Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Go down

Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Gæst on Tirs 17 jun - 1:35

http://4.bp.blogspot.com/-WioyX-vS3ZE/U1cMKu-0DdI/AAAAAAABZGY/ZI33xcIS9UM/s1600/h.jpg påklædning
_______________________________________________________________________
Tid: Midnats tid
Vejr: overskyet, med tegn på regnvejr
Hvor: Gå gaderne og gyderne.

Lugten af det søde engle blod, skar gennem luften i hele doomsville. Hvorfor valgte hun også lige det største brød i hele Doomsville, et menneske på den størrelse også lige en mand. De er som regl meget stærke og svære at dræbe, hvis man ikke når at overraske dem. Hun var blevet kastet rundt med i en af gyderne, et lavt smertes skrig slap hendes røde læber, i det mennesket greb fat i hendes hals og slog hende op mod væggen. Han bøjede sig frem mod hende med et ondt smil på læben ”Du er nu meget kær når man kommer tættere på…” Stille fjernede han noget af hendes hår fra hendes ansigt, da han ville til at kysse hende. Satte hun et knæ i maven på ham og gav ham en skalde, da han bukkede lidt over. Han mistede grebet om hendes hals, hvilket gjorde at hun kunne få fat i hans hånd, hurtigt brækket hun den. Så et kæmpe knæk kunne høres i den mørke gyde, hun sparkede derefter hans knæ.
Manden faldt på knæ, mens han skreg af smerte. Alexs øjne var røde, røde som blod. Hun kiggede overlegent på ham, inden hun greb fat i en kæp som lå ved hendes højre side. ”Ikke røre!” Skreg hun, inden hun løftede kæppen over hovedet og slog ham hårdt på nakken, han knækkede sammen, men nakken brækkede ikke. Et lavt Stop slap hans læber, men hun stoppede ikke. Hun slog til endnu en gang, denne gang i hovedet. Blod begyndte at komme frem i hans sorte hår, hun slog ham til kraniet var helt åbent! Det ene øje poppede ud af hans ansigt, da han ikke længere bevægede sig. Satte Alex sig på hug foran ham, hun samlede øjet op og smilede kærligt ”Der kan du se, ikke undervurdere en pige… bare fordi hun er lav og ser lidt nuttet ud…” Hendes stemme var bedårende og forførende.
Hun smed øjet fra sig og satte kroppen op mod muren ”Gah du er tung!” Hun hev en kniv op af sin sko, stille skar hun halsen over på ham. Blodet løb ned af den livløse krop. Hun hev en pose frem og satte den åbne side ind i såret, så posen bare kunne sidde og fylde sig selv op.
Hendes øjne gled ned over personens krop, tøjet var ødelagt så der var ingen grund til at stjæle tøjet. Men måske havde han noget værdig på sig, hun begyndte stille at tjekke hans lommer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Marcus on Tirs 17 jun - 2:18

Natten havde fået sin magt over byen. Det var endda nogle timer siden. Folk var trukket indenfor i deres huse, eller på forskellige kroer i gaderne. Dem var der trods alt en god del af. Gaderne var som altid klamme, der var døde rotter og andet kræ hist og her. Det var ikke afhjulpet af den trykkende stemning der altid er før et regnvær vil overtage himlen. Den eneste gode ting ved regnen ville være at den skylle de døde dyr og rester af andet møg af gaden.
Det rørte dog ikke Marcus hvordan gaderne så ud. Han havde ikke tænkt sig at snave med dem alligevel. Som tingene så ud nu skulle gaderne bare føre ham til sit næste måltid. Det var det eneste det kunne tjene ham. Hans skridt var afbalancerede og rolige. De gav genlyd og brød stilheden der ellers havde hersket mellem husmurene. Det var ikke så underligt for Marcus at færdes alene i gaderne, det var faktisk helt normalt for ham. Han så ingen grund til at hænge ud sammen med andre, med mindre han kunne få noget ud af det selv. Hvilket ikke var noget der skete så ofte blandt mennesker for eksempel. Det eneste de var gode til, var at give en mæt fornemmelse resten af natten.
Et kort øjeblik gled et grusomt ondt smil over hans læber ved tanken om menneskeblod. Han var sulten, og der skulle ikke gå flere timer før han mistede sin tålmodighed. Der skulle dog en del til. Det ville dog ikke komme der til var han sikker på. Folk i Doomsvill var lette at dræbe. Især kvinderne. De havde svært ved at stå for hans charme og hans udseende ofte. Noget han brugte som lokke mad gang på gang. Hans mørke hår var dog i dagens anledning af at han kun skulle på en lille jagt gemt væk under en sort hue. Hans overkrop var kun dækket af en hvid skjorte som var knappet en anelse op ved halsen så den afslørede en smule af hans brystkasse. Ærmerne var rullet op så hans tattoverede sleeve var fuldkommen synligt for enhver. Han havde et par helt almindelige jeans på og et par sorte sko. Intet fint, men heller ikke fattigmands tøj. Han var alt i alt charmerende at se på. Det kom nok i virkeligheden fra hans arrogante person. Det behøvede hans bytte dog ikke at vide.
I hans vandren blev han mødt af noget meget usandsynligt. Den stærke lugt af blod, ikke kun menneske, men også engleblod. Han stoppede brat op, og så lidt rundt. Det var ret tæt på. Han satte i tempo igen, og fulgte lugten af mad. Ikke langt fra ham kunne han skimte en krop på jorden, og lugten af blod var stærk! Men der var en anden. En ung kvinde. Han smilede kort. Det var ikke et venligt smil, det var et smil der afslørede det monster han i virkeligheden var. det var dog væk lige som det var kommet frem. Han stod ikke stille særlig længe. Han var sulten og dette var en perfekt mulighed for ham. Kvinden var ikke en trussel. Hun kunne få lov til at vente og måske blive hans dessert? Han var ikke sikker endnu.
"Er du okay?" Marcus' stemme brød stilheden. Den var charmerende og venlig. Den virkede ikke som om den kunne blive ond. Det var ren skuespil, men det var godt skuespil! Han nærmede sig den døde, og konstaterede hurtigt at det kroppen stadig var frisk. Det var næsten for let... Men han takkede ikke nej. Han så dog noget knap så normalt. Kvinden så ud til at tappe hans værdifulde blod? Han så fra liget til kvinden uden at ændre sit ansigts udtryk. Det var neutralt. Havde hun slået manden ihjel? Alt andet ville være absurt siden hun tappede hans blod. Marcus afventede roligt hendes svar uden at bevæge sig. Hun var ikke menneske, hun kunne kun være en engel ud fra lugten. Men ikke alle engle dræbte mennesker. Faktisk var der kun en slags der kunne finde på den slags. De faldne... Han tænkte ikke så meget mere over det, men mere hele tappe blod delen. Man kunne dog ikke se på ham at han tænkte over det. Hans ansigt var helt neutralt og viste ikke nogle tegn på følelser.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Gæst on Tirs 17 jun - 12:22

Kun nogle få mønter og lommeuld, var alt denne mand havde på sig. Et suk slap hendes læber, da hun lidt havde håbet på noget til at sig. Seriøst hun havde kun valgt at tappe denne mands blod, fordi han så ud som om han havde penge! Hun rystede stille på hovedet så hendes lange brune hår viftede smukt til siderne.
Posen i mandens hals, blev stille fyldt op dog kom meget af blodet ud af posen. Alex trak stille posen ud af det åbne sår, det gav en smattede lyd da hun trak den ud. Hun lukkede posen ved at binde en lille knude på, hvorefter hun hev en ny pose frem. Inden hun kunne nå at sætte den helt fast inde i hans hals, hørte hun en stemme bag sig. Hun frøs i et sekund, bare det ikke var en dæmon, please lad det blive et menneske som var nemt at nedlægge. Dog virkede stemmen meget venlig, en smule charmerende, men det bed Alex sig aldrig rigtig mærke til. Hun vende stille sit hoved om, mod denne fremmede person.
Hendes øjne startede fra hans sorte sko, stille kørte hun blikket op. Jeans, dem så man ikke så tit folk gå med, det var for det meste for dyre til fattige folk, og ikke for fine til de rige. De sad dog meget godt på ham, han havde tatoveringer på sin arm, hvilket fik hende til at se lidt forbløffet ud. Hvad lavede en person så tæt på hende, også skreg han ikke, han kunne ligsom ikke undgå at se alt blodet og liget overfor hende. Da hun nåede hans sorte hue, satte hun sit hoved på skrå og smilte kærligt til ham. ”Jeg har det fint, så har ikke brug for din hjælp eller hvad du ellers ville” Hendes stemme var forførende og meget blid. Hvad ville han?
Nej vent! Tænkte hun, han skreg ikke over blodet og virkede ikke skramt over liget foran ham. Hendes smil ændrede sig hurtigt til et lumsk smil. En vampyr, der var den. Han var sikkert blevet ført her hen, af den kæmpe stank af blod der hvilede omkring hende, som sikkert var spredt ud over det meste af Doomsville. Alex rejste sig stille op, hendes hænder var dækket af blod, da hun havde været nødtil at stikke sine finger ind i den døde mands hals, for at få posen til at sidde. Hun satte sit hoved på skrå, hun holde blod posen i den venstre hånd og den anden pose i højre.
Hun satte sit hoved på skrå, hvilket blottet hendes nakke ”Hvis det er kan du få den mand bag mig, altså hvis du er efter blod” Hendes stemme var en smule drilsk ”Oh medmindre det er sært at drikke en mands blod” kiggede stille tilbage på manden som var ved at falde sammen, blodet løb stadigvæk ned af hans nakke, det var dog begyndt at stoppe med at køre ned af hans nakke. Hvor meget havde han lige mistet? Hun vende derefter de store brune øjne mod denne fremmede foran hende.
Hun var selv dækket af meget af hans blod, men en smule af hendes egnet blod løb ned af hendes pande og dryppede ned på jorden, det var bare et lille brud. fra da manden smed hende op af væggen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Marcus on Tirs 17 jun - 20:42

Kvinden svarede ham. Hun havde regnet ham ud, ikke at han havde lagt skjul på sin race, der var ingen grund til det når han bare kunne skaffe sig af med hende bag efter hvis hun blev et problem. Han tvivlede dog eftersom hun selv havde slået manden ihjel. Hvorfor sladre om sit eget mord?
Han gik lidt nærmere og satte sig så på hug et lille stykke fra liget og kvinden. "Generøst af dig..." mumlede han roligt imens han betragtede manden der blev mere og mere bleg at se på. "Ikke mange vil dele blod med en vampyr nu om dage..." sagde han roligt med et skævt og koldt smil. Han rejste sig igen og så ned på kvinden. Hun så ikke ud til at komme fra slummen som så mange andre i Doomsville gjorde og så var der lugten af engle blod der hang om hende og afslørede hendes race. Hun havde ikke været så klog, der kunne havde været kommer andre ubehagelige væsner forbi på grund af alt blodet... Indtil videre virkede det dog kun som om det var Marcus der havde fundet hende, hvilket var godt. Mere blod til ham!
Marcus var ligeglad med kønnet på sine ofre når det kom til stykket. Den eneste grund til at oftest dræbte kvinder var at han kunne få så meget mere sjov ud af dem end mænd. Dog sagde han ikke nej til et gratis måltid som dette. Han så fra kvinden til liget kort imens han med et charmerende blik kom nærmere. Han ville drikke først, bag efter kunne han tage stilling til kvinden. Han kom helt hen til hende og satte sig på hug. Han så dog ikke på hende, faktisk virkede det mere som om hun var luft for ham. Han tog mandens slappe arm, og lod sine tænder pierce gennem huden og ned i blodårene. Den velkendte smag af jern i blodet fordelte sig i hans mund imens han sugede det i sig. Kvinden havde allerede tappet og spildt en god del af blodet. Det var tydeligt for en hver, da torvet var helt mørkerødt af blod. Han ville ikke blive mæt af denne mand.. Men det kunne da lægge bunden indtil videre.
Han havde i løbet af kort tid drænet manden for resten af hans blod, hvilket fik det til at stoppe med at løbe ud i kvindens pose. Marcus slap armen og lod den falde til jorden. Der lød en lille klask da den landede i en god blanding af blod og skidt fra gaden af. Marcus rejste sig op og slikkede det små rester af blod fra sine læber. "Sikke et spild." lød det kort fra ham imens han så rundt om sig, der var rødt over alt. Selv på kvinden som så ud til selv at bløde en anelse. "Amatør der lader blod gå til spilde..." Mumlede han imens han så på kvinden med kolde øjne. Hvis hun selv skulle bruge det, hvorfor så lade så meget gå til spilde i randestenen. Hans stemme lød da igen. "Hvad skal en engel med blod?" spurgte han, imens han roligt stak hænderne i lommerne på sine jeans. Han havde ikke travlt, kvinden havde alligevel fanget lidt af hans opmærksomhed med blodtapperiet. Hun virkede ikke til at være helt hjælpeløs som så mange andre engle. Hende her havde slået en forholdsvis buf mand ihjel, ikke noget man så hverdag når det var engle der var en del af billedet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Gæst on Tirs 17 jun - 21:31

Genrøst, var det eneste hun kunne høre, da han mumlede en smule. Hun gemte den ene blodpose væk og kiggede på ham med blide øjne, dette var nok den første gang hun havde set en mandlig vampyr. Hvilket kun fik hende til at smile en smule, hun betrakte ham meget. Ikke fordi hun synes at han var en drømme fyr eller prinsen på den hvide hest, mere fordi han mumlede så meget og virkede kold som alle de andre vampyr hun havde mødt. ”Det meste går alligevel til spilde, så hvorfor ikke dele.” Hun trak på skulderne, da han rejste sig op og kiggede ned på hende. Blev hendes brune øjne meget uskyldige, han var højere end hun lige havde regnet med.
Hans øjne virkede så kolde og sjæle løse, men det vampyr bar jo heller ikke en sjæl. De var enlig bare en tom skal der gik rundt og tappede blod, fra dem de kunne komme til. Et charmerende blik dannede sig dog i de sjæleløse øjne, hvilket fik hende til at sætte sit hoved på skrå. Normalt var folk ikke charmerende overfor hende, når hun ikke havde været nærgående eller forførende over for dem. Så det gav hende en smule gåsehud, hun sendte derefter et lumsk smil til de charmende øjne.
Alex satte sig ned ved hans side, hun stirrede stift på ham da han sank tænderne ned i den livløse arm. Hun var fascinerede over vampyrernes måde at drikke blod på, da hendes veninde aldrig ville drikke blod foran Alex. Hun tog derefter den anden pose, da blodet stoppede med at løbe. Hun rettede sig op og bandt endnu engang en knude inden hun pakkede den væk.
Alex rettede sit blik mod denne fremmede mand, da han kommenterede alt blodet på gaden. Hun sukkede bare blidt ”Well, jeg har kun poser at arbejde med. Hvis du kender en nemmer måde at tappe blod på, så sig til… og at bide er udelukket.” Hun lod sine øjne skimme over den lille blodpøl der var dannet omkring manden, kun et koldt smil kom frem på hendes læber.
Hvad skulle en engel med blod? Hun forstod nu godt hvorfor han spurgte, hun kiggede på sine blodfyldte hænder inden hun kiggede op på ham ”Jeg tapper blod når jeg keder mig” Hun satte sine hænder op og forsøgte at se en smule skræmmende ud, hendes kinder blev dog en smule røde, da han bare stirrede på hende.
(( https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSa0mm-inGl0Hk_mK5yPvxvsi3HebJBYqLjCxNqWYgUh--SQ9Hz Nogle lunde sådan der))

Hun satte sine hænder ned og kiggede til sin ene side ”Jeg henter blod til min veninde, når jeg ikke har noget at lave… så jeg har en grund til at se hende.” Hun var nok den eneste som så hende og Aeron som venner, Aeron brugte hende måske bare som en tjenere der kom springene med blod. Men Alex var ligeglad, hun havde aldrig rigtig haft en ven før. Hvilket gjorde at når folk holde hendes hånd eller bare klappede hende på hovedet, mente hun at de var venner. Da hun havde læst at kun venner holde i hånd og trøstede hinanden!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Marcus on Tirs 17 jun - 22:10

Marcus så lidt på hendes hænder i hendes mærkværdige forsøg på at se farlig ud. De var helt mørkerøde af blod. Han var ikke ligefrem imponeret over hendes skræmme forsøg. Han tog kort sin hue af og lod sine fingre glide igennem det halv lange små krøllede hår. Hun virkede ikke helt som en normal engel. "Din veninde... Er du hendes slave måske?" spurgte han imens et hånligt smil gled over hans læber. Personligt gad han ikke slaver, de gjorde aldrig deres arbejde godt nok, og man kunne ikke stole på dem. Han foretrak bare at være alene om at fange sin mad og gemme sine spor. Det var lettere end at have en slave hængende efter sig som en savlende hundehvalp.
Duften af engleblod var sødt, det var som slik for Marcus. Han gik lidt tættere på hende imens han så undersøgende på hendes hoved. Hun havde lidt blod i håret så det ud til. Hun havde sikkert et brud i hovedebunden. Han smilede lidt, og lod sin ene hånd blidt glide over hendes hår. Det ville føles som om han aede hende, men det var langt fra intentionen. Han trak hånden til sig og slikkede lidt af hendes blod af sin hånd imens han roligt så på hende. Det var en sæd smag, virkelig ligesom slik. Det mættede bare ikke ligesom menneskeblod, det var vitterligt kun en dessert når man snakkede om engleblod. "Du skulle passe på når du er i nærheden af vampyre" sagde han roligt, og uden videre blev hans øjne milde at se på. Hans stemme havde sted en meget charmerende tone, og virkede pludselig venlig. Han ville se hvor meget der skulle til før hun ville falde ham om halsen. Hun virkede ikke som om hun havde været i nærheden af en mandlig vampyr af hans kalibre. Ikke at det undrede ham, der var ikke så mange at slås med i Doomsville synes han. Enten var de i de andre byer, eller også holdt de sig for sig selv. Det var egentligt også ligegyldigt for ham, det betød bare at havde havde masser af plads til at terrorisere frit som han lystede.
Engle var altid sjove at lege med. De var som regel ikke de stærkeste, men alligevel var der mere bid i dem end i mennesker. Hvilket Marcus foretrak, han nød en lille udfordring fra tid til anden. Denne engel der stod foran ham kunne sikkert holde ham godt underholdt resten af natten, og hvis ikke... Så kunne han altid skille sig af med hende. Det var ikke et problem for ham. Han var selv godt klar over det var en arrogant og egoistisk tanke gang, men sådan havde han altid været. Desuden virkede hun ikke bange for ham endnu, så der var stadig rig mulighed i hende.

///Sorry det blev lige lidt kort, det var ikke min mening Smile//

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Gæst on Tirs 17 jun - 22:59

Hun sukkede blidt, over hendes lidt ynkelige forsøg på at være farlig. Hun kiggede på sine hænder hvorefter hun slikkede en af sine finger spidser, så blodet forsvandt. Bvard! Forfærdelig smag af blod, hun fjernede sin hånd og tørrede bare blodet af i hendes tøj ”Slave? Nej, som jeg sagde hun er min veninde.” Hun kiggede ikke engang på ham, mens hun svarede. Hun var som altid totalt ligeglad med det mandlige køn, de tænkte ikke rigtig på andet end pik og patter ifølge hende.
Da han trådte tættere på hende, vende hun blikket mod ham. Hun trådte et skridt tilbage, hvor efter hendes blik blev en smule mistroisk. Hvis han ville prøve på noget, kende hun alle smut vejende og hvis det skulle ende helt galt kunne hun altid forsøge at skubbe ham væk. Hun blev dog en smule overrasket over at føle hans hånd på hendes hoved, hendes øjne lyste op da han gjorde det. ”Auv” dette lille ord slap hendes røde læber, da han kørte sin hånd over det lille åbne sår i hendes hovedbund. Hun satte sin venstre hånd på hendes hoved og kiggede derefter på den, hun blødte!? Den havde hun alligevel ikke lige regnet med. Hun satte derefter hendes hånd på såret, inden hun åbnede munden ”Hvad skal det betyde? Har du måske tænkt dig at drikke mit blod” Hun satte sit hoved på skrå og fjernede sit hår fra hendes nakke. ”Så kom, tag en bid. Du har jo lige taget en smags prøve” Hendes stemme var blid og hendes øjne var forførende.
Hvis han valgte at forsøge, ville hun skubbe ham væk inden han nåede at stikke tænderne i. det var mere en prøve for at se om det var det eneste han ville, eller om han gik efter svar på sine spørgsmål.
Alex var ikke en af de personer der blev bange, hvis man skulle gøre hendes bange. Skulle man smide hende ind i en kælder, hvor mørket ville opsluge hende. Hun havde ikke problemer med mørke eller små rum, mere med de minder der ville komme ud af dem.
Hun smilte lumsk da hans øjne blev milde, hvad var han ude på? Det var det eneste hun enlig ville vide. Hun lukkede sine øjne og sagde derefter med en kæk stemme ”Hvad er du overhovedet ude på? Venter du til jeg er hjælpeløs, så du kan dræbe mig og drikke mit blod, eller ønsker du en date om aften til at holde din seng varm?” Da hun åbnede sine øjne, var de kold. Kolde som sne, som om hendes sjæl og alt yndigt havde forladt hendes blik.


((Det er okaii XD det sker))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Marcus on Tirs 12 aug - 0:04

Marcus blev roligt ved med at kigge på hende. Hun var en meget atypisk engel i hans øjne. Enten var engle små og putte-nuttede, ellers spillede de hårde og kæmpede som om de skulle rede hele verden fra det onde. Hende her var dog anderledes. Hun var vel bare en blanding af de to andre, men stadig.
Han smilede kort over hendes protest over om hun var slave. Han så lidt ned på blodet på gaden imens han lyttede til hende. "Er du sikker på hun ikke bare udnytter dig?" spurgte han roligt imens han igen lod sit blik hvile på hende. Hendes så kaldte veninde udnyttede hende sikkert bare. Marcus havde mødt vampyrer der var helt bløde i knæene og var oprigtig venlige over for andre racer. Han kunne brække sig over dem. De var svage led i hans hoved. Måske denne veninde var en af den slags svage vampyrer? Han lod tanken simre lidt inden han igen droppede den, det var jo ligegyldigt...
Han havde slikket alt blodet af sin hånd. Det var en dejlig sød smag hendes blod havde. Han blev dog overrasket over hendes reaktion. Han så lidt på hende uden at bevæge sig, da hun blottede sin hals for ham. Det var for let... Ingen sjov i at tage det på den måde jo? Et blidt smil gled frem imens han så på hende. "Jeg vil ikke have dit blod." sagde han i en rolig tone imens han blidt strøg hende over halsen. Han stak dog hurtigt sin hånd i lommen imens han roligt så på hende. Han ville heller have det lidt sjovt først. Måske hun skulle have noget at drikke først? han overvejede det kort imens han så lidt på hendes ansigt. Han så lidt hen på den døde mand imens han kort slikkede sig over læberne. Han var stadig sulten, dog ikke noget voldsomt.
Marcus vendte sig om i en hurtig bevægelse imens han roligt satte i gang med at gå. "Der kommer andre..." sagde han roligt. Det var en hentydning til at der sikkert ville komme andre vampyrer eller dæmoner. Han gad ikke være der når de dukkede op og opdagede de kom forsent til måltidet. Det ville sikkert bare betyde han skulle slås med dem. Ikke lige noget han gad nu.
Med en langsom bevægelse stoppede han op og så tilbage på hende. "Skal du med eller?" spurgte han imens han smilede et charmerende smil til hende. Han overvejede lidt hvad hun mon tænkte, men lod det hurtigt ligge. Han satte da igen i bevægelse, dog langsomt for at se om hun ville følge med. Hvis ikke så kunne han nok overtale hende eller bare finde et sjovere lege tøj inde i en af kroerne. Der var næsten altid nogle slutty piger på denne tid.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Gæst on Ons 13 aug - 21:05

Hun var ligeglad med hans tanker, om så han mente at hun var en slave eller ej. Vidste hun jo at Aeron holdte af hende, når de mødtes forventede hun aldrig blod. Det var ikke lige fordi, de var sammen for at hun kunne få blod.
Da han spurgte igen, sukkede hun lavt. hvor hun rettede sig op, hendes bedårende brune øjne. Blev plantet i hans, med et lille smil på hendes læber. ”Ja jeg er sikker, har en flot fyr som dig. Ikke en eller anden dulle, at løbe hentil” hun satte sit hoved på skrå, med et uskyldigt smil på læben. Dog var hendes stemme en smule kold, som om han havde pisset hende lidt af. Eller bare en følelse af at hun var træt, af at have ham i nærheden.
Da hun trak ned i sin trøje, for at blotte hendes nak. Så hun hans lidt overrasket blik, hvor hun fik et kækt smil på læben. Han ønskede dog ikke det søde engle blod, som normalt var noget vampyre elskede. Who knows, forskellige smag. Hvis han nu var mere til den stærke, klamme smag af dæmoner. Hun trak blidt på skulderne, det måtte han jo selvom. Selvom hun ikke havde ladt ham bide sig, alligevel.
Da han snakkede om at der kom andre folk, smilte hun bare og gik derefter bag ham. Ikke for at gå med ham, mere fordi de var i en gyde og hun ikke følte for at flyve væk. Hun satte sine hænder bag ryggen, mens hun kiggede omkring sig. Hans spørgsmål, fik hende til at nikke. ”Hvis du gir en drink” Drillede hun, mens hun nåede op til hans venstre side.

((Jeg orker intet, men følte for at give alle et svar.. sorry det er så kort -.-))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Its Ketchup, not blood pff -MARCUS-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum