Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

Lets kill the beat. -Alina-

Go down

Lets kill the beat. -Alina-

Indlæg by Gæst on Tors 17 jul - 1:12

Påklædning: http://31.media.tumblr.com/tumblr_lrd57sHeLG1r31q91o1_500.gif
Sted: Stedet er lejet og personen der holder den, er en tøs som har inviterede både Alex og Alina.
Tid: Sommer, aften en smule varmt.
Omgivelser: Flere fyre end kvinder, strand udenfor og et kæmpe bål på stranden.

Alex var blevet inviterede af den forfærdelige Yukine, en brev due var sendt af sted mod alle verdens hjørner. Det var sjældent Alex overhovedet kom til disse fester hos den altid kendte Yukine, hun var kendt for at gå i seng med alt der havde en puls. Hun var også kendt for at holde de fedeste fester med masser af mad og lækre piger, hun var sikkert løbet tør for lækre duller. Siden hun valgte at sende en invitation til den pige, som hun klippede skallede for et par uger siden.
Alex krøllede papiret sammen og smed det fra sig, fint. Hvis dette skulle være på den måde, så skulle det her nok blive sjovt. Alex havde ingen grund til at komme, men muligheden for at smadre en fest for Yukine var en stor fristelse. Så da natten faldt på, sprang Alex ud af sin lille hytte, iført en pink skjorte og blå hotpants. Selvom solen var væk, var varmen der stadigvæk. Så lummert at man næsten ikke kunne føle at solen var væk. Hendes hår var voksede ud, hurtigere end man lige regnede med. Det gik hende allerede til skulderne. Hun kørte en hånd gennem sit lange brune hår og ende ved Yukines hoved dør,
Personen der åbnede var en af drengene. Han havde bar overkrop, en smule høj og en god krop. Han lænede sig ned mod Alex, med et kækt smil på læben ”Du er nu ret nuttet” Stanken af øl og vodka sprang nærmest ud af hans mund, hvilket var et tegn på at hun måske kom på et lidt sent tidspunkt. Han placerede en hånd under hendes hage og nærmede sig hendes læber, inden han gik set sig om stod han og snavede hendes hånd. Med et hårdt skub, faldt han ind af døren. Hun tog nogle få skridt ind af døren og området lignede allerede en svinesti. Øl flasker på gulvet sammen med en masse mennesker der lå på gulvet, mange af dem havde dog formået sig at kravle ud til stranden og bade. Andre sang og dansede, omkring det enorme bål.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets kill the beat. -Alina-

Indlæg by Gæst on Tors 17 jul - 20:16

P: http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/114/9/5/victoria_justice_png_by_naferushercorredor-d4xgm1l.png

Alina kom ned af tappen da en pige kom ind af døren og skubbede en tydelig fuld fyr væk, det fik hende til at komme med et lille grin da hun selv gik forbi, hun så sig om i den svinesti det hele var blevet til, hun rettede lidt på hendes hat og forsatte ud i køkkenet for at finde flere øl frem fra fyrsen. Grunden til Alina var her troede de fleste var fordi hun bare gerne ville hjælpe Yukine med festen og sørge for at det ikke gik helt galt, men det var nu ikke derfor hun have sagt ja til at hjælpe Yukine med hendes fest, hun var der for at for festen til at gå så galt som muligt, hun lindende måske en uskyldig pige i nogle øjne men hun kunne godt være ondskabsfuld hvis dem hun blev det overfor havde fortjent det som hun mente Yukine have, Alina var bare ikke helt sikker på at hun kunne klar det alene.
Alina gik tilbage til stuen og kiggede sig om efter den pige hun have set komme ind af døren da hun gik ned af trappen, hun viste ikke hvem hun var men det kunne jo være hun var med på lidt sjov mens de fleste stadig ikke var fulde nok til ikke at glemme hele festen dagen efter i nu. Alina stoppede ved dobbelt dørene ud mod stranden af for at se på dem der dansede og de mennesker der kravlede ned mod vandet for at komme ud og bade mens hendes øre lyttede efter hvad der skete om hende, hun vente sig hurtigt da hun hørte nogen bag sig.
"Lina skat, kan du ikke gå oven på og se hvad der sker der oppe?"
Alina var ved at for kvamle bare af at høre den stemme igen, hun nikkede bare til Yukine som stod og slangede sig op af en fyr der var ved at have drukket en del da han for det meste kun have sine øjne på hendes krop, Hun gik lige ind mellem dem ud at tøve og gav fyren en skulder i bryst kassen før hun gik i gang med at prøve at finde pigen fra før, hun så dog irriteret tilbage mens hun tænke kunne hun ikke bare lære hendes navn ordenligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets kill the beat. -Alina-

Indlæg by Gæst on Tors 17 jul - 21:27

Alex sparkede til en af de tomme dåser, så en fest så altså sådan ud. Når folk havde drukket så meget, og efterladt næsten alt på gulvet. Normalt var Alex den der drak sig så fuld, at hun ikke kunne huske hvordan festen så ud. Eller huset for den sags skyld. Alex kørte en hånd gennem sit lange hår, i det hun skubbede en dreng ind i Yukine. Hvilket kun fik drengen, til at snakke med hende og flirten begyndte så. De begyndte nærmest at stå op af hinanden og begramse hinanden, hvilket bare gav Alex lyst til at knække sig.
Hun forsvandt derefter ovenpå, op af den store trappe og ud på terassen. Inden længe stod hun i den friske luft, med en dreng ved sin side. Som ikke lavede andet end at stirre på hende, han slugte en klump i halsen og fik taget sig sammen til at rejse sig op. ”Så, kommer du her tit?” Var de eneste ord der røg ud af hans mund. Alex trak på smile bundet og lænede sig frem, med et par smukke øjne rettede mod fyren ”Nej, og dette er sidste gang jeg kommer her. Så smut heller inden det bliver rigtig grimt” Hendes stemme kørte fra varm, til kold. Da hun fjernede sine øjne fra drengen, forsvandt han hurtigt ned af trappen. Han stødte ind på Alina ved et uheld og undskylde hurtigt, inden han fandt en øl frem og drak den. Måske havde hun sendt ham et signal på at hun ville dræbe alle folk?
Alex satte sig på hegnet og følte en brise der nærmest kærtegnede hende hud, det var rart. Og duften af havet gjorde det kun bedre, hvorfor kom hun her ikke særlig tit? Når ja… Yukine, den forkælet lille sæk. Der ikke lavede andet end at stjæle andre kvinders fyre og derefter tørre skylden af på pigerne, over at de ikke var gode nok til deres drenge. Siden de valgte at gå i seng med hende.
Hun knyttede sine næver, Yukine havde som sådan intet gjort ved Alex. Hun hadede bare, utroskab. Følelsen af at du nærmest slog en persons hjerte itu, var forfærdelig. Alex myrdede godt nok folk, men hun gjorde det aldrig mentalt. Da hun selv havde stået for noget, på samme måde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets kill the beat. -Alina-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum