Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

Curiousity (Ancalagon)

Go down

Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Tors 18 sep - 0:38

Sted: Gaderne
Omgivelser: En masse folk der render rundt og handler
Vejr: Varmt men skyet
Tid: Midt på dagen

Dagen var varm og folk var ret påvirket af det kraftige vejr. Skyerne satte en meget grå farvet verden men varmen skreg sommer. En masse mennesker skyndte sig rundt for at købe deres varer men dem der skyndte sig mest var de folk som købte nogenlunde kolde varer som helst skulle hjem i deres kolde kælder før det blev varmt og vammelt. En masse støj var der også, da børn blev væk fra deres forældre og stod og skreg indtil de blev fundet. I det hele taget var gaden et kaos på en dag som denne og man havde egentlig mest af alt bare lyst til at forsvinde.

Chi havde kun en spravlet t-shirt på som engang havde været en trøje. Men da hun havde det for varmt havde hun skåret ærmerne af den og gemt ærmerne i en lille taske der hang på hendes ryg. Hendes bukser var beskidte, mørke og hullede. Hendes taske så skam ikke særlig godt ud heller, og mindede egentlig mest af alt bare om en ødelagt pose, som kunne flække når som helst. Men hun kunne ikke beklage sig, for hun valgte at gemme sine penge til ting som hun fandt vigtige. Hun holdte meget øje med himlen da der ikke var meget at se i den store menneskemængde samtidig med at støjen bare gav hende en hovedpine. Hendes nysgerrighed kunne dog ikke lægge sig da hun havde en stor undren over hvordan det kunne være så varmt når det var skyet som det var her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Tors 18 sep - 12:28

Man skulle næsten tro at det var tæt på dommedag, sådan som folk de tonsede rundt fra butik til butik og man kunne tydelig se at vejret havde påvirket en del mennesker til at blive irriteret og der var også enkle som var kommet op og skændes over hvem der kom først hen til en vare som begge ville have, samtidig med at der blev råbt fra den ene ende af gågaden til den anden.
Der var folk som prøvede at gå fra skygge til skygge i håb om at de ikke vil få det for varmt, dog selv om det var overskuet, var det overraskende varmt.
Der var en enkel fyr som bumpede ind i Chi og vendte sig rundt med et lidt irriteret blik på den unge pige og råbt "Se dig dog for tøs" og fortsatte uden at tænke over om han havde væltet hende, da det var et ret stort bump de havde, da de stødte ind i hinanden og fortsatte videre og forsvandt i menneskemængden bag Chi.
En enkel hjemløs lå op af væggen og halv sov med en jakke svunget rundt om sin krop og en meget slidt og hullede hat ned over øjnene så han fik lidt mørke, enkle mennesker lagde nogle penge i en bøtte han havde foran sig, men det var mere familier som gav ham lidt små penge, slet ikke det store til at leve for, men ellers var der ikke andre som lagde mærke til ham.
Vejret havde lidt et gråt filer over hele byen, med alle de gå skyer på himlen som dækkede for solen, det begyndte også at blæse en smule, lige nok til at man kunne mærke det i ansigtet, men ikke nok til at vejret ville føles køligt.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Tors 18 sep - 20:35

Chi havde slet ikke opdaget at nogen gik ind i hende før hun tumlede rundt og ind i alle mulige andre folk indtil hun faldt ned på sine knæ. Hun skrabede knæet og bandede en smule for sig selv. Hurtigt kom hun op igen for at undgå at blive trampet ned. Hun følte sig ret stresset af at være i den store menneskemængde så hun begyndte bare at mase gennem mængden for at komme ud. Hendes hjerne var bare sat på at komme ud før flere mennesker bumpede ind i hende som fyren havde. Hun kom endelig ud efter en del skubberi og banderi. Hun lagde kort mærke til den hjemløse mand og så hans bøtte. Hun havde tænkt sig at gå over og give ham en skilling hvis det ikke var fordi at hun så skulle gå ind i mængden igen og det var især ikke en mulighed!  Hun satte blikket op mod himlen da hun mærkede brisen. Det var som om at hun ledte efter et tegn på at dette kaos snart ville være overstået. En hvilken som helst ting ville være set som et godt tegn for hende lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Tors 18 sep - 20:58

En pludselig sort skikkelse fløj lige over øjne på hende da hun kiggede op på himlen.
Den sorte skikkelse viste sig at være en ravn, som havde en meget sort fjerpragt, den fløj videre og landede på toppen af en væg og kiggede hurtigt rundt på alle de mange mennesker som gik fra butikker til butikker.
Den havde en lille husmus i sin sorte klør og skiftede med at hakke i musen så den piv og kigge op fra musen for at sikre sig at der ikke var nogen som prøvede at snige sig ind på den.
Det var et meget voldsomt hakkerig på musen, den fik først hakkede øjne ud og derefter fik hakkede til døde alt i mens den langsomt dødede hen.
Ravnen begyndte at spise livligt af den maltrakterende mus og flå kødet fra musens krop, men den sørgede dog for at kigge en ekstra gang op en gang i mellem for at sikre sig at den kunne spise i fred, da det ville være så ærgerligt hvis den skulle flygte fra sin mus.
den velkendte skrappen som ravne lavede når de enten snakkede med andre ravne eller er igang med noget mens den pjeffede med sine vinge en gang i mellem når den rigtig gik amok med den døde mus.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Tors 18 sep - 22:23

Chi kunne ikke undgå at lægge mærke til en mørk skikkelse som krydsede himlen. Hun så lidt på ravnen og troede først at det var en forvokset krage. Da hun egentlig aldrig har set en ravn før, kendte hun ikke navnet på den ret så store krage dog lagde hun hurtigt mærke til musen. Hun blev en smule interesseret i den og holdte nu bare øje med den så hun kunne komme tættere på den. Lige så stille prøvede hun at rykke tættere på ravnen uden at det var bemærkelses værdigt. Hun ville bare gerne undersøge dette væsen, dog ville hun blive bange hvis det kom for tæt på da det var nyt for hende.

//Undskylder meget hvis jeg skriver ligge/lægge forkert ;-;

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Fre 19 sep - 12:42

Ravnen var stadig igang med at spise bitte små stykker af den døde mus og så pludselig op og fik øje på Chi og satte sin klør i den lille mus og blev ved med at vende hovedet og blinkede en gang i mellem.
Den udbrød så i nogle lave 'Cr-r-ruck' lyde og gik tilbage til spisningen af musen men havde dog stadig sin ene fod og klør i den, så hvis der kom en som prøvede på noget, vil den ikke miste sit bytte og så havde den også bedre fast når den rev kød fra musens krop.
Pludselig fløj der en sten mod ravnen som fik den til at baske lidt med vingerne og lave nogle 'Croak' lyde over den pludselige sten som dog ikke ramte den, men den fløj lige fordi da den ramte muren og videre over den.
Det viste sig at det var to unge knægte på 15 eller der omkring, som syntes det var skide skægt at kaste små sten efter ravnen som ellers bare passede sig selv i sin spisning, dog blev den nød til at halv lette fra muren med musen i sin klo og finde et andet sted.
Knægtene grinte stadig over at de havde fået ravnen til at lette og kastede stadig små sten efter den oppe i luften men var dog meget svære for dem at ramme noget overhoved.
Ravnen skrappede lidt og man skulle næsten tro at det var i irritation over at de afbrød den i dens mad, men den fløj væk fra menneske mængden hvor alle købte ind og kaos og landede på en sten på højde med et menneskes ankel og kiggede lidt rundt for at sikre sig at der ikke var nogen som fulgte efter den og gik tilbage til at spise sin mus eller hvert fald indholdet i musen.

//nej det var rigtigt ^^ lægge: noget du lægger fra dig. Ligge: du ligger stille ^^ men du må meget gerne skrive lidt mere end 5 linjer :3//
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Fre 19 sep - 18:06

// Oh. Det må du meget undskylde! Men tak for at pointere det! Har altid min browser delt i halv så jeg kan lave to ting på en gang og så har den selvfølgelig sat det til 8 linjer for mig! xD//

Chi lagde hurtigt mærke til at nogle kastede sten efter ravnen og det gjorde hende en smule vred da hun egentlig bare gerne ville tæt på den. Hun samlede et par sten op selv og kastede dem efter drengene, som en form for straf, da de nu havde skræmt dyret væk. Hun løb tør før sten og var lidt ligeglad med, om hun havde ramt eller ej, hun fortsatte bare videre efter ravnen. Dog var hun nød til at skubbe til folk og småløbe, for at følge med ravnen, men det var ikke noget problem da hun havde sat sig efter, at den her ravn skulle hun altså bare se! Nogle mennesker bandede og løftede en knyttet næve efter hende når hun havde puffet til dem, og få prøvede på skubbe tilbage, dog uden held da menneskemængden hurtigt udfyldte den lille sti hun havde lavet.
Dog var der en der havde gennemskuet hende på lang afstand, så personen satte hurtigt foden ud da Chi passerede. Chi udstødte et lavt gisp og faldt nu bare til jorden. Dog denne gang slog hun albuen og det samme knæ. Hun vendte sig om på ryggen for at spotte ravnen men hurtigt var folk igang med at trampe på hende da alle havde tralvt. Hun tog hænderne op til sit ansigt for at beskytte det, dog var det værst for hendes knæ som nu blødte. Hun bed sig hårdt i læben, da hun kunne mærke folk fødder og deres tunge vægt forskellige steder. Til sidst blev det for meget ud hun udstødte et skingert og højt skrig. Folk om hende for til siden og hun kunne endeligt få lov til at se skaderne. Hendes knæ var helt sort og blodigt, og havde brug for at blive renset hurtigt muligt. Hendes t-shirt var flækket i bunden på maven, så man kunne en gang i mellem spotte hendes mave, når hun gik. Hun rejste sig og kiggede forvirret op i luftet efter ravnen, mens hun tog sit ene ærme op og forbandt sit ben. Hun haltede langsomt i den retning hvor hun så ravnen sidst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Lør 20 sep - 13:31

De to knægte havde bare grint over at Chi havde kastede sten efter dem og kaldt hende en masse grimme ord mens de flygtede fra de sten hun kastede efter dem.
Ravnen havde dog hørt skriget fra hende og kiggede op fra sin mus og åbnede og lukkede næbet, den kiggede over hvor Chi kom haltende mod den, dog tænkte den ikke videre over hende og fortsatte med at spise resterne af musen, da der ikke var meget kød på den alligevel.
Der gik ikke lang tid før at ravnen ikke fandt musen interessant mere, da der ikke var mere kød på den at spise, så den skubbede musen væk med sit næb og kiggede rundt og lagde sit øje på Chi og vendte sig rundt og hoppede op på et bord som stod op af en væg og brugte sine vinger til at få fart nok til at komme op på bordet og vendte sig rundt og gav små krave lyde og hakkede i bordet da der åbenbart sad noget fast i en revne.
Det viste sig at det var noget stof som sad fast i bordet og fik ravnen til få lyst til at prøve og hive stoffet op af bordet.
Stedet ravnen og Chi nu var, var meget tættere på udgangen til udenfor for byen og videre ud til en af de store og dybe skove som ligger vidt omkring byen og i området, så der var ikke specielt mange mennesker, og dem der var, var folk som passede sig selv eller os var de vagter på patrulje i byen som noget standard hver dag.

//Det helt iorden xD har selv haft meget svært med lægger og ligger xD, men hovedreglen er at lægger, er noget når du lægger en ting fra dig, hvor ligger er når du ligger stille eller en ting ligger stille ^^//
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Lør 20 sep - 15:25

Menneskerne i byen ignorerede bare Chi selvom det var ret tydeligt at hun havde brug for en hjælpende hånd. Hun haltede langsomt mod ravnen, uden at opdage at hun var på vej ud af byen. Ravnen var det eneste hun tænkte på lige nu. Hendes krop føltes tung og hun var nød til at slæbe sig selv afsted og var det ribben i siden brækket eller bare meget øm? Hun kunne ikke helt sætte en finger på det. Hun kunne ikke rigtig føle smerten fra sine sår da hendes tanker var sat på noget andet. Langsomt kom hun hen til hvor ravnen var og stoppede et par meter fra den. Med langsomme bevægelser åbnede hun sin taske og tog et lille tørt brød op. Hun rakte det forsigtigt mod ravnen og var klar til at trække sin arm til sig, i tilfælde af at ravnen ville angribe. Hun studerede stille dyret og fulgte dens bevægelser med sine øjne. Dog så begyndte hun at mærke den svigende stikken i hendes knæ og bed sig en smule i læben for at ignorere det. Nogle mennesker stoppede op og kiggede på hende med medlidenhed da de tydelig kunne se hendes smerte, dog var ingen af dem villige til at give hende en hjælpende hånd, for det ville lave et hul i deres pressede skema. De overlod hende bare til sig selv uden at tænke mere over det. "Er du sulten? Jeg vil ikke gøre dig.. noget ondt.." sagde hun lavt og holdt en hånd på sit knæ.

//Jeg kommer fra Fyn og det skulle vist være ret normalt her at vi ikke kan forskellen på ligge/lægge xD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Søn 21 sep - 12:15

Ravnen vendte sig mod Chi og drejede hovedet fra siden til siden og sagde nogle korte krave lyde og kiggede så ned på brødet og så op på Chi igen.
Den viste ingen tegn på at være bange for hende men i stedet for hoppede den ned på jordet fra bordet og gik tættere på hende og kiggede op på hende og hen på brødet igen, man kunne se at den ikke helt vidste om den skulle komme helt hen eller holde sig på den afstand den var i nu.
Dog blev de afbrudt af en dør der gik op som forskrækkede ravnen til at flyve op på en en træ pæl som gik ud af væggen som tre andre træpæle også gjorde, da det var til at stødte for taget ikke væltede ned.
Ravnen sad der og brokkede sig lidt over at manden havde forskrækket den og udbrød i lidt skrappe krave lyde mens den rystede lidt sin sorte ravne fjerpragt.
Manden fik selv et chok da han åbnede sin dør og en ravn fløj op lige foran hans ansigt og kiggede op med et overrasket blik men fik øje på Chi da han så ned igen og opdagede at hun var såret og havde brug for hjælp.
Han gav hende et venligt smil og tjekkede hende ud, ikke fordi at han prøvede på noget, men fordi han kunne se at hun havde brug for hjælp og havde brug for hjælp meget hurtigt, desuden så det heller ikke særligt rart i den tilstand.
"Har du brug for hjælp? Jeg kan rense dine sår? Spurgte han ud af medlidenhed og gik til siden med en hånd henvist til at hun er velkommen ind.
Han havde en hvid lægekittel og et håndklæde over skulderen og havde lidt grå hår i siderne af håret, dog et ret stort fuldskæg som var en blanding mellem mørkegrå, sort og meget lidt hvidt skæg.
Ravnen var holdt op med at skrappe af lægen med sad bare og kiggede ned på dem begge og lavede et lille hop rundt og hoppede ind af vinduet som var åbent og forsvandt ind, lægen havde selvfølgelig ikke opdaget det, da han stod halvt i dørkarmen og ventede på om hun vil ind og få renset sine sår.

//Naah, lige meget hvor i danmark man er, har folk problemer med dem xD//
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Søn 21 sep - 14:07

Chi hoppede en smule frem af skræk da døren gik op. Hun så lidt efter ravnen og sukkede så dybt. Hendes blik rettede sig mod manden og hun blev en smule utilpas da folk ikke så tit smilte til hende. Hun nikkede meget langsomt til mandens spørgsmål og gik haltende og forsigtigt hen til ham, dog var hun vagtsom da hun ikke så tit havde haft gode oplevelser af at stole på fremmede. Hun holdt et godt øje med ravnen ud af øjenkrogen og følte sig på en måde mere tryg da den fløj ind af vinduet. Hun gik roligt ind af døren og kastede et blik rundt. Huset virkede en smule tomt og hun gik hurtigt over til et billede:" hm?" kunne man høre fra hende mens hun studerede billedet, dog uden at røre ved det:" Hvor er din familie?" spurgte hun roligt og strakte sig kort, som resulterede i at hun ømmede sig over at have kommet til at strække sit sår. Hendes arme havde små hudafskrabninger ligeledes med hendes mave og ben, dog var det værste nok de mange fodaftryk som ville give et par blå mærker efter nogle dage. Hun så lidt på manden og kiggede sin taske igennem:" Jeg har ikke nogen penge til at gengælde med.." sagde hun roligt og sank en klump. Hun hørte en raslen komme fra overetagen men turde ikke rykke sig da hun følte at hun ville bryde den venlige gestus som manden havde givet hende. Hun ventede egentlig bare på at få at vide hvad hun skulle gøre, da hun ikke har prøvet at få sår som skulle tilses af en læge. Hun trak lidt op i sit ene bukseben og pillede ærmet af sit knæ som hun hurtigt fortrød. Såret var fuldt med snavs og betændelse og nu hvor hun så det kunne hun endelig føle den ulidelige smerte der gik igennem hendes krop nu. Hun sank til jorden og vidste ikke hvad der gjorde mest ondt:" vær sød at hjælpe mig nu.." mumlede hun lavt.

// Tja. Det lyder også logisk nok xD Du må bære lidt over med at jeg ikke er så god til at styre andre end min karakter, men jeg skal nok gøre mit bedste! //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Søn 21 sep - 15:03

Manden smilede venligt til hende da hun gik indenfor, der var ikke så meget spændende at se i hans gang. "De bor ikke her mere og er flytte" svarede han og viste hende indenfor på hans kontor.
Det var heller ikke særlig fancy, havde de mest nødvendige ting, som en operationseng, et kontorbord og lidt skabe og sin stol. Han viste hende hen til sengen og bad hende tage hendes tøj af, pånær undertøjet, så han kunne undersøge hendes krop for skader.
Han lod hende selv fjerne sit eget tøj og gik hen til skabet og fandt forskellige ting som han havde brug for, til at fixe hendes sår og skadet krop.
Da han kom tilbage placerede han tingene på bordet ved siden af sengen og fandt noget vat frem og hældte noget væske på stoffet og begyndte at dyppe på hendes knæ og sved godt da vattet kom på det meget slemme sår på knæet og tog en krukke og åbnede for den og tog et par små mel-orme og proppede dem lidt ind i såret og tog noget rent vat og satte på og bandt noget forbinding om knæet så ormene kunne arbejde i fred.
"Bare rolig, de er ikke farlige, de fortager kun alt det døde hud og kød og lade det rene og friske være" forklarede han med et lille smil til hende, så hun ikke ville tro at han prøvede på at plante orme i hende eller noget i den stil.
Han fik hende ned og ligge og begyndte at mærke forsigtigt på ribbenene om der var nogle skader og smilede. "Du er heldig, ingen skade eller brækket ribben, men du får nogle blå mærker tilgengæl" fortalte han hende og rensede ellers resten af hendes sår.
Efter en lille time, fjernede han forbindingen og vattet på knæet og ormene, og ganske rigtigt, så havde de fortærret alt det døde hud og kød på hendes knæ, så kun det raske var tilbage.
Han puttede noget mere væske på noget vat på hendes knæ så også svedte en smule og derefter noget rent forbinding om hendes knæ igen så det kunne heale i fred.
"Så, nu skal du bare lade det passe sig selv og så er du så god som ny efter en uges tid" forklarede han smilende og puttede alt tilbage på sin plads og smed ting ud som var brugt og rakte hendes tøj til hende.
"Var på husets regning" svarede han på hendes svar og gik hen og åbnede døren til gangen så hun kunne komme videre med hvad end det var, hun var i gang med.
Raslen var holdt op, da ravnen var hoppede ud af vinduet igen og landede på jorden, men ikke før at den fløj fordi vinduet som var i rummet både lægen og Chi befandt sig i.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Søn 21 sep - 15:50

Chi bed sig i læben da hun mærkede vattet mod sit knæ. Hun så lidt på manden og nikkede taknemligt:" mange tak.. Der ikke mange der viser mig denne godhed.." sagde hun kort og trak på skulderen. Hun tog en lille genstand op af sin taske, det var et lille armbånd som betød ret meget for hende:" Lad denne lykkeamulet give dig mere lykke end den har givet mig" sagde hun roligt og lagde den på bordet. Hun fik sit tøj på og gik roligt ud. Dog haltede hun stadig en smule da hun var ret øm. Hun så på ravnen og slappede en smule af i sine skuldre da det lettede lidt på ømheden:" Jeg tabte altså mit brød.. Men jeg kan skaffe noget andet hvis du er sulten" sagde hun roligt til ravnen. Folk stoppede op og kiggede mærkeligt på hende, mest fordi hun stod og snakkede til en ravn og det var vist ikke helt normalt. Hun så, så lidt mod skoven og kunne ikke undgå at lægge mærke til at mørket langsomt kom frem på himlen:" Har du ikke en ejer der savner dig?" Sagde hun roligt til ravnen og gik langsomt og forsigtigt hen til den. Hun satte sig på knæ overfor den og rakte forsigtigt en hånd ud for at stryge dens ryg. Dog var hun en smule bange for at ravnen enten ville flyve væk eller bide hende, men hun turde godt tage chancen. Hun havde egentlig altid godt kunne lide dyr, mest fordi hendes adoptivforældre havde en gård med en masse forskellige dyr som hun altid tilbragte en masse tid med. Dog er det et glemt minde og hun ved bare at hun altid har kunne lide dyr.
Hun syntes at der var et eller andet med skoven og hendes opmærksomhed blev hurtigt rettet mod den, da der var et eller andet ved den som hun ikke kunne sætte sin finger på. Hun så lidt på ravnen og så ned af sit tøj:" Mnh. jeg skulle nok have fået skaffet noget varmere tøj.." mumlede hun til sig selv og begyndte nu at fryse da varmen hurtigt forsvandt, ligeledes gjorde folkemængden. Hun gned sine arme en smule for at fjerne den gåsehud hun fik af kulden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Fre 26 sep - 12:40

Han havde nikkede til hende og tog imod gaven og smilede og sagde farvel og god bedring til hende da hun forlod hans klinik. Ravnen stod og lavede nogle små 'kra' lyde foran hende og kiggede op på hende, som om at den forstod hvad hun sagde, da hun så rakte sin hånd frem for at stryge dens ryg, nappede den kort til hendes finger og hoppede op på hendes arm og ned gik og lettede så fra bordet og landede på et hegn helt henne ved porten af byen og ud til skoven som blev langsommere mørkere og mørkere som klokken blev senere og senere.
Dog var det ikke helt mørkt endnu, men mere et tusmørke, flere og flere mennesker var også begyndt at forsvinde fra gaderne, så der stort set kun var vagter tilbage som patruljerede gaderne om aften og natten.
Månen viste lige tippen af sin majestætisk runde form og månelyset ramte lige lige tippen af hustagene og dele af skoven, men rejste sig langsomt op på himlen da det blev senere og senere og nærmere sig mere middag.
vagterne ved porten stod rundt om en brændende tønde for at holde varmen, da det var blev at blive en smule køligt, selv for dem som var klædt en smule varmere end Chi, de kiggede dog lidt underligt på ravnen som landede på hegnet ved siden af dem og skrappede mod Chi og baskede lidt med vingerne, men stoppede da der var noget som kløede bag på, så den vendte hovedet og nappede med sit næb blandt sine fjer for at klør sig selv.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Fre 26 sep - 23:27

Hun bed sig en smule i læben da ravnen nappede i hendes fingre og pustede en smule på sin hånd da det egentlig gjorde en smule ondt. Hun betragtede ravnen da den fløj og tænkte nu ikke så meget på at ravnen førte hende længere og længere mod skoven. Hun rejste sig og små-haltede mod ravnen mens hun gned sine arme for at få varmen. Hendes tænder klaprede svagt sammen som et tegn på at hun frøs. Hun overvejede en del at finde et varmt sted at være da hun nok ville blive syg hvis hun var herude alt for længe. Uglerne begyndte at pludre med hinanden da det begyndte at blive mørkere og skabte en sød lille melodi som Chi ikke kunne undgå at lytte til. Hun smilte lidt for sig selv, dog ret kort da hun prøvede på at fokusere at holde varmen inde. Folk lagde ikke rigtig mærke til hende da de få der nu kom ud var på vej til kroen for at hygge sig og fejre endnu en vellykket dag.
"Jeg tror du prøver at føre mig et sted hen, hm?" sagde hun roligt og så på ravnen.
Chi så nu en smule forbi ravnen og ind i skoven. Hun gik roligt hen til hegnet som var i stykker så hun kunne nemt komme igennem det. Hun så en smule rundt og begyndte nu at gå fremad for at se hvad der nu kunne være. Hun havde været i skoven en enkelt gang før men det minde ville hun helst ikke tænke på. Hun så lidt rundt og indåndede den dejlige lugt af de forskellige træer og græsset. Hun nød nu en stund at bare stå i skoven. Hun røg dog hurtigt tilbage til virkeligheden da kulden stak på hendes arme og hun var nød til at gnide dem igen for at holde på varmen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Lør 4 okt - 13:30

Ravnen havde landede på en tyk gren og skrappede lavt for sig selv og hakkede lidt i grenen og kiggede så ned på Chi som fulgte efter den, hvis det blev meget mørkere, ville man stort set ikke kunne se den, da den var kuldsort og allerede i tusmørket, var den ved at være svær at se, hvis det ikke var fordi den gav lyde fra sig, skulle man se efter det rigtige sted.
Dog lettede den igen og fløj over nogle menneskehøje buske, hvor der var et svagt skær af et varmt lys, som om at en kamin der brændte derudaf.
Månen var nu begyndt at rejse sig op på den nu skyfrie nattehimmel og trak alt varmen fra jorden og gjorde det til en kold nat som man ikke havde lyst til at befinde sig i, hvis man ikke havde ordentligt tøj på. Man kunne endda høre hvordan ilden knitrede lystigt i natten, der var en smule vind, som fik skyggerne til at dance og skæret i buskene til at bevæge sig en slag bølge bevægelse.
Det viste sig at være fuldmåne og et svagt hyl, lød et godt stykke væk fra stedet for Chi og ravnen befandt sig, men var højt nok til at kunne høres svagt.
Inden bag de meget høje buske som gik helevejen rundt om stedet, hvor ravnen befandt sig inde, udgav nogle korte krave lyde mens man hørte en svag pibelyde fra hvad nok ville være en mus som prøvede at slippe fra fra ravnen som var igang med at slå den ihjel.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Søn 5 okt - 17:56

Chi sukkede for sig selv da hun så buskene. Hendes bekymring var om der nu ville være torne eller ej. Hun tog dog chancen alligevel da hun så lys bag dem. Hun pressede sin overkrop igennem busken først og kom igennem med meget møg og besvær. Hendes bukser og trøje blev en smule ødelagt da busken til hendes store bekymring, havde et par torne. Dog så var det kun bunden af trøjen der blev revet lidt i og hendes bukser blevet flået lidt op ved hendes knæ så bandagen var synlig. Hun så en smule rundt efter ravnen eller lyset mens hun vandrede fremad. Hun gøs kort da der kom en brise og hun fik gåsehud på armene og sine ben. Da det blev helt mørkt kunne hun ikke længere se ravnen. Hun fulgte dog nøje de små pibe lyde som musen lavede. Dog så stoppede hun op da musen stoppede. Den var nok død eller besvimet. Men Chi havde desværre nået til det punkt hvor hendes krop simpelthen ikke havde mere varme i sig. Hun greb fat i et træ for at støtte sig op af det og hendes vejrtrækning blev tungere. Hvert åndedrag hev i hendes bryst og hun satte sig på knæ. Hun så frem mod lyset og pev lidt for sig selv, det kunne bare høres som en svag piben langvejs fra. Hun trak sig sammen og rystede en del for at producere ny varme, dog uden held. Hun havde nu heller ikke lyst til at dø ude i en skov så hun tog hånden, dog meget langsomt, og fik fisket en lille ting af sølv op. Hun tog den op til sin mund og placerede den på sine læber. Hun pustede en enkelt gang ind i den og en skinger lille lyd kom ud af den. Derefter tabte hun den og hendes hånd faldt til jorden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Søn 5 okt - 23:24

Ravnen havde landet ved hendes hoved og gik lidt rundt om hendes hoved, frem og tilbage mens den kiggede ned på hende, det lignede lidt at den tænkte over noget, men ikke vidste hvad den skulle gøre. Et par hænder i mørket fik ravnen til at hoppe lidt og pjuske med sine vinger og hoppede op på armen af personen og gik op på skulderen mens personen holdt Chi i sine arme og vendte rundt for at gå mod lyset som faktisk var længere væk end man lige troede, for de kom først efter ti minutter gennem den sidste busk og ind til et lille tændt bål som gnistrede derud af og fik skyggerne fra alle buskene til at danse med de andre busker som stod i en lille bue omkring bålet.
Bålet var faktisk sat op på den måde, at der var en tæt buskask hele vejen rundt om bålet med et træ som stoppede buskene for at gå hele vejen rundt, så man kunne bruge det som noget at læne sig op af, det var et ret godt gennemsted, da det var ret svært at se lyset fra et bål i buskene hvis man var langt væk, så man kunne være i fred uden at tænke på en afbrydelse.
Personen med ravnen på sin skulder, lagde Chi ved bålet og lagde en død hjort ved bålet hvor han så satte sig på hug og begyndte at skinne dyret og tilberede mens ravnen fik små stykker af kødet som den hurtigt fik i sig med stor tilfredsstillelse og fløj op i træet og sad der og pudsede sig selv mens den holdt øje med den liggende Chi.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Søn 5 okt - 23:52

Det var ikke fordi at Chi rørte særlig meget på sig. På et tidspunkt mens hun blev båret åbnede hun øjnene og skævede forsigtigt op til sin redder. Da hun blev lagt kunne hun ikke rigtig røre på sig da hendes krop simpelthen bare var for kold til at hendes muskler ville gøre som de fik besked på. Hun mærkede dog varmen fra bålet og nød det nu i en kort stund. Dog begyndte tanker at flyve rundt i hendes hoved. Hvem var det der havde reddet hende? Hvorfor lod personen hende ikke bare ligge og fryse? Hun ville gerne sige noget men da hun åbnede munden ville der ikke komme nogen lyd ud. Da hendes ene side var varm nok tvang hun sin arm til at løfte sig en smule. Hun skubbede sin hånd mod jorden og kom med en lille anstrengt lyd inden hun fik krafter nok til at skubbe sig om på den anden side at ligge. Hun så lidt over på personen og ville nu ikke sige noget, mest af alt fordi hun var en smule bange for hvad der ville ske hvis hun gjorde noget forkert. Ulve kunne høres langvejs fra og uglerne lavede en lav men hyggelig melodi. Hun studerede nu personen en smule og overvejede nogle ting som hun kunne sige. Efter at have tænkt i et stykke tid besluttede hun sig endelig for at sige noget:" Tak.." sagde hun lavt, hendes stemme var en smule hæs og skælvende da hendes stemmebånd var nød til at varme op igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Man 6 okt - 22:55

Personen havde lige lagt noget kød over bålet og lod det passe sig selv lidt og satte sig op af træet som endte cirklen af buske og havde bøjet knæet en smule mens han sad og løsnede sin et hånds økse fra sin metal ring og slog den ned i den tørre jord og sad fast.
Ravnen fløj ned fra træet og landede på hans knæ og skrappede og pjuskede lidt med sine vinger og åbnede sin mund for personen kunne stikke fingeren lidt ind hvor den så bed fast og personen så aeer den på sit næb. "Nåh du ka' tale" kom det fra personen som sad med ravnen på sit knæ og kløede og aeede den på næbet, maven og stryge den over ryggen.
"Der er mad lige om lidt, du ligner du godt kunne trænge til noget mad" tilføjet han, før han fik ravnen til at gå via hans arm, op på skulderen hvor den sad og hyggede sig og nappede lidt til den tykke hestehale som var samlede lige inden håret kom for langt ned af hovedbunden. Personen rejste sig for at tjekke maden og drejede kødet en gang, så den ikke brændte på pludselig.
Han satte sig så tilbage igen, hvor ravnen gik tilbage på knæet og skræppede lidt for sig selv og pudsede sig selv uden at bemærke så meget til pigen der lå ved bålet, som den havde da Chi første gang så den og den så hende.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Gæst on Søn 19 okt - 17:10

Hun holdte et godt øje på personen og bukkede sine øjenbryn en smule da han enerkendte at hun kunne tale. Hun satte sig op og så en smule rundt:" Det ligner en form for hemmelig hule eller sådan noget.." sagde hun lidt til sig selv og rejste sig forsigtigt. Hendes ben gjorde en smule ondt men hun var nød til at få gang i dem igen så hun prøvede forsigtigt at gå lidt rundt mens hun støttede sig til en af buskene. Hun så sig lidt mere omkring og så, så på bålet. Hun var ikke rigtig van til at være ude i skoven så hun var en smule mere vagtsom end hun normalt ville være. Hun gik lidt rundt og gned sine ben da de begyndte at klø en smule. Hun trak sit bukseben op og kiggede lidt på forbindingen på sit knæ:" Bor du herude i skoven?" spurgte hun stille mens hun så på sit knæ og løftede forsigtigt forbindingen. Der kom et lettet suk fra hende da såret ikke var betændt mere og helet flot.
Hun begyndte at rode i sin taske som om hun ledte efter noget, selvom hun ikke rigtig havde særlig meget i sin taske udover noget skrald og nogle få værdigenstande. Hun tog en lille mønt op der ikke var større end hendes lillefingernegl og drejede den rundt i sin hånd. Hun følte en vis tryghed ved at se på gamle minder som hun havde taget med sig fra sit hjem. Selvom hun knapt nok kunne huske hvad hjem var for hende mere. Hendes øjne gled op og hun så på personen igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Ancalagon on Søn 19 okt - 22:01

Manden kiggede op på Chi stadig med sin ravn på skulderen nu som var igang med at pudse sig selv, han sad med en pind i hånden og rodet lidt i bålet og gav et lidt mysisk smil men samtidig virkede beroligende og kiggede fra Chi til bålet.
Han lavede en håndbevægelse til pladsen hun havde ligget før som en gæstus til at side ved bålet. Han fandt en pose frem bag ham og træk en død kanin op og begyndt nu at skinde den, til alt skindet var af og lignede en lyserød forvoksede nøgen mulvappe.
Derefter fandt han en pind frem som han havde gjort skarp og så lagde han pinden op på træstativet og begyndte at dreje den rundt en gang i mellem til den vil blive færdig tilberedt.
Han puttede skindet ned i den samme pose og lagde den tilbage bag ham og satte sig til rette igen og så så over på Chi.
"Hva' hedder du pige?" Spurgte han så og gav hende et grundiger blik op og ned, hun så sjuskede ud, måske en tigger? Nej nok ikke, måske en tøs der var løbet hjemme fra? Jah det lignede mere hende. Mens han sad lidt i sine egne tanker, var Ravnen faldet isøvn oppe på hovedet af manden og vuggede lidt frem og tilbage.
Manden røg ud af sine tanker og drejede lidt rundt på kaninen som havde taget godt til med farve allerede, der var også ret varmt inde i den lille så kaldte 'hule' som begge to befandt sig i.
"Hva' bringer dig så langt ud i skoven? Og hvorfor er du ikke sammen med din mor eller far?" Spurgte han, da tøsen ikke så særlig gammel ud.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Curiousity (Ancalagon)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum