Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153447 indlæg in 7953 subjects

Et møde med mellem venner - Luke

Go down

Et møde med mellem venner - Luke

Indlæg by Gæst on Man 8 dec - 12:53

Tid:23:58
Vejr: snestorm
Omgivelser: ikke få og ikke mange. Tilpas til at snakke uden at folk hører noget.
Sted: kroen det vilde svin
På: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/04/26/article-2315065-197D216E000005DC-280_634x817.jpg

Vinden hylede udenfor og man kunne engang i mellem mære kulden indenfor når den fløj igennem sprækkerne. Trods stormen havde folk alligevel taget hen på kroen. For Ilenas vedkommende boede hun i øjeblikket i en forladt lejelighed ved siden af. Hun sad ved et bord, længest fra pejsen i et hjørne hvor vinden ikke ramte udenfor. Bordet ar kun for to, det havde en uvelkommen placering hvis man ikke var ventet. Der var to ølkrus på bordet, det ene var der drukket af, det andet urørt. Ilena havde været der allerede et kvarter i midnat for at sørge for at de kunne sidde i fred. Hun havde aldrg rigtig brudt sig om andre, kun de få hun nærede tro til. Dem hun følte hun kunne stole på var få. Faktisk kun de tælles på en hånd, og selv hun stolede tilstrækkeligt på dem, var det ikke 100%. Hun ville aldrig fortælle dem om sine drømme eller det hun frygtede. Men hun stolede nok på dem til at bede om deres hjælp i situationer hvor hun havde brug for det, og det gjorde hun kun forsi hun stolede på dem.

Det var næsten midnat nu, og hendes blik hvilede på døren. Hun bekymrede sig ikke for om han ville dukke op, han dukkede altid op, selvom vejret var meget i mod at nogen bevægede sig rundt ude i det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et møde med mellem venner - Luke

Indlæg by Gæst on Man 8 dec - 22:26

Viden hylet og sneen stod ned som ind i fandens porte. Man kunne der udover ikke se en skid for sig selv, så det at man gik ude i dette vejr var ikke lige frem en god ide. Men dog var der mange folk, som stadig gik ude i dette vejr. Luke bed sig svagt i underlæben hvor efter han begynde og gå, over mod den kro han skulle møde en gammel kontakt på.

Eller kontakt kontakt, måske var de os en smule venner, men det var lige meget, om de var venner eller ej. Da han bare var begynde med at hjælpe flere folk , efter hans møde med Eria, hun havde haft en stor indflydelse på ham.

Luke stod nu foran døren til kroen, han åbent døren og gik hurtigt ind, da han mærket varmen hvor efter han kigge sig omkring. Han ledte efter personen, han skulle mødes med herinde hans øjne søgte omkring i rummet og efter han havde lukke døren gik han over mod hende. Han satte sig over for hende og kigge sig lidt omkring, hvor efter han tog en tår af øl kruset hvor efter han kigge på hende efter og ha åbent sin læderjakke lidt. Nu ventet han bare på at hun ville bede om, det han havde med det hun selv havde bedt ham om at komme med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum