dog alligevel som han sad der begyndte han og kede sig som noget så grusomt, og fik så bare den ide og tage efter hende og få sig måske noget at spise eller noget i den still, og roligt som han kom nærmere kroen som han håbede på at det var den rigtige kro som han havde fundet og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Where would I go? - Jason

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum