Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

Hjælp en jomfru i nød? -DOMINIC-

Go down

Hjælp en jomfru i nød? -DOMINIC-

Indlæg by Gæst on Tirs 22 jul - 16:49

Tid: Aften
Vejr: Regner voldsomt udenfor, hvilket gør alle folk gemmer sig i baren.

Alex løb gennem skoven, til hun kom tættere og tættere mod en bar. Regnen slog mod hendes bløde hud, hendes brune store øjne kneb en smule sammen, for ikke at få for meget vand i øjnene. Som ville kunne irritere hendes øjenæbler, hendes brune lange hår klistrede mod hendes kinder. *Fuck mit liv!! * Hun løb fra en hunter det blev kaldt ”K” Nogle mente at det stod for Killer eller Kith, ingen kende hans rigtige navn. Rygterne gik på at han kunne dræbe selveste Lucifer, hvis bare han gad. Alex gik normalt ikke op i rygter og sladder, men denne person skræmte hende måske en smule. Mere end han burde, hvilket var grunden til at hun var løbet væk.
Normalt ville hun heller tage kampen op, og først flygte når hun havde regnet en måde ud. Hvor hun sagtens ville kunne slippe ud af hans kløer, eller måske kunne hun finde en svaghed ved ham. Hun havde altid været fantastisk til at finde folks svagheder, som ved vampyre. Der havde hun lært en ny metode, på at dræbe dem. Alt der skulle gøres var bare at lave to forskellige tegn med fingrene også kunne man fremkalde solens stråler, der kunne dræbe alle vampyre omkring hende. Men desværre ville det også få hende til at besvime inden for to sekunder, da den ikke var trænet. Og en vampyre skulle være ude i solens stråler i lidt mere end to sekunder!

Alex hev døren til baren op og gik indenfor hurtigt, folk vende blikket mod hende og en mumlen begyndte omkring alle bordene. Hendes bukser havde en grøn/brun farve, hvor de var store og slaskede mod benet. Hun bar et korsæt som trøje, der viste en smule af hendes mave. Hendes hår var ulet og vådt, det sad på en måde. Som fik det til at se blødt ud, men på samme tid lignede hun en fra gaden.
Hendes brune øjne landede kort på en mand ved et bord, kende hun ham ikke. Nååår ja, han var med til et slave market engang. Hvor han vidst nok købte en kort håret pige, mere havde hun ikke lige set. Men han virkede og lignede lidt en af de store mafia folk der løb rundt i de mørke gadere, nu hvor hun tænkte over det. Havde hun aldrig set ham i sol lyset, og hans hud var bleg…. Hun tænkte vidst ikke altid særlig langt når hun var på arbejde. Hun købte en øl og satte sig hurtigt ved border, foran manden hvis navn var Dominic. Mere kendte hun ikke til ham! ”Kender jeg ikke dig?” Sagde hun med en kæk stemme, hendes øjne var blide. Men smilet på hendes fyldige røde læber, fortalte noget andet. Hun var i hvert fald ikke ude på noget godt. Spørgsmålet var bare, hvordan ville denne person reagere på det? Alex var jo ikke ligefrem ukendt i Doomsvilles gader, i sær ikke i undergrunden. Alle folk havde hendes navn på læberne, kendt for at dræbe menneske børn. På de mest grufulde måder, den mest onde måde hun sidst havde dræbt en på. Var ved at skære barnets fingre af en efter en, hvor efter det blev tæerne, armene og til sidst ville de dø af blodmangel

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum