Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

a monster is never born, but is often created through violence and death

Go down

a monster is never born, but is often created through violence and death

Indlæg by Gæst on Tors 25 sep - 23:41

Tid
Klokken er godt omkring de 23:49
Sted
En gyde i Terrorville District
Omgivelser
Der er relativt tomt, der er kun hende, manden og måske også noget andet i skyggerne
Vejr
Solen er for længst gået ned, så der er mørkt og derved også ganske koldt
Starts påklædning
kjole[Url] kjolen går hende til under anklerne, derudover har hun et par sorte højhælede sko på inden under.
Skikkelse
[url=http://digital-art-gallery.com/oid/26/670x1000_6257_Clash_of_the_titans_concept_for_the_Aaron_Sims_company_3d_creature_fantasy_archer_girl_woman_picture_image_digital_art.jpg]slavekvinde/Medusa
blot uden buen

Emnet er tilegnet Stella

Natten havde for alvor lagt sig over byen, folk havde gemt sig væk inde i deres beskyttet hjem, eller nok mere hvad de fandt beskyttende. Hvad de fleste dog ikke vidste var, at der efterhånden fandtes så mange væsner i denne verden, at de næppe ville kunne være sikre i et sted som deres hjem, der ifølge mange trosretninger, rent faktisk var blandt de steder man kunne kalde et safe heaven. Dog var sandheden ofte en helt anden end hvad folk lige gik rundt og troede. Midt på gaden, i en utrolig lang kjole gik en ung kvinde, med ansigtet gemt væk bag en maske, var hun godt gemt væk fra verden, men også fra folk der ville tæt på hende. Allerede fra da hun var helt lille, havde det været strengt forbudt at forlade hjemmet, medmindre masken var med, da den ud over at gemme ansigtet væk, også gav en vis form for mystik over hende.
På trods af den farer der lurede over natten, gik hun nu enlig ganske roligt hen af de fine gader, som om intet rørte hende. Det gjorde det vel ganske enkelt heller ikke, for hun var også kendt som en kvinde der ikke just bekymrede sig om de fleste ting, medmindre det virkelig liv eller død. Kom det så endelig til det, så kunne hun skam i den grad bekymre sig om mange ting. Hun gik med en rank holdning og hovedet højt, præcis hvad hun i sine unge dage, havde fået tæsket ind. Hun var i den grad resultatet af en rig familie, der gik alt for meget op i familie traditioner og manere.

Hun nåede dog ikke særlig langt da en ældre mand med et kom op bag fra, han lagde en kniv direkte mod hendes strube, og hvad hun kunne lugte sig frem til så havde hverken manden eller kniven set det der lignede et bad. Hun skar en grimasse, men forholde sig dog om ikke andet i ro, da han med et trak hende ind i en nærmest liggende gyde. Han bankede hende op mod muren og lagde sin frie hånd mod hendes strube, mens den anden holde godt om kniven, hvis skaft nu tog en fin tur ned over hendes krop. Hun rullede med øjnene, og havde næsten lyst til at sige hun i den grad ikke havde tid til dette, nok skulle hun ikke til noget vigtigt, men hun magtede virkelig ikke dette.
Det var dog først det sekund han rev hendes maske af, og begyndte at arbejde med hendes kjole det begyndte at sige klik i hendes hovedet. Hun knurrede og skulle netop til at angribe da han igen pressede kniven mod hendes hovedpulsåre. Hun knurrede kraftigt af ham, og det tog hende ikke lang tid før hun begyndte at mærke hvordan monsteret i hende rørte på sig. Nok var hun ikke direkte en kvinde der kom ud i slåskampe, men hun brød sig i den grad ikke om at blive berørt på denne måde.

Hendes øjne begyndte ligeså stille at skifte farve, og derefter gik der ikke lang tid før hendes krop begyndte at transformere sig. Chokeret over hvad der skete for øjnene af sig, tabte manden kniven og så skræmt til, mens den unge kvinde rev kjolen af og langsomt, men smertefuldt begyndte sin forvandling. Efter godt vel 7 minutter var kvinden væk, og i hendes sted var et monster. En smuk, men dødbringende kvinde, med en overkrop som en skællede kvinde, en underkrop der mest af alt lignede en meget stor og meget lang slangehale. Derudover var hvert enkelt af hendes før smukke sorte lokker nu slanger. Hun hvæste og vidste tænder til den nu virkelig skræmte mand, der ikke kunne andet end se på det store væsen. Han havde blot troet han kunne få noget på den dumme også samtidig skræmme en ung kvinde, men dog vidste det sig helt modsat, da hun nok mere var den der skræmte ham end omvendt. Hendes mange slanger der dækkede som hendes hår, rejste sig med et op, hendes øjne lyste helt op og hun åbnede munden helt op, og ligeså langsomt forvandlede manden sig til sten, hvorpå hun med sin hale knuste ham fuldkommen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a monster is never born, but is often created through violence and death

Indlæg by Selene on Ons 1 okt - 17:05

*Skal nok få svaret snaret, men claimer det lige så jeg hurtigt kan finde det igen Smile

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum