Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

Oh look a butterfly! -TYLER-

Go down

Oh look a butterfly! -TYLER-

Indlæg by Gæst on Ons 2 jul - 16:48

http://31.media.tumblr.com/tumblr_mecwafd4H71qf4frdo1_500.gif påklædning

Tid: Aften omkring kl 20:30
Sted: Firewood village
Vejr: Køligt.
Omgivelser: Folk og nogle skumle tyber der står hist og her.
______________________________________________________________________________________

Alex gik rundt i denne sære by, ved navn Firewood village. Som altid var Alex faret vild, det var bare første gang hun var gået så langt væk fra doomsville, udover dette var denne by også blevet haget. Den virkede så fredelig og menneskerne omkring i byen virkede rare end Doomsvilles indbygger, påtrods af at de stod oppe af de ødelagte mure og røg. Nogle af dem piftede efter Alex, da hun gik forbi. Hun sukkede blidt og lavede små hurtige hop for at komme væk, mange af bygningerne var folk i gang med at bygge op dog. Hvad var der dog sket her? Tænkte Alex for sig selv, og hvorfor var der så mange fyre her omkring? Arbejde kvinderne i stedet for mændene eller hvad. Alex rystede blidt på hovedet, h endes store brune øjne lyste nærmest op, da solens stråler ramte dem perfekt.
Alex opdagede dog hurtigt at omkring tre drenge havde valgt at følge efter hende, helt fra skoven af. Hendes øjne skimmede alle omgivelserne, til hun fik øje på en mand foran hende. Hans havde brede skuldre og lignede en der kunne slå fra sig, bagfra i hvert fald. Alex gik hurtigt og elegant mod manden, et kækt smil kom frem på hendes læber. Personen her var nu blevet hendes offer, spørgsmålet var bare om hvordan han ville reagere.
En af mændene greb ud efter Alexs grønne ærme, da hans fingre rørte hende. Snurrede hun rundt, hendes lange brune hår slog drengen i hovedet. Hun løb derefter hentil den fremmede mand, hun greb fat om hans højre arm. Hendes ene bryst blev derefter presset en smule mod siden af hans arm ”Hejsa, Please lad som om du kender mig” Hendes stemme var smuk, meget blid og kærlig. Hun havde et blidt smil på sine røde læber, stille rettede hun sit ansigt op for at se personens ansigt.
Hendes øjne skinnede blidt, hun var lav og den lange grønne trøje fremviste kun alle hendes former. Hun havde smukke former, hverken for tynd eller tyk. Da hun fik set hans ansigt kunne hun kun smile kærligt til ham. ”Godt, du er ikke en gamle mand hehe” Hun jokede mest af alt, ikke for at være ond.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh look a butterfly! -TYLER-

Indlæg by Josette on Ons 2 jul - 19:35

Det havde været en kølig aften og dagen langt samt kedelig. Hvornår skete der noget nyt i hans liv? Det var som om tiden stod i stille og stak små knive i hans hud, imens han blot ventede. Ventede på noget spænding nået nyt. Tyler var iført en hvidtrøje og et par shorts - slidt tøj, men det viste bare, at han arbejdede. Faktisk var han ikke så ren, men kun fordi han havde været ude og tjene penge hele den ganske dag. Pludselig fik han et chok da en lav ung kvinde rev fat i hans arm. Han lyttede til, hvad hun sagde. Et hurtigt blik kiggede diskret bagud, hvor de tre mænd gik efter hende. Han lagde den højre arm om hendes liv. "Hejsa, hvor har du været. Jeg var så bekymret for dig kære." Sagde han og kyssede på håret. Det skulle jo virke 'rigtigt'. Tyler lyttede til hendes næste sætning, og lod en latter slippe igennem hans læber. Han blinkede kort til hende med det ene øje, inden han kiggede ud af øjenkrogen. Mændene viskede. Nogle mænd var også bare en skændsel for andre mænd. De blev ved med at gå imod dem, og så snart de var et par skridt væk fra ham og Alex, vendte han sig rundt, og kiggede på dem. "Kan man nu ikke få lov til at gå en stille tur om aftenen uden nogen ballade?" Spurgte hun sarkastisk, og der gik ikke to sekunder før mændene angreb. Tyler havde trænet meget i hele hans liv, det kunne ses på hans muskulatur. Da den første kom tæt på ham slog han udefter ham og ramte ham med en næve så han fløj tilbage i en anden. Han piftede kort, og mændene grinede lidt for sig selv. Dog rystede de lidt da en muskuløs sort ulv kom løbene og sprang på den ene. Det gjorde de sprang tilbage, og derefter løb - og lod den sidste i stikken. "Jaime. Kom." Sagde han derefter og vendte sig om imod Alex. "Du er ikke kommet noget til vel?" Spurgte han høfligt "Hvis det er, du har brug for husly. Så kan du sagtens blive i min lejelighed for en nat." Tilbød han venligt. Tyler så ikke specielt rig ud, men man skulle ikke dømme bogen på omslaget - faktisk var Tyler pænt rig på grund af de penge han havde fået med sig af sine plejeforældre. Jaime luntede hen og gav sig til at snuse til Alex - inden han løb afsted igen ind i skyggerne. Tyler vidste selvfølgelig godt, hvor han skulle hen, men det vidste Alex jo ikke. Tyler rettede sit blik op på Alex igen og ventede på hendes reaktion.

_________________
You really think that you can beat me in my own game?
Oh honey... I'm the master in this game.. you can't beat me

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Josette
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 408
Reputation : 3
Bosted : A mansion Thunderrage District & Thunders manision in Terroville
Evner/magibøger : Air magic + Touch of Thunder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Oh look a butterfly! -TYLER-

Indlæg by Gæst on Ons 2 jul - 19:59

Alexs øjne åbnede sig forbavsede da personen rent faktisk gik med på den, hans læber der blidt pressede mod hendes hoved fik hende til at trække på smile båndet. Han virkede rar nok, trist at han var et offer som nok ville blive overfaldet af omkring tre ret store drenge/mænd. Hun rettede sit ansigt ned mod jorden ”Jeg har været ud at købe undertøj… vil du se” Hun vende blikket op mod ham og smilte drilsk til ham, hendes øjne lysten blidt op.
Alex kunne sagtens høre deres lave mumlen, et lavt suk slap hendes læber. Måske skulle hun hjælpe denne fyr, men normalt hjalp hun kun kvinder da de aldrig havde noget i baghovedet. Mænd havde det med at forsøge at styre alt, eller bare tro at de var bedre end hende. Hvilket skabte store problemer for Alex! Hun nåede ikke at tænke mere over det, før Tyler vende sig om mod mændene, hun slap ham og trådte stille til side. Dette betød som regl en slås kamp, hvilket altid bragte blod til sig. Måske ville hun se Aeron, nej vent. Hvor var det nu lige Alex var igen?
Hun kunne ikke lade vær med at slå sin pande blidt, hvorfor vidste hun ikke hvor hun var?! Hvorfor skulle hun også fare vild endnu engang, hun hørte Tylers sarkastiske stemme. Hvilket fik hende til at tænke lidt over, den måde han stod på. Hans fødder var placerede perfekt til at lave et mod angreb hvis mændene skulle angribe, det kunne dog ikke ses med det blotte øje. Hun lagde sine arme over kors og kiggede på ham, da en af dem angreb. Den måde personen nærmest fløj tilbage, fik Alex til at klappe lidt. Fantastisk, så han havde ikke brug for hendes hjælp hehe. Hun stoppede dog med at klappe, da ulven kom frem. sådan en smuk sort pels, fik Alex til at huske på Ghost. Dette måtte være lidt som Ying og Yang, tænkte hun for sig selv. Da Tyler spurgte om hun var okaii, slap en blid latter hendes læber ”Jeg har det fint… hr? uhmm” Hun løftede et øjenbryn mens hun grinte lidt. Hvorefter han tilbød hende et sted at sove. ”Meh du blev fristede af mit tilbud huh?” Hun drillede ham lidt, men kunne dog ikke sige nej til et sted at sove. ”Jeg ville være beæret over at kunne få lov til at overnatte hos dem.” Sagde hun kærligt, hendes toneleje havde det med at ændre sig engang i mellem. Det fik hende dog ikke til at se anderledes ud, i folks øjne var hun stadigvæk smuk. Selvom hun kunne finde på at opføre sig mandlig!
Hendes blik blev rettet mod Jaime, da den valgte at snuse til hende. Alex rettede blidt sin hånd ud, men ulven stak af. Damn, hun elskede ulve, især deres bløde pels og de smukke store øjne! Hun tog sin hue af og kørte en hånd gennem hendes hår, hvorefter hun tog den på igen. ”Hvor skal vi gå hen?” Sagde hun med en lav stemme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh look a butterfly! -TYLER-

Indlæg by Josette on Ons 2 jul - 20:57

Det var ingen hemmelighed, at hun var smuk - at der var noget helt unikt over hende. Men Tyler gjorde intet for at prøve at forføre hende, han ville heller ikke give dårligt indtryg af sig selv. Han nikkede kort da hun sagde, hr... "Mit navn er Tyler." Smilede han let til hende, og gav endnu engang en latter fra sig, da hun spurgte om han tog imod hendes tilbud. Dog sagde hun ja til at overnatte. Byen var måske fredelig, men der var folk derude som man ikke ville støde ind på. Tyler kiggede på hende igen, da Jaime forsvandt i skyggerne. "Hjem til mig, det er et par husblokke væk. Men jeg tror vi skal smutte forbi købmanden efter noget mad." Tilføjede han med et skævt smil og viste vejen frem for sig.

Han tog hende med en til den lokale købmand - en ven af Tyler, som altid holdt et par minutter mere åbent så, at Tyler kunne handle sine vare ind. Tyler blev modtaget med et varmt smil. Han vendte sig om imod Alex og kiggede hende ind i øjnene. "Find noget du kunne tænke dig imorgen, tænk ikke på prisen. Bare find noget du kunne tænke dig." Smilede han og gik derefter hen til kødvarene for at finde nogle gode bøffer og lidt andet kød. Typisk varulve. Dem og deres kød. Tyler gik derefter på jagt for at finde Alex igen. "Fundet noget?" Spurgte han venligt.
Når hun havde fundet hvad hun ville have gik han op og betalte for det, og tog varene for hende. Derefter fulgte han hende op til hans lejelighed - en rig og overraskende flot lejelighed. "Bare gå indenfor. lad som om du er hjemme." Smilede han til hende.

_________________
You really think that you can beat me in my own game?
Oh honey... I'm the master in this game.. you can't beat me

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Josette
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 408
Reputation : 3
Bosted : A mansion Thunderrage District & Thunders manision in Terroville
Evner/magibøger : Air magic + Touch of Thunder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Oh look a butterfly! -TYLER-

Indlæg by Gæst on Ons 2 jul - 21:49

Tyler? Hm lød bekendt, men det gjorde alle folk som sådan for hende. Hun smilte kærligt ”Tyler? Mit navn er Alex, rart at møde dem.” Hun nikkede blidt sit hoved, Da han brød ud i en lille latter, kiggede hun lidt rundt. Han benægtede ikke at han tog imod hendes tilbud til at han kunne se hende i undertøj, han sagde dog heller ikke god for det. Hun trak en smule ned i den grønne bluse/kjole. ”Hjem til dig, fint… Mad?” Hun kiggede op på ham som om at han lige havde vist et lille barn et tryllenummer. Mad sagde denne mand virkelig mad, ville det sige at hun ville få mad når hun kom hentil ham! Eller ville han spise det foran hende. Uuuh hvor var det besværligt! Tænkte hun. Lige indtil han begyndte at gå, hun lavede et lille hop for at følge efter ham. Alex greb endnu engang fat i hans arm, mens de gik.

Da de nåede købmanden, kiggede Alex rundt. Hun havde aldrig været et sted hvor man ikke købte færdig lavet retter, hendes hoved gled over stedet og landede på manden med det varme smil. Hurtigt gemte hun sig omme bag Tyler, ikke i frygt for manden. Mere hvis han ville angribe, ville personen angribe Tyler først og hun ville have tid til at smutte!
Da Tyler sagde at hun skulle finde noget mad hun kunne tænke sig, nikkede hun blidt og begyndte at gå rundt. Af en person der aldrig havde set retter som ikke var tilberedt, bed hun sig lidt i læben. Intet så lækkert ud i hendes øjne, kødet var lyst og ikke mørkt som når du tilberedte det? Hun sukkede blidt og greb fat i en bøf for at kigge lidt på den, hvis Tyler snakkede om morgenmad. Havde Alex det meget godt med bare at æde kød, kød er og blev en ting Alex ikke kunne få ud af hovedet. Den saftige smag, den måde det noglegange bare fik ens tænder til at løbe i vand. Hun tog pakken med kød og en hånd fuld slikke pinde, da Tyler så kom tilbage, havde hun sat slikkepinde i sit hår og bag ørene. Hun vende sig derefter om og kiggede op på ham, med et uskyldigt blik i øjnene ”Fandt dette” Hun rakte kødet hentil ham, som om hun intet havde i håret.
Da de fik det betalt og gik mod hans hjem, havde hun en slikkepind i munden og gnaskede lidt i den. Hun kiggede rundt, for at huske den vej de gik. Da de nåede den smukke lejlighed, bredte hendes øjne sig. ”Wauw… hvor ser er fint ud!” Alex gik hurtigt indenfor, hun var ikke opdraget af hendes forældre på nogle måde, hvilket kunne få hende til at ligne et barn nogle gange. Hun tog slikkepinden ud af munden og pakkede den ind i papiret igen, hvorefter hun lagde den på et bord. Hun smed skoene og løb rundt i lejligheden som en hvalp et nyt sted, hun susede omkring for at udforske stedet. Hun kiggede endda under sengen og puderne, hvilket fik hende til at lige en indbrudstyv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh look a butterfly! -TYLER-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum