Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

Hello again girl - Ilena

Go down

Hello again girl - Ilena

Indlæg by Marcus on Tirs 9 dec - 22:22

Tid: 22:40  ca.
Vejr: Mørkt og koldt. En lang frost pryder gaderne
Sted: Kroen det Vilde Svin
Omgivelser: Grupper rundt om de fleste små borde i den lille kro.

Det var længe siden hans mund havde smagt alkohol. Der havde været så meget andet der havde optaget hans tid. Men mindre gruppe væsner havde prøvet at drive ham ud af byen. Selvfølgelig uden held. Det havde været ren idioti at prøve at kæmpe mod Marcus. Med alder kom der styrke og erfaring. Noget ingen af de unge tosser havde. Efter flere ugers konstante små kampe mod den lille gruppe var de endelig enten døde eller flygtede. Hvilket gav Marcus tiden og muligheden for igen at vandre de tomme gader uforstyrret om natten. Den sorte nat havde drevet ham ind i den lille kro Det Vilde Svin. Han fik bestilt whiskey og fandt hurtigt en hjørne af kroen som var tomt. Med en rolig bevægelse lænede han sig tilbage i sædet og drak af sin whiskey. Den var stærk. En behagelig velkendt brændende følelse på tungen af alkoholen.
Marcus lod blikket glide over de andre der sad i kroen. Der var overraskende roligt denne aften. Normalt plejede der ikke at skulle meget til før slagsmål brød ud. Dog så det ikke ud til at folk var fulde nok til at gide den slags endnu.
Marcus trak sin sorte jakke af og lagde den fra sig imens han roligt så lidt på omgivelserne, til syne kom en grå skjorte hvor nogle af hans snart mange tatoveringer tittede frem her og der. Der var ikke meget at tage sig til, og sulten begyndte så småt at trænge sig på. Alligevel blev han i kroen. Han ville se om hun dukkede op, det ville være lettere hvis han slap for at skulle tage ud og jage. I mellemtiden drak han bare sin whiskey og betragtede natten ude på gaden. Frosten lå som et tyndt hvidt lag og pyntede. Den var næsten ubrudt af fodspor. Det ville ikke vare mange dage for sneen ville komme. Ikke hvis temperaturen blev ved med at dale. Ikke at det generede Marcus, den eneste forskel sne gjorde var at man skulle være mere på passelig med hvor man slog ihjel fordi blodet stod i så stor kontrast til den hvide sne.

///Sorry det blev ikke det bedste, håber du kan overleve:)///

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 336
Reputation : 1
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hello again girl - Ilena

Indlæg by Gæst on Tors 11 dec - 14:08

En kappeklædt kvinde drejede hurtigt ned i en side gade. Der var stille udenfor, ikke mange bevægede sig rundt nu. Det var koldt og en smule blæsende. Gyden var helt forladt, mørket lå over den, udover et godt stykke nede i bunden. Svagt lys skinnede ud i vinterkuldens mulm og mørke fra et snavset vindue der nok ikke var blevet gjort rent i årtier. Vinduet tilhørte den lille snuskede kro, Kroen Det Vilde Svin, og dette var kvindens destination. Med raske skridt nåede hun inden længe døren, der var snesvis af fodtrin som førte til lige denne dør, og få der førte derfra.
Hun trådte indenfor men lod ikke hætten falde, hun ville tjekke folkemængden ud inden hun valgte om hun skulle blive. Hun lod langsomt blikket glide over folkene derinde, og det var kun få der havde kigget op da hun var kommet ind. Et smil gled over hendes læber bag hættens mørke. Det var ikke ofte han stødte på ham herinde. Ilena lod hætten falde og gik roligt over i mod et bord hvor kun en mand sad. Hendes smil sad stadig om læberne, og som altid var det aldrig til at sige hvad hendes smil betød. Hendes øjne glitrede let i det dæmpede lys skær.
"Godaften, Marcus""hun sagde det med en rolig stemme der havde et stref af drilleri i sig. Hun tog kappen af, og under den havde hun sorte bukser på, en sort rævepels vest hun havde påsyet læder ærmer på, sorte tæt siddende pels støvler og en sort trøje med høj hals. Hendes hår var sat op i en knold hvor to små fletninger fra hver tinde gik om i baghovedet og holdte knolden på plads.
Ilena smilede venligt til Marcus"Hvad bringer dig her til?" Man kunne høre nysgerrigheden i hendes stemme.

//Går nok, ved heller ikke hvor godt mit er ^^ //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello again girl - Ilena

Indlæg by Marcus on Tors 11 dec - 16:35

Der gik ikke mange minutter for døren ind til kroen åbnede og bragte en kold vind med sig. Folkemængden inde i kroen havde ellers skabt en godt temperatur med lidt hjælp fra stearinlys der oplyste kroen og gav den sit lidt gule udtryk. Marcus sad stadig tilbage lænet imens han nød sin Whiskey i små tåre. Ind af døren kom en hætte der skulle vise sig at være et kendt ansigt. Det var Ilena. Det havde mindst været to uger siden han sidst havde set hende. Han havde haft travlt, og fandt det ikke nødvendigt at se hende hver dag. Det lå nok til Marcus' arrogante side ikke at gide folk konstant. Dem som kendte Marcus skulle være heldige hvis de så ham tre dage i træk.
"Godaften." lød det kort fra ham imens han kort betragtede hende. Intet så ud til at have forandret sig. Hun var stadig en menneske pige. Han så lidt fra sin whiskey til hende. "Alkoholen mest, og et lille håb om aftensmad" sagde han kort, imens han lod blikket hænde på den gyldne whiskey han holdt i hånden. "Hvad med dig? Jeg har ikke set dig her længe..." hans blik flyttede sig fra whiskeyen og hen på hende. Hans blik var køligt, men interesseret. Normalt havde han slået piger som hende ihjel uden tøven, men ikke Ilena. Hun var et interessant tilfælde. Hun ville være vampyr ligesom ham selv. Noget som han ikke havde oplevet før, nok fordi han ikke afslørede sig som vampyr før han drak fra sine ofre. Alligevel var der efterhånden begyndt at gå en smule rygter rundt i byen blandt dem der kendte væsner om hans eksistens og hans væsen. Noget han ikke brød sig meget om. Tanken om at flytte var kommet til ham et par gange, men indtil videre var det kun små grupper af ofte menneske mænd der ville prøve at angribe Marcus. Uden held selvfølgelig..

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 336
Reputation : 1
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hello again girl - Ilena

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum