Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Long may I reign ~ Gautham
Today at 21:43 by Gautham

» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153056 indlæg in 7940 subjects

Don't talk to me in that tone! - Melia

Go down

Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Fre 25 jul - 20:25

Solen var på vej ned over byens hustage og klokken var ved at være lukketid i en lille skrædderbutik som var ejet af en bestemt stor sort elver ved navn Gaap.
Vejret var ret varmt skønt det var hen af lukketid og det ville de fleste i nærheden nok give ham ret i, det var næsten for varmt.
Gaap gabte en smule, det havde været en utrolig kedelig dag og der havde næsten ikke været nogle kunder, kun 2 i starten af dagen som havde kommet ind, for at få noget af deres gear fikset og siden han var en af de eneste i nærheden som var ordenligt uddannet skrædder, så var det også ham de fik til at fikse det meste af det der hørte under hans fag. Men det havde han allerede fikset, siden han havde haft tid til det ved at der ikke havde været nogle kunder over hovedet.
Gaap stod i bar overkrop og i et par grå læderbukser der sad stramt om hans ben og bagende, og lige ved buksekanden havde han et bælte hængende en smule løst, men stadigvæk strammet lidt op da han havde en læder pose i bæltet hvor han havde sine arbejdsredskaber.
Let lod han en hånd glide over panden for at tørre det værste sved af og gik med rolige skridt over til hovedindgangen, han lod let sin ene hånd stryge over skiltet der hang i dørvinduet, og med en hurtig bevægelse vendte han det rundt, så der stod at butikken nu var lukket. Han lod dog døren stå lidt åbent alligevel for at få frisk luft ind, og varmen til at fise ud, for det havde hedet godt op i butikken til det næsten drev ham til vandvid.
Han gik derefter ud i baglokalet og tændte sin pibe og stille begyndte at ryge lidt for at få sit skud nikotin og generelt at komme i sit afslappede stadie hvor han ikke bekymrede sig for meget om hvor varmt det var, men mere på at få mere arbejde gjort, for der var stadigvæk lidt at lave til de sørgelige tider.
Imens han havde sine tråde fremme og læderet fylde bordet i baglokalet stod han også og nynnede bag sin pibe, og stoppede kun lige for at puste ud af røgen der ophobede sig i lungerne. Han var i godt humør nu, men det var kun et svagt godt humør, og der skulle stadigvæk ikke meget til at få det til at dale som en racket og få ham til at blive irriteret igen over alt og alle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Lør 26 jul - 2:27

Melia gik ind i den lille skrædderbutik i gå gaden, en halv time før den lukkede, hun skulle have lavet sine læder bukser og fundet et nyt par så hun have tre da hun også havde et par på som sad stramt og fremhævede hendes forme som hendes andet tøj ikke rigtigt gjorde, hun have en oranges top på uden ærme da det var for varmt hendes gyldne hår hang ned over hendes skulder det var svagt begyndt at krølle. Selv om det have blæst ville hun have det varmt sådan var det at være en halv ulv halv menneske. Melia kiggede på alle de tænk der var i butikken men det var bare ikke hende, det så meget fint ud det var ikke det men det var ret så fimset og tøsse artigt men hun sagde det ikke højt, hun have fået penge til det af nogen venner eller bekendt som hun have.
Efter noget tid kunne hun se egerne af butikken komme gå rundt, det var tydeligt at se at han var sort elver, men det skræmte hende ikke, det var sjovt at han ikke lå mærke til hende selv om han gik forbi hende flere gange og have elver en ikke god hørelse eller var det bare hende, hun så lidt efter ham mens hun kiggede det sidst igennem, der var heller ikke noget hun kunne lide *suk*. Melia så han havde vendt skilte ved døren så der stod at der var lukket, hun satte hænderne i siden og gik efter ham, han var smuk med det hvide hår mod den sorte marmor farvede hud, men de fleste elver var jo også smukke så hvorfor skulle han være andreledes ind de andre, hun kunne dufte at han ryg på hans pibe og fik næsten lyst til at tage en smøg dog gjorde hun det ikke, i stedet så hun lidt mere på ham før hun rømmede sig og trådte frem.
"Det er ikke pænt at lukke mens der stadig er nogen i butikken"
Melia gik i stå hun viste ikke hvad hun skulle sige mere ind det, hun have ikke tænkt sig om før hun have åbnedet sin mund men det viste hun ikke for hun kom hun på at fortælle ham hvad det var hun var der for.
"kan du lave dem der? og hjælpe mig med et ny par bukser?"
Spurgt hun mens hun vist ham et var bukser der var ved af være slidt op mellem benene og på knæene. Melia hold sig dog på afstand af ham for hun viste ikke om han kunne finde på at slå fra sig, hun så på ham med et bestemt blik der også viste at hun var selvsikker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Lør 26 jul - 9:24

Han stod lidt i sin egen verden da en stemme pludseligt afbrød hans tanker og fik ham til at dreje hovedet rundt i overraskelse og nysgerrighed, han forstod ikke at der havde været en i butikken, en som tydeligvis havde gemt sig ret så godt, for det var ikke en person han havde lagt mærke til overhovedet.
Hans øjne faldt på en ung pige, med nogle ganske nydelige former da han lige lod blikket falde op og ned af hende men racen duede ikke, hun var ikke den rigtige race syntes han og fnøs kort imens han så på hende med et overlegent blik, "jeg har svært ved at se 'underklasse' folk" sagde han med et let hævet smil, dog da hun viste ham bukserne tog han dem i et ryk og gloede lidt undersøgende på dem.
Bukserne fik ham til at smile større og lod en finger glide op af det slidte stykke mellem benene, "der er vist en som har haft meget tid på knæene" sagde han og blinkede til hende på en provokerende måde, da han tydeligt mente hun havde været på knæ og lavede frække ting for mænd, og havde gjort det meget siden knæene var slidte så meget.
Han rystede dog let på hovedet og lagde bukserne op på sit arbejdsbord og lod sig indånde lidt fra piben før han lod det ud og begyndte at åbne munden igen, "men du siger du vil have et par nye bukser, har du penge til det?" spurgte han hende og lod det håndlige blik glide let over i et ret så seriøst blik som borede sig mod hendes øjne, han ville ikke lave bukser for en som først skulle ud og tjene pengene, de mønter skulle bare være der fra starten af.
Han lod en hånd let glide igennem sit hår før han let lod piben hænge lidt i munden og gik over til hende hvor han stille gik rundt om hende, og lod let øjnene tage mål af hendes ben og diverse til hvis det var hun havde penge til det. Han lod hurtigt en finger glide op fra hendes underliv og op mellem hendes baller med et hurtigt svurp, og smilte så let "så du kan lide bukserne ret så stramt" sagde han konkluderende og stalde sig ind foran hende igen og lagde sit nu kolde blik på hende, og ventede bare på hun hostede op med kontanterne så han kunne komme i gang med arbejdet, for det kunne godt være han var sort elver og ret høj i hatten, men realiteten var også at han skulle arbejde for at tjene ind til føden, og det var en helt anden sag end race.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Lør 26 jul - 10:32

Melia gik hen foran hans arbejds bord og satte albuerne på bordet mens hun holdt sit hoved med hænderne og bagdelen gik bag ud, mens hun så op på ham med et hånligt blik  og sagde så.
"det kan godt være jeg ikke er noget stort, men hvad er værst at jeg er det eller at du har en butik for dem i underklassen og tager i mod order fra den?"
hendes tone var flabet mens hun så mod hans øjne og hvis hun kunne se ham direkte ind i dem.
Det næste han sagde fik hende til at fnyse af ham og rejse sig op, hvad hun lavede kom ikke ham ved, så kunne han tro hvad han ville om hende da han blinkede til hende på en
provokerende måde.
"der er vikerlig opslideene at gør rent for andre"
det kunne god være han ville misforstå den men det var også på en måde hendes hensigt bar for at irriteret ham lidt mere, da han så åbnede munden igen for at spøger om hun have råde til at købe et par bukser, hvorfor skulle hun ellers bede om dem hvis ikke hun havde råde? det var dog et dumt spørgsmål, da han blik skiftede mødte hun det ned et stålfast blik som fik det borede til at prale af på hende for det betød ikke noget for hende mens hun fandt to små leder pose frem og smed den på hans arbejdes bord ved siden af hende bukser, der var guld mønter i dem begge, hun så tilbage på ham og gik væk fra bordet og mens hun lå sine arme over kros.
"Der skulle være nok til begge dele"
hun havde ikke flytte sit blik fra ham end nu, mens han begyndte at gå rundt om hende fyldte ham med sit blik men da han forsvandt bag hende kunne hun ikke se ham mere. Pludselige mærkede hun hans finger mod hendes underliv som kørte op mellem hendes balder, hun drejede hurtigt rundt og tog hårdt fat i den hånd som han havde brugt til at rør hende med.
"det kan jeg men du Holder finger for dig selv"
hendes stemme var bestemt og hendes øjne viste at hun var ved at blive vred, hun stirrede ind i hans kolde blik uden så meget som at trække en mine i hendes ansigt, han være måske et stolt væsen men han var også arrogant og så kunne hun ikke lide ham, der var noget ved ham der fik hende til at være mere på vagt og hun var også mere eller minder klar til at gå sin vej hvis ikke han mente der var nok penge eller noget andet var galt, hun ville helst have dette overståret så hun kunne komme ud her fra, hun slap hans arm og lå igen arme overkors mens hun ventede på hvordan han ville reager.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Lør 26 jul - 16:07

Han så på hende og begyndte at le da hun havde taget fat i hans håndled og let trådte han helt tæt på hende så hendes bryst blev trykket mod hans, og han kunne se direkte ned på hende
"hvis jeg skal kunne lave stramme bukser skal jeg have dine mål, og det er kun dem her der kan lave dem" sagde han og viste hende sine hænder ud til siden, og smilte ret bredt over sin tynde læber
"vær bare glad for du ikke skal have en top af læder" sagde han og lo imens han trådte til siden og gik roligt over til poserne med mønter og talte dem stille i sit hoved og skubbede dem så over i hjørnet hvor han åbnede en lille luge og fandt nogle ruller læder frem som han havde gemt lidt og lagde dem ud på bordet.
Han lagde et professionelt blik på hendes bukser som hun havde på og stod lidt og lagde mål i hovedet før han sukkede roligt "som svar på mit job så kommer jeg ikke fra overklasse sort elverne plus jeg er mand, så vi har intet at skulle sige i et sort elver miljø, og efter nogle krige var begge mine forældre døde og jeg stod tilbage med kun et tohånds sværd fra slagmarken, så var det her det eneste job hvor jeg kunne få lov til at lave hvor jeg også kunne lave vores traditionelle tætsiddende gear" sagde han og rystede kort på hovedet før han gik over til hende og skubbede hende let et skridt tilbage,
"strip af med bukserne, jeg skal have nogle mål på dig og det kan jeg ikke med de der på" sagde han og pegede på hendes stramme bukser og så så op på hende "når jeg arbejder er jeg professionel, men bagefter skal du nok få din sag for med mig" sagde han og fik et stort drillende smil frem før han lagde bagenden mod bordet
"forresten skal det også være tæt om taljen eller en smule luft som dem her" sagde han og lod en lillefinger glide rundt i hans buksekant og trak lidt op i dem for at provokere hendes kvindelig side ved at hans underliv blev fremtonet let før han slap igen og det så normalt ud igen.
"Og en bestemt farve du vil have eller skal den bare være tigger-grå?" spurgte han hende drillende og fniste "og måske nogle knæpuder til når du er nede på knæ og gøre rent på mænd" sagde han og smilte stort, "nogle gange har det sine fordele at være den bedste skrædder her" sagde han og lo stort og så nu roligt på hende, "nå de bukser der" sagde han og så ned på hendes nedre dele.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Lør 26 jul - 18:24

"vis jeg skulle have en top af leder ville det da kun være for din skyld jeg ville få den lavet."
drillede hun igen mens hun så ham i øjnene som han overhovedet ikke have rørt hende af det han have sagt, hun så på ham mens han gik over og talte pengene og fandt noget leder frem som han have gemt væk, hun fulgte ham  med øjnene da han vente sig om og kiggede på hendes bukser da han sukkede, vent var han lige pludselig ærlig over for hende nu med hans familie eller hvad skete der, hun rystede på hovedet. Hun så på ham da han bad hende om at strippe foran ham, hun begynde at grine og fandt et pergament der var rullet sammen og gik hen og gav ham det.
"her er de jeg fik en veninde til at måle for jeg tro afsted"
sagde hun drillende mens hun bed sig selv i læben  mens hun så på ham med hovedet lidt på skår, men bliv så alvorlige igen da han sagde det med at hun ville få sin sag med ham bagefter.
"undskyld men selv hvis du var den sidste mand her i byen ville jeg aldrig gøre det med dig!"
hun så ind i hans øjne med et borende blik og lå igen arme over kros men hun lyttede til havde han sagde forså at kigge ned på hans bukser da han kørte lillefingerne rundt og træk lidt i dem så hun kunne se hans underlivs fremtoning det fik hende hurtigt til at flytte blikket op mens hun bed sig i læben.
" de skal sidde tæt så igen kan få en hånd der ned, og måske skulle du selv have et par tigger-grå for du tigger jo om at jeg rør ved dig hvis du lægger knæpuder i så for du jo ikke så meget arbejde mere."
sagde hun og blikende til ham mens hun smilede drillende også mens hun lyttede til hvordan han roste sig selv over han arbejde, han ville stadig have hende til at smide bukserne.
"du ville være meget bedre vis du ikke overså dine kunder, hvis du ikke kan bruge målene på pergamenet så må du selv fjerne bukserne så du kan tage dine mål."
hun lå arme over kors mens hun stadig smilede drillende til ham, hun troede ikke han ville fjerne hendes bukser fordi hun var jo under ham så det ville være nedladende for ham og hans race at tage i mod order fra en af hendes race.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Lør 26 jul - 23:01

Han begyndte at grine højt og hånligt af hende, at han skulle tigge om hun rørte ved ham? HA!
"der er ikke et sekund i hele min levetid jeg nogensinde vil tigge en kvinde om noget som helst, de kan gøre hvad der bliver sagt! kun en sort elver kvinde der har ben i næsen kan fortælle mig hvad jeg skal og ikke skal!" sagde han og krydsede sine arme.
Dog faldt hans opmærksomhed meget hurtigt på det pergament hun havde med og øjnene gik meget studerende ned over pergamentet og hans ansigts udtryk viste seriøsitet og at han virkelig regnede på det.. men til sidst krøllede han bare papiret sammen og kastede det over skulderen "det er ikke til noget hjælp over hovedet, det er nemlig ikke de rigtige mål jeg skal bruge" sagde han og så på hende med et løftet øjenbryn.
"så hvis jeg skal have mål på dig skal jeg selv fjerne dine bukser..." sagde han og gav en tone i det han sagde, som om hun var dum. Men som kun dem der egentligt kendte ham vidste at han var lidt mere end bare en højrøvet sort elver, han var også en sort elver der kunne tage fat frem for at spille med ord.
Han smilte overlegent til hende og trådte helt tæt på hende "jamen hvis du ikke selv vil fjerne bukserne og du skal have et par nye... så må jeg jo bare fjerne dem fra dit underliv" sagde han og med en lynhurtigt bevægelse havde han grebet fat om hendes overarme og presset dem ind mod hendes krop, og med et let gisp og lidt spændinger i kroppen løftede han hende op og satte hende lidt inde på bordet, før han begyndte grovt at åbne hendes bukser med knapperne på hendes side og fik alle knapper op ned om enden af hendes lår og med den ene hånd støttende mod hendes mave begyndte den anden, voldsomt at hive bukserne af hende til at de kun hang i hans næve der var fyldt med tydelige blodåre nu af den kamp han havde haft.
Han så på hende og smilte triumferende og greb fat i hendes lår og hev hende hen til sig så bagdelen var på kanten, og stille begyndte han selv at måle op med hænderne der næsten befamlede hendes ben, men det var hans måde at måle på, og som gjorde at han præcist vidste hvordan han skulle lave hendes bukser.
Han stoppede stille efter han havde været ved benene og lod hænderne stille glide op om hendes liv og hev hende ned og stå igen. Hans overkrop var en smule spændt op og hænderne dunkede en smule på ham, imens hans overarme havde nydelige blodåre kringlende om de tydelige store muskler han bar på.
Han sank en stille klump og trak vejret dybt før han så hende i øjnene, "og nu skal du så vende dig rundt for skal have dine røvmål, og det stykke der skiller røven fra livet, det er et meget vigtigt sted hvis det skal blive gode bukser hvor man ikke kan se røvsprække når du bukker dig eller sidder ned" sagde han og var ganske ærlig overfor hende, det var vigtigt det her hvis hun ville have kvalitets bukser.
han glæde sig dog ikke helt til at skulle tage fat på hendes bagdel for den så ud til at være ret så fin selv af hendes race, og det var virkelig lang tid siden han havde rørt på en rigtig dame med former på sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Søn 27 jul - 2:02

"Så det du siger er at en sort elver kvinde er den eneste form for kvinder der kan få dig til at tigge?"
hun så på ham med et hævet øjnebryn mens han læste de mål hun have med og så dog lidt underne på ham da han sagde han ikke kunne bruge dem, hun lyttede til hvad han sagde og skulle til at træde tilbage, men nåede det ikke før han have fat i hende og satte hende op på bordet, hun rødmede svagt da han begyndt at åbne hendes bukser og rev dem af hende, det var nu meget godt at hun sad på bordet for ellers ville han nok have taget hende g-streng som kun lige dækkede det der skulle dækkes, med da han hevet hendes bukser af. Mens han have en hånd på hendes mave rømmede hun sig og så på ham med et hævet øjenbryn.
"du skal vist være glad for at min kæreste ikke er her og ser hvordan du måler op så ville du ikke være så høj i hatten mere han, jeg ved han er stærkere end dig."
hun bed sig selv i læben mens hun mærkede hans hænder over alt på hendes ben og da hun så på ham, kunne hun virkeligt se hans muskler, men selv om hun godt kunne lide at se på det kunne hun ikke lide hans måde at være på, hun var måske kommet med en lille løgn om det med hendes kæreste min hun kunne godt lide at provokere ham. da han to om livet på hende og fik hende ned og stå igen hun hørte hvad han sagde og nikkede bare før hun træk blusen om så den var ved livet af hende og vente sig om før hun lå sig ned på bordet med overkroppen og skød bagdelen bagud så den blev strammet op så han kunne få de rigtigt mål, hun bed sig dog i læben det her ville nok tage længer tid end hun have troet det ville, hun blev også lidt nervøs fordi hun ikke kunne se hvad han lavede bag hende, fordi det tog ham lidt tid begynde hun at vippe lidt med den bare for at drille ham lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Søn 27 jul - 2:49

Han havde ignoreret i starten det med at hun snakkede om en kæreste hun havde som måske, måske ikke var stærkere end ham og havde forberedt sig på at skulle vende hende, men da hun selv vendte sig så han overrasket på hende.. og først nu rigtig opdagede hvilket slags undertøj hun havde på i dag..
Han blev helt mundlam og stod og måbede imens han så på den superformede bagdel der ikke var dækket af mere end en tynd streg tråd. Han kunne ikke dy sig og lod øjnene glide længere ned og måtte sluge en ordenlig klump da han så hvor meget det ellers dækkede og blev enig med sig selv i at det der bare ikke var fair overfor ham som skulle måle hendes bagdel.
Han lod hænderne næsten ligge sig på hendes bagdel, men tog lige nogle få sekunder før han ville lade dem ligge sig på bagdelen. Men det skulle han ikke have gjort, for lige før han nåede at ligge hænderne på begyndte hun så at vippe med bagdelen hvilket fik ham til at miste næsten øjne og mund, og det eneste han rigtig kunne var at prise sig lykkelig over for at hun ikke kunne se hans ansigt lige nu.
"stå stille med bagenden" kommanderede han hende med en fast og skarp stemme dog med en måske lidt for tydelig snert af han virkelig var ved at gå til bag hende af alt det hun gjorde med hendes bagdel.
Han mandede sig endeligt op og lagde hænderne på hendes bagdel, og med det samme kunne han mærke de mandige gnister strømme igennem ham, hvilket fik ham til at lave et tåbeligt grimt fjæs i få 3 sekunder før han blev sig selv igen og lod stille hænderne glide om hendes bagdel og stille op om hendes talje og sørgede for at lade fingrene glide godt om hendes taljes hud for at mærke hver muskel og hud stykke der var og til sidst lod han sine hænder glide tilbage på hendes bagdel og længere ned.
Han lod fingrene glide tæt på de private ejendele men aldrig for tæt på og lod bare hænderne mærke efter på hende før han med et gisp og stor viljestyrke, fjernede sine hænder fra hendes baller og trådte et skridt tilbage imens han prøvede at huske alt hvad han havde målt op, før han gik over til sin egen lille blok og rissede nogle få ned og lagde en seddel til sig selv før han rissede nogle få ting ned som han lagde foran hende.
På sedlen stod der "den 'dato' i 'dato' er bukserne klar til afhentning, samt de ødelagte." og stod lidt og så på hende, "du må gerne tage bukser på igen" sagde han så og holdte vejret kort hver gang hans øjne nåede ned omkring hendes meget tynde g-strenge som gjorde hans hoved en smule rundtosset. *det er ikke normalt at have sådan en god bagdel... der er noget underligt omkring hende* tænkte han og skyndte sig at række hende, hendes bukser og vendte sig med ryggen til for at lade som om han tænkte, men i stedet prøvede han bare ikke at glo alt for meget på hende da det sikker ikke var så sundt i længden.
Han trak hurtigt sin pibe frem og tændte den, imens han åndede stille og beroligende ud igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Tirs 12 aug - 19:58

"Jamen en snegl er hurtigere ind dig, jeg har ikke helle dagen"
Svarede hun igen da han kommanderede med hende, hun kunne godt hører at han også godt kunne lide det han så, hvilket fik hende til at smile for sig selv.  Melia mærkede da han endelig gik i gang med at måle, da han nåede hendes talje fik hun kuldegysninger fordi han rørte ved hende, det var ikke noget hun var vand til at en fremmet gjorde, hendes kinder blussede op ad hans hånd kom tæt på de privat dele selv om han ikke rørte dem *Hvis han siger noget om det har bagefter for at en lussing som synger* tænkte hun for sig selv, fordi hun var blevet letter irriteret over det. hun mærkede hvordan det tog lidt tid for ham at tage sine hænder væk fra hendes bagdel, hun rejste sig op i det han lå sedlen foran hende, hun så på den og kiggede der for på ham, dog var hun ikke rød i hovedet mere, og nikkede bare som en beskæftigelse på at hun have forståret. Melia tog i mod sine bukser, var han nu blevet genert eller noget efter som han vente ryggen til hende, hun have godt set hvor hans øjne have kigget hen men det generede ikke hende, hun tog sine bukser på og opdagede at han tændt hans pibe, hun fandt en smøg frem.
"Har du noget ild jeg må låne?"
Spurgte hun og så på ham mens hun have sat smøgen i mundvigen, hun rettede lidt på hende bluse da den sad forkert og der efter førte hun hår om bag ørne for at få det væk fra hendes ansigt, hun tog sedlen op og så ordenligt på den for at være sikke på at hun have set rigtigt.
"Det er ikke muligt at du kan have dem færdige dagen før, jeg skal nok betale dig for det, men jeg skal ud af byen der og jeg vil helst hvad bukserne med."
Sagde hun og så på ham som om der ikke var sket noget andet ind hun have bedt ham lave bukser med de mål hun var kommet med på papiret, hun have stadig smøgen til at sidde i mundvigen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Gæst on Tirs 12 aug - 20:53

Han tog et godt sug fra sin pibe og åndede godt ud før han vendte sig mod hende igen og havde sit normale rolige ansigt igen. Han nikkede til hende og tændte en tændstik og holdte den udenfor hendes smøg før han kunne se der var godt gang i den før han slukkede den igen og smed ned i en potte hvor der lå rigtig mange fra de tidligere gange han skulle havde tændt sin pibe. Han tænkte lidt over det hun sagde og smilte så lumskt til hende og trådte tæt helt på hende så hun i hvert fald kunne mærke hans muskuløse brystkasse og hans store underliv som bestemt var vokset af hendes bagdel og stod der i kort tid før han trak op i smilebåndet hånligt men slap så ansigtet og lagde sin hånd frem "så kan det godt blive en smule dyre, men jeg kan godt lave det så hurtigt" sagde han og trådte tilbage før han trak en hvid kridt pen op af baglommen som havde et lille håndtag af bronze som var vel udformet og velegnet til at kunne styres med fingerspidserne. Han begyndte med det samme at rulle et af sine ruller af læder ud og tegnede op hvor den ene styrede kridt pennen og den anden nærmest 'følte' vejen som kridtet skulle følge. Hans blik blev meget fast på læderet indtil han havde tegnet alle streger og så op igen nussede sin pande let og gav et let gisp fra sig og kløede sig let på sit underliv og følte sig lidt irriteret nu hvor hun havde egentligt tændt ham, skønt hun var af lavere race end ham, irriteret ham.
"Hey, er du så helt sikker på at du ikke skal have lavet noget mere? for to bukser er ikke meget for så meget tid" sagde han og vendte sig mod der hvor hun stod før og løftede et øjenbryn og smilte let før han let strakte sin krop og kom i tanke om tiden.
"Og husk det er jo egentligt lukketid så du skulle helst ikke blive set her inde af andre, da det kan måske give forkerte tanker til folk om hvad vi laver" sagde han drillende og lænede sig op af muren bag ham med ryggen og havde underlivet let svejet ud som fik hans mavemuskler til at spænde sammen så de virkelig blev tydelige og man kunne se hvor de lå og hvor store de var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Don't talk to me in that tone! - Melia

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum