Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

A good night to fight (Rafaela)

Go down

A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Gæst on Ons 24 sep - 18:12

Sted: Kroen
Omgivelser: Folk som bare vil nyde deres aften efter en lang hård arbejdsdag eller bare slappe af
Vejr: Lummert
Tid: Omkring midnat

Der var en munter stemning på kroen i aften, en smule overfyldt men hyggeligt. De fleste drak og sang med deres venner eller kollegaer og nogle andre sad bare og snakkede. Der var også tilbud på øllen denne aften så der var langt flere mennesker end der ville være på andre aftener. I det hele taget var de fleste der egentlig kun bare være der for hyggens skyld. Øl blev passeret rundt på bordene og tønder blev tømt. Grin og sang kunne høres langvejs fra og man ville få en følelse af glæde. Men i et hjørne af kroen var der ikke en vis glæde. Folk holdt sig væk fra det hjørne da personen der tilbragte tiden i det hjørne udsendte en fjendtlig aura og man skulle være varsom når man gik forbi.

Chi sad i hjørnet af kroen og havde sit hoved i sin hånd. Klædt i en hvid beskidt trøje og et par mørke bukser med et hul på knæet samt et par normale sko der var behagelige at have på. Hendes dag var brugt på hårdt arbejde så hun kunne få råd til mad, men der var nogen der besluttede sig for at bestjæle hende da hun var på vej til bageren. Nu brugte hun de sørgelige rester af dagens indtjening på alkohol. Hun så lidt rundt på de muntre mennesker og surmulede. Få folk kom forbi for at snakke med hende men hun viftede dem væk med sin hånd. Selv skab var ikke noget hun rigtig søgte nu og hun var ved at være træt af folk. De få der kunne få et ord ud af hende var nød til at købe hende en øl først. Hun bukkede øjenbrynene da en fyr satte sig ved siden af hende og lagde en hånd på hendes skulder. Hun trak sig lidt væk fra ham og puffede ham væk mens hun mumlede noget utydeligt til sig selv. Hendes øjenfarve blev pludselig lyserød mens hun så fyren dybt i øjnene hvorefter hun bad ham om at skride. Han gjorde som hun sagde og alene sad hun tilbage igen. Hun følte mere og mere for at komme op at slås i aften, da det i det mindste kunne være dagens højdepunkt hvis hun fik tævet nogen, dog var de tanker nok mest bare i fuldskab. Hendes vrede var egentlig bare blevet skudt i vejret da hun fik indtaget alkohol, selvom det nok ikke var så slemt som hun fik gjort det til nu. Hendes øjne strejfede gennem kroen.

// Gjorde det så godt jeg kunne.. Undskylder meget hvis det ikke er så godt, men jeg har kun fået 4-5 timers søvn i nat ;-; //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Rafaela on Ons 24 sep - 18:18

Rafaela gik rundt i byen denne aften. Hendes storebror Melvin havde haft konstant øje på hende fordi hun var blevet gravid. Utroligt nok med ham, men ingen andre vidste det udover hende, ham og deres far. Ingen måtte vide det. Man kunne så næsten ikke se det på hende. Hvis man ikke kendte hende ville man blot tro, at hun var lettere buttet og hvis man kendte hende rimeligt ville man bare tro hun havde spist lidt for meget den seneste tid. Hun gik ind i kroen da hun hørte nogle glade sangstemmer ikke så langt væk fra hende. Hun kiggede rundt og så en person der så lidt sur ud. Hun forstod ikke helt hvorfor personen sad alene eller hvad der var galt med hende. Hun kiggede lidt undersøgende på pigen før hun kiggede videre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Gæst on Ons 24 sep - 18:33

Chi rettede hurtigt sit blik mod døren da den åbnede sig. Hun betragtede den kvinde som kom ind og studerede hende. Hendes blik faldt kort på kvindens former og mave men hun tænkte ikke mere over det, for hun kendte jo ikke personen. Hun greb roligt om sit krus med øl og lænte sig en smule tilbage. Hun begyndte bare at fokusere på denne kvinde og se hvad hun havde at gøre på en kro. Hendes anden hånd lå afslappet på bordet og trommede med fingerspidserne på bordets overflade. Det kunne godt ligne at hun bare ventede. Hvilket hun også gjorde. Hun ventede på at hun fik udset sin modstander for aftenens kamp. Der var dog noget ved kvinden der fik Chis blik til at falde over på hende hele tiden. Bartenderen hviskede kort til en mand da han godt havde lagt mærke til Chis vrede aura, men han havde ikke tænkt sig at handle før hun udgjorde en trussel for en af hans kunder. Chi rejste sig stille og gik op mellem nogle mennesker og købte en øl. Hun slappede en smule af i sine skuldre og prøvede nu bare på at blande sig med folkemængden for nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Rafaela on Ons 24 sep - 19:05

Rafaela kunne tydeligt mærke, at nogen kiggede konstant på hende og det irriterede hende en lille smule. Hun lod sig dog ikke mærke af det. Hun gik roligt hen til baren og bad om et glas vand. Bartenderen nikkede bare stille og smilede til hende. Han kendte hende godt og vidste, at hun ikke rørte spiritus. Han vidste dog ikke, at hun var gravid, men det var hun også glad for. Hun stod lidt og snakkede med nogle andre der stod ved baren. Hun kiggede rundt om sig og så, at pigen var kommet meget tættere på hende og det gjorde hende en lille smule utryg da hun tydeligt viste tegn på, at hun var vred.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Gæst on Fre 26 sep - 22:26

Chi havde kvinden i øjenkrogen hele tiden og holdte øje med hver bevægelse som hun foretog sig. Dog kunne man ikke rigtig se det da det lignte ret meget at hun bare kiggede ud i luften og var væk i nogle tanker, dog var de tanker ikke særlig rare. Hun drak lidt af en øl og havde en rolig vejrtrækning. En fyr skubbede til hende, dog ved et uheld og hun vendte sig. Manden undskyldte men hun var ret ligeglad. Hun gik lidt tættere på ham men han bakkede rolig tilbage mens han undskyldte op til flere gange. Chi knyttede hånden og så ikke særlig glad ud. Hun mumlede noget og langede så et slag ud efter ham. Dog istedet for at ramme ham slog hun en anden fyr, lige i siden og fik det til at ligne at manden gjorde det. Fyren blev rasende og slog ud efter manden. Hurtigt blev den fyldte kro med glade mennesker til kampklare vilddyr. Alle begyndte at slås og Chi holdte nu stadig øje med kvinden, der var nu bare et eller andet ved hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Rafaela on Søn 28 sep - 14:24

Hun hadet følelsen af, at nogen stirrede på hende. Hun blev dog ved med og snakke med nogle fyre og kvinder der stod ved baren. De snakkede om alt mellem himmel og jord, men aldrig om nogle personlige ting da de jo ikke kendte hinanden særligt godt endnu ihvertfald. Hun kiggede rundt i lokalet og så kvinden slå udefter en fyr, men ramte hinanden. Hun blev helt overrasket over, at sådan en pige kunne skabe en hel krigszone. Hun rystede lidt på hovedet af hende og kiggede på hende. Hvorfor kunne den tøs ikke bare smutte var stedet, hvis hun ikke kunne tåle, at folk hyggede sig og havde det sjovt. Hun havde lyst til og sige noget til denne tøs og alligevel gad hun ikke bruge sine kræfter på hende. Hun trak vejret dybt og vendte sig rundt imod bartenderen igen og drak af sit vand.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Gæst on Søn 5 okt - 16:46

Chi gik op til pigen og rakte en hånd frem mod hende. Hvis pigen ikke rykkede sig ville Chi få fat i hendes hår og flå en smule i det. Hun kom med et kort hvæs og så lidt på pigen. Dog blev de adskilt da folk begyndte at kaste med borde og stole og falde. Alt på kroen var i kaos og folk var bare begyndt at slåes, venner blev fjender og der gik ikke lang tid før bartenderen var nød til at hente nattens vagter for at få folk til at stoppe. Chi smilte for sig selv og gik tilfreds ud af kroen. Hun så sig omkring og så hvordan vagterne læssede folk på en hestevogn som ville køre dem i varetægt og finde ud af hvad der skete. Men da Chi ikke gjorde noget(udover at starte kampen som de selvfølgelig ikke vidste) så lod de hende gå. Hun fortsatte ned af gaden og strakte sig kort. Hendes aften var vel okay selvom hun ikke rigtig nåede at komme op at slås med pigen. Hun undrede sig en smule over hvor pigen var blevet af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Rafaela on Man 6 okt - 20:10

Rafaela snakkede roligt med nogle oppe ved baren da hun mødte en bekendt lidt væk fra slåskampen som stod og snakkede. Rafaela gik hen til hende og kunne lige mærke en snitte hende. Hun kiggede over sin skulder og lagde mærke til pigen som havde kigget på hende tidligere på aftenen. Hun rystede lidt på hovedet og gik hen til veninden og snakkede indtil vagterne kom. Vagterne skulle lige til og hive fat i Rafaela og veninden da bartenderen fortalte, at de havde stået oppe ved baren hele tiden og snakket med forskellige folk. Rafaela smilede til bartenderen og gik ud af kroen efter lidt tid. Hun gik rundt ude på gaden da hun lagde mærke til pigen der havde prøvet og hive fat i hendes hår. Hun stod lidt og kiggede på pigen og sukkede lidt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A good night to fight (Rafaela)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum