Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

Spare some clothes thanks -Rowan-

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Man 9 jun - 22:18

Påklædning: http://i.imgur.com/TYpXb52.gif?1

Sted: gyderne
Tid: Midnats tid
Vejr: køligt, efter regn.

Alex gik rundt i de mørke gader, fra gyde til gyde. hun blev ved med at gå ind i de tomme gyder, med et smil på læben. hvad havde hun gang i, normale folk ville spørger om vej. Men Alex her nægtede at spørger om vej, hun sukkede da hun for 19nd gang var gået ind i den samme tomme gyde. hun krydsede sine arme og lukkede sine smukke brune øjne. "Jeg finder ikke ud, medmindre jeg vælger at klatre op på en af tagene." Hendes stemme var lav, med en undertone af vrede. hun var irriterede og en smule træt af at gå rundt i de høje hæle.
Hendes fødder var begyndt at gøre ondt efter den lange gå tur, hun åbnede sine øjne og vende sig om. et skævt smil kom frem, da to menneske drenge stod foran hende. den ene med en kniv og den anden med et bat. Hun skød sin hofte ud til siden og satte sit hoved på skrå "Smut, jeg gider ikke lege med jer..." Hendes stemme var hånede og kold.
Drenge med battet gik mod hende, til han skubbede hende op mod muren. han var et hoved højere end hende og meget buff. Hun smilte bare elegant og satte sine hænder på hans brystkasse for at skubbe ham stille væk, han lænede sig frem. hvilket fik hende til at sparke ham i skridtet, da han sank sammen. forsøgte hun at løbe forbi ham, men de pokkers høje hæle gjorde hende langsom. Drengen med kniven fik fat i hendes hår og trak hende tilbage til dem, han slog hende i maven, så et kvælende skrig lap hendes læber.
"Du slår som min bedstemor... seriøst, kan man være mere svag" Hun fniste kærligt. den ene satte en kniv op foran hendes hals og hans anden hånd på hendes hage *Syge so! vi ville ellers have været rare mod dig.*
Stanken af øl, fik hende til at lukke sine øjne. "Du stinker..."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Man 9 jun - 22:48

Det var bare en nat, som så mange andre. Rowan havde været ude og more sig på Det Vilde Svin, og var nu på vej hjemad. Han havde fået lidt indenbords, men han kunne, i modsætning til mange andre, sagtens styre sit alkoholforbrug. Og så kunne han desuden tåle at drikke forholdsvis meget, inden det påvirkede ham yderligere. 

Et skrig brød sommernattens stille ro, og Rowan spidsede straks ører. Det tog ham ikke lang tid at deducere hvilken retning skriget var kommet fra, og han satte straks i løb igennem de labyrint-agtige gyder. Efter et øjebliks søgen, fandt han skrigets ejer. En kvinde, der blev overfaldet af to unge mænd. Rowan listede sig op bag den ene af de to. Heldigvis havde de begge for travlt med kvinden, til at opdage Rowans tilstedeværelse.
"Syge so! Vi ville ellers have været rare mod dig." hvæste den ene mand.
"Det er sjovt... Det var præcis det jeg skulle til at sige til jer." sagde Rowan højlydt, i det han greb manden bagfra, og med en vild bevægelse kastede ham bagud. Han var stærkere end de fleste mennesker, så en slåskamp mod to knægte, skulle ikke være noget problem. 

Efter at have set sin ven blive smidt væk, sprang manden med kniven op. Det var dog tydeligt, at menneskedrengen havde fået for meget alkohol, og han havde svært ved at holde sig på benene. Rowan gav ham et enkelt velplaceret slag henover næsen, og så var knægten sat til tælling. Straks efter vendte Rowan sig mod kvinden.

"Er du OK?" spurgte han, og rakte hende sin hånd. "Hvad pokker skete der?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Man 9 jun - 23:06

Hun følte et lille snit på hendes nakke, da hun åbnede sine øjne stille. Lå hendes mørke brune øjne på den tredje mand, som kom ud af det blå, et kærligt smil kom frem, hun kunne føle knægtens stramme greb om hendes hage, en smule smertefuldt. Men dette var ikke første gang, da hun åbnede sin mund en smule. Hørte hun mandens høje stemme.
Hun så hvordan han kastede den ene dreng væk, hendes øjne sprede sig. Selvfølgelig var hun overrasket over det, dette var første gang nogle havde hjulpet hende mede mod nogle menneskedrenge. Drengen vendte sig om med kniven, hans balance var lort og fik ham til at vippe lidt fra side til side. Alex trådte stille væk fra drengen, hun satte sig på hug. Da manden lavede et perfekt placerede slag i hovedet på drengen. Et forførende smil kom frem på hendes læber i det han rakte hånden ud til hende. Han var stærk, men han var ikke en dæmon eller en engel, normalt ville hun kunne mærke deres aura.
Med en stille bevægelse tog hun fat i hans hånd og rejste sig ret op, hendes øjne var blide og månens lys ramte hendes hår så det skindte. ”Jeg har det fint, mange tak for hjælpen” Hendes stemme var blid, hun satte sit hoved på skrå i det han spurgte hvad der var sket. ”Jeg for vild og endte her. De to herre der…” Hun pegede på de to besvimede drenge ”Valgte så at, se om jeg var okay eller noget.”
Hun vendte sit hoved mod ham og trådte tæt på ham, hun satte sin venstre hånd på hans bryst. ”Så~ du træner meget? Du virker stærk.”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Man 9 jun - 23:39

Rowan fik først nu rigtig betragtet kvinden. Han så ind i hendes store brune øjne, og lod sig et øjeblik opsluge af dem. Han lyttede kun halvt til hendes forklaring, men han var dog opmærksom nok til at kommentere til sidst. "Jeg tror dine to venner her har misforstået pricippet i at hjælpe." mumlede han med et skævt smil. At hun pludselig tog et skridt nærmere, gjorde ham en anelse nervøs. Og da hun ligefrem placerede sin hånd på hans bryst, blev han blot forlegen. Han rømmede sig et par gange, i et forsøg på at finde nogle ord til at besvare hendes spørgsmål.
"Jeg... Øh. Nej. Ikke så meget. Lidt." mumlede han en smule kejtet. I modsætning til mange andre, så medførte alkohol ikke selvtillid i Rowans tilfælde. Han blev blot akavet og genert. Han forsøgte at holde hovedet koldt.

"Øhm. Du sagde du var faret vild? Måske kan jeg følge dig hjem? Det er ikke altid sikkert at vandre rundt her om natten... Som du kan se." han skævede til de to mennesker. Den ene klynkede lidt og var begyndt at røre på sig.
"Skal vi... øhh..." Han blev atter en smule fortabt i hendes øjne. "Øh... Skal vi gå?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Man 9 jun - 23:51

Hun havde et kærligt smil på sine læber, i det hun så hans ansigt der langsomt blev mere rødt af hendes berøring. ”Du virker genert” Hun fjernede sin hånd og grinte elegant, han var nuttet. Den anden person i denne verden som var nuttet i hendes øjne. Hans kejtet måde at svare på, fik hendes til at sætte hovedet på skrå ”Du er nuttet, hvad hedder du?” Som altid var Alex ligefrem, hun kørte sin ene hånd gennem sit lange brune slange krøller.

"Øhm. Du sagde du var faret vild? Måske kan jeg følge dig hjem? Det er ikke altid sikkert at vandre rundt her om natten... Som du kan se." Sagde manden foran hende, hun kunne ikke andet end at nikke blidt. Hvis han nu skulle være endnu en klam stodder, ville han nok ikke rødme og virke så kejtet foran hende. Så hun følte sig en smule sikker.
”Ja, vi burde nok gå. De to herre der…” Hun kiggede ned på drengen der vågnede og begyndte at gå, med en blid bevægelse tog hun fat i Rowans hånd og trak ham stille med. ”De går nok lidt i panik, hvis de ser dig. Efter jeres lille uhmm… første hånds indtryk” Hendes øjne lyste op, da hun stod med månen mod sig, et lille billede af månen var i hendes øjne, lyset fra månen fik hende endda til at se en smule guddommelig ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Tirs 10 jun - 0:13

Det hjalp ikke på hans i forvejen halvdårlige selvtillid, at hun påpegede hans åbentlyse generte adfærd. I stedet gjorde det blot hans kinder lidt rødere. Han havde dog ikke meget andet at gøre, end at nikke - det kunne jo næppe skjules. At hun kaldte ham nuttet, var så lidt mere en hån på hans mandighed. Det var der trods alt ingen mand der brød sig om at blive kaldt. Han valgte dog at lade det passere, og trak i stedet forlegent på smilebåndet. 
"Mit navn er Rowan." svarede han høftligt. "Og dit navn er?"

Rowan fulgte straks med, da hun trak ham med sig, men kastede dog først et sidste blik på de to overfaldsmænd. "Jeg håber nu ikke at jeg skal møde dem igen. Så det kan godt være førstehåndsindtryk, men forhåbentlig også sidstehåndsindtryk." Han forsøgte at smile en smule, for at bekæmpe sin rødmen. "Hvor henne bor du? Er det langt her fra?" spurgte han, og forsøgte at undgå at stirre for meget på hende. Han tvang sig selv til at kigge på jorden og bygningerne omkring dem, i stedet for på hende. Han skævede til hendes beklædning, og fandt sine manerer frem. "Her." sagde han og trak sin sorte frakke af, for dernæst at række den til hende. "Du må vel fryse lidt."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Tirs 10 jun - 0:29

Alex mente intet hånligt med at han var nuttet, hun var bare ikke vantil at folk rødmede omkring hende, ikke når hun var påklædt i hvert fald. Hun så hans lidt forlegent smil, hvilket kun fik hende til at smile en smule mere.
”Rowan, det er et ret cool navn” Hendes stemme var kærlig, hun ønskede ikke at være uhøflig overfor ham. Nu hvor han havde været så rar at hjælpe hende, med de to drenge.
Hun vende sin ryg mod ham, da hun helst ville holde øje med hvor hun gik. ”Hehe, du ser dem nok igen, men de har nok glemt dig når i ses” Hendes hår faldt elegant tilbage af den blide brise. ”De var fulde, så de kan nok ikke huske noget før i morgen tidlig.” Hendes stemme var blid da hun fortalte ham det.
Hun kiggede tilbage på ham i det han spurgte hvor hun boede, hun stoppede op på stedet og fniste en smule nervøst, hun kløede sig i nakken og kiggede lidt rundt ”Ehehe, nu skal du høre… jeg uhmm..” Hun kiggede ned i jorden også hen af gaden. ”Jeg bor som sådan ingen steder, jeg uhmm bor i ud kanten af skoven.” Hun kiggede op på ham, da hendes øjne ramte hans sorte frakke, tog hun stille imod den. ”T-Tak.” Sagde hun med en elegant og venlig stemme, hun tog den stille på og smilte elegant til ham, selv hendes øjne smilte ”Der er ret koldt, men kommer du ikke til at fryse?” Hun satte sit hoved på skrå, mens hun kiggede op på ham. Nu hvor hun fik sine øjne sat ordentlig på ham, var han nu meget lækker, han havde pæne øjne og var høj, udover det var han også ret stærk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Tirs 10 jun - 1:48

Rowan overvejede, om det var et strategisk træk at hun undlod at nævne sit navn, eller om hun blot stadig var lidt forskrækket over hele hændelsen. Han lod det passere, og lovede sig selv at han ville spørge hende igen senere. Han takkede lavmælt for komplimenten på sit navn, og trak på smilebåndet igen. De fortsatte deres rolige gang igennem natten. Rowan lagde hænderne i sine bukselommer, da han ikke ellers vidste hvad han skulle gøre af sine arme. Han overvejede, om han mon nogensinde ville møde knægtene igen, og hvordan han skulle reagere hvis han gjorde. Hun havde nok ret i, at de næppe ville huske ham. På den anden side, så nåede de heldigvis ikke at skade hende. Måske ville der ikke være nogen grund til at hade dem for meget. 

Da hun stoppede og fniste, stoppede Rowan også. Han betragtede hende med et hævet øjenbryn, og lyttede til hendes lidt stilfærdige forklaring af sit hjem. "Åh." lød det fra ham. "Det... Lyder ikke helt sikkert, hvis jeg skal være ærlig." Han stoppede sig selv fra at fortsætte. Dog kunne han ikke lade være med at overveje, om det var sikkert for hende at bo i skoven, hvis hun ikke kunne beskytte sig selv. 

"Behold du bare jakken. Jeg fryser skam ikke." sagde han, og rettede på sin skjorte. Desuden skulle der meget til før en varulv frøs, men det følte han ikke at der var nogen grund til at nævne.
"Så... Du skal bare hjem og sove i skoven?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Tirs 10 jun - 2:05

Af en sær grund, nød hun lyden af fod trin bag sig, normalt var gaderne stiller at man næsten kunne høre mus løbe forbi. hun kørte en hånd gennem hendes hår endnu engang, da blæsten fik hendes hår til at køre ind foran hendes øjne.
"Det er skam heller ikke sikkert" Hun smilte kærligt til ham "Jeg sover oppe i træerne, så rovdyr ikke får fat i mig, men nogle gange... gør mennesker eller dæmoner" Hendes stemme var blid. "Du ved, Den søde duft, jeg er sikker på du også kan lugte den lille søde duft." Hun trådte stille tæt på ham.

Han frøs ikke? men der var jo ret koldt, hun trådte stille hentil ham. "Er du sikker?" Hendes øjne var blide, hun ville helst ikke have at han nu skulle blive syg. fordi han forsøgte at være rar ved hende, men hvis han var ligeglad kunne hun intet gøre.

"Ja, jeg skal bare hjem og sove i skoven." Hun satte sine hænder bag ryggen og lukkede sine øjne "Vil du stadigvæk følge mig hjem, til en skov?" Hun åbnede sine brune øjne, hun kiggede ham blidt i øjnende og ventede på hans svar. ville han følge hende hjem? eller bede om sin jakke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Tirs 10 jun - 2:24

Rowan nød nattetimerne - der var noget behageligt ved månens blege skær. Noget hjemmeligt. Det havde nok noget at gøre med hans race; han følte sig dog altid bedst tilpas om natten; især når månen var fremme. Han betragtede kvinden foran sig, og studerede hendes valsende krop, som hun gik der foran ham. Selv hendes gang var forførende. Han bed sig i læben og fjernede blikket fra hendes krop.

"Det kan da umuligt være behageligt at sove i et træ," mumlede han og rynkede brynene. "hvorfor ikke leje et værelse på kroen?" Spurgte han straks efter, dog uden at tænke over, at hun muligvis ikke havde noget arbejde. Han overvejede om han skulle være generøs og leje et værelse for hende. Han lod tanken hænge og ventede med at beslutte sig. 
"Jeg er nødt til at spørge... Hvorfor bor du dog i en skov? Bor du der alene?"

"Der skal mere til før jeg bliver kold," forsikrede han med et smil. Hans kinder blev en smule røde, da hun nu trådte tættere på ham igen. "Behold du bare jakken for nu." Han trak på smilebåndet og lavede med armen en gestus, så de kunne fortsætte deres gang mod skoven.
"Jeg følger dig gerne hele vejen til skoven." sagde han mildt. "Alt andet ville jo være uhøfligt. Jeg fik ikke fat i dit navn, frøken...?"

 

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Tirs 10 jun - 2:36

Hendes øjne betragtede hvordan han bed i sin egen læbe og hvordan han fjernede sit blik fra hendes krop, hun krydsede sine arme, for at holde lidt af varmen inde.

"Tro mig, det er det heller ikke." Hun lukkede sine øjne "Jeg har det med at falde ned fra træet, så sover ikke særlig højt oppe hehe." hun hørte hans blide stemme i det hun åbnede sine øjne.
Hvorfor boede hun i skoven? godt spørgsmål, fordi hun var eftersøgt og det var det nemmeste sted at forsvinde hvis folk ville omringe hende. men det kunne hun umuligt sige.
"Jeg har ikke penge til at leje et værelse, da jeg ikke rigtig har penge nok til at betale for mad og et værelse" Hun smilte elegant og bukkede sig stille ned. langsomt tog hun sine høje hæle af, stille satte hun sine fødder på den kolde og våde jord.
Hun rettede sig op og gik langsomt videre mod skoven. "Hvis du siger det, men du siger bare til når du bliver kold" Hun kiggede lidt tilbage på ham og smilte forførende.
"Du er ikke uhøflig hvis du ikke gider" Hun satte sine arme endnu engang bag ryggen. "Oh, glemte jeg at sige det før. Mit navn er Alex, mente ellers jeg nævnte det" Hun rødmede lidt, akavet at hun bare sådan glemte at sige sit eget navn. hun rystede blidt på hovedet, for at ryste det væk.
hun sukkede blidt og åbnede sine øjne, inden hun kunne nå at reagere gik hun ind i en pæl, hun væltede tilbage af chokket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Tirs 10 jun - 3:01

Rowan gik længe og funderede over hvad hun havde sagt. Hun havde ganske enkelt ikke råd til mad og en varm seng? Han fik pludselig enormt ondt af hende, og lysten til at hjælpe hende voksede i ham. På den anden side, så måtte han minde sig selv om, at hun langt fra var den eneste hjemløse i landet, og han næppe kunne hjælpe dem alle. Han valgte at lade være med at kommentere på det, ganske enkelt fordi han ikke var sikker på hvad han kunne sige. Og ikke mindst burde. En lille del af ham, ønskede dog at invitere hende på en varm middag på kroen, og efterfølgende lade hende overnatte på et værelse. Det ville være det eneste rigtige, tænkte han.
"Alex," gentog han med et smil. "Det er dejligt at møde dig." Han bemærkede straks at det endelig var hendes tur til at blive rød i kinderne. Det gjorde ham en anelse bedre tilpas - af en eller anden underlig grund. 

Rowan blev mindst lige så chokeret over pigens kollision med pælen, som hun selv gjorde. Dog kunne han ikke holde en latter tilbage. "Er du OK?" spurgte han dog efterfølgende, dog ude af stand til at skjule sit smil. 

"Hør, lad mig betale for et værelse på Det Vilde Svin. Jeg tror du har brug for at sove i en blød seng. Især efter hvad der lige er sket ... Tænk hvis der kommer en pæl og angriber dig i nat!" Han tilføjede et skævt smil til sætningen, og håbede så blot på at hun ville acceptere hans lille gave. Det var nok det mindste han kunne gøre. Desuden ville han ikke kunne sove roligt i nat, ved tanken om at han havde efterladt en ung kvinde i en skov, hvor alskens dæmoner og bæster kunne lure. 

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Tirs 10 jun - 11:34

Hun strakte sig blidt, mens hun gik sammen med Rowan. hun hørte ham sige hendes navn, efter hun havde fortalt ham det. "Dejligt at møde dig Rowan" Hun smilte forførende til ham og satte sit hoved på skrå.

Da hun var gået ind i pælen og havde stirret lidt forarvet ud i luften, hørte hun hans stemme igen. Hendes ansigt blev helt rød som en tomat, hun kiggede en smule ned i jorden og satte den hånd som ikke holdte skoene op foran hendes mund, pinligt. meget pinligt "J-Jeg ok.." Hendes stemme var lav, det var tydligt at hun syntes det var pinligt.

"Huh? Hvorfor vil du betale for et værelse?" Hun vendte straks hovedet mod ham, da hun hørte hans forslag. Hun lukkede stille sine øjne og slog hans arm. "Ikke sjovt." Hans kommentar med pælen fik hende dog til at smile en smule. "Måske sender jeg en pæl efter dig." Hun grinte lavt. Dog havde hun svært ved at tage imod et værelse som han betalte for, normalt stjal hun. men dette fik hende dog til at tænke over tingene. skulle hun sige ja til det også have et varmt sted at sove, eller sige nej og sove i et koldt farligt træ.
"Hvorfor tilbyder du mig det? du kender mig jo ikke rigtig" Hun trådte tæt på ham "Jeg kunne jo finde på at følge efter dig, kun for at voldtage dig." Hun havde en blid stemme og et kækt skær i øjnene

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Ons 18 jun - 0:23

Det var køligt. Selvom hans krop var naturligt varm, så kunne han mærke sommernattens kølige vinde. De var behagelige, syntes han, trods han sagtens kunne forstå hvorfor mange fandt dem ubelejlige. Varulven forsøgte at drive tankerne hen på andre ting - alt andet en kvinden ved hans side. Hende der smilte så indbydende til ham. Da det endelig var hende der rødmede, og blev ramt af pinligheden, blev han en anelse lettet. Det var trods alt ikke kun ham, der skulle rødme og være forlegen. Hendes rødmen var desuden ganske charmerende.
Hendes sidste kommentar tog ham på sengen - mildest talt. Han stirrede blot ganske forskrækket på hende. "Vold... tage?" gentog han, usikker på om han overhovedet turde nævne det. Hvis han havde hørt forkert, og hun havde sagt noget andet, hvad ville hun så ikke tænke om ham? På den anden side, hvis han havde hørt rigtigt... Hvad så?
Og så lo han. "Tjo, nu vil jeg ikke lyde arrogant, men jeg tror lige akkurat at jeg vil kunne klare mig imod dig." sagde han, og blev ganske overrasket da det gik op for ham, at han ikke rødmede denne gang. "Men nu håber jeg da, at du ikke har tænkt dig at gøre sådanne ting mod mig." tilføjede han efterfølgende med en tøvende mumlen. Han havde en tendens til at ende i akavede situationer, men dette var da en helt ny type situation. Han rømmede sig.
"Så... Skulle jeg ikke købe dig dét værelse? Øh... Jo. Det gør vi." Dette besluttede han nu enstemmigt, stadig ganske rystet over hvad hun havde sagt. Hvordan skulle man forholde sig til sådan noget? Han rømmede sig igen. "Det Vilde Svin er denne vej." Han viste vej. De var ikke langt derfra. 

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Ons 18 jun - 0:40

Alex tog en dybindånding, ikke at tænke på hendes varme kinder, som blussede en smule op. Da hun hørte hans usikre stemme, begyndte hun at grine en smule ”Ja, Voldtage… hehe undskyld, hvis det giver dig gåsehud.” Hun vende blikke op mod ham. Han gav hende ikke det indtryk med at han på nogle måde ville være en farlig person eller på at han ville prøve på noget. Then again, det synes hun aldrig nogle folk virkede som om, hvilket tit gjorde at de misforstod hendes kropsprog og hendes påklædning. Hun trak blidt på skulderne og kiggede op mod himlen, gad vide om det ville begynde at regne igen?
Da han begyndte at grine, kiggede hun en smule på ham. ”Jeg er stærkere og farligere end jeg ser ud.” Hun satte sine hænder op foran sit ansigt, for at se skræmmende ud, dog ende hun med at lave et lidt nuttet ansigt. Hvorfor var denne mand så anderledes end alle de andre, der måtte være en forklaring. Hun satte sine hænder om bag ryggen og stillede sig op af ham, mens hun kiggede mistroisk på ham ”Jeg voldtager ikke, så bare rolig…” Hun satte sin hånd på hans bryst kasse og skubbede ham op mod en væg, hvorefter hun stillede sig tættere på ham. ”Hvis jeg voldtog folk… ville de sikkert bare nyde det, mænd elsker sex” Hun smilte kækt inden hun trådte væk fra ham ”Eller det siger min veninde i hvert fald.”
Hun satte sit hoved på skrå og fniste en smule ”Jeg tager imod værelset, hvis du også sover der.” Hun satte sine hænder op foran sin mund og snurrede rundt. Hvorefter hun lavede et lille hop, inden hun fulgte efter ham. Hun kiggede rundt omkring sig, kun få gange blev hendes blik placerede på Rowan. ”Undskyld” Sagde hun med en lav stemme, inden hun vende blikket mod jorden. Hendes blik var ud i et blevet en smule trist og tomt, hun begyndte stille at lege med sit hår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Ons 18 jun - 1:19

"Jeg vil gerne indrømme, at jeg synes det er en underlig ting at nævne," mumlede han og trak på skuldrene. "De fleste ville nok sige, at de ville kunne overfalde mig eller rulle mig. Men... Nå ja. Det andet virker vel også." Tanken fik et forvirret smil til at brede sig på hans læber, og han kunne ikke andet en at rynke panden af det. Hun var måske lidt mere speciel end han først havde troet. Hendes 'truende' positur fik ham blot til at le igen. "Uha, ja. Jeg kan se styrken og faren skinne ud af dine øjne." Denne kvinde var mere underholdning end hun var fare - køn og se på, men ganske vidst lidt tosset. Det var nok dét der skete, når man boede alene ude i skoven lidt for længe. Da hun trådte ind foran ham, betragtede han hende blot indgående, men da hun efterfølgende pressede ham op mod husmuren, blev hans blik en smule mere overrasket. Det var ingen hemmelighed, at hendes meget direkte attitude, kom meget bag på ham. Han åbnede munden for at svare, men ingen ord forlod hans læber. Han stirrede blot forvirret og chokeret på hende, usikker på om han just havde hørt hvad hun havde sagt. Der gik et øjeblik, inden han fik samling på sig selv, og kunne formulere et svar. "Din veninde lyder som en... hyggelig type." Det var alt han kunne finde frem. Dét og et skævt smil. At hun havde en betingelse førend hun ville godkende hans "gave", kom ikke bag på ham. Det kom desuden heller ikke bag på ham, hvad det var hun ville have. Han havde efterhånden forudset det. 
"Øh... Jeg kan vel godt købe et værelse til mig selv også." mumlede han og trak på skuldrene. "Så kan jeg redde dig, hvis der kommer en pæl og angriber dig midt om natten." tilføjede han med et skævt smil. Hendes pludselige undskyldning, kom - ligesom alt andet hun gjorde - bag op ham. Han tog blidt hendes hånd og førte hende videre afsted mod Det Vilde Svin. De kunne ikke bruge hele natten herude. "Hvad undskylder du da for?" spurgte han, imens de gik imod kroen. Længere fremme kunne han se de hjemlige og varme lys fra kroens indbydende vinduer. Efter endnu et par minutters vandring nåede de til bygningen og Rowan skubbede døren op og bød Alex indenfor. Krostuen var næsten tom - der sad et par enkelte og spillede kort og drak øl. Rowan hilste, som man nu gjorde når man kom ind så sent. Han førte Alex med sig op til krodisken, hvor han bad om to værelser. "Du er ikke sulten, vel?" spurgte han hurtigt Alex, imens kro-fatter var forsvundet ud i baglokalet for at hente deres nøgler.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Ons 18 jun - 15:04

Hun sendte ham et lidt trist smil, da han mumlede, hun var måske en smule for underlig at hænge ud med. Det måtte være den største grund til at hun altid var alene, selv hendes veninde forsvandt fra hende. Hun sukkede blidt.
Da han kommenterede hendes sygt fantastiske uhyggelige ansigtsudtryk, smilte hun bredt ”Rauw ” Slap hendes læber og hun vende sig om igen. Ja, hun var skræmmende. Af en sær grund kunne hun ikke se sarkasme i folks stemmer, når det sagde noget til hende. Hvilket tit var en belastning for andre folk og hende selv.
I forhold til hvor koldt der var, var Rowans brystkasse utrolig varm. Da han svarede på det hun sagde, blinkede hun forførende til ham ”Ja, hun er noget for sig selv.” Hun kiggede op mod himlen endnu engang ”Well, hun er også sygt smuk, hvis du er single kan jeg introducere dig for hende” Hun sendte ham et drilsk smil, hendes stemme var blid. Hun klappede sine hænder sammen og vende sig om mod ham ”Så du vil købe et ekstra værelse? Vi kan da sove på samme værelse!” Hendes øjne lyste op, dog forsvandt dette blide lys, da han kommenterede på pælen. Hendes øjne blev en smule brede og overrasket, mens hendes ansigt blev rødt. Hun havde ellers lige glemt alt om den pokkers pæl! Hun kiggede ned i jorden, hendes brune hår dækkede hendes ansigt mens hun stirrede på jorden. Denne pæl vil følge efter hende, resten af hendes liv!?
Hun følte hans varme hånd der greb fat i hendes, hun vende hovedet op mod ham. Et overrasket blik ende på hans ryg, mens han trak hende af sted. Hun stirrede stift på hans ryg mens han stillede sit ene lille spørgsmål. Hun svarede dog ikke, hun var mundlam. Han greb fat i hendes hånd!?! Hendes ansigt blev bare mere og mere rødt, mens de gik mod Det Vilde Svin. Da Rowan åbnede døren, kiggede mændene der spillede kort hen mod dem. De vende derefter hurtigt tilbage til deres kortspil, Alex nikkede blidt til Rowan da han bød hende indenfor. Hun satte sin ene hånd på hans bluse, mens hun gik ved hans side hentil Krofatteren.
Alex stirrede bare op på Rowan da han spurgte om hun var sulten, det tog et par minutter før hun rystede på hovedet og tog sig selv i at stirre på ham. Hun kiggede derefter rundt i lokalet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Lør 21 jun - 0:48

Rowan overvejede stadig hendes foreslag: ville det være en god idé at dele et rum med denne lidt sære kvinde? En del af Rowan havde mere end lyst til at se hvor det kunne føre hen, men en mindre stemme i hans baghovede rådede ham til at købe et værelse til sig selv. Efter en længere tanke-debat, tog Rowan dog en beslutning, og da Krofatter kom tilbage med nøglerne, ændrede Rowan 'ordren' til et enkelt værelse. Så ville han alligevel spare nogle penge. Det var jo altid noget!
Rowan tog imod nøglen og vendte sig imod Alex. "Udmærket. Hvis du skifter mening så kan du altid liste herned. Få dem til at lægge regningen på rum 5." fortalte Rowan, og skævede til nummeret på nøglen i sin hånd. Han bed sig i læben og rømmede sig derefter. Han ville have sagt noget, men valgte at lade være. I stedet sendte han hende et skævt smil og lavede en gestus mod trappen: "Skal vi?" 
Rowan listede op ad trappen og da han nåede første etage ledte han straks efter rum nummer 5. Han fandt hurtigt deres dør, låste den op og lukkede sig selv og Alex ind. Rummet var ikke så stort, men der var dog en seng, en mindre komode og en stol. Rowan rømmede sig og kastede et blik over skulderen. "Jeg kan sove i stolen." sagde han hurtigt og skuttede sig. "Det var trods alt dig, der havde brug for at sove i en rigtig seng." tilføjede han med et smil. 

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Søn 22 jun - 21:00

Mens Rowan overvejede Alexs forslag, stod Alex og legede med en klokke der stod på disken. Hun begyndte derefter at nynne ”The Cranberries Salvation” mens hun prikkede til klokken, hvis han ikke gad kunnehan jo altid bare sige fra. Men noget fortalte Alex at han ville gå med på ideen, det ville næsten også være sært hvis han ikke gjorde. En køn pige der spørger om de skal sove sammen, og man så siger nej. Ville kun få ham til at frem stå som en smule gay, dog valgte han at skifte ordren til 1 værelse. Manden bag disken kiggede på Alex og derefter på Rowan, hvorefter han nikkede blidt og gav kun den ene nøgle til Rowan.
Alex rettede sig op og kiggede nysgerrigt på Rowan, hun havde et kækt smil på de røde læber. ”Jeg skrifter kun mening hvis du prøver på noget” Sagde hun med en drilsk stemme, hun blinkede kækt til ham inden de begyndte at gå. Hun blev ved hans venstre side, mens de gik ovenpå. ”Er der noget du holder tilbage?” Sagde hhun med en blid stemme, da hun havde opdaget at han var ved at sige noget. Men stoppede sig selv.
Alex gik indenfor værelset og smed sig elegant på sengen. Hun smilte og lukkede sine øjne, da hun hørte hans stemme endnu engang. Sove på sofaen? Men sengen var jo stor nok til dem begge. ”Vi kan da sove sammen, vi venner” Sagde hun, det var tydeligt at hun mente det. Folk der hjalp hende , ville altid stå frem som en ven i hendes øjne. ”Alle folk har brug for at sove i en seng, og du rømmer dig meget, så der må være noget galt?” Hun satte sit hoved på skrå, mens hun kiggede op på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Ons 2 jul - 23:08

Rowan havde bestemt ikke tænkt sig at prøve på noget som helst. Den mest fornuftige stemme i hans hovede forsøgte at overtale ham til at vende rundt på hælen og komme væk derfra. Der var noget galt med hele situationen - han var ikke typen der tilbragte natten med en person han just havde mødt. Heller ikke selvom det var en tiltrækkende kvinde. "Jeg holder intet tilbage. Bare rolig. Jeg er generelt meget ærlig." sagde han hurtigt, da hun spurgte. Han ville nødig give et forkert indtryk, og desuden var det nok bedst, hvis hun ikke pludselig troede at han holdt noget hemmeligt for hende. Det kunne hurtigt ende galt. Rowan mindedes sidste gang han var blevet udspurgt om sine hemmeligheder, og gøs et kort øjeblik. 
Værelset var småt, men på en eller anden måde havde kroejeren fået placeret en dobbeltseng derinde. Han betragtede den et øjeblik, og overvejede mulighederne. Måske kunne de godt dele den. Ærligt talt så frygtede Rowan for sit liv - han var blevet overfaldet af alt for mange personer, især kvinder, og han var træt af at blive taget på sengen hver gang. I dette tilfælde, kunne han dog risikere at det blev helt billedligt talt også. Han trak på smilebåndet ved tanken, og lovede sig selv at dette ville blive sidste gang han stolede blindt på nogen. 
"Fint, vi kan sagtens dele den. Det skulle ikke være noget problem." sagde han med et mildt smil og betragtede hende, som hun lå der på dynerne. Hun var lidt sær, men på en særligt indbydende måde.
"Men jeg kan ikke love, at jeg ikke kommer til at stjæle dynen i nat. Ven eller ej, så tager jeg dynerne fra folk." tilføjede han med et skævt smil og satte sig på sengen for at tage sine sko af. Fra den ene kro til den næste, tænkte han med et smil. Han havde ikke forudset dette, da han forlod Det Vilde Svin. 
"Nå, det er sent. Jeg tror jeg vil sove med det samme." sagde han med et gab og lagde sig i det, han nu havde besluttet, var sin side af sengen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Tors 3 jul - 15:35

Alex smilte kærligt til ham, mens han stod stille. Han virkede måske en lille smule fornærmet over at hun havde sagt at han ikke skulle prøve på noget, men måske var det intet. Da han åbnede sin mund, satte hun sig op i sengen. Hun smed sine sko, mens han snakkede. ”Så er vi to, der er intet ved ikke at være ærlig alligevel.” Hun lagde sig ned på sengen igen og rullede sidt rundt, mest bare fordi hun kede sig. ”Hvis man holder noget hemmeligt, finder folk somregl også ud af det pff.” Hun sukkede blidt og satte sig op.

Værelset var stort i Alexs øjne, sengen var til to personer og der var en sofa der inde. Udover det var der et lille badeværelse og et senge bord, hun havde sovet mindre steder. Hvis Rowan valgte at forsøge på noget om natten, var Alex forberedt. Hun havde placerede sine sko ved siden af senge kanten, så hvis han skulle gøre et forsøg. Kunne hun altid gribe fat i skoen og stikke hans øjne ud, med hælen.
Det passede nu meget godt, de begge havde det med at stole lidt for meget på folk. Hvilket ikke hang sammen når man vidste at Alex var en morder, der dræbe folk når hun kedede sig og når hun fandt mennesker.

”Fedt.” Alex rejste sig stille op fra sengen og satte en hånd på hans brystkasse. ”Jeg vil tage et bad inden jeg ligger mig til at sove, håber ikke det gør noget.” Hun fjernede hånden stille og gik forbi ham, hun havde et forførende smil på læben. Inden hun gik ud på badeværelset, hørte hun hans stemme bag sig. Hun vende sig om i døren og blinkede til ham ”Hvis du stjæler dynen, ender jeg med at ligge mig ovenpå dig. Så er du advaret” Hun rakte tunge af ham, og sendte ham derefter et kærligt smil. Hun lukkede døren bag sig og tændte for vandet i bruseren.
Stille smed hun sit tøj på gulvet og gik ind i det varme vand, den dejlige følelse af kulden og snavsen der langsomt gled ned af ens krop var fantastisk. Alex valgte at gå ud af badet efter omkring 20 minutter, hun tog et håndklæde omkring sig og gik lidt rundt på badeværelset. Hun tog derefter sine trusser på igen og gik med håndklædet omkring sig, hun smed sig i sengen og tog dynen omkring sig. Hun valgte at ligge håndklædet på gulvet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Fre 26 dec - 19:04

( Jeg beklager at du har måtte vente så længe! Det er langt fra i orden, og jeg undskylder med hele mit hjerte! )

Da han lagde sig, var der kun én sætning der kørte igennem hans hoved. Fald i søvn. Fald i søvn. Fald i søvn. Han knugede øjnene sammen og bed sig i læben. Han vidste, at det næppe ville hjælpe ham med at sove, men... Han åbnede øjnene og skævede til hende, lige inden hun placerede sine hænder på hans bryst. Han betragtede hende med et tydeligt begær - hendes smil, øjne, stemme og krop; han ville have det hele. Han trak på smilebåndet. "Et bad? Det lyder godt. Nyd det endelig." svarede han kontrolleret, og betragtede hende da hun gik.
"Og du skal være mere end velkommen til at sove på mig," mumlede han for sig selv, med et bredt smil. Han lagde dernæst armene under hovedet og lod sine tanker og fantasier få frit løb. Selvsamme tanker fik ham straks efter til at små-rødme.
Tyve minutter efter, da Alex kom tilbage, lå Rowan i en let rævesøvn; han kunne ikke lade være med at skæve lidt til hende, da hun luskede halvnøgen rundt i rummet. Han havde svært ved at skjule sit smil. Efter hun havde lagt sig i sengen, rykkede han sig om på siden, for at betragte hende. Efter at have ligget og kigget hende i et stykke tid, faldt Rowan i søvn. Trods en del af ham, vældig gerne ville have prøvet på noget, så var han for udmattet til at gøre noget ved det. Han sov tungt hele natten.

---> Spole --->

Han vågnede med et sæt. Han havde haft et mareridt. Han sprang op i sengen og satte sig gispende op. Hans krop var varm og svedig; han trak hurtigt skjorten af og kastede den på gulvet. Han sukkede højlydt og lod fingrene glide igennem sit hår. Mareridt. Han skævede til kvinden ved siden af sig - det tog ham et øjeblik at huske hvad der var sket. Han rykkede benene ud af sengen og betragtede et øjeblik sine sko fra sengekanten. Måske var det bedst at han smuttede nu, inden hun vågnede...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Søn 11 jan - 22:48

((Vil man stadigvæk emne? Siden jeg har været lidt lort til at svare?))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Rowan on Ons 11 mar - 19:28

( Vi kan eventuelt slutte emnet og lave et nyt hvis det er? Razz)

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Gæst on Ons 11 mar - 22:19

((Kan vi godt ^^... Nogle ideer?))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spare some clothes thanks -Rowan-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum